Slovanské Noviny

19. septembra 2024

K porozumeniu Čelovekom

USA: Bez ohledu na fakta, bez ohledu na pravdu! Podvody, lži, pomluvy zvítězily se znepokojivou lehkostí.No ano! Propaganda byla smrtící zbraní proti Donaldu Trumpovi.

V propagandě stačí „být rozhodný a říci tak to je“.Stačilo říci, že podvod byl „nemožný“, zatímco se odmítla možnost diskutovat o četných a do očí bijících důkazech.Po politováníhodné a organizované invazi na Kapitol stačí říci, že příznivci Donalda Trumpa byli divocí. Využití kriminálníků infiltrovaných v tomto mírovém pochodu 6. ledna posloužilo k upevnění vítězství podvodu.Ano, v propagandě stačí říci, není třeba prokazovat ani demonstrovat, stačí říci s jistotou a pevností. A hop! Boj je vyhraný.

Rouškovaná inaugurace byla pokrytecký obřad doplněný lživými narážkami. Tato odporná lež, že Donald Trump a jeho podporovatelé jsou vulgární rasisté! Jako by Trumpova vláda nešla ruku v ruce s několika zástupci všech „ rasových “ skupin .Během této rouškované inaugurace hráli prakticky všichni řečníci kartu „ rasisty “, jako by se někdo právě osvobodil od rasistické vlády. Nenávistné narážky!Ačkoli černé příznivce Donalda Trumpa lze vidět všude, ačkoli se procento voličů černých a latinoameričanů dramaticky zvýšilo, vše, co musíte udělat, je pevně říci a opakovat a mít co nejvíce mediálních propagandistů, kteří opakují, že Donald Trump je bílý rasista a v hlavách lidí se stává rasistou toho nejhoršího druhu.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Jaká odporná lež se opakovala a opakovala a opakovala lháři mediálního praporu!Zavraždili jsme JFK a dnes vraždíme Donalda Trumpa. Metoda se změnila, ale zůstává stejně účinná. Dnes již není třeba fyzicky eliminovat lidi, abychom je mohli zavraždit, stačí je účinně očernit a zničit.Umění obviňování je naprosto zvládnuté. Hromadné atentáty lze provést jednoduše pomocí hromadné manipulace s médii k obvinění nebo označení skupiny osob, které mají být zničeny.

Stačí říci, že „trumpisté“ jsou rasisté a nebezpečná extremistická „pravice“, a doufáme, že můžeme postavit armádu dobrých Samaritánů, kteří jsou připraveni vyrazit a eliminovat jejich takzvané „ nežádoucí “ spoluobčany .Podvodný globalistický klan je zpět ve Spojených státech u moci. Tento pro-war, pro-Made in China a anti-nacionalistický, anti-Made in USA klan (také anti-Made ve Francii, anti-Made v Quebecu a anti „Made in“ všech zemí, kde jsou slušné mzdy). Pokrytci, kteří mají jemné projevy jednoty a říkají, že jejich odpůrci jsou domácí teroristé.Pokrytectví v celé své slávě je proto zpět u moci. Biden opakovaně opakoval své přání sjednotit zemi, přičemž prohlásil, že musí eliminovat tyto domnělé teroristické bílé rasisty, kteří jsou zastánci Donalda Trumpa.

S návratem tohoto oddaného klanu Deep State manipulujícího senilní loutkou, kterou je strašidelný Joe Biden, to bude návrat války.Za krátkou dobu uvidíme slavný ISIS, který se znovu objeví v Sýrii, aby konečně obnovil válku a eliminoval Bašára el Asada, posledního arabského prezidenta v čele sekulární vlády.Uvidíme návrat notoricky známé teroristické skupiny Al-Káida, tentokrát do Íránu .

Můžeme tak zahájit „výrobu souhlasu“ pro novou spravedlivou válkou proti Íránu.Dojde k návratu okupačních jednotek do Iráku pod záminkou, že do Iráku pronikají teroristé Al-Káidy ze sousedního Íránu.V Afghánistánu dojde k nárůstu zabíjení, aby se ospravedlnil návrat okupačních vojsk.Budeme svědky „mediálního návratu“ ruských útočníků na Ukrajině a samozvaní spravedliví půjdou na podporu Ukrajinců v boji s tímto nešťastným Putinem.

Severní Korea obnoví testování raket . Napětí v Asii se obnoví. Americká armáda provede provokativní cvičení se svými japonskými a jihokorejskými spojenci.Čína bude muset ukázat své svaly . Samozvaný spravedlivý loutkový klan Bidenů řekne, že je nucen upevnit svou vojenskou přítomnost v Asii, aby bojoval proti těmto zlým Číňanům.Stručně řečeno, bude to návrat „dobrých kluků“ proti padouchům .

Amerika bude znovu připravena prolévat krev, aby zachránila „ svobodný svět “ (sic) a svrhla diktátory.Na úrovni domácích politik budou sociální problémy spojené s rasismem a chudobou rychle zameteny pod koberec, aby ustoupily benevolentním projevům a úsměvům.Celá neoliberální globalistická oligarchie, která se setkává v Davosu a Bilderbergu, nyní dýchá lépe.

Protiválečný nacionalista Trump byl odstraněn. Nyní musí zajistit, aby se nikdy nevrátil k moci a aby se nikdo z této povahy nikdy nemohl znovu objevit. Je nemožné najít ve světě miliardářů další skutečně oddanou osobu. Nikdo v tomto bohatém prostředí nemá chuť obětovat svůj život a své jmění, aby sloužil své zemi a svým opuštěným spoluobčanům. Všichni tito miliardáři navíc milují levnou pracovní sílu, ať už v Číně nebo v jakékoli jiné zemi.

Všichni dávají přednost výrobě v Číně, Tchaj-wanu, Indii, Mexiku před drahou místní výrobou.Joe nebo jeho skupina pokrytců s námi bude hovořit o vytváření „zelených“ pracovních míst, zatímco přemístění pracovních míst pracně repatriovaných Donaldem Trumpem. Bude trvat jen několik týdnů, než zničíte čtyři roky boje Trumpovy vlády o obnovu místní ekonomiky, která snížila nezaměstnanost  a zvýšila nejnižší mzdy.COVID!

Nyní, když je Trump vyloučen, budeme pokračovat v šílenství?

Covid byl z velké části k usnadnění Trumpovy eliminace. Mistrovská maškaráda nominace na Bidena to výmluvně podtrhla. Kromě masky pokrytectví byla v centru pozornosti dvojitá maska. Potřesení pěstí nebo lokte nahradilo potřesení rukou. Co chceš, chlub se!

Trump je nyní mimo hru, takže brzy uvidíme, co je nebo byla hlavní funkce Covid. Byl vytvořen Covid k eliminaci Trumpa nebo to bylo vytvořeno na zničení ekonomiky malých a středních podniků, a proto instalovat novou ekonomiku za „ Bigs “ při instalaci nového diktátorského „ normálu “?

Investice do podvodu byla smutná událost.  Byl to temný den. Jako by jsme během několika hodin uhasili slabé světlo, které jsme mohli zahlédnout na konci tunelu naděje.

Zdroj: https://www.prvnizpravy.cz/

PODPORTE nezávislé médium.

Všetok obsah na tejto stránke je bezplatný. Vaša podpora bude použitá na rozvoj a propagáciu stránky, aby sa o nej dozvedelo čo najviac ľudí. 

Aj malá čiastka dostatočne pomôže.

IBAN: LT90 3250 0868 2837 7659 BIC: REVOLT21 do poznámky prosím uviesť “dar“

ďakujeme

Vyhlásenie: 

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedné za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu zna [email protected]

UPOZORNENIE

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na [email protected]

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Odber newsletter. Každý večer súhrn najdôležitejších správ dňa do mailu.