zamyslenie

Navaľného smrť – „Falošná vlajka“ vyvolaná Západom?

Nie je žiadnym tajomstvom, že Západ je odhodlaný zničiť ruského prezidenta V.Putina, vynútiť si západnú priateľskú zmenu režimu, aby konečne po koľkých neúspešných pokusoch (?) mohol Západ ovládnuť toto obrovské Rusko, najväčšiu krajinu sveta ďaleko najbohatšie na prírodné zdroje, po ktorých Západ túži.

Aj toto bude neúspech. Zabitie Alekseja A. Navaľného , ​​právnika a najsilnejšieho protivníka prezidenta Putina, by nebolo nad rámec západných tajných služieb, len zasiahnuť Vladimira Putina. Smrť pána Navaľného bola oznámená v piatok 16. februára 2024. Mal 47 rokov.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Washington a EÚ majú určite svojich ľudí „infiltrovaných“ v Kremli a na iných miestach s vysokou bezpečnosťou, kde môžu škodiť.

Pán Navaľnyj bol uväznený v trestaneckej kolónii IK-3 severne od polárneho kruhu v Charp v regióne Jamal-Nenets, asi 1900 km severovýchodne od Moskvy.

“Keď Alexejov právnik a matka prišli do kolónie v pondelok 19. februára ráno, povedali im, že príčinou Navaľného smrti bol syndróm náhleho úmrtia,” povedal v sobotu Ivan Ždanov, ktorý riadi Navaľného Nadáciu boja proti korupcii.

Pán Schwab z WEF a jeho spoločnosť a tí, ktorí ťahajú za nitky a presadzujú agendu, Finančná armáda, komplex ID, médiá, farmácia (FMIMP), nepoznajú žiadne obmedzenia.

Nič nemohlo zastaviť Západ, najmä nie počas nadchádzajúcej implementácie Agendy 2030 alias Veľkého resetu. Ak dôjde k bodu zlomu „MUST USSCEED TERAZ“, nebudú ušetrené žiadne životy. Žiadne životy nie sú posvätné.

Temní majstri kultov smrti vedia, že im dochádza čas. Sú v preťahovaní lanom a neustále sa zvyšujúci počet ľudí, ktorí sa prebúdzajú a kladú odpor. Verte tomu alebo nie, ciele Agendy OSN 2030 / Veľký reset boli posunuté na rok 2025.

Prečo by prezident Putin zabíjal svojho protivníka, ktorý je bezpečne zamknutý vo väznici na Sibíri, takmer 2000 km severne od Kremľa? Nedáva to zmysel.

Ešte menej zmysluplné je, aby sa táto domnelá „vražda“ spáchala práve v deň, keď Mníchovská bezpečnostná konferencia (MSC, 16. – 18. februára 2024) otvorila svoje brány množstvu „bohatých a slávnych“ — politikov s menami, slávny alebo neslávny, ako Antony Blinken, súčasný minister zahraničných vecí USA; Hillary Clintonová, súčasná kancelárka Queen’s University of Belfast (pamätajte: „ Prišli sme, videli sme, zomrel “ o Mohammedovi Kaddáfím); John Kerry, „klimatický cár“, osobitný vyslanec Joea Bidena pre klímu a mnohí ďalší.

Pani Clintonová, bývalá senátorka za New York a bývalá ministerka zahraničných vecí (Obamova administratíva), poskytuje rozhovor na PBS Christianovi Amanpourovi z Amanpour & Co. o smrti Alexeja Navaľného, ​​pričom povedala, že v jej mysli niet pochýb o tom, že Navaľného smrť bola priamym „dôsledkom Putinovej brutality.

Poukázala tiež na videokonferenciu z predošlého dňa [15. februára] s pánom Navaľným z väzenia o „nejakom právnom vystúpení, počas ktorého [Navaľnyj] vyzeral zdravo a bol jeho zvyčajným sebavedomým, vtipkujúcim seba…”

V MSC sa objavuje aj pani Julia Navaľnaja, vdova po Alexejovi Navaľnom, ktorá volá po spravodlivosti. Má, samozrejme, pravdu, volá po spravodlivosti. Kde je spravodlivosť, kto zastupuje spravodlivosť? Pre dobro pani Navaľnej, pre ich deti a pre rodinu Navaľných by sa skutočne mala nájsť spravodlivosť. Pozrite si to z BBC .

Absurdita je plná. Počas komentárov k správam o Navaľného smrti prezident Joe Biden vyzval Kongres, aby schválil balík pomoci vo výške 95 miliárd USD, ktorý zahŕňa novú infúziu peňazí na pomoc Ukrajine vo vojne proti Rusku.

MSC bola ideálna príležitosť kritizovať prezidenta Putina, očierňovať ho, dávať mu mená, vrátane „vraha“.

Vyzerá to tak, že Navaľného smrť bola dokonale naplánovaná, tak dokonale, znie a vyzerá to takmer naivne veriť, že prezident Putin by si vybral práve takýto okamih – MSC – aby sa zbavil svojho opozičného vodcu.

Inými slovami, plánovači stojaci za touto predpokladanou vraždou oslovovali západných „nenávistníkov Putina“ v nádeji, že sa zvýši tlak, dúfajúc, že ​​sa priblížia k zániku prezidenta Putina.

Každý, kto videl rozhovor Tuckera Carlsona s prezidentom Putinom, vie, že úroveň Putinovho intelektu a diplomacie je ďaleko za vraždou protivníka. Napriek tomu, že je prezident Putin najprísnejšie sankcionovaný muž a krajina – Rusko – na svete, nepovedal jediné negatívne alebo „zlé“ slovo proti žiadnemu zo svojich západných protivníkov a agresorov.

Tón prezidenta Putina bol síce klamlivý, no zároveň vyjadril nádej na obnovenie dní harmónie medzi Západom a Ruskom, medzi Západom a Východom. Pozrite si tento úplný 2-hodinový rozhovor s Tuckerom Carlsonom .

Je preto vysoko nepravdepodobné, že by smrť pána Navaľného bola súčasťou práce Kremľa. Len sa zamyslite, cui bono – kto má z toho prospech?

Peter Koenig

O autorovi: Peter Koenig je geopolitický analytik a bývalý hlavný ekonóm Svetovej banky a Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO), kde pôsobil viac ako 30 rokov po celom svete. Je autorom knihy Implózia – ekonomický triler o vojne, ničení životného prostredia a korporačnej chamtivosti; a spoluautorka knihy Cynthie McKinneyovej „Keď Čína kýchne: Od blokovania koronavírusu po globálnu politicko-ekonomickú krízu“ ( Clarity Press – 1. novembra 2020). Peter je výskumným pracovníkom Centra pre výskum globalizácie (CRG). Je tiež nerezidentom Senior Fellow Inštitútu Chongyang na Renminskej univerzite v Pekingu.

globalresearch/skspravy.sk

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Slovensko je rajom pre milovníkov hôr.

Máme niekoľko úchvatných hôr, ktoré sa oplatí navštíviť. Tu sú niektoré z najkrajších hôr na…

8 hodín ago

VIDEO: Beňová o opozičnej tlupe- „Potrebujeme ochranu pred nimi“

Lži progresívnych propagandistov v médiách hlavného prúdu a nedôstojnosť prezidentky, jej protokolu a jej progresívnych…

8 hodín ago

The Independent: Prevaha Ruska v živej sile a zbraniach približuje nevyhnutný pád mesta Časov Jar

Ukrajinské ozbrojené sily vedú zúfalý boj o udržanie mesta Časov Jar. Upozorňuje a to „The Independent“. Ruské…

8 hodín ago

FT: Francúzi sa od Macrona odvracajú pre ekonomické problémy

Francúzi začínajú byť z Emmanuela Macrona rozčarovaní a v dôsledku rastúcej nedôvery čaká prezidenta a…

8 hodín ago

Rusko sa postavilo proti gigabanke JPMorgan, ktorá je chrbtovou kosťou západného finančného systému.

Ak sa Putin rozhodne znárodniť ruskú centrálnu banku, vyhlási vojnu najvplyvnejším rodinným klanom na svete,…

8 hodín ago

Rusko zaradilo Zelenského na zoznam hľadaných zločincov

Rusko zaradilo na svoj zoznam hľadaných osôb, ktorý obsahuje desiatky tisíc položiek, niekoľko zahraničných politikov…

8 hodín ago