domovina

Arogantný Korčok nevpustil na tlačovku novinára eReportu a je za homosexuálne partnerstvá, upozornil Glück

Podľa Glücka je evidentné, že Korčok je frustrovaný, pretože si začína uvedomovať, že súboj o hlavu štátu prehrá. Aj preto stratil kontrolu a otvorene prejavil svoje autoritárske chúťky potláčať slobodu slova.

Poslanec NR SR Richard Glück (Smer-SD) na sociálnej sieti upozornil na arogantné správanie prezidentského kandidáta opozície a liberálnych médií Ivana Korčoka po nevpustení novinára eReportu na jeho tlačovku. Upozornil aj na jeho progresívne názory, ktoré sú v rozpore s hodnotami KDH, ktoré mu dalo vo voľbách svoju podporu.

Arogantný progresívec Korčok

Redaktor Denníka N sa v predvolebnej debate pýtal kandidáta na prezidenta Ivana Korčoka, či by nemal rešpektovať prítomnosť aj pre neho nepohodlných médií. Korčok totiž na svoju tlačovku zakázal vstup novinárovi z eReportu. Kandidát Korčok odpovedal redaktorovi podľa hesla jeho predvolebnej kampane – slušne a rázne. „Nemajú tam čo hľadať,“ vyhlásil arogantne.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Z tohto vystúpenia Korčoka je podľa poslanca Smeru Richarda Glücka evidentné, že si začína byť už takmer istý svojou prehrou vo voľbách. „Je frustrovaný a naplno sa v ňom prejavili chúťky, keď nahlas povedal, že on sa cíti byť tou vyvolenou autoritou, ktorá bude určovať, ktorí novinári sú médium a ktorí nie,“ skonštatoval poslanec. Dodal, že Korčok podľa neho jasne ukázal, že je pripravený z pozície prezidenta potláčať slobodu slova, ktorú nám garantuje ústava.

Glück ďalej upozornil aj na rozpor v Korčokových progresívnych názoroch a konzervatívnych hodnotách KDH. To mu pred voľbami vyslovilo podporu. „Dovoľte mi pozdraviť aj stranu KDH a ich predsedu pána Majerského, ktorý ako správny konzervatívny politik vyjadril podporu progresívnemu Korčokovi,“ odkázal Glück s dávkou irónie. Korčok totiž na otázku moderátorky predvolebnej diskusie v televízii Joj, či by podpísal registrované partnerstvá aj homosexuálnych párov, odpovedal kladne. Na otázku, či by bol ako prezident za sprísnenie potratov odpovedal nesúhlasne. V oboch prípadoch teda odpovedal v príkrom rozpore s hodnotami KDH.

ereport.sk

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

redakcia SN 2

Recent Posts

Pentagon: Putin poslal do vesmíru nebezpečnú zbraň

Prezident Vladimir Putin podľa vyhlásenia Pentagonu vyslal do kozmu satelit, ktorý dokáže ničiť ďalšie letové…

29 minút ago

„Tohto grázla vyzdvihujete ako novinársky vzor???,“ pýta sa Chmelár po tom, ako Sorosova nadácia ocenila Martina Šimečku za osobnosť slovenskej žurnalistiky.

Otec vodcu Progresívneho Slovenska pred atentátom na Roberta Fica vyhlásil, že premiéra k moci dostala…

47 minút ago

Nebezpečné poľské úvahy

"Problém sa zvažuje." Poľsko sa rozhodne, či dokáže zostreliť ruské rakety nad Ukrajinou. Varšava zvažuje…

50 minút ago

Roth Neveďalová sa pustila do Vášáryovej: Koho to tu urážate? Preberte sa

Ženy v politike – to je téma, ktorá sa cyklicky vracia do verejného priestoru. Za to,…

1 hodinu ago

Ľ. Blaha: Naď na súde vyplakáva, že vraj nie je vlastizradca- ja na jeho komplexy nemám čas.

Jaroslav Naď sa zúfalo snaží zviditeľniť. Nikoho už nezaujíma. Je to skrachovaný politik, ktorý svojou…

1 hodinu ago