svet

BRITSKÁ POLÍCIA ZATKLA ŽENU PRE NAFILMOVANIE VIDEA PRÁZDNEJ NEMOCNICE

Krátko po tom, ako 46 ročná Debbie Hicksová nafilmovala prázdnu nemocnicu v britskom meste Gloucester, ktorá mala byť podľa oficiálnych správ plná kovidových pacientov, ju v jej dome zatkla polícia.

Incident sa stal 27. decembra 2020 a na videu je jasne vidieť, že takmer celá nemocnica je v skutočnosti takmer prázdna a žiadni kovidoví pacienti tam nie sú.

Žena odhalila pravdu o údajne „plných“ nemocniciach

Video začína zobrazením vyľudnenej ulice pred nemocnicou, kde bežne parkuje množstvo áut. Je tam síce zaparkovaných zopár sanitiek, no sú bez pacientov a paramedici ich čistia.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín

Následne na videu žena prechádza do vnútorného priestoru pohotovosti, ktorá je rovnako úplne prázdna. Prázdne sú aj chodby a koridory nemocnice. Dokonca sa zdá, že tam prebiehajú nejaké rekonštrukčné práce.

Na tom by možno za normálnych okolností nebolo nič zvláštne, keby samotná nemocnica v nedávno vydanej tlačovej správe neuviedla nasledovné:

„Naše nemocnice sú a zostávajú extrémne vyťažené. Kolegovia v obidvoch našich nemocniciach ťažko pracujú a starajú sa o pacientov počas celých vianočných sviatkov.

Momentálne máme hospitalizovaných viac ako 200 pacientov s COVID-19, z ktorých si mnohí vyžadujú starostlivosť na jednotkách intenzívnej starostlivosti. Okrem nich je u nás ďalších viac ako 500 nekovidových pacientov.

K tomu každý deň ošetríme viac ako 300 pacientov na pohotovosti, z ktorých si 100 vyžaduje hospitalizáciu a ďalšiu starostlivosť na jednotlivých nemocničných oddeleniach.“

Ale akí pacienti? Veď tam žiadni nie sú!

Pár dní po zverejnení videa ženu zatýka polícia

O dva dni po zverejnení videa, 29. decembra 2020, prichádza do domu Debbie Hicksovej polícia a zatýka ju pre „podozrenie z narušenia verejného poriadku“.

Neskôr polícia uviedla, že ženu prepustili bez vznesenia obvinenia na kauciu s podmienkou, že už viac nevstúpi do žiadnej nemocnice spadajúcej pod NHS (britská štátna sieť nemocníc), pokiaľ to nebude v prípade núdze alebo za účelom jej vyšetrenia.

Video zo zatýkania si môžete pozrieť tu:

Tvrdý lockdown vo Veľkej Británii

Britský minister zdravotníctva Matt Hancock pred pár dňami vyhlásil, že od začiatku roka 2021 bude 75% Veľkej Británie v najvyššom stupni lockdownu T4. Kraj Gloucestershire je jednou z oblastí, ktorej sa to týka.

Podľa vás video s prázdnou nemocnicou potvrdzuje akútnosť situácie pre zavedenie najtvrdšieho stupňa lockdownu?

O tom, ako to v tej údajne „plnej“ nemocnici vyzeralo, sa môžete nižšie sami presvedčiť.

Pôvodné video Debbie Hicksovej samozrejme cenzurujúce YouTube zmazalo, no zachovalo sa na alternatívnych platformách, ako napríklad BitChute či BrandNewTube.

Pozrieť si ho môžete tu (priamy odkaz):

Záver

O tom, ako sa vo svete vytvára zdanie falošnej pandémie aj pomocou klamstiev o preplnených nemocniciach, sme písali na našej stránke napríklad v tomto článku na jar počas prvej vlny pandémie.

Ako sa ukazuje, podobné praktiky sa používajú aj naďalej počas práve prebiehajúcej druhej vlny. Máme informácie o podobných prípadoch aj z Írska, Kanady či USA.

Je možné, že aj u nás hlavnoprúdové médiá v súčinnosti so štátnymi orgánmi klamú o „preplnených“ a „kolabujúcich“ nemocniciach? A prečo by to robili?

Snáď preto, aby ľudí strašili a ospravedlňovali tým zavádzanie tvrdých lockdownov, pomocou ktorých si upevňujú svoju moc a odstraňujú ľudské i občianske práva?

Alebo je to súčasť očkovacej propagandy, aby čím viac ľudí presvedčili do očkovania?

Na to nech si každý odpovie sám. Dnes už však len slepí nevidia, že celá táto pandémia a klamstvá okolo nej poriadne smrdia.

Zdroj: https://www.badatel.net

PODPORTE nezávislé médium.

Všetok obsah na tejto stránke je bezplatný. Vaša podpora bude použitá na rozvoj a propagáciu stránky, aby sa o nej dozvedelo čo najviac ľudí. 

Aj malá čiastka dostatočne pomôže.

ďakujeme

Vyhlásenie: 

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedné za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu zna redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Odber newsletter. Každý večer súhrn najdôležitejších správ dňa do mailu.

Slovanské Noviny

Recent Posts

VIDEO: Tucker Carlson- Proč WEF blokuje archeologické vykopávky po celém světě?

Co vše je na tom, co jsme se učili o historii, pravda? A co jsou…

4 hodiny ago

Seznam smrti Clintonových: Novinářská analýza mnoha „podivných náhod“

Je dlouhodobě známým faktem, že pokud se budete nějaký čas pohybovat poblíž Clintonových, náhle razantně…

4 hodiny ago

VW investuje 60 miliard eur do spalovacích motorů

Zdá se, že Brusel se pomalu, ale jistě, bude nucen vzdát šílených plánů na plnou…

4 hodiny ago

„Umelá inteligencia je vyškolená na klamanie“ – štúdie podporujú názor Elona Muska

Ísť a poradiť sa s niekým, alebo nie? Túto otázku si kladie mnoho ľudí s…

4 hodiny ago

Smerovanie k veľkej vojne treba brať vážne

Je možné zapojiť ozbrojené sily NATO do vojenského konfliktu medzi Ruskom a Ukrajinou? Donedávna sa…

4 hodiny ago

Ženeva – neženeva, ukrajinskí poslanci začali komunikovať s Moskvou

Nelegitímnemu vodcovi Ukrajiny Zelenskému prihára. Polootvorene sa hovorí o skorej vzbure v armáde a oficiálne…

4 hodiny ago