Súčasnosť

VIDEO: 5. časť Rozhovor s Jeho Excelenciou, Hlavným pokladníkom Medzinárodnej kasy M1, najvyšším úradníkom a vykonným riaditeľom White Spritual Boy Corp. p. Alexandrom Nikolajevičom Paramonovom.

Vladimír: Už sme, teda, pochopili, čo je RODná moc, že RODnou mocou je NáROD. No predstavitelia, poďme sa porozprávať, ako by predstavitelia tejto moci mali vyzerať.

ANP: Chcete, aby som vysvetlil správny systém, ako to má vyzerať.

Vladimír: Áno.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

ANP: RODná moc, to je rodina, rod.

Vladimír: Najbližší ľudia.

rozhovor slovenský dabing:

ANP: Áno, v rámci rodu, rodiny sa ako riešia veci? Sadnú si a riešia. Alebo, ako je terajšia situácia, keď sú všetci porozhadzovaní sem a tam, brat sa s bratom po telefóne zhovára cez tisíce kilometrov a podobne, a každý deň volať a prijímať nejaké rozhodnutia je časovo náročné.

Je veľmi dobrý systém, hlavne pre dedinské, mimo mestské štruktúry. Teraz by sa mala rozvíjať hlavne dedina, jednoznačne. Záchrana je v dedine. Dedina, to je Kopné právo, 9 RODín, nie 9 ľudí, 9 rodín. V rodine je hlava rodiny, ktorá zastupuje názor rodiny, potreby rodiny a tak ďalej. Hlava môže byť muž, môže byť žena, to je jedno. No je to hlava, ktorá menom rodiny hovorí.

9 RODín vyberá DESIATnika, desiatnici vyberajú STOtníka, stotníci TISÍCnika a tak ďalej. Títo NIE sú stanovení na periódu 5 rokov!

rozhovor pôvodné znenie + sk titulky:

Ak my s Tebou deklarujeme našemu stotníkovi: choď, napríklad Žorik, na obecné alebo mestské zastupiteľstvo a povedz im, že toto a toto sa nám tu nepáči, my sme proti. Žorik ide, dohodne sa sa s Vasjom alebo s Dimom, zaplatia mu, a nič sa nedeje. Rodinám veľmi rýchlo dôjde, čo sa deje a povedia svojmu stotníkovi Žorikovi: Všetko vieme, choď si po svojom, teraz bude stotník Sergej. A Sergej ide na miestne zastupiteľstvo a veci vybaví ako treba. Toto je chápanie živého systému moci. Nie raz za 5 rokov robiť nejaké show, ktoré nefunguje, nikde nefunguje. A ani nefungovalo.

Jediné legitímne hlasovanie alebo referendum, ktoré nemôžu nikde zatajiť bolo v 1991 o zachovaní CCCP. Koniec.

Ešte bol jeden taký veľký zbor národa.

Vladimír: Krymský zbor, Krymské referndum.

ANP: Áno, Krymské referendum, ale tam som nebol, tohotosom sa nezúčastnil. Ja viem, že Krym, alebo Ukrajina, tie nikdy neexistovali. U KRAJina je kraj, okraj. A to, čo nám Vatikán dlhodobo vbíja do hláv je program.

Vladimír: To je vedomé rozbíjanie bratov.

ANP: To je sedemdesiat ročná mína, storočná, ktorá je uložená s cieľom rozbiť stred Rusi, RAsSiju na časti. RAsSija sa nie je len terajšie Rusko, je to Biela Rus, Malá Rus a Veľká Rus. Rozumiete? Deliť sa nesmú.

Rozprávali sme sa s mojím dobrým priateľom Andrejom Ťunjajevom, ktorý tvrdí, že to sú rôzne genómy a podobné veci, Hovorím mu: “Andrejko prestaň, prosím, o týchto veciach hovoriť. Gén je informácia. Gén je vlnová lingvistika. Hneď, ako Ty správne nastavíš svoj energetický prúd, hneď, ako dáš správny zmysel svojej reči, Tvoje DNA sa okamžite opraví. Stávaš sa čistejším, svetlejším, meníš sa, si krajší, Tvoja genetika sa mení. Tak funguje gén, on je vlnová lingvistika”.

Garjajev so svojimi kolegami v zákulisí to už dávno dokázal celému svetu v praxi, ako pracuje gén. Preto treba o géne hovoriť ako o obraze, o ktorom som rozprával v predošlom videu: niekto študuje farby a plátno, jeho chemickú zostavu, a niekto študuje jeho zmysel, jeho pocity, jeho energiu, ktorú vyžaruje, program, ktorý vysiela.

Vladimír: Jeden formu, druhý obsah.

ANP: Áno, sú to úplne odlišné prístupy k pochopeniu genómu. Genóm je vlnová lingvistika, on má objem, on je spojený s vesmírom, či sa vám to páči alebo nie. Pretože človek, duša človeka nie je malinká, tu v kresle sediaca, ale lieta po celom vesmíre, vselenoj (вселеной), a to je od slova vseljať (вселять), vpúšťať. To je o tom, koľko si schopný do seba vpustiť, čo si schopný do seba vpustiť, tým sa aj staneš. Preto ak vpustíš do seba energiu, ktorá ti škodí, ktorú nepotrebuješ, budeš mať problémy. Vyháňaj také energie.

Vladimír: Čo zaseješ, to aj zožneš.

ANP: Vpusť do seba priateľov, bratov, krásu, svetlo, upratuj vo svojom vesmíre, pretože si jeho vládca. Ty si vesmír, RAzum, DUša a BYTosť je vesmír. Lepšie povedané, DUša ukazuje úroveň bytosti, jej rozvoja. Duša ukazuje, či už došla bytosť do priestoru JANG, alebo nie. Práve JANG priestor sa začína z duše, potom ide DUCH, potom ide BOH a najvyššie sú nebesá, nebeská jednota, celostnosť. To je, ako sa hovorí, jazyková (языковая, pohanská) úroveň, od slova jazyčie (язычие, pohastvo), pohanstvo je Národ, Náš ROD Nebeský, to znamená jednotný, celý, v celku.

Bez (бес, bes = bez, bestia) je rozdelenie, bez stoličky, bez niečoho nie je pohodlne, teraz by som tu sedel bez kresla, v nepohodlnej póze… bolo by mi nepríjemne, nekonfortne, neharmonicky. Nemohol by som viesť takúto besedu.

Vladimír: A každý má možnosť prejsť túto cestu rozvoja.

ANP: Samozrejme. Ešte raz hovorím, po prvé: identifikujte sa s RODom, k RODu sa obráťťe. On je vždy s Vami. On je naozaj živý, všetci predkovia sú naozaj živí, oni na vás pozerajú, oni sú vo vás!! Oni vám naozaj pomáhajú, takých majstrov máte v rode ! To sú bohovia ! Prečo sa od nich odvraciate?!

Keď v čase CCCP hovorili: my nie sme otroci (rabi = otroci), slovo RAB čo značí? To nie je to, čo nám teraz hodili, nejaký nevoľník, otrok. RAB znamená RA je svetlo, B je boh, svetlý boh, boh reči, boh vibrácií, Boh sveta RA! A to Boh RA naozaj je ! RABI sú naši pra pra predkovia, prví na Zemi. Pred jeden a pol miliardy rokmi stvorení na Zemi, potom boli Barijci, Bohovia Arijci, Hyperborea, potom Arijci, pozemšťania. Chápete? A teraz ľudia. Čo sú LuDIa? Láska, Dobro, Istina, pravda. Slovo LUDIA je pomnožné. Láska, dobro, pravda je to, čím by malbyť naplnený váš vesmír! Týmto by mal byť plný človek!

Pozrite sa na tých európskych lídrov, väčšina z nich nemá deti. Nikoho nemajú. Už nevedia, ako by zabíjali ľudí, chápete? To je realita. Veľa dokumentov a informácií mi prejde cez ruky. Služba ochrany mi ich nosí, všelijaké rozviedky mi nosia informácie. O tom teraz nechcem hovoriť a ľuďom kaziť náladu.

Problém je inde. Oni nie sú ľudia, oni nie sú naplnení láskou, dobrom a pravdou. Pamätáte si, ako sa kričí, keď sa deje nejaká krivda: “Vy ste ľudia?” To znamená, že u ľudí nie je neprávosť, oni ju nepoznajú. Slovo “ľudia” sa musí vrátiť do vedomia človeka. Bez ľudí nie je láska, ljubov, vedanie bogov, vedenie bohov! Ľudia bohov nevédajú, nepoznajú. Pritom ČELO ľudí je centrum komunikácie s vesmírom, s bohmi, všetko toto je v čele integrované. Preto je to veniec tvorstva.

Vladimír: To sú rodné korene.

ANP: Áno, veniec tvorstva je človek, je to božské telo, no toto božské telo treba vedieť naštartovať, vedieť v ňom žiť, ono je vaše, vyrástlo s Vami! Vaša duša spolu s rodom ho stvorila, vy pomocou neho tvoríte, počúva vás, všetky jeho časti, prsty, bunky, oni sú indivíduá, ale všetky tie miliardy buniek vo vašom tele vás poslúchajú. Poslúchajú vaše vedomie, ktoré ich riadi. Vaše čelo ich riadi. Chápete? A vy, váš obsah by mala byť láska, dobro, pravda. Vtedy sme ľudia. Musíme k tomu dôjsť, musíme tieto veci poznať a uvedomiť si ich. Vedieť, čo znamená láska, vedieť, čo znamená dobro. Dobro je stôl, dobro je kreslo, od slova doBRAŤ. Človek vždy okolo seba zlepšuje, štruktúruje svoje okolie, to je cesta tvorcu.

A istina, pravda, čo to znamená? Málo kto vie, čo znamená istina, skoro nikto to nevie. Máme 7 tónov v oktáve, ktoré nám nechali na noc Svaroga. 7 tónov nechali a dva božské tóny,Savaov Kabaov poprosili Tvorcu, hovoriac, že Svetlí klamú, dvom božským tónom bolo dovolené odísť. Čiže najvyššia úroveň sa stala duchovná, tón Si, siedmy tón. Pretože: Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si, siedmy tón. A ďalej nič. Ale všetky staré ruské hudobné nástroje majú 9 tónov. Oktáva má 9 tónov. Čo ide ďalej ? Ako som už povedal, po duchovnej úrovni ide úroveň božská, boh. To je úroveň Ti, hovoríme “Ty” jeden druhému. Iz, z, zo, TI na, tu máš. Hovorím Ti. Istina, odtiaľ, odkiaľ je odpoveď svedomia. Ono dalo odpoveď. Rozumiete?

A najvyššia, nebeská úroveň je, to už poznáte aj z matematiky, je Pí, zlatý rez, 3,14. 3,1464… až do nekonečna. Do večnosti. Preto, keď hovoríme slovo Pí, to je ako keď malý komárik pípne a všetko sa hneď zmení na rozprávku. To je najvyššia úroveň, úroveň NeBies (Ne Besá, nie je bes, nie je bestia), úroveň jednoty. Čiže máme tóny Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si, Ti, Pi. 9 tónov.

A preto keď ľudia, láska, dobro, istina, védajú RA, stávajú sa naozaj ĽUĎMI. A s ľuďmi nik nič nemôže urobiť, nikto s ĽUĎMI nič nezmôže urobiť. Teraz používame slovo ľudia a nerozumieme jeho obsahu, používame slovo čelo a nerozumieme jeho obsahu. Nerozumieme jeho právam.

Práve preto sa treba začať učiť rozumieť obsahu slov. Védaťzačať. Nepočúvať alebo kričať: “a kde je napísané, kto povedal, kto to je, on je taký, on je bandita…”, už sa začína bla bla. Hlúposti. Védať, spoznávať, skúmať treba samému. Rybnikovkrásne hovoril: “Toto alebo hento je dané”. A kým dané, kedy dané, prečo dané, odkiaľ dané? Treba zistiť, čo je za tým. Aké okolnosti, aká istina. Môže sa stať, že Tebe toto “dané” nie je potrebné, Tebe ho netreba. Ty sa musíš rozhodnúť. Čo to vôbec je to “dané”. Chápete? Takto bijú a bijú do slobodného človeka postupne ho prevracajúc na nevedomého nevoľníka. Ale človek sa musí vo svojom vnútri stať slobodným. Len potom si bude uvedomovať objektívny obraz reality, bez hocakých strašiakov a rozumieť, že nemožné neexistuje. Svojmi myšlienkami, svetlom svojho vedomia bude meniť svet. Bude ho meniť už len týmto. Tak je postavená táto matrica, tak je postavený vesmír, tak je postavená naša Zemská matrica, matrica našej matky Zeme.

A tie cudzorodé programy, ktoré sú vštepené do matrice Zeme, tieto programy sa boja týchto vecí, oni nie sú schopné vydržať túto vysokú frekvenciu a rozpadajú sa. Je to ako protón prejavený v eletkrónovom poli.

Vladimír: Z toho vzchádza, že iniciatíva je v našich rukách a aj zodpovednosť je na nás.

ANP: Samozrejme. Čo to je zodpovednosť (ответственность, otvetstvennosť = zodpovednosť)? Slovo otvet – od Véd, znamená, že je to skúsenosť, že viem, vo Védach to je, alebo sám to viem. A védy, to sú rozprávky, staré národné povesti. Nedávno som kúpil knižku rozprávok “Čarovná truhlica”. Na tejto knižke som prežil celé svoje detstvo, keď som ju v obchode uvidel, v duši mi zaznelo: kúpiť! Hneď som ju kúpil za 700 rubľov, kuriér ju doniesol, ukázal som ju mojim deťom. To sú vedomosti, v týchto rozprávkach. Tam sú vedomosti, tam je vzdelanie vášho vedomia, jeho myslenia, jeho zázraky a víťazstvo svetla!

Vladimír: Blagodar, Aleksander Nikolajevič. Počítame s ďalšími stretnutiami s Vami!

ANP: Aj ja, ďakujem!

zlatá éRA a Slovanské Noviny

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

VIDEO: Juhoslávia- Matka a deti, vy nezomriete, ja zomriem.

V tento deň absolvoval plukovník Milenko Pavlović svoj posledný let. V tento deň v roku…

3 hodiny ago

Zdrava – druhý mozog č. 3

V lekárskej vedeckej interpretácii - črevá : ide o nahromadenie uzlov, tkanív, ktoré jednoducho vykonávajú…

4 hodiny ago

„Európa sa v otázke vojny a mieru zahráva s ohňom. Európski lídri ťahajú kontinent do svetovej vojny.

Nedovolíme, aby Maďarsko tretíkrát do nej vtiahli,“ vyhlásil Orbán s tým, že situáciu okolo vyzbrojovania…

4 hodiny ago

Zdrava – druhý mozog č. 2

Všetko fyzické je cyklické, od živej častice až po Svargu Prečistú. Buď používate tieto cykly,…

4 hodiny ago

Zdrava – druhý mozog č. 1

Človek študuje svoje telo už mnoho rokov, dokonca aj viac ako jedno storočie, no moderná…

5 hodín ago

Jaskyne na Slovensku

Na Slovensku je známych vyše 7000 jaskýň. Možno ste to vedeli, no Slovensko je považované…

5 hodín ago