Európa

FININTERN A BIG PHARMA PRIPRAVUJÚ PRE ĽUDÍ „DIGITÁLNE OBOJKY“

V decembri 2020 tlačový tajomník predsedu Rady Európy Barend Leyts vyhlásil, že na samite EÚ bolo schválené vytvorenie jednotného osvedčenia o očkovaní proti COVID-19 v krajinách Európskej únie.

„Európska únia nebude bezpečná, kým nebude mať celý svet prístup k očkovacej látke, a preto sú EÚ a jej členské štáty zodpovedné a majú záujem sprístupniť očkovaciu látku všade.“

Regionálny riaditeľ WHO Hans Kluge oznámil návrh masového očkovania, ktoré by sa malo stať „globálnym verejným statkom“ (global public good). Ide o americké vakcíny od spoločností „Pfizer“ a „Moderna“, ako aj britské vakcíny od spoločností „AstraZeneca“ a „Oxfordskej univerzity“.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Americký televízny kanál „CNBC“, kontrolovaný investičnými fondmi, inzeruje tieto vakcíny ako bezpečné a vysoko účinné pri prevencii infekcie COVID-19.

Je potrebné poznamenať, že všetci spoluvlastníci „CNBC“ — najväčšie svetové investičné fondy — Vanguard Group, Fidelity, Black Rock, ako aj finančný gigant ako Morgan Stanley Investment Management, sú akcionármi spoločností Pfizer, Moderna a anglo-švédskej spoločnosti AstraZeneca.Globálny farmaceutický trh je príkladom oligopolného trhu. Malý počet najväčších hráčov — farmaceutické spoločnosti združené v karteli zvanom Big Pharma — má mimoriadne veľký vplyv.

Desať najväčších lídrov v globálnom farmaceutickom priemysle si dlhodobo drží trhový podiel, ktorý spolu presahuje tretinu celkového globálneho farmaceutického trhu.

Desať najväčších farmaceutických spoločností (Big Pharma) — Pfizer, Roche, Novartis, Merck, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, AbbVie, Sanofi, Bristol-Myers Squibb a AstraZeneca je kontrolovaných americkými investičnými fondmi Vanguard Group, Fidelity, Black Rock ďalšími, ktoré spravujú desiatky biliónov dolárov.

Záujmy sú tu úzko prepojené. Skupina Vanguard a ďalšie americké fondy kontrolujú napríklad Microsoft prostredníctvom majetkovej účasti a Black Rock je strategickým partnerom Billa Gatesa, globálneho frontmana v očkovaní. To, že Bill Gates významne ovplyvňuje WHO je všeobecne známe.

V posledných rokoch začali lídri spoločnosti Big Pharma strácať časť svojho dominantného postavenia na globálnom trhu. Za obdobie rokov 2011 — 2014 sa ročné tržby spoločnosti Pfizer znížili z 57,7 na 45,7 miliárd dolárov, spoločnosť Novartis zaznamenala pokles výnosov z 51,9 na 47,1 miliárd dolárov, Merck — zo 41,3 na 36 miliárd dolárov, Sanofi — 39,9 oproti 36,4 miliardám dolárov atď.V roku 2014 vydala analytická spoločnosť EvaluatePharma správu, v ktorej sa uvádza, že holding Big Pharma bude čeliť narastajúcej konkurencii biotechnologických spoločností a do roku 2020 bude TOP10 zmenený. Zmení sa aj rozdelenie trhových podielov. Celkovo môžu spoločnosti Novartis, Roche, Sanofi, Pfizer, GlaxoSmithKline, Merck, Johnson & Johnson, Eli Lilly a AstraZeneca stratiť pozíciu do roku 2020 (predpovedalo sa to pred šiestimi rokmi).

Analytici z „EvaluatePharma“ tiež predpovedajú, že medzi rokmi 2013 a 2020 budú iba štyri spoločnosti schopné zvýšiť svoju ročnú finančnú výkonnosť o 8% alebo viac a iba jedna z nich patrí do holdingu Big Pharma – je to Bristol-Myers Squibb.

„Spoločnosť Big Pharma stráca pôdu pod nohami“ — taký bol záver uvedený v správe ratingovej agentúry EvaluatePharma z roku 2014.

Avšak operácia „Koronavírus“, ktorú naplánovali šéfovia holdingu Big Pharma, zmenila trend na trhu. Lídri globálneho farmaceutického priemyslu sú späť na vrchole. Navyše teraz tvrdia, že svoju dominanciu udržujú.

Big Pharma a západné médiá, ktoré jej slúžia, rozdúchavajú strach z koronavírusu, zatiaľ čo v tomto roku predstavoval celkový počet prípadov koronavírusu na svete 1,0% svetovej populácie a miera úmrtnosti bola 2,2% z celkového počtu prípadov.

To sú obvyklé ukazovatele sezónnej chrípky.

Táto realita sa ignoruje. A aby ľudia súhlasili s očkovaním, a ako sme už písali, úprimne povedané, surovými a nevyskúšanými vakcínami, k dosiahnutiu poslušnosti sú najskôr „zaočkovaní“ všade propagovaným strachom z „covidu“.

Európska únia je iba prostriedkom na uskutočnenie „plodonosného debutového nápadu“ Rockefellerovej nadácie, ktorej peniaze na Harvardovej univerzite vytvorili „Cestovnú mapu k pandemickej odolnosti“ predstavenú v apríli 2020.

Jedná sa o druh operačného plánu medzinárodného finančného medzinárodného systému na uväznenie ľudí „pre ich vlastnú bezpečnosť“ v „cele dočasného zadržania“, ktorá, ako poznamenáva profesor Valentin Katasonov, „sa môže ukázať ako trvalá“.

Aký je konečný cieľ tohto ambiciózneho plánu, ktorý zakladateľ Svetového ekonomického fóra (WEF) a jeho dlhoročný líder Klaus Schwab nazýva „Veľký reset“?

V júli 2020 vyšla kniha „Covid-19: The Great Reset“, ktorú napísal Schwab v spolupráci s francúzskym futuristom Thierry Malleretom. Stanovuje v skutočnosti program globálnej diktatúry v záujme nadnárodných spoločností.

Prvýkrát bol tento projekt vyhlásený v roku 2016 pod názvom „Global Redesign Initiative“. Narodil sa v útrobách WEF, tohto klubu miliardárov, ktorý už mnoho rokov pracuje na transformácii akciového kapitalizmu na kapitalizmus s viacerými zúčastnenými stranami, teda systému, v ktorom globálne korporácie okrem prísne ekonomických aktivít aktívne zasahujú do politiky a sociálnych záležitostí.Schwab tvrdí, že do sveta pred covidom už nebude návratu: „Mnoho ľudí sa pýta: kedy sa vrátime do normálneho života? Krátka odpoveď je – nikdy!“

Schwab vyzýva politikov, aby neuvoľňovali obmedzenia, nezrušovali karanténu bez ohľadu na to, akému odporu čelia.

Schwab tvrdí, že pochybovanie o výhodách izolácie je samovražda a forma sociálneho darvinizmu. Pandémiu považuje za neuveriteľné „okno príležitostí“ pre úplnú transformáciu sveta, za ktorým stojí WEF.

„Veľký reset“ je v skutočnosti svetovou vojnou o globálny prevod moci a majetku na úzku vrstvu finančných oligarchov.

Schwab sa netají tým, že v jeho „statočnom novom svete“ nie je miesto pre národný štát: „Ak sa rozšíri demokracia a globalizácia, potom tu nebude miesto pre národný štát.“

Na vybudovanie globálneho digitálneho koncentračného tábora potrebujete príslušné nástroje.

Na tom už pracujú. Svetové ekonomické fórum a Rockefellerova nadácia aktívne propagujú digitálny cestovný pas „CommonPass“ — chcú, aby bol digitálny pas povinný na každom hraničnom priechode. Bude slúžiť na koncerty, futbalové zápasy a iné podujatia.A to je tiež súčasť programu „The Great Reset“. Rockefellerov plán zahŕňa celkové testovanie, sledovanie kontaktov osôb infikovaných vírusom covid, vrátane asymptomatických, pomocou mobilných aplikácií, ktoré zasielajú upozornenie porušovateľom. To znamená zavedenie imunitných pasov.

Testovacím poľom pre tieto digitálne obojky by mohlo byť Spojené kráľovstvo.

Na objednávku vlády Borisa Johnsona, jedného z navrhovateľov „Veľkého reštartu“, sa vo Veľkej Británii vyvíja telefónna aplikácia, ktorá podľa Daily Mail umožní ľuďom, ktorí mali negatívny test na COVID-19, navštíviť rôzne miesta vrátane škôl a krčiem. Dve britské firmy dostali štátne zákazky na vývoj tohto modulu. V zmluvách sa počíta s vytvorením systému, v súlade s ktorým je osobe pridelený QR kód na svojom smartfóne. Musí byť prepojený s digitálnym pasom, ktorý Daily Mail nazýva „pasom slobody“.

Po teste COVID-19 budú informácie o osobe aktualizované vo verifikačnom centre a keď bude chcieť človek ísť do nejakej inštitúcie, bude môcť predložiť svoj QR kód ako dôkaz, že nie je infikovaný. Vlastníci, či správcovia zariadenia môžu odmietnuť vstup tým, ktorí takýto dôkaz nemajú.

Digitálne obojky budú nosiť aj cestujúci občania. Za týmto účelom WEF a Rockefellerova nadácia spustili sieť „Common Trust Network“.

Imunitné pasy sa majú zaviesť po hromadnom očkovaní. Pretože všetky očkovacie látky platia po obmedzenú dobu, očkovanie a získanie imunitných pasov sa stanú trvalým atribútom života v koncepcii apologétov „statočného nového sveta“.

Zdroj: https://sk.news-front.info/

PODPORTE nezávislé médium.

Všetok obsah na tejto stránke je bezplatný. Vaša podpora bude použitá na rozvoj a propagáciu stránky, aby sa o nej dozvedelo čo najviac ľudí. 

Aj malá čiastka dostatočne pomôže.

ďakujeme

Vyhlásenie: 

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedné za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu zna redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

V noci ruské sily udreli na ciele v Charkove, Poltave, Vinnici a Odese. Kyjev útočil na Krym

V noci 17. mája začali ruské jednotky sériu útokov na zariadenia kyjevského režimu. V Charkove…

8 hodín ago

CNN: Brazília sa na „mierovom samite“ o Ukrajine nezúčastní

Brazílsky prezident sa rozhodol nezúčastniť sa na mierovom samite o Ukrajine. Informuje CNN. Vyhlásil, že nemá zmysel…

9 hodín ago

Le Figaro: Rusko testuje silu obrany Ukrajiny smerom na Charkov

Bez zníženia intenzity svojich operácií na východe, kde sú stále sústredené hlavné ruské sily, sa…

9 hodín ago

„Je odvážna, krásna a múdra. Zuzana Čaputová nám ponúka nový druh politiky. Je to politika pre všetkých,“ napísal atentátnik na Fica o prezidentke

Predseda slovenskej vlády SR Robert Fico bol v stredu 15. mája 2024 počas výjazdového rokovania…

9 hodín ago

VIDEO: „Fico je priateľ Ruska, ktorý sa v tejto historickej a prelomovej dobe v dejinách ľudstva nebojí povedať svoj názor nezhodujúci sa s hlavným prúdom,“

Vyhlásila hovorkyňa ruského rezortu diplomacie a v súvislosti s pokusom zavraždiť slovenského premiéra, v dôsledku…

9 hodín ago

Atentát na Roberta Fica – dôsledok dlhodobej mediálnej hystérie za účasti Agresívneho Slovenska, SaS-ky, Demokratov & spol.

V spolupráci so sfanatizovanými progresívno-liberálnymi úderkami z Denníka N, SME, Aktuality, RTVS, TV Markíza, .týždeň…

9 hodín ago