Slovanské Noviny

2. októbra 2024

K porozumeniu Čelovekom

Kanadský premiér vo svojom prejave v dúhovej železnici vyzdvihuje doktríny LGBTQ2S+ ako základný prvok kanadskej imigračnej politiky

Dúhová vlajka vo svojich mnohých variáciách predchádza štatút oficiálnej vlajky Kanady. Skutočne, od čias konvoja slobody nákladných áut vo februári 2022 sa používanie vlajky červeného javorového listu stalo symbolom vlasteneckého odhodlania.

Vlajka All-Red Maple Leaf bola široko prijatá mnohými nepriateľmi bdelého extrémizmu ako vhodný znak suverenity a inkluzívnosti, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou kanadskej národnosti. Odmietnutie podriadiť kanadskú vlajku rastúcej všadeprítomnosti Vlajky hrdosti znamená odmietnutie „postnárodných“ zvráteností, ktoré presadzujú globalista Trudeau a jeho miliardári.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Toto presadzovanie princípov spravodlivého a inkluzívneho národa je v ostrom protiklade s diskriminačnými predsudkami hlboko zakorenenými v ultra-prebudených posadnutostiach Justina Trudeaua.

V symbolike Vlajky hrdosti nie je miesto, ktoré by umožnilo dôstojné miesto pre ľudí, ktorí sa hlásia k náboženským tradíciám a k nadradenosti rodiny nad nárokmi štátu pri výchove detí. Navyše, údajne inkluzívny duch LBTQ2S+ účinne vylučuje akýkoľvek bezpečný priestor pre heterosexuálnych ľudí vrátane kaukazských mužov a najmä tých, ktorí sú kresťanmi.

Mobilizácia moslimov na Západe proti transfixovaným vládam a školám je sama osebe hlavnou témou, ktorá si zaslúži starostlivú pozornosť.

Justin Trudeau opäť vybehol do popredia triedy, aby pokračoval vo svojich rušných prednáškach.

Minulý rok hovoril o pomyslenej sláve génu vakcíny Covid, ktorý mení injekčné postupy so všetkými ich tisíckami „nepriaznivých účinkov“ vrátane smrti.

Tento rok vyčíňa na tých, ktorí nezdieľajú jeho sexuálne orientácie a agresívne predsudky. Jeden z týchto predsudkov uprednostňuje príbehy, ktoré rozprávajú drag queens, pred politikami navrhovanými kamionistami a ich odbornými poradcami.

Tí, ktorí nesúhlasia s Trudeauovou rozdeľujúcou a niekedy smrteľnou BS, sú opäť odmietnutí ako nenávistná okrajová menšina, ktorá by nemala byť tolerovaná.

Z Trudeauovho bigotného pohľadu sú milióny odporcov, ktorým čelí, „krajne pravicoví“ extrémisti,ktorí sa snažia potlačiť deti, aby neboli samy sebou. Neberie ohľad na skutočnosť, že mnohí z jeho kritikov nespochybňujú právo dospelých na sexuálnu a domácu interakciu, akokoľvek by sa tak rozhodli.

Skutočný problém nastáva s masívnym tlakom, ktorý v súčasnosti prebieha radikálne transformovať školstvo, ako sme ho poznali.

Ako sa stalo, že tí, ktorí najviac presadzujú túto zmenu – Trudeau je dobrým príkladom – chcú zaradiť hodinu príbehu Drag Queen do jadra nového druhu pedagogickej agendy.

Výkrik protestu proti tomuto útoku na bezpečnosť a ochranu našich detí počas ich najovplyvniteľnejších rokov je stále zreteľnejší: NECHAJTE NAŠE DETI SAMI.

Pedagógovia by sa mali vrátiť k základom a chrániť deti, aby sa mohli slobodne stať deťmi. Dajte im dostatok priestoru, aby pod dohľadom a vedením svojich rodičov preskúmali svoje vlastné vnútorné potreby vlastným spôsobom.

V spoločnosti, v ktorej dominuje mnoho bohatých a mocných osobností, ktoré sa skutočne snažia normalizovať pedofíliu, by sme sa nemali nechať tlačiť do ozbrojenia našich škôl, aby sme z nich urobili nástroje na zničenie vzťahov medzi deťmi a rodinou.

Trudeau hovorí s dôverou, pretože vie, že má podporu veľkých firiem, ktorých kapitáni sú vydieraní, aby dodržiavali celú agendu prebudených. Kľúčovou postavou pri presadzovaní tejto korporativistickej konformity je veľkňaz (alebo vysoký rabín?) ESG konformity, Larry Fink z BlackRocku .

Jedným z kľúčových cieľov finančných presadzovateľov, akým je Fink, ktorého tieň je veľký v Banke medzinárodných zúčtovaní a okolo nej, je rozbiť naše existujúce rodinné prostriedky replikácie a socializácie. Globalistickí vojnoví štváči medzi nami sa práve teraz všetkými možnými spôsobmi skutočne snažia o civilizačný krúžok!

Keďže tento problém naďalej preberá správy na titulnej strane dokonca aj v dezinformačných sieťach pod vedením Billa Gatesa, kľúčový problém, ktorý sa môže objaviť, sa týka úlohy rodičov. Majú rodičia prirodzené právo zapájať sa do školou vedených iniciatív, aby spolu so študentmi preskúmali zmeny ich mien, ktoré siahajú dokonca až po možnosť chirurgických zmien ako prostriedku „rodového vyjadrenia“?

Posolstvo za týmto zameraním je, že počas tohto vôbec prvého mesiaca hrdosti sa dôraz strategicky presúva na údajné „ľudské právo“ „transgender detí“ byť „sami sebou“.

Trudeau prichádza na stranu vylúčenia rodičov z povinného vyjadrovania sa k spoločnému rozhodnutiu dieťaťa a jeho učiteľov vydať sa na cestu pokusu o zmenu na „rodovú identitu“. Nemyslí si, že od detí, ktoré sú presvedčené, aby išli týmto smerom, by sa malo vyžadovať rodičovské „povolenie“.

Kanadský premiér nastolil tento problém v rámci oznámenia, ktorým sa organizácia LBTQ2S+ známa ako Rainbow Railway povýšila na vládny štatút.

Názov organizácie, ktorá má všetky atribúty operácie Georgea Sorosa „Otvorená spoločnosť“, predstavuje zjavnú slovnú hračku o histórii Kanady ako protiotrockej destinácie podzemnej železnice.

Odteraz budú vybraní žiadatelia o utečencov LBTQ2S+ v procese imigrácie do Kanady zahnaní do prvej línie. Aké sú dôsledky toho, že sa Rainbow Railway stane ramenom kanadskej vlády? Akokoľvek sa zdajú byť hodné niektoré z jej medzinárodných kampaní, nemám dôvod dôverovať Trudeauovmu zhonu, aby urobil Rainbow Railroad certifikovaným predĺžením kanadskej vlády.

Nechcem vidieť, že útržkovité polemiky hnutia LBTQ2S+ poskytujú prvoradé kritériá pre výber nových Kanaďanov.

Kto stojí za Rainbow Railroad? Aké je jej skutočné poslanie?

Vzhľadom na našu nedávnu históriu, prečo by som mal veriť čomukoľvek, čo Trudeau práve teraz hovorí?

Aký má byť osud tých detí budúcnosti, ktorým sa nejakým spôsobom podarí dostať sa do sveta uprostred rodového zmätku a chaosu, ktorý rastie všade okolo nás?

Ako budúce generácie nájdu stabilné miesta na vyrastanie, miesta prejavujúce lásku a podporu, ktorú po tisíce rokov často poskytovali stabilné rodiny fungujúce na etických princípoch dobra a zla?

Anthony Hall

O autorovi: Dr. Anthony Hall je v súčasnosti profesorom globalizačných štúdií na University of Lethbridge v Alberte v Kanade. Od roku 1982 je učiteľom v kanadskom univerzitnom systéme. Dr. Hall nedávno dokončil veľký dvojzväzkový publikačný projekt v McGill-Queen’s University Press s názvom „Miska s jednou lyžičkou“. Je vedeckým pracovníkom Centra pre výskum globalizácie (CRG).

Ilustračné foto: Nationalfile

skspravy

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na [email protected]

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Odber newsletter. Každý večer súhrn najdôležitejších správ dňa do mailu.