„Prírodné molekuly, hoci majú rovnaké chemické zloženie ako tie, ktoré sú priemyselne vyrábané, majú úplne inú priestorovú štruktúru a preto živé organizmy veľmi zle asimilujú – osvojujú tieto priemyselné potraviny. Okrem toho sa molekuly živých organizmov líšia od priemyselne vyrábaných tým, že priemyselne potraviny sú mŕtve v doslovnom aj obraznom zmysle slova.

Organické a anorganické molekuly majú v živom organizme niekoľko kvalitatívnych úrovní v súlade s úrovňou rozvoja konkrétneho živého organizmu. „Živé“ molekuly sú nasýtené takzvanou životnou – vitálnou silou. So smrťou živého organizmu sa táto životná sila rýchlo vytráca z organických, aj anorganických molekúl.
Práve z tohto dôvodu je chuť ovocia, mäsa a rýb veľmi odlišná v závislosti na tom, kedy ich človek konzumuje ako potravinu – buď ihneď ako boli plody odtrhnuté zo stromu, alebo záhonov a ryba a iné zviratá ešte len dodýchali,
alebo až po niekoľkých hodinách, dňoch, týždňov. Pritom nezáleží na tom, či boli tieto potraviny zmrazené, chladené, alebo aké látky sa použili pri ich uchovávaní – po niekoľkých hodinách po smrti živého organizmu – rastlín alebo zvierat, životná energia opúšťa už mŕtve telo.
V rastlinách a ich plodoch sa životná energia drží o niečo dlhšie, ale napriek tomu v súčasnosti, keď sa potraviny dostanú na stôl človeka, tak najčastejšie už nie je v nich žiadna životná sila, ale plno jedovatých produktov rozkladu.
Samozrejme v súčasnej situácii nie je možné každému človeku dodať na stôl zdravé potraviny plné životnej energie, ako sa hovorí – práve obraté zo stromu, záhona, rieky, farmy, kurníku. Ale ak pochopíme podstatu toho, čo sa deje, tak môžeme v kuchyni každého človeka obnoviť u potravín stratenú životnú silu a dokonca zničiť jedy vzniknuté v procese rozkladu, napríklad adrenalín v mäse zvierat, ktorý sa uvoľňuje do krvi v momente smrti.“
Nikolaj Levašov
Zdroj a preklad: OZ Biosféra
Profesor Jeffrey Sachs odporučil nemeckému vodcovi: “Najdôležitejšie je, pán Merz, aby ste študovali históriu…”
Nie Rusov, Číňanov, Venezuelčanov…. ale týchto nepopulárnych európskych vojnových štváčov Američania nútia aby obnovili slobodu prejavu
Donald Trump strávil tento rok demontážou západnej architektúry
Bloomberg: Rubeľ sa stal v tomto roku najsilnejšou menou
Putin prikývol: Moskva by mohla vydať dokument, ktorý by sa dotkol všetkých členských štátov NATO
Rajchl o kolóne smerujúcej zo Slovenska na Ukrajinu: Utečenci? Neklamme sa! Ekonomickí migranti!
Obnova Nord Streamu je technicky možná. Chýba však politická vôľa!
Pepe Escobar: Európske elity a „výsada“ prehrať konflikt
Hlasová reč Človeka
Odtajnený archív americkej NSA: Putin varoval Busha pred spustením Špeciálnej vojenskej operácie už v roku 2008
Rockefellerov “expert”: Rusko netreba chápať – treba ho zničiť
V nedeľu Kosovo vstúpi do veľmi vyhroteného stavu
„EÚ sa začína rozpadávať,“ vyhlásil maďarský premiér Viktor Orbán a vymenoval dôvody dezintegrácie Európskej únie. Dodal, že Európa sa rozdelila na dva tábory – „vojnový tábor a mierový tábor“
„Medicínsky Norimberg II“. Brutálny trest pre Dr. Reinera Fuellmicha. Jeho prečin: mal slobodný názor
EÚ zakázala belgické noviny. „Pokročilá úroveň cenzúry“
Nové hrozby pre verejné zdravie na obzore
„Varujem vás“. Výsluhový podplukovník U.S. Army o hrozbe priameho stretu NATO s Ruskom
Ekonomická samovražda EÚ
Čínsky múr – hranica dvoch svetov?
Gruzínsko nepodlieha tlaku globalistov
zo sekcie
Životná energia v potravinách
Životná energia v potravinách
Životná energia v potravinách