zamyslenie

Liberalizmus je ako kyselina, ktorá rozožiera už aj lásku: lásku k Bohu, opačnému pohlaviu či k vlasti

Choromyseľná liberálna spoločnosť je naozaj na hlavu – chýba jej srdce. To, že liberalizmus je ako kyselina, ktorá postupne rozožiera tradičné usporiadanie rodiny, spoločnosti a sveta, je už viac-menej známe, okrem ideologických fanatikov a globalistických mamonárov, ktorí sa v deštrukcii našli.

Keďže liberalizmus „pokrokovo“ (tento treminus technikus používali aj boľševici) ničí „staré“ štruktúry, na tomto cintoríne na hroboch prepisuje epitafy aj mená svojich obetí. Keďže o mŕtvych len dobre, liberálni fanatici ako kovaní farizeji používajú eufemický slovník politickej korektnosti.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Second hand, aby sa jeho spotrebitelia necítili nekonformne, ale dokonca naopak „pokrokov“ na pulze doby sa takto nazýva „trvalo udržateľná móda“.

Vládne sliedenie občanov je v preklade ničiteľov slobody „spolupráca so spoločnosťami pôsobiacimi v oblasti sociálnych médií na identifikácii dezinformácií“.

Eliminácia kritikov Covidu sa nazýva „príbehmi nebezpečnými pre verejné zdravie (Jen Psaki, bývalá hovorkyňa Bieleho domu).

Cenzúra nemôže byť medzi ľuďmi liberálneho kmeňa cenzúrou, ale vašou „ochranou pre nevhodným obsahom“. Nepýtajte sa, čo je pre vás nevhodné – to predsa vedia najlepšie len oni… nový nadradený druh „lepšoľudí“.

Liberalizmus považuje za jedného z úhlavných nepriateľov národ, národný štát a samozrejme aj vlastenectvo.

A hoci Vianoce liberálna komercia už od konca septembra vníma konzumne len ako biznis, čo kde komu predať, v konzervatívne orientovanej časti spoločnosti je sviatok narodenia Ježiša stále duchovný – je o Láske. Ničím nepodmienenej, prirodzenej, pochádzajúcej od Boha.

Je smutné, čo „pokroková“ ideológia urobila z Lásky. Práve na tejto hodnote sa musí každému človeka rozsvietiť, o čo tu ide a kam to môže smerovať, ak sa liberálom, aktivistom a ideologickým fanatikom nenastavia hranice.

Ak totiž prejavujete prirodzenú lásku k opačnému pohlaviu, ste potenciálne homofób, lebo vnímate rozdiel medzi sexuálnym pudom a skutočnou láskou. Ak prejavujete prirodzenú lásku k Bohu, ste vraj „bigotný“.

Ak pociťujete lásku k európskej civilizácii, ste údajne „rasista“; ak k národu, tak máte okamžite nálepku „nacionalistu“; ak ste vlastenec a prejavujete lásku k rodisku a svojej vlasti, tak ste v krvavých očiach liberála „extrémista“ a ak volíte podľa svojho srdca a citu, tak vraj podporujete „krajnú pravicu“…

Vrcholom civilizačnej dystrofie je deformácia najúžasnejšej energie, ktorá oduševňuje a zároveň ničí naše ego – Lásky. V neomarxizme a jeho dieťati – multikulturalizme sa vyžaduje ničenie Lásky k svojeti, k svojim a k svojmu.

Kyselina rozožiera samotné vnútro civilizácie požiadavkou na rušenie kultúry (ale len „bieleho muža), histórie a prirodzenej hrdosti na svoje, čiže zdieľanie spoločnej, kolektívnej lásky na minulosť svojej civilizácie či kultúry a spoločného vývoja.

Výsledkom deštrukcie nie je len oikofóbia – šírenie strachu zo všetkého domáceho (pôvodného), ale programové samodeštruktívne až samovraždené nutkanie smerovať do zániku európsko-kresťanskej civilizácie.

Ježiš ako Spasiteľ sveta sa narodil z najvyššej Lásky – Boha-Otca. Láska sa rodí a zrodila nielen pre život pozemský, ale aj pre život večný. Preto tí, čo broja a totalitne utláčajú lásku, sú aj proti Bohu a jeho zákonom. Sú potomkovia negatívnej energie, bez ohľadu na používanie slovníka prekrútených pojmov.

Skutočnosť je taká, že nijakú Lásku – ani lásku k Bohu, ani lásku k opačnému pohlaviu, ani lásku k rodisku, ani lásku k predkom, ani lásku k národu, ani lásku k vlasti nemožno prekrútiť a už vôbec nie na nenávisť. To skôr oni sú jej nositeľmi a šíriteľmi. Zabúdajú, že kto akým mečom bojuje, takým aj padne.

Rafael E. Rafaj

skspravy

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

Advokát JUDr. Weis: Generálna prokuratúra SR doteraz v prípade povinného celoplošného testovania nekonala

Skupinka nadšených pochybovačov podrobila tyčinky, ktoré neidentifikovateľné osoby pchali ľuďom nedôvodne hlboko a zároveň prudko…

3 hodiny ago

VIDEO: Litva se stala první zemí NATO, jejíž parlament právě odsouhlasil vyslání vojsk na Ukrajinu. Čeká se už jen na oficiální pozvánku od ukrajinské strany.

V Bratislavě mezitím došlo k vypuštění holubic míru po anti-válečném projevu Roberta Fica. Válka na…

4 hodiny ago

Fantastické v najobyčajnejšej každodennosti (Za velikánom slovenskej kinematografie Jurajom Jakubiskom)

Kultový taliansky režisér Federico Fellini o ňom povedal: „Nie všetci máme Jakubiskove oči, ktoré mu…

4 hodiny ago

VIDEO: Blaha o Šimečkovom manuále na prevraty, o tom, ako sa robili farebné revolúcie, o riziku prevratu

O riziku prevratu, ktorý by mohol zvrhnúť ukrajinského prezidenta Zelenského, ale aj o tom, či…

4 hodiny ago

Vydieranie USA zo strany Izraelu a hlavný problém izraelskej armády

Stratégia Izraelu zničiť Gazu si vyžaduje použitie nie „high-tech“, ale „obyčajných“ nábojov, ktorých je teraz…

4 hodiny ago

VIDEO: BRAT za BRATA na Dukle. Večná sláva a večná pamäť!

Organizácia BRAT za BRATA prišla poďakovať Červenej Armáde pri pamätníku vo Svidníku, Ladomírovej a na…

4 hodiny ago