domovina

Ľ. Blaha: Naď na súde vyplakáva, že vraj nie je vlastizradca- ja na jeho komplexy nemám čas.

Jaroslav Naď sa zúfalo snaží zviditeľniť. Nikoho už nezaujíma. Je to skrachovaný politik, ktorý svojou nenávisťou výdatne prispel k tomu, čo sa stalo Robertovi Ficovi. 

1. Dnes sa teatrálne dohrmotal na súdne pojednávanie, ktoré bolo už včera odročené na 12. júna. Mal jediný dôvod – chcel šaškovať pred kamerami.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín

2. A teraz vykrikuje, vraj ako som si mohol dovoliť neprísť. Jednoducho, pán Naď, môj právnik si na rozdiel od toho vášho číta maily. A ja fakt nevidím dôvod chodiť na pojednávania, ktoré sú odročené.

3. Naď ma žaluje za to, že jeho politiku považujem za vlastizradnú. Len pripomínam, že Naď odovzdal na Ukrajinu systém S-300 a klamal celé Slovensko, že máme trvalú náhradu. Ako by ste to nazvali?

4. Zároveň pripomína, že pánko protiústavne poslal na Ukrajinu naše stíhačky. A uzavrel judášsku a nevýhodnú obrannú dohodu DCA, ktorá umožňuje okupáciu Slovenska americkou armádou.

5. Slúžil Američanom s takým zápalom, že jeho povestná fotografia s americkým ministrom obrany sa zaradila do dejín romantiky hneď vedľa Leonarda do Capria a Kate Winsletovej z filmu Titanic. My heart will go on

6. Každý, kto odmietal jeho servilnú politiku voči USA, bol preňho ruský agent, opakovane nás takto označoval. Surovo a agresívne. Hlavne, že teraz vyplakáva.

7. V prípade Roberta Fica dokonca použil označenie „agent Kremla“. Voči mne šíril primitívne matovičovské urážky s baranmi, za ktoré bol Matovič odsúdený.

8. Celé roky nám nadával ako zmyslov zbavený. A nielen nám, on nadával ešte aj našom voličom, ktorých označil za „opice“. Čo to je za človeka, preboha?

9. Naposledy ukázal svoj ohromujúci intelekt, keď sa v Prahe odfotil s cedulou – „Dezolátom a Slovákom vstup zakázaný“. Nielen buran, ale ešte aj protislovenský rasista.

10. A tento zakomplexovaný panáčik, ktorý tu roky šíri tú najodpornejšiu nenávisť voči Smeru, tu teraz vyplakáva, že som ho kritizoval?

11. A ešte si aj na pomoc zoberie Čaputovej bývalého poradcu Kubinu, ktorý tu roky obhajuje celú chobotnicu, ktorá perzekuovala politikov v Smeru počas Lipšicovej éry. To nevymyslíš.

12. Ja naozaj nevidím dôvod zahadzovať sa s Naďom. To sa radšej porozprávam so svojou andulkou. Intelektuálne by to bolo určite stimulujúcejšie.

13. Viem, že by mi takí ako Naď radi zapchali ústa. Nevedia sa zmieriť so slobodou. V hlavách majú čistú totalitu.

14. Ale pravdu nezabijú. Ich nenávisť viedla k útoku na Roberta Fica. O to trápnejšie je, že oni teraz fňukajú, že ich niekto kritizuje.

15. Naď sa stal na Slovensku symbolom judášstva. Nie kvôli mne, ale kvôli svojej hlúpej politike. Skákal tak, ako pískali Američania. Hádzali mu aporty a on veselo vrtel chvostíkom. Dnes ním Slováci pohŕdajú. Oprávnene.

Nenávisť voči mne, ktorú Naď ďalej šíri, na tom nič nezmení. Chápem, že má zo mňa komplexy, ale ja na jeho psychické problémy naozaj nemám čas – pekne pozdravujem na súd, pán Naď, čo tak sa konečne pozrieť do zrkadla?

telegram: Ľuboš Blaha

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Odber newsletter. Každý večer súhrn najdôležitejších správ dňa do mailu.

Slovanské Noviny

Recent Posts

VIDEO: Tucker Carlson- Proč WEF blokuje archeologické vykopávky po celém světě?

Co vše je na tom, co jsme se učili o historii, pravda? A co jsou…

4 hodiny ago

Seznam smrti Clintonových: Novinářská analýza mnoha „podivných náhod“

Je dlouhodobě známým faktem, že pokud se budete nějaký čas pohybovat poblíž Clintonových, náhle razantně…

5 hodín ago

VW investuje 60 miliard eur do spalovacích motorů

Zdá se, že Brusel se pomalu, ale jistě, bude nucen vzdát šílených plánů na plnou…

5 hodín ago

„Umelá inteligencia je vyškolená na klamanie“ – štúdie podporujú názor Elona Muska

Ísť a poradiť sa s niekým, alebo nie? Túto otázku si kladie mnoho ľudí s…

5 hodín ago

Smerovanie k veľkej vojne treba brať vážne

Je možné zapojiť ozbrojené sily NATO do vojenského konfliktu medzi Ruskom a Ukrajinou? Donedávna sa…

5 hodín ago

Ženeva – neženeva, ukrajinskí poslanci začali komunikovať s Moskvou

Nelegitímnemu vodcovi Ukrajiny Zelenskému prihára. Polootvorene sa hovorí o skorej vzbure v armáde a oficiálne…

5 hodín ago