slovanstvo

Základy vytvárania rodiny

Hlavnou podmienkou je úprimná túžba, túžba po vytvorení rodiny a upevnení vzťahov a určite všetko dopadne najlepšie…

Podstata interakcie vo dvojici

1. Jednota muža a ženy.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Bez ohľadu na to, ako sa ženy, ktoré podliehajú moderným feministickým názorom, pozerajú na rodinné vzťahy, každá žena potrebuje manžela a každý muž potrebuje manželku. Prostredníctvom spojenia s protikladom chápeme opačnú časť existencie. Toto je Duchovná cesta, cesta rozvoja a zdokonaľovania našej Duše. Toto je najväčšia príležitosť spoznať Boha na Zemi prostredníctvom svojho milovaného.

Hmota chápe ducha a duch hmotu. Lada cez Svaroga chápe seba, pozná svoju vnútornú mužskú podstatu a Svarog cez Ladu.

Cesta osamelosti je tiež však možná…

Ale pre ženy je táto cesta neprijateľná, keďže hlavným ženským poslaním je stvorenie Roda, stvorenie Lad v rodine, vytvorenie harmonických vzťahov, naplnenie vlastného životného priestoru a priestoru svojej rodiny radosťou, pohodlím, teplom a krásou.

Poslaním žien je vedomé narodenie a výchova detí, zrod nových projektov a nápadov. Žena tvorí hmotu, reprodukčnú funkciu – to sa nám prejavuje vo všetkom – to je kreativita.

A ak žena vstúpi do vzťahu bez záväzkov, pričom zdanlivo zostane „slobodná“, zničí si dušu a v takýchto vzťahoch sa zhorší karna (karma) oboch partnerov. Žena v takomto vzťahu sa nebude vedieť otvoriť a dôverovať mužovi. Takéto vzťahy sú nestabilné, nemajú spoľahlivý základ, základ, na ktorom by žena mohla vytvoriť a vyplniť priestor svojej rodiny.

2. Trojica komunikácie.

Na fyzickej úrovni musíte pamätať na atraktivitu svojho tela – vyzerať krásne, byť žiaduci; na duchovnej úrovni – musíte sa postarať o hĺbku vzájomného porozumenia a prijatia; na úrovni partnera – úprimne byť partnerom a podporou.

Len jednej z týchto úrovní nemôžete prikladať väčšiu alebo menšiu dôležitosť, musia byť v harmónii, inak to vedie k narušeniu Rodoladu a zničeniu rodinnej jednoty.

3. Spoločný čas.

Keď sa už vyberiete a založíte si rodinu, začnite spolu tráviť kvalitný čas. Ak chcete niekoho skutočne milovať, musíte ho skutočne spoznať, takže si na to urobte čas.

Hovorte o tom, čo je dôležité, hovorte o témach, ktoré sú pre vás oboch zmysluplné. Musíte mať spoločné ciele (duchovné aj materiálne), nádeje, sny do budúcnosti. Pomôže vám to pochopiť, akým človekom váš manžel skutočne je, a dáte mu vedieť to isté o vás.

4. Oceňujte jeho prednosti.

Každý človek je nejakým spôsobom silný a každý má vlastnosti, ktoré ho robia jedinečným a nenapodobiteľným. Nájdite tieto vlastnosti vo svojom partnerovi a milujte ich.

Možno má váš partner skvelú prácu, ktorú robí, alebo jednoducho váš partner dobre zabezpečuje rodinu. Možno má veľký zmysel pre humor. Alebo možno je jemný a verný. Možno má bystrú myseľ, odhodlanie alebo je jednoducho dobrý vo svojej práci? Existuje veľa dôvodov, prečo milovať človeka. Navyše, milovať alebo nemilovať je vedomá voľba ženy – vždy existuje dôvod milovať človeka (ak sa na to zameriate) alebo naopak kritizovať a neprijímať.

5. Prijmite slabosti.

Váš manžel je človek, takže sa pripravte na to, že má svoje vlastné nedostatky. Všetci ich máme. Keď však človeka milujeme… naozaj milujeme… prijímame ho spolu s jeho nedostatkami. A milujeme, nie napriek nim, ale aj kvôli nim.

6. Zmyslom rodinného zväzku je prejsť spoločným životom a pomáhať si navzájom stať sa úplnejšími ľuďmi. Pomôžte mu nájsť svoj štýl a vyzerať pôsobivejšie, aby mohol v práci získať povýšenie.

Dovoľte mu, aby vám pomohol vyrovnať sa s vašimi nepotrebnými návykmi (meškať, nepreberať zodpovednosť a pod.). Mali by ste sa navzájom povzbudzovať, aby ste sa usilovali o to, o čom ste vždy snívali, a stali sa ľuďmi, akými ste sa vždy chceli stať.

Zároveň buďte vždy najdôležitejším obrancom svojho manžela a dovoľte mu, aby bol vaším obrancom. Podporte sa navzájom!

7. Rodina je práca.

Manželstvo nie je hra ani romantická komédia. Filmy len zriedka ukazujú, koľko práce si vyžaduje dobrý zväzok. Rodinný zväzok je vedomá spolupráca, nie kytica ruží.

8. Spoločná vízia budúcnosti.

Vizualizujte si svoju spoločnú budúcnosť a urobte z nej realitu. Predstavte si svoju spoločnú budúcnosť s manželom. Zamyslite sa nad tým, koľko úžasných momentov by ste mohli zdieľať v budúcnosti. A potom sa zaviažte uskutočniť tieto sny.

Či už ide o spoločný duchovný rozvoj a osvietenie, alebo jednoducho šetrenie na vzdelanie dieťaťa na univerzite, či zariaďovanie domova tak, aby ste v ňom radi trávili čas. Spoločné túžby vám pomôžu uzrieť svetlo šťastnej budúcnosti za mrakmi súčasných pochybností.

V skutočnosti je v rodinnom živote všetko celkom jednoduché, ak si pretriedite trosky svojich falošných presvedčení, poctivo prepracujete svoju karnu, pochopíte zákony rodinnej interakcie a uvedomíte si podstatu svojho osudu daného Všemohúcim.

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

Ministri plánujú vykonať personálne audity: Vidia priestor na redukciu zamestnancov v štátnej správe

Viacerí ministri vidia priestor na optimalizáciu počtu zamestnancov v štátnej správe a plánujú vykonať personálne…

2 minúty ago

Monitor deviatakov by mal slúžiť aj ako prijímacie konanie na strednú školu: Zmeny čakajú aj maturantov

Testovanie 9, známe aj pod starším názvom „monitor“, by v budúcnosti mohlo slúžiť ako prijímacie…

5 minút ago

Fico v pléne parlamentu prizvukoval: Odmietam vyslanie slovenských vojakov na Ukrajinu!

Premiér SR Robert Fico vylúčil vyslanie slovenských vojakov na Ukrajinu. Na snímke predseda vlády SR…

1 hodinu ago

Nikto nám eurofondy neberie! Kamenický: Plníme plán obnovy a komunikujeme s eurokomisiou

Zmena pravidiel výdavkových limitov, ktorú vo štvrtok schválila vláda, bola prekonzultovaná a odsúhlasená Európskou komisiou…

1 hodinu ago

Uhrík radí Ficovi: Dúfam, že nadutým „umelcom“ z PS sa nemienite ospravedlňovať

Pán premiér, dúfam, že sa tým nadutým “umelcom” z Progresívneho Slovenska nemienite ospravedlňovať, reaguje na…

2 hodiny ago

Reuters zverejnil správy s Cameronovými slovami o práve Kyjeva zaútočiť na Rusko

Agentúra Reuters opäť zverejnila predtým stiahnuté správy o návšteve britského ministra zahraničných vecí Davida Camerona…

2 hodiny ago