zamyslenie

VEDEC – EXPERT NA VAKCÍNY BYRAM BRIDLE PRIZNÁVA OBROVSKÚ CHYBU: „HROTOVÝ (SPIKE) PROTEÍN JE NEBEZPEČNÝ TOXÍN. SPRAVILI SME VEĽKÚ CHYBU. ALE UVEDOMILI SME SI JU AŽ TERAZ“

Nový výskum ukazuje, že koronavírusový hrotový proteín z očkovania proti ochoreniu COVID-19 nečakane blokuje krvné riečisko.

To by mohlo byť možné vysvetlenie tisícov hlásených prípadov vedľajších účinkov, počnúc krvnými zrazeninami, chorobou srdca, až po poškodenie mozgu a reprodukčné problémy, povedal nedávno kanadský výskumník z oblasti vakcín proti rakovine.

„Spravili sme veľkú chybu. Ale uvedomili sme si ju až teraz,“ povedal Byram Bridle, vírusový imunológ a docent na Guelphskej univerzite v Ontariu, v rozhovore s Alexom Piersonom, v ktorom poslucháčov varoval, že jeho odkaz je „desivý“.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

„Nazdávali sme sa, že hrotový proteín je skvelý cieľový antigén, vôbec sme netušili, že hrotový proteín je toxín a tiež patogénny proteín. Takže vakcináciou ľuďom neúmyselne očkujeme toxín,“ povedal Bridle v programe, ktorý sa ťažko hľadá cez vyhľadávač Google, no na internete sa tento víkend stal virálnym.

Japonská štúdia o biodistribúcii

Bridle, výskumník z oblasti vakcín, ktorý vlani dostal vládny grant vo výške 230 000 dolárov na výskum vývoja vakcíny proti ochoreniu COVID, povedal, že skupina medzinárodných vedcov podala žiadosť o informácie od japonskej regulačnej agentúry, aby získala prístup k takzvanej „štúdii biodistribúcie“.

„Je to prvý raz vôbec, čo mohli vedci zistiť, kam tieto mediátorové [mRNA] vakcíny po očkovaní idú,“ povedal Bridle. O tejto štúdii sme podrobne informovali aj na našej stránke, článok nájdete TU.

„Je bezpečné predpokladať, že zostávajú v ramennom svale? Krátka odpoveď je: rozhodne nie. Je to veľmi znepokojujúce.“

Výskumníci z oblasti vakcín predpokladali, že nové mRNA vakcíny proti ochoreniu COVID sa budú chovať ako „tradičné“ vakcíny a že hrotový proteín vakcíny – zodpovedný za infekciu a jej najťažšie symptómy – zostane hlavne na mieste zaočkovania, v deltovom svale.

Japonské údaje však, naopak, ukázali, že neslávne známy hrotový proteín koronavírusu sa dostáva do krvi, kde po očkovaní niekoľko dní cirkuluje a potom sa akumuluje v orgánoch a tkanivách, ako sú slezina, kostná dreň, pečeň, nadobličky a v „dosť vysokých koncentráciách“ aj vo vaječníkoch.

„Už dlho sme vedeli, že hrotový proteín je patogénny. Je to toxín. Keď sa dostane do obehu, môže v našom tele spôsobiť poškodenie,“ povedal Bridle.

Práve hrotový proteín SARS-CoV-2 umožňuje infikovať ľudské bunky. Výrobcovia vakcín sa zamerali na ten jedinečný proteín, prinútiac bunky zaočkovanej osoby vytvárať proteín, ktorý potom, teoreticky, vyvolá imunitnú odpoveď na proteín, brániac mu infikovať bunky.

Veľké množstvo štúdií dokázalo, že najzávažnejšie účinky SARS-CoV-2 (vírusu, spôsobujúceho ochorenie COVID-19), ako sú krvné zrazeniny a krvácanie, sú spôsobené účinkami hrotového proteínu samotného vírusu.

„Vedecká komunita zistila, že za poškodenie kardiovaskulárneho systému je takmer výlučne zodpovedný sám hrotový proteín, ak sa dostane do krvného obehu,“ povedal poslucháčom Bridle.

U laboratórnych zvierat zaočkovaných očisteným hrotovým proteínom do krvného riečiska sa vyvinulikardiovaskulárne problémy a demonštrované bolo aj to, že hrotový proteín prechádza krvno-mozgovou bariérou a spôsobuje poškodenie mozgu.

Vážnou chybou podľa Bridleho bolo presvedčenie, že sa hrotový proteín nedostane do krvného obehu.

„Teraz máme nesporný dôkaz, že vakcíny vytvárajúce bunky v našich deltových svaloch, vyrábajú tento proteín – že samotná vakcína, plus ten proteín, sa dostávajú do krvného obehu,“ povedal.

Bridle citoval nedávno uverejnenú odbornú štúdiu, ktorá zistila hrotový proteín v krvnej plazme troch z 13 mladých zdravotníkov, zaočkovaných vakcínou Moderna. V jednom zo zdravotníkov koloval hrotový proteín až 29 dní!

Účinky hrotového proteínu SARS-CoV-2 na srdce a mozog

Akonáhle sa hrotový proteín dostane do obehu, môže sa prichytiť na špecifické receptory ACE2 na krvných doštičkách a bunkách vysieľajúcich krvné cievy.

„Keď sa tak stane, môže to spraviť jednu z dvoch vecí: buď to môže spôsobiť zhlukovanie krvných doštičiek a to môže viesť k zrážaniu krvi. To je presne dôvod, prečo sme svedkami toho, že sa s týmito vakcínami dávajú do súvisu poruchy zrážanlivosti. A môže to viesť aj ku krvácaniu.“

Bridle tiež povedal, že hrotový proteín v krvnom obehu by vysvetľoval aj nedávno hlásené problémy so srdcom po očkovaní u mladých ľudí.

Výsledky tejto uniknutej štúdie Pfizeru, sledujúcej biodistribúciu vakcíny mRNA, nie sú prekvapujúce, „no dôsledky sú desivé“, povedala pre LifeSiteNews Stephanie Senefová, služobne staršia výskumná vedkyňa z Massachusettského technologického inštitútu.

„Teraz je jasné“, že sa obsah vakcíny dostáva do sleziny a žliaz, ako aj do vaječníkov a nadobličiek.

Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) nedávno oznámilo, že skúma správy o „miernych“ srdcových stavoch po očkovaní na COVID-19. A minulý týždeň bolo len v samotnom štáte Connecticut hospitalizovaných 18 tínedžerov so srdcovými problémami, ktoré sa u nich objavili krátko po zaočkovaní vakcínami proti ochoreniu COVID-19.

V mnohých krajinách bola zastavená vakcína spoločnosti AstraZeneca a neodporúča sa už mladým ľuďom, kvôli jej súvisu so životunebezpečnými a fatálnymi krvnými zrazeninami.

So stovkami správ o prípadoch zrážania krvi sú však spájané aj mRNA vakcíny na COVID-19.

FDA varovala pred nebezpečenstvom hrotového proteínu

Pediatrický reumatológ J. Patrick Whelan varoval poradný vakcinačný výbor Úradu pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) pred potenciálom hrotového proteínu vo vakcínach COVID spôsobovať mikrovaskulárne poškodenie, spôsobujúc poškodenie pečene, srdca a mozgu „spôsobmi, ktoré neboli posudzované v bezpečnostných testoch“.

Hoci Whelan nespochybňuje hodnotu vakcíny proti koronavírusu, ktorá zabrala na zastavenie šírenia ochorenia (čo sa doteraz nepreukázalo u žiadnej vakcíny, ktorá je v obehu), povedal, že:

„Bolo by ďaleko, ďaleko horšie, keby mali stámilióny ľudí trpieť dlhodobým, či dokonca trvalým poškodením svojho mozgu alebo srdcovej mikrovaskulatúry v dôsledku neschopnosti v krátkej dobe vyhodnotiť nezamýšľaný celkový účinok vakcín založených na hrotovom proteíne na iné orgány.“

S vakcínou súvisiaci hrotový proteín v krvnom obehu by mohol vysvetľovať množstvo hlásených nepriaznivých účinkov vakcín COVID, vrátane doteraz 4 000 úmrtí a takmer 15 000 hospitalizácií, nahlásených americkému vládnemu Systému pre hlásenie zdravotných komplikácií spojených s očkovaním (VAERS) k 21. máju 2021.

Keďže ide o pasívny nahlasovací systém, sú tieto hlásenia zrejme len špičkou ľadovca nežiaducich udalostí, lebo štúdia inštitútu Harvard Pilgrim Healthcare zistila, že v skutočnosti je do systému VAERS nahlasované len necelé jedno percento vedľajších účinkov, ktoré by mali lekári hlásiť u pacientov.

Najviac ohrozené sú dojčatá, deti a mladí, slabí

Bridle uviedol, že objav vakcínou privodeného hrotového proteínu v krvnom obehu bude mať dopady na programy darcovstva krvi. „Nechceme tieto patogénne hrotové proteíny prenášať na slabých pacientov, ktorí dostávajú transfúziu tej krvi,“ povedal.

Vakcínový vedec tiež povedal, že zistenia naznačujú, že dojčené deti, ktorých matky boli zaočkované, majú riziko získania hrotových proteínov z ich materského mlieka.

Podľa Bridleho sa „akékoľvek proteíny v krvi budú koncentrovať v materskom mlieku“ a vo VAERS sme „našli dôkaz, že u dojčených detí dochádza v gastrointestinálnom trakte k poruchám krvácania“.

Hoci ju Bridle necitoval, jedna správa VAERS opisuje päťmesačné dojčené dieťa, ktorého matka dostala v marci druhú dávku vakcíny Pfizer. Na druhý deň dostalo dieťa vyrážky, stalo sa „neutešiteľné“, odmietalo dojčenie a dostalo horúčku.

Podľa správy bolo dieťa hospitalizované s diagnózou trombotická trombocytopenická purpura, čo je zriedkavý krvný stav, pri ktorom sa v malých krvných cievach vytvárajú krvné zrazeniny po celom tele. Dieťa zomrelo.

Nový výskum má tiež „závažné dôsledky pre ľudí, pre ktorých SARS koronavírus 2 nie je vysokorizikový patogén a sem patria všetky naše deti“.

Vplyv na plodnosť a tehotenstvo?

Otázky vyvoláva aj vysoká koncentrácia hrotového proteínu, zistená v semenníkoch a vaječníkoch, v tajných dátach Pfizeru, zverejnených japonskou agentúrou.

„Spravíme mladých ľudí neplodnými?“ spýtal sa Bridle.

Sú tisíce hlásení o poruchách menštruácie od žien, ktoré sa dali očkovať proti ochoreniu COVID-19 a stovky hlásení o potratoch u zaočkovaných tehotných žien, ako aj o poruchách reprodukčných orgánov u mužov.

Škaredá poškodzujúca kampaň

V reakcii na žiadosť poslal Bridle v pondelok ráno do LifeSiteNews e-mailom vyhlásenie, v ktorom uvádza, že od tohto interview v rádiu dostal stovky pozitívnych e-mailov.

Dodal tiež, že „sa rozpútala proti mne škaredá, poškodzujúca kampaň. Patrí k nej aj vytvorenie hanlivej webovej stránky, využívajúcej názov mojej domény“.

„Je taká doba, keď už služobník akademickej verejnosti nemôže ľuďom čestne a vedecky odpovedať na legitímne otázky bez obáv z obťažovania a zastrašovania,“ napísal Bridle.

„Nemám však v povahe dopustiť, aby sa pred verejnosťou zakrývali vedecké fakty.“

Priložil krátku správu, ukazujúcu kľúčové vedecké dôkazy podporujúce to, čo povedal v interview.

Napísal ju so svojimi kolegami z Kanadskej aliancie covidovej starostlivosti (CCCA) – skupiny nezávislých kanadských lekárov, vedcov a profesionálov, ktorých deklarovaným cieľom je „poskytovať špičkové, na dôkazoch založené informácie o ochorení COVID-19, so zámerom znížiť počty hospitalizácií a zachrániť viac životov“.

Vyhlásenie bolo zamerané hlavne na riziko pre deti a dospievajúcich, ktorí sú cieľom najnovších vakcinačných marketingových stratégií v krajinách po celom svete.

K 28. máju 2021 bolo u Kanaďanov vo veku do 19 rokov 259 308 potvrdených prípadov infekcií vírusom SARS-CoV-2. Z nich bolo, podľa vyhlásenia CCCA, 0,048% hospitalizovaných, ale len 0,004% zomrelo.

„S ťažším ochorením než COVID-19 je spájaná sezónna chrípka.“

Vzhľadom k malému počtu mladých skúmaných subjektov v testoch vakcíny Pfizer a obmedzenému trvaniu klinických testov CCCA povedala, že pred očkovaním detí a mladistvých je potrebné zodpovedať otázky o hrotovom proteíne a ďalšom proteíne vakcíny.

Taktiež je potrebné zodpovedať, či hrotový proteín vakcíny prechádza krvno-mozgovou bariérou, či hrotový proteín vakcíny zasahuje do tvorby spermií alebo ovulácie a či hrotový proteín vakcíny prechádza placentou a má vplyv na vyvíjajúce sa dieťa, alebo či sa nachádza v materskom mlieku.

Záver

Stránka LifeSiteNews poslala toto vyhlásenie CCCA kanadskej Agentúre verejného zdravotníctva a požiadala o reakciu na Bridleho obavy. Agentúra odpovedala, že na otázkach pracuje, ale odpovede nepošle skôr ako po uzávierke.

Spoločnosti Pfizer, Moderna a Johnson & Johnson na otázky o Bridleho obavách neodpovedali.

Pfizer nereagovala na otázky o tom, ako dlho si je spoločnosť vedomá svojich výskumných dát, zverejnených japonskou agentúrou, ktoré dokazujú hrotový proteín v orgánoch a tkanivách zaočkovaných jednotlivcov.

Zdroj: badatel

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

VIDEO: „Európska únia má ďaleko od svojho pôvodného poslania ako mierového projektu.

EÚ je predovšetkým o jednote v rozmanitosti, ktorú musíme rešpektovať, v opačnom prípade ide Európa…

3 hodiny ago

Forbes: 47. brigáda ukrajinských ozbrojených síl stratila 40 BVP „Bradley“ a 5 tankov „Abrams“

Velenie ukrajinských ozbrojených síl sa pokúsilo využiť 47. brigádu na zastavenie prielomu pri Očeretine. Informoval…

4 hodiny ago

VIDEO: Nemecký diplomat- Ukrajina umiera za geopolitické záujmy Západu

Ukrajinci sú národ oklamaný Európou a Západom všeobecne a nútený prelievať krv za geopolitické záujmy…

4 hodiny ago

VIDEO: Holandská právnička na medzinárodnej konferencii CPAC v Budapešti povedala pravdu o riadenej výmene obyvateľov Európy.

„Pôvodné biele kresťanské obyvateľstvo Európy je zrýchleným tempom nahradzované. Ak to rýchlo nezmeníme, príde koniec…

4 hodiny ago

Vakcína mRNA proti covidu-19 se může „systémově šířit“ do placenty a k dětem žen očkovaných během těhotenství

V recenzované předběžné studii přijaté k publikaci v časopise American Journal of Obstetrics and Gynecology vědci představili…

4 hodiny ago

VIDEO: Sudca Šamko tvrdí, že konanie odvolaného šéfa Súdnej rady Mazáka je výsmechom.

„Harabina ako člena sudcovskej rady diskvalifikuje, že sa stal politikom. Ak do Súdnej rady začnú…

4 hodiny ago