domovina

Gen. Viktorín odkázal Krúpovi a Mikulcovi: Cudzie záujmy stavať nad záujmy vlastných občanov je vlastizrada

Zľahčovanie záverov včerajšieho zasadnutia bezpečnostnej rady znova raz ukázalo, ako plytko k bezpečnostným otázkam pristupujú média (čo neprekvapuje) ale aj „odborníci“ typu poslancov Krupu či Mikulca a aj ďalších naprieč všetkými politickými subjektami opozície, kriticky komentuje postoje gen.v.v. Jozef Viktorín.

Podľa neho ak niekto v tejto situácii tvrdí, že celé zasadnutie bezpečnostnej rady bolo výlučne o kampani na prospech prezidentského kandidáta Pellegriniho, tak v priamom prenose predviedli ukážkové farizejstvo. Ich zaslepenosť a amaterizmus je už v natoľko pokročilom štádiu, že za všetkým vidia len politikárčenie. Samozrejme, že z ich uhľa pohľadu, kedy by to oni tak (keby mohli) urobili to môže byť ako tvrdia. Ale pravda je niekde inde – všetci do jedného, čo toto tvrdili, vedome klamali a zavádzali verejnosť.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Prečo? Pretože vždy a na slovo vždy dávam zásadný dôraz, sa po takýchto udalostiach prijímajú bezpečnostné opatrenia. A oni to dobre vedia. Snaha upútať médiá však bola silnejšia ako zodpovednosť a solídnosť v ich konaní a výrokoch. Koniec koncov tak aj vládli – nezodpovedne, zdôraznil generál.

Pripomenul, že spomínané opatrenia sú všeobecne terminologicky nazvané ako rutinné. Skrátka, tak sú nastavené procesy. Skôr ako dotyční páni vypustili do sveta svoje múdrosti mali si overiť fakty a tam by zistili, že k podobným krokom ako včera pristúpilo Slovensko, pristúpili viaceré štáty v blízkosti našich hraníc. Aj oni robili kampaň Pellegrinimu? Už chápete zvrátenosť vašich amatérskych vyjadrení pre médiá.

Viktorín zvolil štýl priameho oslovovania súčasnej opozície: A teraz to podstatné. Viete prečo bola primárne zvolaná bezpečnostná rada? Poviem to veľmi jasne: pretože vaše dve slávne vlády – Matovičova a Hegerova a následne progresívna Ódorova ako tretia do partie dopustili, aby sa Slovenská republika stala križovatkou migrácie, ktorá sa samozrejme nedá nazvať inak, ako nelegálna.

A špeciálne pán Mikulec by ste mali veľmi detailne vedieť o čom hovorím, však? To vaše liberálno-progresívne a Bruselu sa do zadku strkajúce otvorenie našich hraníc nám všetkým bude spôsobovať ešte dlhodobo nočné mory – a problémy, napísal.

Podľa neho opozícia nepochopila, že zo Slovenska urobila stredobod a križovatku plánov rôznych militantných až teroristických skupín. Slovensko ste dobrovoľne, vedome a hanebne vystavili faktu, že môžeme byť centrom pre organizovanie bezpečnostných incidentov nielen u nás, ale aj v Európe.

„Viete tu už naozaj nejde o nejakú kampaň, ktorá v porovnaní s bezpečnosťou krajiny a občanov je bezvýznamným procesíkom. Tie vaše kydy z tlačovky možno zhltli médiá, ale nie profesionálna bezpečnostno-obranná obec. Výsledky včerajšieho zasadnutia bezpečnostnej rady smerovali k vytvoreniu reálnej atmosféry pokoja pri prežívaní najväčších kresťanských sviatkov u nás doma. Kresťanských, podotýkam. Čiže pre „nich“ úplne nepodstatných“, uviedol.

Generál zdôraznil, že vždy stál na pozíciách, že prioritou musí byt bezpečnosť občanov Slovenska. Či už to bolo v časoch, keď obliekal uniformu, alebo teraz. „Skrátka takto som nastavený“.

„Vy však zjavne nie. Vy uprednostňujete politikárčenie. Chcem vám všetkým, celej opozícii, pripomenúť, čo ste zatiaľ, žiaľ, nepochopili ani vy a ani „lídri“ EU. Migrácia vytvára skutočné vnútorné ohrozenie národných štátov. To po prvé. A po druhé – ani náhodou a ani chvíľu nesmie fungovať bez pravidiel. Každé privretie očí ohrozí národné záujmy a tiež občana a jeho najbližších.“

V kritiky pokračoval až do konca statusu: „Vy ste ich počas vládnutia nielen privierali, ale mali ste ich úspešné zavreté a pre istotu ešte aj zalepené. A teraz sa zrazu čudujete, že zasadla bezpečnostná rada. Vy ste vôbec videli, čo sa v Moskve stalo? Zjavne nie. Alebo áno a je vám to jedno…“

Netreba sa teda čudovať, treba si normálne priznať chybu, čo však od vás neočakávam, pretože tomu sú nadradené vo vašom rebríčku hodnôt záujmy Bruselu a možno aj „veľkého brata spoza oceánu“. Presne povedané – cudzie záujmy staviate nad záujmy vlastných občanov. A to, okrem toho, že je to smutné, je to zároveň akt, ktorý sa bežne označuje ako vlastizrada, uviedol na záver gen. Jozef Viktorín.

skspravy.sk

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

redakcia SN 2

Recent Posts

Vše je připraveno na vstup armády do Charkova!

Charkov opustila více než třetina obyvatel města, statisíce lidí. Šéf administrativy Charkovské oblasti Vitalij Gančev…

3 minúty ago

Energetická sieť v Nemecku nezvláda nápor autonabíjačiek a tepelných čerpadiel. Mestečko v blízkosti Berlínu už v dôsledku toho vyhlásilo núdzový stav

Politické ambície všeobecnej elektrifikácie každého aspektu moderného života zabudli na dôležitú podmienku – vybudovanie dostatočne…

8 minút ago

Fico hovorí o veľkej príležitosti pre Slovensko: Peniaze z plánu obnovy môžu byť štartovacím momentom veľkých modernizačných programov

Peniaze z plánu obnovy môžu byť štartovacím momentom veľkých modernizačných programov na obdobie desiatich rokov.…

3 hodiny ago

Susko chce nariadiť povinnosť sudcu vždy vypočuť maloleté dieťa pred umiestnením do reedukačného centra

Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky v tejto súvislosti predkladá do medzirezortného pripomienkového konania návrh vyhlášky, ktorou…

3 hodiny ago

Taraba „zostrelil“ Markízu: Splácajú svoj dlh mimoparlamentnej strane Demokrati

Od predčasných parlamentných volieb uplynulo sedem mesiacov a mediálna scéna sa začína odkrývať. Čím ďalej je…

3 hodiny ago