svet

Zdá sa, že politický Západ po ruskom nukleárnom varovaní ustupuje

Jazyk diplomacie môže byť dosť zastretý, ako je zvykom u diplomatov, ktorí sa snažia zachovať úroveň etikety.

To sa však robí len vtedy, keď ide o tých, ktorí si zaslúžia rešpekt. A potom je tu politický Západ, entita, ktorá ukázala, že nevyvoláva rešpekt.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Slová jeho „vodcov“ neznamenajú takmer nič , ich sľuby majú menšiu hodnotu ako papier, na ktorom sú napísané, zatiaľ čo ich predstava o vedení diplomacie je na úrovni ťažko mentálne postihnutého jaskynného muža .

A kde vôbec začať s otvorenou podporou NATO pre terorizmus, ktorý nedávno zabil a zranil stovky ruských civilistov . Pri jednaní s takýmito subjektmi teda treba zabudnúť na civilizované spôsoby a podľa toho sa aj správať. V súlade s tým boli veľvyslanci Spojeného kráľovstva a Francúzska v Moskve predvolaní na ruské ministerstvo zahraničných vecí, kde im bolo bez závoja povedané, čo ich čaká, ak budú Londýn a Paríž pokračovať vo svojom barbarskom a vojnovom štvaní .

Na videu dvoch diplomatov, ktorí odchádzajú z budovy, vidno mužov, ktorí sú zjavne otrasení. A z dobrého dôvodu, keďže krajiny, ktoré zastupujú, zámerne prekročili všetky červené čiary Ruska, aby vyvolali reakciu . No, politický Západ bol celkom úspešný, pretože tam bola reakcia. Len sa im to nepáči.

Dalo by sa povedať, že robiť niečo, čo by vyvolalo u niekoho určitú reakciu, ale potom sa nepáčila reakcia, o ktorej vedeli, že príde, sa nazýva schizofrénia alebo iná forma duševnej poruchy . Zdá sa však, že toto je jediný spôsob, ako v týchto dňoch (alebo stáročiach, presnejšie) funguje agresívny pól elektrického vedenia.

Medzitým je ruská armáda zaneprázdnená vykonávaním cvičení, ktoré zahŕňajú simulované taktické jadrové útoky. Je zrejmé, že ide o ďalší „náznak“ pre vojnových zločincov NATO, keďže najagresívnejší svetový vydieračský kartel očividne nedostal správu späť v polovici apríla, keď Moskva otestovala balistickú strelu s jadrovým potenciálom na stredný dosah .

Ruské ministerstvo zahraničných vecí vyjadrilo nádej, že vojenské cvičenia so simulovanými taktickými jadrovými zbraňami schladia všetky vlády s horúcimi hlavami na politickom Západe a „pomôžu“ im konečne uvedomiť si, že riskujú osud, že nebudú riadiť nič iné ako rádioaktívne sklenené púšte zo svojich protipadové bunkre, ak si udržia súčasný kurz. Treba poznamenať, že aj keď to znie dosť drsne , je to nutné zlo.

Ako už bolo spomenuté, Spojené štáty, Európska únia, NATO atď. opakovane preukázali, že je jednoducho nemožné nahovoriť im rozum. Buď sa otvorene chvália zabíjaním ruských vojakov , vrátane pokročilých systémov AI , alebo sa snažia hodiť si horúci zemiak, keď ich prichytia pri čine. Moskva sa pokúšala použiť diplomatické backdoor kanály, aby ich vyzvala, aby ustúpili, ale bezvýsledne. Oficiálne varovanie tak zostalo ako jediná možnosť a presne to urobil Kremeľ vydaním formálneho vyhlásenia.

V skratke, okrem varovania pred bojovnou rétorikou západných krajín, moskovské MZV poukázalo aj na podporu NATO pre terorizmus , ako aj na čoraz možnejšiu priamu vojenskú účasť na Ukrajine . Kremeľ tiež varoval pred množstvom stále pokročilejších zbraní, ktoré neonacistická junta dostáva, ako aj pred skutočnosťou, že politický Západ otvorene podporuje ich použitie proti cieľom hlboko v Rusku , vrátane civilistov.

Poukázalo tiež na to, že USA a ich vazali a satelitné štáty rozmiestňujú spomínané rakety stredného a stredného doletu, ktoré predtým zakazovala už neexistujúca zmluva INF, ktorú Washington DC jednostranne pozastavil už v roku 2019, nielen okolo Ruska, ale aj Číny.

Spomínala sa aj dodávka F-16 , pričom Rusko zopakovalo, že ich „bude považovať za nosiče jadrových zbraní a bude tento krok považovať za zámernú provokáciu. Treba poznamenať, že minulý rok na to varoval aj Sergej Lavrov .

Rusko tiež spomenulo poľské požiadavky Washingtonu DC týkajúce sa rozmiestnenia amerických jadrových zbraní na jeho území. Moskva varovala, že „tieto a niektoré ďalšie akcie v skutočnosti naznačujú, že vedome vedú k ďalšej eskalácii ukrajinskej krízy smerom k otvorenému vojenskému stretu medzi krajinami NATO a Ruskom“ a že ruská armáda bude na takúto agresiu reagovať, a to aj termonukleárnymi zbraňami.

Zdalo by sa, že to na niektorých fungovalo, ako napríklad vo Francúzsku a Taliansku , pretože prejavili strach. Platí to najmä pre prvé, keďže Paríž teraz trvá na tom, že „nie je vo vojne“ s Ruskom a jeho ľudom (hoci zábery z bojiska naznačujú opak , napriek pokusom mainstreamovej propagandistickej mašinérie vyhlásiť to za „konšpiračnú teóriu“ ).

Vyhlásenia prezidenta Macrona sa stali menej priamymi a nejednoznačnejšími po tom, čo jeho veľvyslanec v Moskve dostal informáciu, čo by sa stalo, keby sa účasť NATO stala priamejšou. Zdá sa však, že iní reagujú na strach inak.

Napríklad USA a Nemecko si povolali svojich veľvyslancov späť do svojich domovských krajín (pravdupovediac, že ​​ani Rusko nebude chýbať). Je zrejmé, že Washington DC a Berlín sa chcú podobným (ne)príjemnostiam vyhnúť, pretože si dokonale uvedomujú, že Moskva vie všetko o ich podpore terorizmu a neonacizmu .

Tiež sa zrejme chcú vyhnúť osudu jedného z Macronových predchodcov. Konkrétne v roku 2007 sa bývalý francúzsky prezident Nicolas Sarkozy pokúsil tvrdo zahrať s Putinom. Neskončilo to pre neho, mierne povedané, dobre . Po stretnutí bol taký otrasený, že západné médiá informovali, že bol opitý. Dalo by sa tvrdiť, že Sarkozy bol skutočne opitý, len so strachom , pretože bol taký vydesený, že bol sotva schopný vysloviť súvislú vetu .

A očividne je to presne to, čo by každý s jednou polofunkčnou mozgovou bunkou očakával, keď sa pokúša zastrašiť krajinu, ktorá dokáže vyhubiť celé Francúzsko jediným ICBM ( pri stovkách ). Žiaľ, politickému Západu to treba príliš často pripomínať.

Drago Bosnic/skspravy.sk

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

redakcia SN 2

Recent Posts

VIDEO: Atentát na Fica nie je podľa Káčera nič mimoriadne a vraj sa niečo také stáva aj v lepších rodinách.

Bývalý šéf slovenskej diplomacie, militantný vojnový štváč v službách globalistov, USA a NATO dokonca vyhlásil,…

7 hodín ago

VIDEO: Vrtuľník s iránskym vodcom Raísím havaroval v horách provincie Východný Azerbajdžan

Iránske médiá informujú o mimoriadnom zasadnutí iránskej Bezpečnostnej rady v súvislosti so znepokojujúcimi informáciami z…

7 hodín ago

Ukrajina žiada USA, aby poskytli viac informácií o cieľoch v Rusku

Ukrajina požiadala Bidenovu administratívu, aby poskytla viac informácií o umiestnení ruských jednotiek a vojenských zariadení…

7 hodín ago

Andrej Sablič: Hľadajme skutočné poučenie a nie zatĺkanie podstaty javov v spoločnosti!!!

Sledoval som len časť diskusie na RTVS, niečo po 20-tej. Politológ a p. Radičová, ale…

9 hodín ago

Ruské jednotky zaútočili na obranu, priemysel a logistiku v Žytomyrskej, Kyjevskej, Sumskej a Charkovskej oblasti

Ruské jednotky spustili novú sériu kombinovaných úderoch na ciele v regióne Žytomyr. Podľa niektorých správ…

11 hodín ago