svet

Propaganda strachu: Klaus Schwab z WEF robí krok späť. Čo to znamená?

„Uniknuté“ oznámenie prišlo  21. mája 2024 – ako prekvapenie pre väčšinu. Klaus Schwab, „večný“ generálny riaditeľ a zakladateľ Svetového ekonomického fóra (WEF), ustupuje, nie dole, len cúva.

Odteraz už nebude predsedom Davoského fóra a ďalších po celom svete, ale bude aj naďalej šéfom správnej rady – kde tečú peniaze a kde sa prijímajú strategické rozhodnutia.

Inými slovami, stále bude mať vplyv na to, ako WEF uskutočňuje svoju dystopickú agendu, ako sa neustála propaganda STRACHU šíri po celom svete, ako napríklad falošná zmena klímy – ktorá odstráni poľnohospodárstvo a farmárstvo, ako ho poznáme, a dosiahne nula“ o pomyselný cieľový rok, samozrejme s možnosťou prispôsobovania sa okolnostiam diktovaným „poriadkom založeným na pravidlách“, keďže CO2 je náš úhlavný nepriateľ; a my ľudstvo sa musíme „lepšie postaviť“ – idiotský idiom, ktorý vznikol už pred asi dvoma desaťročiami, hoci len málokto chápe, čo to znamená.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín

Schwab bude s najväčšou pravdepodobnosťou pokračovať v obhajobe takýchto hegemónnych nezmyslov.

To isté s „Net Zero“. Ochotná ovečka len prikývne, keď počujú niektoré z týchto vynájdených chytro znejúcich, no až do špiku kosti vymyslených výrazov – vynálezcovia sa smejú na perách a sledujú ignorantov, ktorí idú spolu s nezmyselným sloganom.

Menšia viditeľnosť, menšie vystavenie negatívnej kritike

Tento druh vecí bude Schwab stále vychovávať – namiesto spredu, teraz zozadu; menšia viditeľnosť, menšie vystavenie negatívnej kritike.

Kto nahradí Klausa Schwaba na čele viditeľného WEF? Žiadny nástupca nebol oficiálne oznámený, hoci v týchto dňoch nie je nič „oficiálne“ vo WEF a jeho sesterských inštitúciách temnoty, Svetovej zdravotníckej organizácii (WHO), vykastrovanej a kúpenej Organizácii Spojených národov (OSN) a menej viditeľných, ale stále vysoko aktívny Rímsky klub.

Zhodou okolností sú všetky švajčiarske. Oslobodené od dane. A s diplomatickou imunitou.

Prezident WEF, Børge Brende , bývalý minister zahraničných vecí Nórska, bude zatiaľ zastupovať Klausa Schwaba. Je možným nástupcom Klausa Schwaba, ale spomínajú sa aj iní, ako napríklad Tony Blair, bývalý premiér Spojeného kráľovstva, spojenec bývalého prezidenta USA Busha, čo vyvolalo vojnu v Iraku a zanechalo za sebou viac ako milión mŕtvych; ako aj Christine Lagardeová, súčasná prezidentka Európskej centrálnej banky (ECB) a bývalá generálna riaditeľka MMF.

Pozoruhodné je aj to, že Schwabova rodina, deti, sú tak či onak zapojené do aktivít WEF. Ktokoľvek z nich sa mohol objaviť a prevziať vedenie.

V každom prípade zatiaľ netreba očakávať žiadne zásadné zmeny v politike a prístupe k svetovým záležitostiam. Dystopické fórum sa pravdepodobne naďalej pokúša zmeniť svet na dystopické nebo pre bohatých a mocných.

Kontroligarchia

Slovami The Defender (CHD), Schwab je „figúrka pre najmocnejšie globalistické záujmy – „controligarchov“. Controligarchia je termín, ktorý treba mať na pamäti, keď uvažujeme o skupine tyranských, po moci prahnúcich miliardárov- psychopatov, ktorí budú naďalej predstierať, že riadia svet, pokiaľ možno s WEF ako ich platformou, pokiaľ im to my, ľudia, dovolíme.

Klaus Schwab, teraz 86-ročný, vytvoril WEF v roku 1971, potom sa nazýval Európske manažérske fórum , ktoré sa v roku 1987 zmenilo na Svetové ekonomické fórum. Neziskový inštitút bol vytvorený na podporu „zodpovednosti zainteresovaných strán“, nech to znamená čokoľvek, slogan, ktorý Schwab vytvoril a rád používa od dnešného dňa.

Keď citujem The Defender, ako mimovládna organizácia má WEF pozoruhodné príjmy: približne 500 miliónov dolárov za fiškálny rok končiaci sa marcom 2023 a hotovostné rezervy v celkovej výške 200 miliónov švajčiarskych frankov (219,5 milióna dolárov). Pravdepodobne jedna z najbohatších mimovládnych organizácií na svete.

Teraz bude novým sloganom, ktorý sa bude propagovať – a ešte viac po tejto zmene vedenia, bude verejno-súkromná spolupráca . Svetová banka a podobné neoliberálne agentúry to zvykli nazývať „Public-Private Partnership“, čo je ďalší výraz pre „kapitalizmus zainteresovaných strán“ – to isté, inak sa píše, čo v podstate znamená: Investičné fondy pochádzajú z verejného sektora a zisk ide do súkromného sektora. partnera. A hádajte, kto absorbuje straty, ak nie sú žiadne zisky?

Podľa The Defender (CHD, 21. mája 2024) hovorca WEF uviedol, že organizácia sa „transformuje z platformy zvolávania na poprednú globálnu inštitúciu pre spoluprácu medzi verejným a súkromným sektorom“.

Niet pochýb o tom, že „zvolávanie“ sa bude stále konať v Davose, San Franciscu, Dubaji, v Číne – a všade tam, kde si chcú biznis a politika utrieť lakte a kde môžu prúdiť veľké peniaze. A vždy v blízkosti letiska, kde môže pristáť viac ako tisíc súkromných lietadiel, pretože títo špičkoví manažéri a miliardári by sa mohli vykašľať na „škodlivý“ CO2, ktorý produkujú.

Viete, CO2 je látka, ktorá ohrieva zem, čo ospravedlňuje „nulovú hodnotu“ – koniec farmárčenia, hladomor a dúfajme, že veľký reset WEF a agenda OSN 2030 vedú k skorej smrti a rýchlemu vyľudňovaniu. Je to cieľ číslo jeden psychopatov WEF, OSN, WHO – postupne, ale čo najrýchlejšie sa zbaviť čo najväčšieho počtu „zbytočných jedákov“. To je slovami izraelského Yuvala Noaha Harariho , blízkeho sebavedomého a poradcu Klausa Schwaba.

Mimochodom, ako zanietený zástanca „čistej nuly“, „lepšieho budovania“ a notoricky známej „zmeny klímy“, možno Klaus Schwab vo svojej novej úlohe, hovoriac „odzadu“, bude vedieť vysvetliť, prečo najväčší a najkrutejší a najnásilnejší producent CO2 na svete, USA/NATO a západná armáda, sa nikdy nespomínajú v súvislosti s „nulovou čistou“ – alebo ako prispievateľ k neslávne známemu podvodu o „zmene klímy“.

Koniec koncov, za posledných 60 rokov neustále bombardovali, strieľali a zabíjali najmenej 30 konfliktov, zabíjali milióny a milióny ľudí, a tým vypúšťali milióny a milióny ton CO2.

A možno, len možno, Schwab vo svojej novej platforme „verejno-súkromnej spolupráce“ získa poradcu, ktorý mu povie, že CO2 je spolu s kyslíkom najdôležitejším plynom pre život. Život na Zemi by nemohol dýchať a existovať bez toho, aby stromy, väčšinou tropické pralesy, nepremieňali CO2 na kyslík. Ak chce Schwabov chránenec Bill Gates vyrúbať tropické pralesy, má to svoj účel.

Aby som nezabudol, program Vax WEF. Pamätajte si, že počas poslednej udalosti v Davose v januári 2024 sa Schwab, Gates a Tedros chválili príchodom nového vírusu, ktorý je potenciálne smrteľnejší ako covid s názvom Virus „X“. Ešte nebol identifikovaný, ale už je niekde „tam vonku“. Verili by ste takémuto svinstvu? Prepáčte za ten jazyk, ale lepšie slovo ma nenapadá!

Aby toho nebolo málo, generálny riaditeľ spoločnosti Pfizer Albert Bourla mal na vedľajšej relácii v Davose 2024 odvahu povedať ľuďom „Už pracujeme na vakcíne“ – pre prichádzajúci – zatiaľ neznámy – vírus „X“ “.

Okrem toho, že sa bude všetkými prostriedkami pokúšať vyľudniť svet, Schwab, nerafinovaný typ nemeckého diktátora, určite využije svoju „zákulisnú“ platformu, aby pokračoval v nátlaku vlád, aby robili „správnu vec“ alebo inak, a prenasledovali svoju fajku. – sen o úplne digitalizovanom svete, kde sa umelá inteligencia (AI) a ľudstvo prelínajú do transhumanizmu, manipulovateľného so škodlivými, často smrtiacimi 5G a čoskoro 6G mikrovlnami. Alarm: Štvrtá priemyselná revolúcia sa blíži!

Ak má Schwab posledné slovo, ľudský život by sa stal vedľajším produktom úplne digitalizovaného, ​​robotizovaného sveta. Ale keď budú prevládať národy, Schwab a WEF nebudú mať posledné slovo.

Pre dobrú analýzu tohto momentu si pozrite súhrn CHD o WEF Klausa Schwaba a o tom, čo možno očakávať v blízkej budúcnosti; editoval Michael Nevradakis, Ph.D.

Na inú poznámku sa pozrime na to, ako Schwabovo oznámenie o „ustúpení“ „uniklo“ do médií. Skôr nezvyčajne záhadné; žiadne podrobnosti; žiadny konkrétny dôvod a žiadne varovanie vopred, čo je normálne pompézny štýl organizácie typu WEF. Zvláštne.

Pri písaní príbehu Schwab / WEF sa Michael Nevradakis odvolával na „kontrolovateľov faktov“, ktorí museli popierať fámy, že Schwab môže byť vážne chorý alebo dokonca mŕtvy.

Zvyčajne, keď si prídu zahrať „overovači faktov“, je tam niečo podozrivé. Akoby nebolo dymu bez ohňa.

V týchto dňoch sa dejú zvláštne veci – časy sa menia (pieseň Boba Dylana z roku 1964 predchádzajúca „Flower Revolution“) zo 60. rokov) viacerými spôsobmi. Zatýkacie a iné „zatykače“ sú vydané na Netanjahua, Tedrosa, možno Billa Gatesa, Clintonovcov a možno mnohých ďalších.

Na Ukrajine a v Gaze / Palestíne sa vedú dva krvavé konflikty s krvou, hlbokou tmavou krvou, po celom rukách, tvárach a mysliach „vodcov“ západného sveta – takmer všetkých „implantoval“ do ich vodcovskej úlohy Klaus Schwab .

Ako sa Schwab pri niekoľkých príležitostiach pochválil: „Sme hrdí, že sme mohli infiltrovať vlády po celom svete s našimi Young Global Leaders (YGL)“. Spomenieme len niektoré, Gates (chránenec Schwaba a medzinárodný cár vaxx), Merkelová (Nemecko), Trudeau (Kanada), Macron (Francúzsko), Rutte (Holandsko), Jacinda Ardern (Nový Zéland) – a mnoho ďalších.

Budúcnosť WEF sa ešte len uvidí. Legitímna otázka, ktorú si položili aj mnohí „protivníci“ WEF: Mala by mať WEF budúcnosť?

Peter Koenig/skspravy.sk

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Odber newsletter. Každý večer súhrn najdôležitejších správ dňa do mailu.

redakcia SN 2

Recent Posts

VIDEO: Tucker Carlson- Proč WEF blokuje archeologické vykopávky po celém světě?

Co vše je na tom, co jsme se učili o historii, pravda? A co jsou…

6 hodín ago

Seznam smrti Clintonových: Novinářská analýza mnoha „podivných náhod“

Je dlouhodobě známým faktem, že pokud se budete nějaký čas pohybovat poblíž Clintonových, náhle razantně…

6 hodín ago

VW investuje 60 miliard eur do spalovacích motorů

Zdá se, že Brusel se pomalu, ale jistě, bude nucen vzdát šílených plánů na plnou…

6 hodín ago

„Umelá inteligencia je vyškolená na klamanie“ – štúdie podporujú názor Elona Muska

Ísť a poradiť sa s niekým, alebo nie? Túto otázku si kladie mnoho ľudí s…

6 hodín ago

Smerovanie k veľkej vojne treba brať vážne

Je možné zapojiť ozbrojené sily NATO do vojenského konfliktu medzi Ruskom a Ukrajinou? Donedávna sa…

6 hodín ago

Ženeva – neženeva, ukrajinskí poslanci začali komunikovať s Moskvou

Nelegitímnemu vodcovi Ukrajiny Zelenskému prihára. Polootvorene sa hovorí o skorej vzbure v armáde a oficiálne…

6 hodín ago