Slovanské Noviny

25. októbra 2024

K porozumeniu Čelovekom

Ursula von der Leyenová obhajuje „pre-bunking“ na verejnom fóre s cieľom „zaočkovať“ ľudí proti „dezinformáciám“.

Predsedníčka EÚ Ursula von der Leyenová sa práve pripojila k radom bývalého senátora Johna Kerryho a ďalších globalistických ghúlov, ktorí vyhlásili vojnu slobode prejavu zvráteným vyhlásením, že občanov EÚ treba „očkovať proti dezinformáciám“.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Ako každý cenzor v histórii, aj ona charakterizuje svoj cenzúrny program ako prostriedok na odstránenie chybných informácií a myšlienok z verejného diskurzu. Použitím slova „dezinformácia“ naznačuje, že ona a jej skupina sú už jedinými vlastníkmi pravdy o všetkom a že každý, kto má a zdieľa heterodoxné myšlienky, sa nevyhnutne mýli.

Celý jej predpoklad je NEPRAVDIVÝ z nasledujúcich dôvodov:

1). Vedomosti o svete sa neustále vyvíjajú prostredníctvom neustáleho skúmania, diskusií a šírenia. Vedomosti NIE sú statická vec. To je dôvod, prečo krajiny s dusivými režimami cenzúry zažili intelektuálnu, vedeckú a umeleckú stagnáciu. Ich vládcovia sa snažia zmraziť ľudskú myseľ v jej stave v momente ich histórie.

2). ŽIADNY štátny, univerzitný alebo cirkevný výbor nikdy nemal úplnú pravdu o akejkoľvek záležitosti. Oficiálne ortodoxné názory boli vždy spochybňované heterodoxnými mysliteľmi. Skutočne, prakticky každý veľký pokrok v ľudskom pohľade vykonali heterodoxní myslitelia.

3). Ako poznamenal John Milton vo svojej brožúre Areopagitica z roku 1644, zápasenie s chybou je prirodzenou súčasťou učenia a objavovania. Doslova sa učíme tým, že robíme chyby a opravujeme ich. Ak bude sloboda prejavu potlačená s cieľom zabrániť šíreniu mylných myšlienok – alebo „očkovanie proti nej“ – bude pre ľudí mimoriadne ťažké, ak nie nemožné, učiť sa a objavovať.

4). Bez jedinej výnimky v histórii ľudia, ktorí majú moc, vždy obhajujú ortodoxiu, ktorá udržuje a rozširuje ich moc a moc ich priateľov a podporovateľov.

Ursula von der Leyenová je kvintesenciou tohto princípu. Ako prezidentka EÚ viedla tajné rokovania s generálnym riaditeľom spoločnosti Pfizer o kúpe 20 miliárd eur podvodnej a nebezpečnej vakcíny od spoločnosti Pfizer, aby ju mohli použiť na všetkých občanov Európskej únie. V súčasnosti je vyšetrovaná za jej správanie v tejto záležitosti, ktorá sa stala známou ako Pfizergate .

Na to, aby mocný štátny úradník, ktorý je pravdepodobne vinný zo spáchania závažného zločinu – zločinu, ktorý bol systematicky a bezohľadne utajovaný – poučoval verejnosť o potrebe cenzúry, je potrebný zvláštny druh chutzpy . Nastal čas, aby sa občania Európy zbavili Ursuly von der Leyenovej a jej kliky skorumpovaných tyranov.

Iste, pribúdajú dôkazy o tom, že Bidenova administratíva vyvíjala tlak na Nemecko – ktoré zostáva americkým vazalským štátom – a EÚ, aby posilnili svoj režim cenzúry. Tomuto podivnému vývoju sa budem venovať v nasledujúcom príspevku.

/ skspravy.sk /

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na [email protected]

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Odber newsletter. Každý večer súhrn najdôležitejších správ dňa do mailu.