domovina

„Pani Čaputová, haló. Aj my sme „konkrétni ľudia“, ktorí odolali politickému a mediálnemu tlaku počas koronakrízy. „

Lekár MUDr. Igor Bukovský, PhD. sa vo svojom príspevku na sociálnej sieti opýtal prezidentky SR Zuzany Čaputovej, prečo ako hlava štátu mlčala, keď medicínsky nevzdelaní novinári v médiách verejne lynčovali nielen jeho, ale mnohých iných „konkrétnych ľudí“ ako napríklad Prof. Hrušovského, MUDr. Lakotu, MUDr. Mesíka, MUDr. Pijáka, MUDr. Liptáka, MUDr. Maleca, MUDr. Janca, MUDr. Töröka, JUDr. Weisa, Ing. Matyinka, Mgr. Matyinka a ďalších.

Pani Čaputová, aj my sme konkrétni ľudia, haló…

Keďže ste „pekne a citlivo“ ako prezidentka SR verejne pripomenuli, že LGBTQ+ ľudia sú „konkrétni ľudia“, dovoľujem si upozorniť, že by už bolo vhodné verejne povedať to isté aj o nás šikanovaných, zmazaných, cenzurovaných, nezmyselne testovaných, protizákonne obmedzovaných, neočkovaných – o všetkých tých statočných, ktorí odolali politickému a mediálnemu tlaku počas koronakrízy.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Ja som „konkrétny človek“, ktorého ste sa nezastali, keď ma bývalý predseda vlády Igor Matovič, ktorý priviedol Slovensko na okraj spoločenskej a politickej priepasti, opakovane verejne nazval „bláznom“, ktorý má vrátiť diplom o získaní titulu MUDr. On, usvedčený plagiátor, si dovolil takéto verejné útoky voči súkromnej osobe, ktorá viac ako 30 rokov pomáha zlepšovať zdravie obyvateľov SR. Prečo ste vtedy mlčali?

Prečo ste mlčali aj vtedy, keď medicínsky nevzdelaní novinári v médiách verejne lynčovali nielen mňa, ale mnohých iných „konkrétnych ľudí“ ako napríklad Prof. Hrušovského, MUDr. Lakotu, MUDr. Mesíka, MUDr. Pijáka, MUDr. Liptáka, MUDr. Maleca, MUDr. Janca, MUDr. Töröka, JUDr. Weisa, Ing. Matyinka, Mgr. Matyinka a ďalších?

Prečo ste mlčali, keď novinár denníka SME Peter Schutz nazval „konkrétnych ľudí“, teda neočkovaných (zhruba POLOVICU slobodných občanov SR!) „dobytkom s IQ teľaťa, ktorý by mal kvičať od bolesti ako prasce na bitúnku“?

Prečo ste mlčali, keď sa celý národ „konkrétnych ľudí“ musel podrobiť patológii jednej hlavy a POVINNE absolvovať nevedecké a nediagnostické PCR testy?

Prečo ste mlčali aj vtedy, keď sa celý národ „konkrétnych ľudí“ musel v rozpore so zákonmi a Ústavou SR podrobiť „núdzovému stavu“ a dodržiavať vedecky nepodložené tzv. protipandemické opatrenia, ktoré – ako dnes vidíme – na dlhú dobu poškodili celú spoločnosť?

Mám pocit, že TÝCHTO poškodených a šikanovaných „konkrétnych ľudí“, ktorých ste sa verejne NIKDY nezastali, je celkom určite mnohonásobne viac ako všetkých písmen a „konkrétnych ľudí“ z komunity LGBTQI+.

PS: A prečo vlastne dodnes mlčíte o svojom účinkovaní v marketingovej kampani súkromných výrobcov mRNA vakcín, ktoré bolo nielen porušením etiky a zákona, ale bolo šírením najväčšieho hoaxu tohto storočia, že „Vakcína je sloboda“.

Určite už viete, že výrobcovia mRNA vakcín dávno priznali, že NIKDY NETESTOVALI ÚČINOK VAKCÍN PROTI PRENOSU VÍRUSU SARS-CoV-2. Z pozície prezidentky SR ste teda nepodloženými a nepravdivými informáciami podporovali očkovanie slobodných občanov SR nedostatočne otestovanými mRNA vakcínami.

Podľa môjho názoru je preto veľmi pravdepodobné, že to zvýšilo nielen počet zaočkovaných ľudí, ale následne aj počet závažných nežiaducich následkov očkovania. Kedy si vo svojom prejave spomeniete aj na týchto oklamaných, šikanovaných a poškodených „konkrétnych ľudí“?

Zdroj: Facebook Dr. Igor Bukovský / InfoVojna

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

Minister Tomáš upokojuje: Vláda žiadne zmeny v 2. dôchodkovom pilieri nepripravuje

Vláda nepripravuje žiadne zmeny, ktoré by pripravili ľudí o úspory v 2. dôchodkovom pilieri a…

3 hodiny ago

Gröhling kritizuje vládu, lebo údajne chce použiť peniaze z druhého piliera na výstavbu diaľníc

Predseda liberálnej strany SaS Branislav Gröhling kritizuje vládu Roberta Fica, pretože pripadne peniaze z druhého…

3 hodiny ago

Kéry sa pýta: Kde bol Hašek v roku 2003, keď USA napadli Irak?

Poslanec Národnej rady Slovenskej republiky Marián Kéry (Smer-SD) si v príspevku na sociálnej sieti kladie…

4 hodiny ago

Exeuroposlanec Kozlík: Pre malé krajiny, ako je Slovensko je právo veta mimoriadne dôležité!

Slovenské ministerstvá a inštitúcie zväčša nemajú kapacitu ovplyvňovať priebeh tvorby nových rozhodnutí Európskej únie (EÚ)…

4 hodiny ago

J. Viktorín: Hanebný krok prezidentky

„Je Vám bližšie na Slovensko v zahraničí kydať, ako sa za neho postaviť“ To že…

4 hodiny ago

Keď pravda záleží od toho, o lokalitu ide

Propagandu s rozdielnym informovaním o takmer totožných udalostiach počas súčasných vojnových konfliktov stručne a trefne…

4 hodiny ago