zamyslenie

NATO zrušiť , žiada už i Elon Musk. Americké mainstreamové mádiá mažú fotky horiacich Abramsov…

Kým akýsi britský ambasádny úradník napáda R.Fica hovoriac , že SR je súčasť Západu a mala by byť aj pevnou súčasťou NATO, zatiaľ americko-juhoafrický podnikateľ, miliardár a mysliteľ E. Musk /reddit.com/ v súlade s D.Sachsom znovu prehlasuje, že NATO je chorý prvok svetovej politiky a žiada jeho zrušenie. Podľa Muska stratilo NATO svoje opodstatnenie potom, čo zanikla Varšavská zmluva, RVHP a ďalšie komunistické organizácie.

Dnes NATO podľa Muska už iba jatrí vzťahy Západ-Východ a svojou expanzívnou politikou voči Rusku a Číne pripravuje podmienky na rozpútanie 3.sv. vojny. Musk nie je len tak hocikto. Nie je to žiaden Snowden alebo T. Carlson. Povráva sa o ňom, že je hlavou tzv. tretieho novonastupujúceho centra moci v USA /popri konzervatívno-angloamerickom rotschildovskom a liberálno-progresivistickom sorosovskom centre/.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Americký vojensko-priemyselný komplex lavíruje medzi zameraním sa na pro-NATOvskou a proti-NATOVSKOU orientáciou. Štiepi sa od odvetvia k odvetviu. Podnikatelia, ktorí stoja za výrobou a exportom skvelých amerických tankov prežívajú t.č. zlé obdobie. Nadávajú na GŠ OS UA, ktorý nasadil tanky Abrams na stepné bojisko pri Avdejeveke a Marijinke bez leteckej podpory. Spôsobil tým nielen materiálne ale aj reputačné zničenie 5 z 31 tankov Abrams poslaných na Ukrajinu. Výrobcovia a predajcovia Abramsov sa teraz snažia zachrániť čo sa dá. Vyhlásili totálny zákaz uverejňovania horiacich Abramsov vo svetových médiách. Vyhlásili pohon na zábery horiacich Abramsov na internete. Mažú a mažú, – každý záber a každú internetovú stránku, na ktorej sa postihnuté Abramsy objavia.

Vývoj na frontoch je stabilizovaný. Rusi naďalej útočia, Ukrajinci sa po prvotnom šoku z pádu Avdejevky snažia zachytiť na nových obranných líniách a kde sa to dá, podnikajú protiútoky. Viac než v priamych bojoch sa ale banderovcom ako tradične darí v útokoch na ruské zázemie. Dnes v noci zaútočilo nebývalé množstvo 31 bojových ukrajinských dronov na krymskú Feodosiju a okolie. Rusi tvrdia, že sa im všetky drony podarilo zlikvidovať. Väčšie škody a straty na životoch neboli hlásené. Premávka na krymskom moste a na priľahlej diaľnici však bola na krátky čas pozastavená.

Ťažké boje prebiehajú pri Rabotine, ale i pri Tonenkoje, Verbovoje, Berdiči, Krasnogorovka a ďalších lokalitách tzv. sivej zóny. Ruská ofenzíva teraz ide v smere na Kuračovo a Ugledar a najmä na Časov Jar a na zvyšky DNR, ktoré sú ešte v ukrajinských rukách. Boje nie sú ľahké, lebo Ukrajinci sa uchytili na terénnych vyvýšeninách /napr. Očeriotino/ a pri kanáloch, rybníkoch a priehradách, ktorých tu nie je málo. Ukrajinské zdroje hlásia protiofenzívne snahy OS UA pri Tabajevke a dneperských ostrovoch pri Chersone.

Celkovo možno konštatovať, že sa OS UA snažia o stabilizáciu frontov, kým OS RF sa usilujú svoje víťazné ťaženie po páde Avdejevky čo najviac maximalizovať.

AUTOR: trikopce

ZDROJ: Blog Pravda

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Od 30. května se koná další sraz Bilderbergu, tentokrát v Madridu

Globalistický klub, který chce vybudovat totalitní světový řád, uspořádá letošní „tajné setkání“ od 30. května…

1 hodinu ago

Čoho sa globalisti najviac obávajú po spustení ruskej špeciálnej vojenskej operácie

To, že globalistické sily na Západe v predvečer volieb do Európskeho parlamentu naďalej hrajú na…

1 hodinu ago

Z ošiaľu elektromobility vytriezvieva aj Mercedes

Tlak na odstavenie spaľovacích motorov v prospech elektromobility rastie už niekoľko rokov. Lenže ako zákazníci…

1 hodinu ago

Čo sa deje s americkými ponorkami?

NI: Americké jadrové ponorkové sily sú v nezávideniahodnej pozícii. Analytik amerického magazínu  The National Interest Brandon J.…

1 hodinu ago

The Independent: Británia bráni ukrajinským utečencom stretnúť sa so svojimi deťmi

Ukrajinských utečencov v Spojenom kráľovstve nemožno spojiť so svojimi rodinami. Podľa nových pravidiel musia migranti…

1 hodinu ago

Čína sa rýchlo zbavuje amerických aktív

Prišli štatistiky za prvý štvrťrok 2024 – Nebeská ríša predala americké štátne dlhopisy v hodnote…

1 hodinu ago