zamyslenie

Po injekciách Covid sa rakovina objavuje v „zatiaľ nevídaných formách“, varuje popredný odborník

Svetoznámy odborník vystúpil s varovaním pre verejnosť, že jeho výskum odhalil dôkazy, podľa ktorých sa po očkovaní vakcínou COVID-19 objavujú smrteľne nebezpečné druhy rakoviny „zatiaľ nevídaným spôsobom“.

Varovanie vydal Dr. Harvey Risch, emeritný profesor na Yale School of Public Health a Yale School of Medicine.

Podľa doktora Rische sa u mladých očkovaných ľudí objavuje rakovina v množstve, ktoré bolo predtým považované za nemožné, pretože vakcína Covid-19 „narušila“ imunitný systém tým, že vyradila schopnosť organizmu „pohltiť“ nenormálne rakovinové bunky.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Narušený imunitný systém

„To, čo lekári pozorujú,“ povedal doktor Risch, „sú veľmi zvláštne veci: V tomto prípade sa jedná o 25-ročných ľudí s rakovinou hrubého čreva, ktorí nemajú rodinnú anamnézu – to je podľa známej paradigmy fungovania rakoviny hrubého čreva v podstate nemožné – ako ďalšie rakoviny s dlhou latenciou, ktoré sa objavujú u veľmi mladých ľudí.“

Podľa lekára z Yale sa takto rakovina bežne nevyvíja. „Musí existovať nejaký iniciačný podnet, prečo k tomu dochádza,“ povedal.

Informuje o tom denník Epoch Times: Dr. Risch uviedol, že podľa jeho názoru je rakovina niečo, s čím zdravé ľudské telo dokáže bojovať a zneškodniť ju, pretože nenormálne rakovinové bunky sú pohltené, keď sú detekované v tele s funkčným imunitným systémom. Pokiaľ je však imunitný systém narušený, nedokáže sa s úlohou neutralizovať rakovinové bunky vysporiadať a rakovinové bunky sú ponechané, aby sa množili a rástli, čo vedie k príznakom rakoviny.

„To je mechanizmus, ktorý tu považujem za najpravdepodobnejší,“ povedal doktor Risch. „Vieme, že vakcíny COVID spôsobili rôzny stupeň poškodenia imunitného systému u časti ľudí, ktorí si ich vzali.“

Ďalším príkladom, ktorý Dr. Risch uviedol, bola rakovina prsníka, u ktorej obvykle, pokiaľ dôjde k opätovnej manifestácii po chirurgickom odstránení, dochádza k opätovnej manifestácii po dvoch desaťročiach. U očkovaných žien je však teraz pozorovaná opätovná manifestácia rakoviny prsníka v oveľa kratšom čase.

„To sú počiatočné signály, ktoré sme pozorovali, a pretože sa tieto rakoviny vyskytovali u ľudí, ktorí boli príliš mladí na to, aby ich dostali, boli v podstate v porovnaní s normálnym spôsobom fungovania označené ako turbo rakoviny,“ povedal Dr. Risch.

„Niektoré z týchto nádorov sú také agresívne, že medzi okamihom, keď ich prvýkrát odhalíme, a okamihom, keď sa po niekoľkých týždňoch vrátia k liečbe, sa dramaticky zväčšili v porovnaní s tým, čo by onkológovia očakávali pri bežnom postupe rakoviny,“ dodal.

„Buďte naladení na svoje telo,“ odporučil doktor Risch, aby ste si všímali všetky nové signály, ktoré vám telo môže dávať.

Dr. Risch hovoril aj o aspekte, keď oficiálne lekárske agentúry nespozorujú, že má niekto problém počas prvých dvoch týždňov po očkovaní. Stáva sa to podľa neho preto, že lekárske agentúry tvrdia, že účinky vakcíny potrebujú dva týždne, aby sa začali prejavovať. Nežiaduce účinky, ktoré sa objavili niekoľko dní po očkovaní, boli oficiálne počítané ako zdravotné problémy prejavujúce sa u neočkovaných osôb, povedal.

Závažné nežiaduce účinky po podaní vakcíny sa však vyskytli už počas prvých štyroch dní, uviedol Dr. Risch. Uviedol, že tri štvrtiny nežiaducich účinkov sú evidované ako prejavujúce sa u neočkovaných osôb.

Zlyhal manažment pandémie

Rozhodujúci činitelia, ktorí boli počas pandémie zodpovední, „zahodili zásady verejného zdravia šesť dní po vypuknutí pandémie a urobili opak všetkého, čo sme vedeli, že by sa malo robiť v prípade respiračných vírusov,“ povedal. Jedným z príkladov bolo odmietnutie účinnej včasnej liečby a zbytočné očkovanie, čo svedčí o „kolosálnom zlyhaní verejného zdravotníctva v tomto období“, povedal.

Dr. Risch uviedol, že mnoho ľudí je teraz menej náchylných na „propagandu“ týkajúcu sa COVID a že správy o novom variante, ktorý má v budúcom mesiaci ovládnuť svet, sú „propagandou, ktorá má predať ďalšiu várku vakcín, ktorá vyjde za niekoľko týždňov“.

A čo nová vlna?

„Ľudia toho majú plné zuby a bude to oveľa väčší nátlak,“ povedal.

Dr. Risch uviedol, že zatiaľ čo individuálne riziko nežiaducej reakcie na vakcínu je relatívne nízke, akonáhle sa toto riziko prejaví vo väčšom meradle, keď vakcínu dostali milióny ľudí, výsledkom je, že státisíce ľudí majú zranenia a závažné nežiaduce účinky, ktoré sú často horšie ako samotný vírus .

Podľa názoru doktora Rischa by sa nikto nemal nechať očkovať mRNA vakcínou, pretože nové varianty sú mierne a neohrozujú život.

Počul o niekoľkých hospitalizáciách, ktoré trvali niekoľko dní, ale pretože väčšina ľudí mala v minulosti COVID, majú určitú imunitu aj voči týmto novým variantom.

„Nie je dôvod, aby sa ľudia teraz nechávali očkovať v akejkoľvek miere,“ povedal.

Uviedol, že COVID sa stal chorobou podobnou chrípke, čo sa týka stupňa závažnosti, a že propaganda, ktorá má ľudí vydesiť, je presadzovaná vládou v mene farmaceutických spoločností, aby sa predalo viac vakcín.

„Žijeme vo vzájomnom sociálnom kontakte, a preto šírime infekcie nízkeho stupňa. Je to súčasť ľudského života, ktorú berieme ako samozrejmosť, a snažíme sa ju liečiť, ako najlepšie vieme,“ povedal.

„Tak by sme to mali zvládať.“

Zdroj: CZ24.news

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

Hasiči zlikvidujú veľký požiar vo výrobnej hale Diehl, ktorý je spojený s dodávkou systémov Iris-T pre Ukrajinu

Hasiči v juhozápadnom Berlíne zneškodňujú veľký požiar vo výrobnej hale, v ktorej sa skladujú nebezpečné…

4 minúty ago

Ján Mazák v Súdnej rade skončil. Parlament rozhodol, že už nie je ani jej členom

Jánovi Mazákovi akosi nevychádza krok. Najskôr ho odvolali z postu šéfa Súdnej rady, potom mu…

7 minút ago

Tvrdé varovanie Moskvy: Za Krymský most príde zničujúca odveta!

Zacharovová: Rusko odpovie zdrvujúcim úderom v odvete na útoky na Krym a most. Za akékoľvek agresívne…

11 minút ago

Lotyšské vojnové plány

„Dračie zuby“ a protitankové priekopy. Lotyšsko začalo budovať opevnenia na hraniciach s Ruskom a Bieloruskom. Neprejdú!…

14 minút ago

Porážka „najsilnejších“ v Červenom mori

Arab News: Anglosasi sú porazení v Červenom mori. Čo sa môžu ruské špeciálne jednotky naučiť od…

15 minút ago

NTD: Americké spoločnosti nalievajú miliardy dolárov do čínskeho vojenského priemyslu

Americká organizácia „Coalition for a Prosperous America“ predstavila správu Kongresu, kde americké investičné a sporiace…

18 minút ago