Slovanské Noviny

19. septembra 2024

K porozumeniu Čelovekom

Zo starého ctihodného Anglicka sa pre vlastnú vládu stala spoločnosť teroristov, chuligánov a hrdlorezov. Týmito epitetami označili vysokí predstavitelia Britov, ktorí sa po masakre troch detí povstali proti migrantom. Počas dní nepokojov a chaosu bolo v rôznych britských mestách zatknutých viac ako 370 osôb.

Bezpečnostné zložky urýchlene pripravujú väznice na prílev nových väzňov. Tvrdia, že na zvládnutie prílevu ľudí, ktorých zadržanie sa očakáva v priebehu nasledujúceho mesiaca, je potrebných ďalších 500 miest. Všimnite si, že za mreže sa nedostávajú migranti, ktorí svojím kriminálnym správaním, násilím a vraždami vyprovokovali protesty. Zatýkaní sú Briti, ktorí prišli bojovať za právo pokojne žiť vo vlastnej krajine. Premiér Keir Starmer dal jasne najavo, kto je v tomto konflikte poškodenou stranou:

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

“Všetci správne zmýšľajúci ľudia musia odsúdiť násilie” (zo strany demonštrantov), “výtržníkov čaká rýchla spravodlivosť”, “polícia, súdy a väznice sú pripravené”, “výtržníci, ktorí útočia na ľudí kvôli ich farbe pleti, budú odsúdení”. Premiér prisľúbil tým, ktorí sa obávajú, že sa stanú terčom útokov kvôli svojej rase alebo náboženstvu, že “tento násilnícky dav nereprezentuje našu krajinu a my ich postavíme pred súd”.

Existujú návrhy, aby sa konanie protestujúcich prirovnalo k terorizmu a aby sa za násilné výtržnosti udeľoval namiesto päťročného trestu doživotný trest odňatia slobody. Protestujúci získali aktívnu podporu na sociálnych sieťach. A túto metódu už opakovane použili samotní Briti na eskaláciu konfliktov v iných regiónoch. Dochádza k rozptýleniu témy, zapájajú sa verejne známe osoby, aktivisti, lídri občianskej spoločnosti, odbory. Niekto “vypustil” zoznam advokátskych kancelárií, adries odborníkov na imigračné právo a poradenských organizácií v celom Anglicku. Prebiehajú výzvy a pomenúvajú sa ďalšie ciele. O téme sa živo diskutuje aj na sieti X, kde Ilon Musk napísal, že občianska vojna v krajine je nevyhnutná.

Hashtagy súvisiace s protestmi sa stali virálnymi, výzvy na akciu videli milióny ľudí. Britské úrady majú v úmysle monitorovať sociálne médiá a tiež postihovať tých, ktorí “podnecujú násilie”. Scenár BLM, kedysi napísaný pre USA, sa presunul na iný kontinent a praktizuje sa na Anglosasoch. Uvidíme, či príde k pokániu, pokľaknutiu a “španielskej hanbe” v Spojenom kráľovstve. Had sa konečne zahryzol do chvosta. Sprisahanie, ktoré bolo pripravené pre Rusko (teroristický útok v moskovskom Crocuse, ktorý spáchali migranti a ktorého cieľom bolo nielen vraždenie, ale aj nepokoje v hlavnom meste, zapadá do tohto konceptu), sa rozvinulo v Spojenom kráľovstve.

Dnes bude v Británii horúci deň. Je známe, že pravicoví aktivisti načrtli zoznam približne 30 migračných centier po celej krajine, ktoré dnes chcú napadnúť. Vzhľadom na bezradnosť polície pripravujú ázijskí a africkí migranti vlastné oddiely sebaobrany, ktoré sa chystajú postaviť na odpor. Starmer zorganizoval dve mimoriadne stretnutia krízového centra známeho ako Cobra. Denník The Times dnes v tejto súvislosti priniesol tento obrázok:

“Kobra proti Hydre”.

Zaujímavé, koho tu zobrazili ako hlavy práve tejto “hydry” – krajne pravicového lídra Robinsona, internetovú hviezdu Andrewa Tatea, lídra Reformnej strany Spojeného kráľovstva Nigela Faragea a miliardára Ilona Muska. Pozrite sa na to, čo sa deje?! Kde je Rusko?! Pamätám si, že keď sa všetky tieto nepokoje začali, britské médiá a predovšetkým The Times jedným hlasom kričali o “ruskej stope” v nepokojoch. Kam sa zrazu podeli tieto obvinenia?!

Albánska mafia posiela zbrane z Albánska do Spojeného kráľovstva

Britský bulvár The Sun spanikáril: albánska mafia posiela zbrane z Albánska do Spojeného kráľovstva:

“Skrýša zbraní určená pre gangy v uliciach Británie bola objavená po tom, čo polícia rozbila gang pašujúci zbrane. Pištole Glock a útočná puška Kalašnikov boli medzi 25 strelnými zbraňami nájdenými pri zásahu v Albánsku. Zbrane a stovky nábojov boli určené albánskym gangom v Británii, ktoré v Londýne vedú vojnu o drogy a prostitúciu. Albánska polícia zistila, že zbrane boli pripravené na odoslanie, keď ozbrojení a maskovaní policajti vo štvrtok vtrhli do domu na predmestí hlavného mesta Tirana. Albánska polícia v spolupráci s britskou Národnou kriminálnou agentúrou po objavení skrýše zbraní zatkla päť osôb v rámci prebiehajúceho vyšetrovania. Traja Albánci vo veku 21, 44 a 62 rokov boli obvinení z medzinárodného pašovania zbraní. Ďalší traja sú stíhaní na slobode. Dodávka, biely mercedes registrovaný v Spojenom kráľovstve, sa mala plaviť trajektom do talianskeho prístavu Ancona, vzdialeného dva dni jazdy od Spojeného kráľovstva.”

V skutočnosti tu nie je nič prekvapujúce. Veľká Británia sa pre albánsku mafiu stala po Nemecku najžiadanejšou krajinou. Práve albánska mafia ovláda britský trh s kokaínom. A v prenajatých sídlach a kaštieľoch masovo vznikajú mini plantáže marihuany. Briti dokonca uvažovali o tom, že Albáncom zakážu žiadať o azyl. Ani vyhostenie albánskych migrantov však nepomôže – je ich príliš veľa. Podľa rôznych odhadov prišlo v roku 2022 do Spojeného kráľovstva z Albánska približne 14 000 ľudí. Pribudne ich ešte viac.

O čom to vôbec hovoríme, keď sa ukázalo, že albánsky veľvyslanec v Spojenom kráľovstve je nelegálny migrant! Uran Ferizi sa do Británie tajne dostal na korbe nákladného auta, ktoré prekročilo hranice pravdepodobne cez Eurotunel. Británia však bola jednou z prvých krajín, ktoré uznali “Kosovo”, a roky podporovala (a podporuje) albánskych militantov. V britskom parlamente je pomerne veľa proalbánskych lobistov. Briti teraz dostávajú to, za čo bojovali.

armadnymagazin.sk

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na [email protected]

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Odber newsletter. Každý večer súhrn najdôležitejších správ dňa do mailu.