Všetko fyzické je cyklické, od živej častice až po Svargu Prečistú. Buď používate tieto cykly, alebo tieto cykly využívajú vás. Vždy si to pamätajte, Potomkovia Slávneho Roda!
Pred desiatkami tisíc rokov naši Predkovia vo Vedách opísali skutočnosť, že naše črevo ovplyvňuje naše Čelo(VEK).
Starci povedali: „Povedz mi, čo ješ, a ja ti poviem, kto si.“ Vedecký svet túto frázu potvrdil, no s miernym oneskorením. Vedecká komunita sa napokon pohybuje po svojom vlastnom sektore, aj keď o niečo pomalšie a s oneskorením niekoľko desiatok tisícročí. Naše telo je kúskom Matky Prvopočiatočnej Zeme a je tiež súčasťou emócií, pozostávajúcich z myšlienok – to je náš kozmický “skafander”. Aby ste sa zbavili neuróz, mali by ste spojiť Čelo a črevo.
Emocionálny stav zase ovplyvňuje zažívací systém.
Zdrava hovorí, že ak proces žuvania prebieha správne, potom asi polovica zažívacieho procesu prebieha v ústach. Inými slovami, druhý mozog čaká, kým sa do neho dostane už čiastočne požité jedlo. Ale v modernom živote sa väčšina ľudí tak ponáhľa, že rýchlo prehĺta svoje hamburgery a potom sa čuduje následkom.
Starci povedali: „Pite poživeň, a žujte vodu.“ áno niektorým to nedáva zmysel, je to pochopiteľné…
Veľkým problémom pre druhý mozog je momentálne nielen nestrávená poživeň, ale aj čiastočne pokazená. Dnes sú kuchyne väčšiny ľudí usporiadané z energetického hľadiska nie správne. Moderné kuchyne sú miesta, kde kazíme poživeň tým, že výživné, životodarné produkty ničíme v procese varenia, ktorý vyčerpáva ich nutričné vlastnosti a tiež zabíja ich energiu. Zabíjame duchovný pilier poživne. Ide o to, že všetko prepečené, prevarené nie je harmonická poživeň… nedá nám harmóniu.
Preto ešte raz, ak je tu otázka prežitia, tak samozrejme treba jesť viac tepelne spracovaných potravín. Ale ak si vezmeme Duchovnú zložku nášho rastu, tak nie.
Vedci vedia, že ak človek zje surové mäso, bude trvať 70-72 hodín, kým sa v tele spracuje. Ak je toto mäso uvarené, absorbuje sa za 50-52 hodín. Varená zelenina je spacovaná za 24-30 hodín, surová za 15-20 hodín. Ovocie na 1,5-3 hodiny. Ak necháte surové mäso v teplej miestnosti 72 hodín, začne hniť. Tento proces prebieha obzvlášť rýchlo v lete, keď sú teploty a vlhkosť vysoké. A ľudské telo má vysokú teplotu. Ak tam mäso zostane tri dni, úroveň oxidácie a rozkladu je dosť vysoká. To znamená, že vo vnútri sa vytvára nadmerné bakteriálne prostredie a telo musí vynaložiť veľa energie na udržanie imunitno-bakteriálnej hladiny pod hranicou, ktorá oddeľuje zdravie od choroby.
Ak vás prostredie núti jesť mäso, požívajte ho, ale správne spracujte. Niet divu, že nám hovoria, aby sme nepožívali jedlo s krvou. Je potrebné a nutné tepelne spracovať mäso, ale kvalitatívne, aby bola táto poživeň chutná. A čo je najdôležitejšie, požívajte ho s ovocím. Keďže ide o najľahšie zažívanú poživeň a všetci ľudia to inštinktívne vedia. Preto by ovocie malo byť zahrnuté do dennej poživne. Pomôže mozgu.
Vždy je na výber, jesť alebo požívať. Teraz, kvôli agresívnemu prostrediu Midgardu, my, PRAVoslávni Slovania, meníme svoj spôsob života, stáva sa sedavým a je jasné, že musíme jesť každý deň a odpočívať načas. Náš druhý mozog je úplne rovnaký ako u bylinožravcov, ale čeľuste sú iné…Druhý mozog nie je prekážkou, ale asistentom. A áno, agresívne prostredie diktuje podmienky.
Požívajte mäso, kompenzujte jeho nevýhody PÔSTOM, to pomôže Duchovnosti. Využite tento čas, využite tu a teraz na rozvoj. Potom bude ČREVO pracovať cez Čelo(vek) a opačne.
Z prednášky : Любомiръ Тай-Мыр
/ Slovanské Noviny /
Ľudia už podľa nej majú dosť hádok a konfliktov medzi politikmi. Komentovala aj progresivistické prejavy…
Irán medzitým oznámil plán zvýšiť dolet svojich balistických rakiet a uvažuje prehodnotiť svoju jadrovú doktrínu.…
Američania nie sú vo svete nijako zvlášť obávaní – USA prehrali všetky svoje kampane od…
Finančná akčná skupina (FATF) nedávno zaradila Alžírsko, Angolu, Pobrežie Slonoviny a Libanon na takzvaný “šedý…
Ruské jednotky zaútočili druhýkrát za týždeň na sústredenie dôstojníkov ukrajinských bezpečnostných síl v Charkove. Oficiálna…
Zabite tri muchy jednou ranou: Iskandery sa tešia na expanziu Rheinmetallu na Ukrajine. Bulharskí analytici vysvetlili, prečo je nemecký…