Európa

Ovládnutie ľudí vydieraním cez „zdravie“?

Tá „Pandemic Treaty“ – Pandemická Zmluva – ktorá je načasovaná na 27. mája 2024, sa skutočne musí stať predmetom  Celosvetového masového hnutia proti „Zdrapnutiu Moci Globalistami“ , v origináli Globalists Power Grab.

Pán Andrew Bridgen, Člen Britského Parlamentu, tvrdo kritizuje tú „novú WHO International Health Regulation (IHR) and Pandemic Treaty“ – Medzinárodné Zdravotné Pravidlá a Pandemickú Dohodu – ako neslýchané Uchmatnutie Moci – Power Grab – ozbíjaním všetkých 194 členských krajín WHO, teda celý svet, o ich suverenitu vo veci národných záležitostí zdravia.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín

Tie nové IHR a tá Pandemic Treaty by preniesli všetky práva – t.j. autorizáciu rozhodnúť čo je pandémiou a čo zasluhuje status Public Health Emergency of International Concern (PHEIC), teda „Núdzový Stav Verejného Zdravia Medzinárodnej Úrovne a teda doslova ako sa má postupovať pri akýchkoľvek záležitostiach zdravia – akýsi neobmedzený mandát pre diktovanie – pre Generálneho Riaditeľa Svetovej Zdravotnej Organizácie – t.j. Director General of World Health Organization (WHO) – len si spomeňme na to, ako „riadil“ „pandémiu“ COVID a ako ju premenil na pandémiu Vakcinácie!!.

Ten WHO Director General môže teda vyhlásiť priamo – outright – prohibition with punishment – zákaz nasadenia s trestom – za nasadenie “WHO-zakázaných” liečiv, aj ak sa už ukázali ako účinné. A to je presne to, čo sa stalo počas COVIDu. Doktori Medecíny a lekárne mali zakázané predpisovať, odporúčať a predávať liečivá – medication – ktoré boli účinné proti COVIDu, pretože WHO to zakázala (prohibited to do so).

Táto moc WHO by sa rozšírila na Medzinárodný Zákon – as an International Law, alebo možno skôr ako “rules-based order” – príkaz/poriadok založený na pravidlách – čo je nový tyranský výraz – tyrannical term – zvolený tou „elitou“, aby doslova obišla akékoľvek národné alebo medzinárodné zákony. Moja vsuvka – už som tuším niekde priznal, že vnímam to vyššie uvedené ako úmysel, cieľ bol vytvoriť takúto mocenskú štruktúru – nadnárodnú – zastrašením ľudí. Počítam ale s tým, že náš štát si zachová pozíciu, resp. právo rozhodovania.

Ako o tých IHR, tak aj o Pandemickej Dohode – Treaty – sa bude hlasovať na nadchádzajúcom World Health Assembly, v čase 21-30 Máj 2023. Hlasovanie je naplánované na 24. Máj 2023. Je potrebná dvojtretinová väčšina, zo strany 194-členných delegátov, aby to prešlo.

Pozrite si toto 20-min video v ktorom Mr. Andrew Bridgen, UK Člen Parliamentu, vysvetľuje Britskému Parlamentu, prečo sa musí hlasovať proti tej novej WHO IHR a Pandemickej Zmluve.

Moja vsuvka: Toto je jasné už dávnejšie – skupina „novodobých súdruhov a vševedkov“ sa rozhodla že treba znížiť počet ľudí na Zemi, alebo spomaliť prírastok.

Táto nová „univerzálna autorita“ nad záležitosťami zdravia sveta by spočívala výlučne v rukách ne-medecínskerho doktora, a ani vedca z oblasti zdravia – Billom Gatesom implantovaný Generálny Direktor WHO, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, ktorý bol predtým členom vedenia – Board member GAVI, tej Vakcinačnej Alliancie a blízkeho priateľa tej WHO. GAVI bola vytvorená a financovaná Billom Gatesom.

WHO je registrovaná ako agentúra OSN, čím v skutočnosti nie je. WHO bola vytvorená v roku 1948 na príkaz Davida Rockefellera (1915 – 2017), známeho eugenistu a globalistu, aby ovládala u svetovej populácie “zdravie” – a smrť.

WHO má plnú imunitu voči trestnému stíhaniu – criminal prosecution -, a jej starší zamestnanci majú status „diplomatický a nezdanený“ – vo Švajčiarsku.

WHO je na viac ako 80% financovaná zo súkromných zdrojov, väčšinou od farmaceutického priemyslu, od Gates Foundation, a ďalších súkromných sponzorov. WHO zjavne pracuje za záujmy svojich darcov, väčšinou farmaceutikov a Billa Gatesa, tiež eugenistu – nie pre ľudí.

Dobre sme videli ako zle – alebo skôr kriminálne – zachádzala WHO s COVIDom – od začiatku roku 2020, s tými celosvetovými lockdownmi, spoločenskou izoláciou – social distancing, obrovským zastrašovaním, ničením ekonomík, systémov príjmov ľudí, a spôsobovaním úmrtí, nie na COVID, ale na choroby navodené strachom, depresiami, a všeobecne nešťastím, a to pre chorobu, ktorá je aj v najhoršom prípade veľmi podobná každoročnej chrípke. A to na vírus, ktorý až do dnešného dňa, nebol vôbec izolovaný.

A neskôr, v Decembri, presviedčaním a donucovaním každej vlády sveta aby ona donútila svojich ľudí dať si pichať injekcie ktoré nazvali vakcínou, akási gény-modifikujúca pokusná vakcína typu mRNA, nikdy predtým netestovaná. Ľuďom sa vyhrážalo a strácali zamestnania, zakazoval sa im prístup na verejné miesta – a oveľa horšie – ak sa nepodriadia dať si pichnúť neotestovanú, nebezpečnú, a dokonca smrteľnú – vakcínu.

Na základe príkazov WHO, COVID udrel na celý svet, všetkých jeho 194 členov-štátov naraz, a týmto sa ospravedlnilo vyhlásenie – 16. Marca 2020 – všeobecných lockdownov po celom svete. Toto je predsa absolútna nemožnosť. Dokonca ani keby vírus existoval – dovolím si zopakovať, ten COVID “vírus” nebol NIKDY izolovaný – a vírus neudrie na celú zemeguľu v tom istom čase.

K dátumu 16. Marec 2020, tá Johns Hopkins School of Public Health (JHSPH) reportuje 179,165 potvrdených “prípadov COVID” v 155 krajinách, a s 7,081 úmrtiami. Tá JHSPH je hlavne financovaná nadáciou Bill and Melinda Gates Foundation. Tieto čísla, dokonca aj keby boli pravdivé, by stále boli ďaleko od toho, aby vysvetlili/podporili vyhlásenie globálneho lockdownu.

Už 30. Januára 2020 WHO vyhlásila COVID za Public Health Emergency of International Concern (PHEIC) – Núdzový Stav Verejného Zdravia Medzinárodnej Významnosti.

Zhodou Okolností – Coincidentally, ten neslávne známy meeting World Economic Forum (WEF), v Davose sa odohral 21-24 Januára 2020. Všteci tí mocní tohto sveta – WHO gen.riaditeľ Tedros, Gates, ďalší mocipáni a mocenské štruktúry, tazvané Big Pharma, Big Finance, väčšina OSN a iných medzinárodných organizácií, boli prítomní na WEF – Svetovom Ekonmickom Fóre – v roku 2020, keď sa rozhodlo o pandémii, s globálnymi lockdownmi, nosení másk, a o všetkých ponižujúcich spoločenských opatreniach a nariadeniach.

A – Tieto “rozhodnutia” bežali presne podľa „stolného cvičenia“ pod názvom Event 201, ktoré simulovalo akýsi “corona” virus, kde boli prítomní aj všetci tí medzinárodní, finanční, a Pharma kľúčoví hráči, 18. Októbra 2019 v NYC, len asi tri mesiace predtým, ako sa udialo to neslávne a neskutočné “vypuknutie”.

Tie mocenské štruktúry za WEF dali WHO na starosť vykonať tento kolosálny, nikdy dovtedy nevídaný zločin proti ľudskosti, akýsi “corona” vírus, neskôr nazvaný GR WHO Tedrosom COVID-19.

Toto pozadie vo veci COVID zločinu WHO voči ľudstvu je ale len akýmsi „predbežcom“ toho, čo by mohlo nasledovať, ak tie: nová International Health Regulation (IHR), teda Medzinárodná Zdravotná Direktíva, a s ňou úzko súvisiaca Pandemic Treaty – Pandemická Dohoda – prejdú hlasovaním World Health Assembly – 24. Mája 2023. Na ratifikáciu je potrebná dvojtretinová včšina.

Ak budú prijaté, tak sa nové IHR a Pandemic Treaty stanú zákonom, ktorý bude musieť byť vynútený každou jednou krajinou ktorá je vo WHO, v roku 2024.

Ak bude schválená, členovia WHO by si teda práve vtedy schválili „pravidlo“ – ”rule”, eliminujúce kľúčové ľudské právo, právo ľudí rozhodovať o svojom tele.

Neostáva nám veľa času na lobovanie proti tomuto “rule-based order – na pravidlách založenému poriadku”. Urobte všetko čo môžete, aby ste dosiahli, že vaša vláda bude hlasovať proti tomuto tyranskému uchváteniu moci – power grab — ktoré by umiestnilo ľudstvo do celosvetového Zdravotného Väzenia na čerstvom vzduchu – a worldwide open air Health Prison.

Ak budú tie nové IHR a Pandemická Dohoda prijaté, My, Ľudia, musíme podniknúť ten nevyhnutný krok, a teda masívne, organizovaným a mierumilovným spôsobom, ale neodbytne a rozhodne, požadovať, aby naše vlády vystúpili z WHO, s okamžitým účinkom.

Môj dodatok – podľa môjho názoru, už to čo prebehlo doteraz, dostatočne znemožnilo WHO, aby bola od podlahy preskúmaná, a to najmä z hľadiska zodpovednosti za spôsobenie doterajších úmrtí a poškodení zdravia následkom „vakcín“; a pravdepodobne zároveň obvinená a súdená – za tie, bezpochyby, zločiny podľa právneho systému každej jednej krajiny. „Neúmyselné“ by bol dosť absurdný pokus, následky sa prejavovali od začiatku, žiadna reakcia v zmysle zastavenia vakcinácie od WHO neprišla, zodpovednosť je na nich. Ak by to malo byť ináč, musia povedať kto iný je zodpovedný, ale to nie je možné; oni boli, a ešte stále sú, WHO. Nakoniec, je to podrobne popísané vyššie.

Vyššie som uviedol, že WHO nemôže byť trestne stíhaná. Je preto nutné, aby sa krajiny dohodli, že za týchto podmienok nemôže mať WHO ani žiadne právo čokoľvek nariaďovať! To je predsa právne neprípustná pozícia: WHO nariadila kroky, ktoré viedli k hromadným úmrtiam, a to bez akýchkoľvek pochybností o súvislosti. Pokiaľ mi je známe, odškodňovanie za vakcínou spôsobené úmrtia bolo u nás na Vláde SR: to je ale absurdné! Ak existuje inštitúcia, ktorá má právo niečo nariadiť, musí za to aj niesť zodpovednosť – ináč snáď nemáme – nemôžeme mať!! – povinnosť tie nariadenia rešpektovať! To by predsa stavalo WHO na úroveň niečoho ako mafia, ale legálna, a to je úplne absurdné!

Ivan Hečko

/ slovanskenoviny.sk /

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Odber newsletter. Každý večer súhrn najdôležitejších správ dňa do mailu.

Slovanské Noviny

Recent Posts

Prezident Pellegrini: Spor do politiky patrí, súboj však musí mať svoje pravidlá

Ľudia by nemali podľahnúť klamnému názoru, že z politiky sa musí vytratiť spor. Ten tam prirodzene…

2 hodiny ago

Ako Čaputovú vypoklonkovali politici

Inaugurácia nového prezidenta Petra Pellegriniho znamenala aj definitívny koniec vládnutia Zuzany Čaputovej nad Slovenskom. Nie…

2 hodiny ago

Zneužitie Slovenska: Kto a prečo hrá s nami všetkými falošnú hru?

Koordinácia vývozu zbraní prostredníctvom NATO sa jednoznačne stáva ďalším krokom, ba priam míľnikom, ktorý Európu…

2 hodiny ago

USA chcú poznať názor Číny na Putinove mierové návrhy, povedal Sullivan

Sullivan: Spojené štáty by chceli poznať názory Číny a ďalších krajín na Putinovu iniciatívu Americké…

3 hodiny ago

Na mierovom samite o Ukrajine zneli banderovské heslá

Niektorí vedúci delegácií na ukrajinskom summite vykrikovali banderovské heslá Šéfovia viacerých delegácií na konferencii o…

3 hodiny ago

Médiá: konferencia vo Švajčiarsku riskuje, že nenájde cestu k „spravodlivému svetu“

Bloomberg: Účastníci konferencie riskujú, že nenájdu cestu do „spravodlivého sveta“ Neúčasť Číny na konferencii o…

3 hodiny ago