domovina

VIDEO: MUDr. Bukovský odkázal budúcej možnej tvári Majdanu organizovaného progresívcami & spol., študentovi Janigovi, ako náhrade za bývalého revolucionára Šeligu, nepríjemnú pravdu:

„Neverte tým, ktorí Vás huckajú a tvrdia, že ste obeťou „útoku“! Mediálne a politicky Vás v krátkej chvíli využijú na maximum a potom Vás odhodia alebo premenia na ďalšieho lokaja ich zlovestných záujmov!“

Lekár MUDr. Igor Bukovský, PhD. ako bývalý odborný asistent Fyziologického ústavu Lekárskej fakulty UK v Bratislave a externý prednášateľ na Fakulte chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave reagoval na medializovanie prípadu istého študenta Právnickej fakulty UK v Bratislave, ktorého progresívno-liberálne médiá zaťahujú do politického súboja pre svoje vlastné záujmy a záujmy opozičných politikov, ako aj ich hysterickú reakciu na to, keď predseda vlády SR Robert Fico pomenoval situáciu pravým menom.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Premiér Robert Fico (Smer-SSD) na sociálnej sieti kritizoval študenta Právnickej fakulty Univerzity Komenského Mareka Janigu, ktorý je médiami korporátneho prúdu prezentovaný ako študentský bojovník za demokraciu a spravodlivosť na spôsob organizátorov protestov Za slušné Slovensko Juraja Šeligu a Karolíny Farskej a v spolupráci s mimovládkami a progresívno-liberálnymi politikmi z neho robia tvár budúceho možného pokusu o ďalší Majdan.

„Ako študent práva som bol tiež múdry ako gate Šalamúna. Ale vedel som, kde je moje miesto,“ napísal. O študentovi Janigovi hovoril ako o nepodstatnom. Uviedol, že médiá ťahajú Slovensko do pekla. Janiga spolu s ďalšími študentmi vyzval dekana univerzity Eduarda Burdu na odbornú diskusiu o rušení Úradu špeciálnej prokuratúry.

Predseda vlády tým reagoval na rozhovor redaktorky Denníka N Lucie Osvaldovej so študentom Janigom, ktorý spolu s ďalšími študentami vyzýval v otvorenom liste na diskusiu o rušení Lipšicovho Úradu špeciálnej prokuratúry.

Študentská rada vysokých škôl zvolala brífing, na ktorom študenti reagovali na vyjadrenie predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SD). Premiér predtým verejne skritizoval študenta Právnickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave Mareka Janigu.

Janiga spolu s ďalšími študentmi vyzval dekana univerzity Eduarda Burdu na odbornú diskusiu o rušení Úradu špeciálnej prokuratúry.

Janiga v reakcii na Fica vo štvrtok (21. 12.) zopakoval, že mu ide hlavne o faktickú diskusiu. Tiež zdôraznil, že sa nechce zapájať do politiky.

Vyjadrenia dekana Burdu

Študenti reagovali na vyjadrenia ich dekana Burdu, ktorý sa vyjadril, že existencia ÚŠP je potenciálnym kriminogénnym faktorom. Povedal tiež, že v rámci ÚŠP môže pôsobiť „zločinecká skupina a je potrebné to preveriť“. Prokurátori sa voči tomuto vyjadreniu ohradili.

Študenti v otvorenom liste nespochybňovali odborné znalosti a skúsenosti dekana. Vyzvali ho však na diskusiu. „Veríme, že rozhodnutie vyjadriť verejnú kritiku aj v politicky citlivých otázkach bolo prijaté na základe relevantných odborných faktov, berúc do úvahy zložitosť celej situácie,“ napísali študenti v otvorenom liste.

Bukovský: Mediálne a politicky Vás v krátkej chvíli využijú na maximum a potom Vás odhodia

Študentovi Právnickej fakulty UK v Bratislave, ktorý sa rozhodol verejne prejaviť svoj názor na jeden politický problém, pred pár dňami na sociálnej sieti odkázal súčasný premiér SR, absolvent Právnickej fakulty UK, toto: „Ak má mať študent s pubertálnymi vyrážkami na nose prednosť pred dekanom právnickej fakulty a určovať, čo je pravda a čo nie, Boh ochraňuj túto krajinu!“

Bojuje za neho istá Veronika Folentová, teda denník n a niektoré ďalšie „mienkotvorné“ (= ideologické) médiá – a podľa článkov v týchto médiách tiež „osobnosti, učitelia i študenti“.

Mňa, absolventa Lekárskej fakulty LF UK a nositeľovi titulu Ph.D. v PRIAMOM PRENOSE pred CELÝM NÁRODOM, ktorý v septembri 2020(!) hltavo sledoval všetky „tlačové besedy“ vlády SR, označil vtedajší predseda vlády (usvedčený plagiátor, ktorý získal svoj vysokoškolský titul podvodom a politik s výraznými prvkami neetického až nezákonného konania) za „blázna“, ktorý „porušil Hippokratovu prísahu“ a „mal by vrátiť svoj vysokoškolský diplom“. Tieto svoje brutálne verbálne útoky ZOPAKOVAL aj v rozprave na pôde Národnej rady SR(!) – tiež v priamom televíznom prenose.

Mediálne a nahlas sa ma zastal jediný človek: komentátor Štandardu (vtedy Postoja) Dag Daniš.

Nuž teda, milý študent Marek Janiga, rád by som Vám ako človek s dlhoročnou praxou odborného asistenta a prednášateľa, aj ako človek, ktorému stále záleží na tom, aby zo študentov UK vyrástli odborne zdatní a dobrí ľudia zdravého charakteru, verejne vyjadril svoju sympatiu a podporu tým, že Vás vyzvem, aby ste skúsili premýšľať o týchto mojich troch odkazoch:

1) Neverte tým, ktorí Vám tvrdia, že ste obeťou „útoku“, pretože to v skutočnosti nebol ŽIADNY útok a už rozhodne to NEBOL útok na Vašu OSOBU. Každý, kto Vám tvrdí opak, nemá s Vami dobré úmysly. Zvážte, či je pre Vašu blízku aj ďalekú budúcnosť to najlepšie, aby ste uverili takým ľuďom. Mediálne a politicky Vás v krátkej chvíli využijú na maximum a potom Vás alebo odhodia (ak dáte prednosť svojmu charakteru pred pôžitkom) alebo premenia na ďalšieho lokaja ich zlovestných záujmov.

2) Neverte tým, ktorí Vás teraz „podporujú“ a huckajú do tej pozície obete. Ich podpora a patetické prejavy nemajú žiadnu skutočnú hodnotu, pretože sa ozývajú iba vtedy, keď sa to „smie“ a keď je to výhodné pre ich vlastnú pozíciu. Môžem sa mýliť, ale nevidím medzi nimi nikoho, kto by v ostatných troch rokoch nezradil svoje ľudské práva, vzdelanie a charakter.

3) Neverte tomu, že AKÝKOĽVEK transparent vo Vašich rukách alebo názor vo Vašej hlave je dôvodom, aby sa ním KTOKOĽVEK RIADIL. Máte právo na názor a máte právo ho verejne prejaviť bez toho, aby ste boli za svoj názor postihnutý.

Máte tiež právo získavať pre svoj názor iných spojencov. To je všetko. Mne a mnohým DESIATKAM TISÍCOV iných ľudí boli tieto práva v ostatných troch rokoch odopreté – a to aj tými, ktorí sa teraz vydávajú za hlasných ochrancov demokracie a ľudských práv. Nie ste a nebudete za svoj (nedostatočne kvalifikovaný študentský a občiansky) názor nijako postihnutý. My mnohí sme za svoje (oveľa kvalifikovanejšie absolventské a občianske) názory šikanovaní neustále, odborne aj ľudsky znevažovaní a spoločensky aj ekonomicky dlhodobo poškodení. To Vám, ako študentovi práva, nie je „podozrivé“?

S pozdravom, Váš MUDr. Igor Bukovský, Ph.D. bývalý odborný asistent Fyziologického ústavu Lekárskej fakulty UK v Bratislave a externý prednášateľ na Fakulte chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave

Viac vo videu:

Zdroj: spravy.rtvs.sk / YouTube Dr. Igor Bukovský: Život a svet / InfoVojna

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

„Ste slovenské slnká v sieti. Hrejete, žiarite. Marek Ťapák nie, ten je výnimka a kolaborant recitujúci Mor ho!,

Komentuje nadšená budovateľka progresívneho liberalizmu Nicholsonová so súdružskou zdravicou plamenné a nenávistné prejavy Bebjaka a…

48 sekúnd ago

Burkina Faso zakázala vysielanie BBC a Hlasu Ameriky

Túto západoafrickú krajinu, bývalú francúzsku kolóniu, riadi vojenská vláda pod vedením kapitána Ibrahima Traoreho, ktorý…

3 minúty ago

Minister Tomáš upokojuje: Vláda žiadne zmeny v 2. dôchodkovom pilieri nepripravuje

Vláda nepripravuje žiadne zmeny, ktoré by pripravili ľudí o úspory v 2. dôchodkovom pilieri a…

10 hodín ago

Gröhling kritizuje vládu, lebo údajne chce použiť peniaze z druhého piliera na výstavbu diaľníc

Predseda liberálnej strany SaS Branislav Gröhling kritizuje vládu Roberta Fica, pretože pripadne peniaze z druhého…

10 hodín ago

Kéry sa pýta: Kde bol Hašek v roku 2003, keď USA napadli Irak?

Poslanec Národnej rady Slovenskej republiky Marián Kéry (Smer-SD) si v príspevku na sociálnej sieti kladie…

10 hodín ago