slovanstvo

Zdrava – druhý mozog č. 3

V lekárskej vedeckej interpretácii – črevá : ide o nahromadenie uzlov, tkanív, ktoré jednoducho vykonávajú príkazy centrálneho nervového systému. A celkom nedávno sa moderní vedci naučili, alebo skôr rozpoznali, o čom sme my a naši Predkovia vždy vedeli. Vedeli sme, že táto sieť je schopná vykonávať zložité procesy sama. Prekvapivo zostáva faktom, že črevo funguje ďalej aj vtedy, keď neexistuje spojenie s mozgom, vrátane miechy. Preto naši Predkovia venovali osobitnú pozornosť systému Slavjanských Pôstov.

Práca nášho hlavného mozgu a práca nášho druhého mozgu je energeticky prepojený systém spolupráce. A táto spolupráca sa prejavuje cez čakru Život a Čelo (predovšetkým), čakru “Zarod a Istok”. Ich spolupráca sa prejavuje vo fyzickom tele. Naše ťažkosti, ktoré súvisia so žalúdkom, tráviacimi orgánmi, sú pre nás signálnymi majákmi niektorých energetických problémov vývoja a problémov nervového systému.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Zo skúsenosti s rozprávaním s ľuďmi o výžive vieme, že väčšina konzumentov mäsa aj vegetariánov sa rada háda o tom, o čom nevedia. Vo všeobecnosti sa radi hádame o tele, pričom o ňom nič nevieme. Už dlho je známe, že jedným z aspektov zažívania je, že telo uvoľňuje alkaloidy na spracovanie určitých druhov potravín a uvoľňuje kyseliny pre iné. Ak jete nepremyslené kombinácie potravín, potom vás čakajú problémy, mierne povedané: zažívací systém sa zamotá a začne produkovať kyseliny aj zásady, ktoré sa navzájom neutralizujú. Výsledkom je, že zažívacie šťavy strácajú svoje vlastnosti, poživeň zostáva v žalúdku dlhšie, ako je potrebné a oslabuje našu schopnosť obnovy na bunkovej úrovni. Všetko je jednoduché! Z toho sa rodia ďalšie problémy na všetkých úrovniach.

Naši Predkovia sa pri dodržiavaní Zápovedí Bohov starali o to, aby sa určité produkty nikdy nezmiešali. A túto vedomosť odovzdávali ďalším generáciám prostredníctvom Múdrosti, prostredníctvom pokynov, prostredníctvom Vedy o výžive. Túto vedomosť si odovzdávali z Rodu do Rodu.

V agresívnom prostredí Midgardu teraz poživeň neslúži blahu tela, ale spoločenským cieľom. Ľudia sa stravujú v bufetoch a rozmanitosť produktov sa považuje za dôležitejšiu ako zdravie organizmu.

Musíte pochopiť, že otázka neznie, čo jesť, ale akú poživeň a koľko jesť. A to nie je morálna otázka, ako sa to snažia ukázať vo všetkých sporoch, v knihách o diétnej výžive alebo v knihách o vegetariánstve. Toto je otázka životného inštinktu. Keď bojujete so životom v meste, potrebujete flexibilnú pracovnú myseľ, fyzickú a duševnú rovnováhu. My Slovania máme okrem toho aj duchovné túžby. Je potrebné, aby každý človek našiel spôsob, ako vyvážiť jedlo cez Asa Znanie.

Dôležité je nestať sa náboženskou dietologickou dogmou. Poživeň by sa nemala stať vašou všestrannou činnosťou alebo kultom, pokiaľ, samozrejme, nie ste úspešný šéfkuchár.

Naše Slavjanské Pôsty sú lepšie ako akékoľvek dogmy a odpovedajú na jednoduché otázky. Možno tieto otázky nepoznáte, možno na ne nepoznáte odpovede, no dodržiavaním Slavjanských PÔSTOV sa už dostávate do systému správnej harmonickej výživy. Ak žijete v sociálnom prostredí, kde musíte zjesť, čo sa dá, aby ste prežili, tak aspoň z času na čas využite pre svoje telo systém Slavjanských Pôstov. Bude vás harmonizovať od jedného Pôstu k druhému. A vy sa budete môcť úspešne realizovať v agresívnom prostredí Midgardu.

Všetko je jednoduché! Je to tak zariadené, že každý tvor na planéte vie, čo má jesť. Prečo máme my, nástupcovia Dedičstva Predkov, také problémy a spory, ktoré dokonca zničili niektoré Občiny? Len si spomeňte, otázka poživne zničila niektoré Slavjanské Občiny. Je jasné, že to ešte neboli Občiny, pretože skutočné Občiny nemožno zničiť.

Mnohí si dnes myslia, že naše prastaré Znanie pracuje najmä s vnútornými aspektmi človeka. Toto však nie je jediný spôsob. Nemusíte vymýšľať nič nové. Choďte hlboko do znania, choďte hlboko do Inglizmu.

Každý má svoje Znanie o obžive. Náš systém bol upravený a špeciálne vyrobený aj pre iné národy. Napríklad Ajurvéda. Ajurvéda má náš slavjanský koreň, tvorený tajným runickým jazykom. Preto sa slovo “Ajurvéda“ sa dá preložiť len do slavjanského jazyka. Slovo „Ajur“ znamená dlhovekosť a „Veda“ dúfam, že viete, čo to znamená. Ajurvéda je teda jednou zo sekcií Slavjanskej Zdravy.

Je to Veda dlhovekosti, ktorá hovorí, ako používať rastliny a prvky Zeme na zlepšenie zdravia alebo nápravu systémových porúch. Nikto okrem Zeme nevie, ako na to. Preto študujte Zem, študujte rastliny, študujte Ajurvédu: tú Istinnú, nie obživu iného národa. Používajte ZDRAVOMYSLIE.

Druhý mozog vždy vie, ako reagovať, aktivuje správne programy, extrahuje živiny, aby lepšie vyživoval telo. Má svoju vlastnú Karmu, svoje Znanie, má svoje Asa-Znanie.

z prednášky : Любомiръ Тай-Мыр

/ Slovanské Noviny /

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

Rusko a Čína sa dohodli na zvýšení vzájomnej priemyselnej produkcie

Bol zverejnený text spoločného vyhlásenia ČĽR a Ruskej federácie „O prehĺbení komplexného strategického partnerstva a…

13 minút ago

Polícia aktívne koná proti nenávistným prejavom na internete po stredajšom útoku

Polícia zaznamenala v súvislosti so stredajším (15. 5.) útokom na premiéra Roberta Fica (Smer-SD) na…

3 hodiny ago

Nemocnice majú nedostatok pracovníkov: Rezort prijíma kroky a prináša viaceré zmeny

Ministerstvu zdravotníctva SR sa podarilo v parlamente presadiť novelu zákona o poskytovateľoch zdravotnej starostlivosti, ktorá…

3 hodiny ago

Po atentáte:  Musí sa zmeniť kontrola médií, ktoré napätie riadne rozdúchavali

Efektívnosť štátnej ochranky sa snažili rozbiť práve progresívni novinári. A to mohutným úderom, píše v…

3 hodiny ago

Potom, čo Fico vyhlásil, že Slovensko nepodpíše Pandemickú zmluvu WHO prišiel atentát

Slovenský premiér Robert Fico je zanieteným odporcom Pandemickej zmluvy WHO a revidovaných Medzinárodných zdravotných predpisov…

3 hodiny ago

Zahraničná analýza o motívoch na odstránenie Fica spochybňuje teóriu osamelého strelca

Expert ukazuje na "globalistov" a "Projekt Ukrajina" „Osamelý pištoľník“, tá kreslená postavička, ktorá posledných niekoľko desaťročí…

3 hodiny ago