Slovanské Noviny

13. októbra 2024

K porozumeniu Čelovekom

Bývalý poradca Volodymyra Zelenského pre národnú bezpečnosť Alexej Arestovič hovorí zjavne úplne bez obalu, keď v poslednom videocaste odpovedal na otázku, či v Rusku dôjde k zrúteniu režimu Vladimíra Putina kvôli západným sankciám.

Arestovič na to reagoval slovami, že v Rusku sa aj po uvalení sankcií žije ľuďom úplne normálne, na rozdiel od koncentračného tábora menom Volodymyr Zelenský. A podľa Arestoviča je to dokonca v tej pozícii, že keby bol Rusom, nosil by Putina na rukách a deň jeho narodenín by vyhlásil štátnym sviatkom a dňom voľna. Proste Arestovič úplne presne a trefne popísal a vykreslil realitu v Rusku aj na Ukrajine.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Arestovič poukazuje na podľa neho „podozrivé správanie sa Zelenského“: „Ako keby už dopredu poznal výsledky amerických prezidentských volieb! Ďalej z jeho názorov vyberáme:

Má Zelenského exporadca Arestovič pravdu?

„Zatiaľ čo v Rusku normálne funguje život a ľudia môžu slobodne cestovať do zahraničia, na Ukrajine je teror, zo zeme nesmie nikto z mužov odcestovať a celý štát je po necelých troch rokoch vojny v ekonomickom a sociálnom kolapse.“ Tieto výroky o Ukrajine z úst bývalého vrchného propagandistu Kyjeva, ktorý v polovici roku 2022 po vytlačení Ruskej armády z Charkovskej oblasti tvrdil, že do konca roka 2022 bude AFU na Kryme, pôsobia teraz po viac ako dvoch rokoch ako zjavenie, lenže realita spočíva v tom , Že kyjevský režim to má spočítané a Arestovič vie, že streľba do chodiacej mŕtvoly Zelenského mu môže pripísať dôležité politické body po páde Zelenského režimu, ktorý je jednoducho len otázkou krátkeho času, pretože Zelenský je nelegitímny prezident.

Prvá agenda

A akonáhle dôjde k prímeriu, zďaleka nemusí ani dôjsť k mierovej zmluve, len k prímeriu, tak prvé, čo sa bude riešiť, to budú voľby prezidenta na Ukrajine. To bude prvá agenda, ktorá príde na pretras. Skončí sa streľba na fronte a hneď sa začne riešiť usporiadanie odložených prezidentských volieb. V nich sa počíta s Valerijom Zalužným, ale aj s bývalým ministrom vnútra Arsenom Avakovom. Obaja sú považovaní za náhradníkov Zelenského, teda, že jeden z nich určite nastúpi po zosadení Zelenského.

Čas na vojnu a čas na mier

Podľa Dostojevského existuje čas na vojnu a tiež existuje čas na mier. A v čase vojny sú v procesoch riadenia potrební iní vodcovia ako v čase mieru. A to bez ohľadu na to, či sa vojna skončí víťazstvom alebo porážkou. Parížsky klub veriteľov Ukrajiny bude po skončení bojov chcieť dostať do vedenia Ukrajiny nového vodcu, ktorý bude pripravený na čas mieru.

A okrem mieru bude pripravený na privatizáciu a ošklbanie Ukrajiny.

Zelenského fantazmagorický „mierový“ plán

Ukrajina podľa jeho plánu má byť prezbrojená počas prímeria s Ruskom, ďalej má Ukrajine byť poskytnutý status kandidátskej krajiny NATO a rovnako aj kandidátsky status členstva v EÚ. A po tretie, západné krajiny majú Ukrajine poskytnúť bezpečnostné garancie na úrovni článku 5 zmluvy NATO, a to aj bez členstva Ukrajiny v NATO. A vôbec v tom pláne nie je nič o tom, či s tým plánom bude Moskva súhlasiť.

Zelenský na stretnutí s Trumpom v New Yorku

S týmto plánom už bol Zelenský vo Washingtone, kde mu to Biden hodil o hlavu. Teraz s tým plánom obchádza Veľkú Britániu, Rím a ďalšie metropoly v Európe. A práve v Taliansku denník Corriere della Sera uviedol, že Zelenský v tichosti a v súkromí politikom ponúka svoju pripravenosť na prímerie s Ruskom po nástupe Donalda Trumpa k moci.

Ako to Zelenskyj vie?

Zelenský vôbec nehovorí o tom, že by prezidentkou bola Kamala Harrisová, vôbec a nikde ju nespomína, všetky jeho kroky sú prípravou na Trumpa a jeho politiku ukončenia vojny na Ukrajine. Všímajú si to aj nemeckí novinári, prečo Zelenský toto všetko vlastne robí a nepočká o mesiac dlhšie na výsledok prezidentských volieb v USA? Kamala Harrisová a ľudia okolo nej tvrdia, že vojna sa nesmie skončiť, a že Ukrajine dodajú všetky zbrane, ktoré sú potrebné, vrátane rakiet dlhého doletu.

Zelenskyj sa správa, ako keby vedel, že po voľbách v USA bude rokovať s Trumpom ako novým prezidentom

Podľa ruských bezpečnostných analytikov je takéto správanie podozrivé, ako keby Zelenský dopredu vedel, ako voľby v USA dopadnú. Jazdiť po USA a po Európe a ponúkať plán na rýchly koniec vojny, kedy je každému jasné, že to neznamená nič iné ako prímerie na línii súčasnej fronty, je z praktického hľadiska úplný nezmysel vo chvíli, keď sa čaká na výsledok volieb v USA. Na ten výsledok čakajú nielen voliči v USA, nielen Ukrajina, ale neprekvapivo a práve aj tie štáty Európy, v ktorých teraz Zelenský tlačí politikom do hláv svoj Plán víťazstva.

V Európe sa jednoducho čaká na výsledok volieb v USA,

ale Zelenský sa správa ako niekto, kto je zúfalý a dopredu už vie, ako tie voľby dopadnú a čo bude Trump od Ukrajiny požadovať. Tohto podivného krepčenia Zelenského si jednoducho nejde nevšimnúť a je jasné, že má nejaké informácie zo zákulisia od Deep State. Vinu za koniec vojny chce Deep State zvaliť na Trumpa.

Situácia na Ukrajine sa dostala do bodu, keď Rusko nemožno konvenčne poraziť, že by to znamenalo pokúsiť sa o jadrovú konfrontáciu, ktorú pred dvomi mesiacmi začal Londýn v spolupráci s Kyjevom v pláne na strieľanie rakiet dlhého doletu na Rusko. Potom Kremeľ zmenil jadrovú doktrínu, Putin pohrozil údermi na krajiny NATO, a zrazu sa niečo stalo.

Vycúvanie USA a Deep State z vojny na Ukrajine bude musieť byť niekomu dané za vinu

Zelenskyj zmenil naratív a začal hovoriť o Pláne víťazstva a začínajú sa objavovať správy o príprave na prímerie výmenou za garancie od NATO. Zelenskyj jednoducho je len bábka, ktorá robí len to, čo sa deje v USA a vo vnútri Deep State. A ak už Deep State má plán, ako vycúvať z Ukrajiny, napríklad cez plán na prímerie, aby mohol zdroje a zbrane presunúť na Blízky východ a tiež proti Číne, tak musí mať už aj plán, na koho bude zvalená vina za neslávny koniec ukrajinskej anabázy a najväčšie proxy vojny NATO proti Rusku od konca II. sv. vojny.

Trump je pripravený

Ten obetný baran, ktorý ponesie vinu za de facto kapituláciu Ukrajiny, ktorú Zelenskyj bude ako lajno zabalené do zlatého staniolu vychvaľovať ako Plán víťazstva, je Donald Trump. Deep State v roku 2020 sfalšoval voľby, pretože bolo vtedy už rozhodnuté o vojne na Ukrajine. A preto potrebovali do Bieleho domu senilného starčeka a bábku Bidena, ktorá nebude Deep State kecať do vojny na Ukrajine.

Lenže teraz po štyroch rokoch je situácia iná. Deep State potrebuje z Ukrajiny vycúvať a zvaliť vinu za neúspech a za prímerie s Ruskom na nejakého politika. Na Zelenského to nezvalí, to už je jasné. Ale tým, kto to vynútené prímerie a de facto priznanie porážky NATO na Ukrajine vynúti a zariadi, bude práve Donald Trump. A bude to z vôle Deep State. A preto Zelenskyj jazdí hore a dole ako splašený iba 25 dní pred voľbami v USA a predstavuje plán, ktorý je prichystaný pre nástup Trumpa.

Toľko bývalý poradca prezidenta Zelenského Alexej Arestovič.

/ hlavnydennik.sk /

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na [email protected]

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Odber newsletter. Každý večer súhrn najdôležitejších správ dňa do mailu.