zamyslenie

Žilinka si už druhý krát verejne umyl ruky

A ako vieme, že Žilinka takto iba neprihral ÚS na smeč, aby mohli všetko potvrdiť a zastaviť tým všetkých právnikov, ktorí argumentovali proti? Je predsa svoj! A seba ukázal pekným, lebo veď on sa snažil, to mu vytknúť nemožno. 

Dnes skončila akákoľvek argumentácia, polícia si môže plniť „svoju povinnosť“ a my sa už nedomôžeme ničoho. Stačilo si všade podosadzovať svoje kurvy a je to, mašinéria je teraz nezlomiteľná. Proces trval dlho a teraz vyvrcholil. Narobia obrovské škody na našej budúcnosti ak nejakú ešte máme a očista od tejto špiny bude otázka mnohých generácií ak nie príchodu nového obyvateľstva na tieto územia.

Zdá sa, že teraz plnohodnotne dozreli dôsledky morálneho profilu po generácie pestovaného na Slovensku. Všetky tieto neduhy v malom boli veľkou časťou spoločnosti považované za samozrejmý spôsob života (národnú chytrosť). Teraz to dostaneme vyžrať naplno, skutočná podstata národnej chytrosti vyjde napovrch a bude nás všetkých konfrontovať. Zbytočne bolo písať články a otĺkať ich o hlavu masám, nič k nim nepreniklo. Až rany osudu ich budú učiť, lebo sprostý nemá inej cesty. A mnohým za to príde zrejme zaplatiť aj životom. Ja osobne som prestal vidieť na Slovensku budúcnosť. Letíme do čiernej diery a táto supermafia kuriev tu nakoniec vytvorí takú situáciu, ktorá zomelie aj ich samých.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Ústava je len použitý toaletný papier, ktorú napísali komunisti a národ do toho nemal čo povedať. Ústavný súd je zbytočne platená banda vyžratých potkanov. Toto covid divadlo, neskončí kým národ nepovstane, začne organizovať popravné čaty a povešá tú bandu politickov čo zruijnovali Slovensko za posledných 30 rokov. Aj potkan, keď je zahnaný do roha zaútočí, aby sa zachránil. Do kedy, ešte bude Europa čakať, veď všetkým už musí byť jasné, že toto diktuje židovká banková mafia čo riadi Bruselskú politiku.

Michal Richter

Pri plánovaní násilného odporu treba vziať do úvahy, že väčšina národa nebola schopná odmietnúť ani rúška. Po tomto rozhodnutí sú policajti aj politici na koni a rozhodne by neváhali proti ľuďom poslať silové zložky, takže kto chce bojovať a nie je pripravený zomrieť, mal by uvažovať o iných možnostiach boja alebo úteku. Taktiež nezabúdajme, že Bidetovcom vo Fašingtone treba vojnu v Európe ako soľ a každý konflikt, ktorý by to mohol odpáliť je im dobrý. Samorejme NATO rado pomôže keď pôjde o podporu démonokracie, v Juhoslávii tiež pomáhali a my sme im pri tom aspoň vzdušný priestor poskytli, ako sa na dobrého lokaja patrí.

Bojovať má zmysel len vtedy, keď od začiatku stojí za týmto bojom pevné vedenie, o ktorom ste dokonale presvedčení, že chcete jeho víťazstvo. Inak to celé skončí iba násilím, rabovaním, kolapsom a zápasom každého za seba samého v tom najelementárnejšom a najkrátkozrakejšom zmysle.

Vedúce kádre v tejto krajine sú vpodstate len dvoch druhov. Tie, ktoré boli pripravené ešte za socializmu a tie, ktoré pripravili západné tajné služby a serešjugend.

Generáciu ľudí, ktorá je teraz okolo 40-45 rokov, teda už ako tak dozretých a plne pri silách, teda tú generáciu, ktorá by mala dnes dominovať v smerovaní našej spoločnosti, zrujnovala „chytrosť“ slovákov pred 20 rokmi. Vtedy vám totiž Mečiar aj napriek tlakom zo západu zabezpečil, aby ste mohli získať byty do osobného vlastníctva za zbytkové účtovné ceny. Jak vzácny to dar národu!

A ako s ním národ naložil?

Bankárskym kurvám stačilo najskôr zrujnovať a zastaviť bytovú výstavbu, lebo vedeli, že silné ročníky zo 70. rokov budú začínať svoj samostatný život a vznikne silný dopyt. Potom stačilo priviesť svojich „developerov“ a do úverových zmlúv na výstavbu bytov im vložiť podmienku o minimálnej cene za meter štvorcový v novostavbách. Tu zrazu malý Slovák videl, že nejaký developer si môže pýtať najskôr státisíce a neskôr aj milióny za byt! A veď on má taký istý byt, starší ale často aj zrekonštruovaný, ktorý trebárs zdedil alebo odkúpil za pár desiatok tisíc! A tu sa v hlave chamtivého chytráka spustil algoritmus, ktorý už nebolo možné zastaviť. Ceny bytov začali prudko rásť, a nasledujúca generácia stála pred ťažko riešiteľným prioblémom. Nuž tak spústa ľudí odišla do zahraničia, samozrejme tých schopných, spústa sa zadĺžila na celý svoj život, čím sa stali vazalmi západných korporácií a o práci pre túto spoločnosť už nemohlo byť ani reči, a spústa zmrdov mala dobré rodinné väzby a začali sa pomaličky sunúť ku korýtkam v štátnej správe.

Reálne kvalitných ľudí za Dzurindu z ministerstiev hodne povyhadzovali pod rôznymi zámienkami a začali to zavšivovať svojimi. A odkiaľ sa vzali súčasné riadiace kádre keď reálne schopných ľudí pohltili korporácie jednoducho kvôli celoživotným hypotékam? Nuž, si chytrý ale nevieš nič robiť? Je tvojou najväčšiou cnosťou bezcharakternosť, bezzábranovosť a ochota slúžiť pánkom zo západu? Budeš robiť za naše krvavé peniažky všetko čo chceme? Tak vitaj v serešjugende, tu ťa všetko potrebné naučíme a neboj sa, tvoje závity rozhodne nebudeme zaťažovať ničím zložitý a ničím naviac, aby si nám nesunul nos kam netreba. Ty budeš iba lokaj a pán sa o teba postará. Tak vznikli súčasné riadiace „elity“ a ich rodinné mafie v štátnej správe.

Národ, ktorý sa rozhodol podojiť vlastných potomkov, teraz čelí následku svojich činov. To hovno, ktoré z vás vyšlo sa vám teraz vracia v plnej sile a medzi vás a ten ventilátor už nedokážete nič vložiť. Prešlo 20. rokov a kde sú tie peniažky, ktoré ste nadojili? Sú dávno prežrané, vyšli hore komínom, alebo sú vrazené do múrov a tehál, za ktoré vám ešte príde zaplatiť nekresťanské dane. A tí, čo sa vám na to poskladali sú ešte stále po uši v dlhoch. Týmto jednoduchým spôsobom bol narušený celý mechanizmus kontinuity národa. Vaše deti nemá kto učiť, lebo mnohých hypotéka zo školstva vyhnala. Vlastných detí je málo, lebo bol narušený celý systém podpory mladej rodiny. Aj bez covid podvodu by na Slovensku za 40 rokov ostalo cca tých 3,5 milióna ľudí ako v povojnových rokoch.

Generácia súčasných absolventov základných škol vie sotva toľko, čo kedysi vedeli deti vo 4. ročníku. Čítajú iba bez porozumenia, píšu iba SMS-ky a počítajú iba výplatu. V málopočetnej generácii ich náhodných detí už analfabeti nebudú výnimkou. Liečiť sa budú zaručenými receptami pra-pra-starej matere, ak im ich niekto medzičasom ponahadzuje na internet. Bravó Slováci! Jediné čo na tom teší je, že v dnešnej dobe sa veci vyvíjajú rýchlo a dôsledky možno koštovať hneď na vlastnej koži. Tu si človek naozaj kladie otázku, či nebude lepšie, aby to tu zaplavilo postupne nejaké iné obyvateľstvo a neprispelo k miestnej zprdnutej genetike. Minimálne vaši vodcovia volení okrajovou menšinou aktívnych blbcov si to rozhodne myslia.

Toto rozhodnutie ÚS vskutočnosti znamená, že nemáme viac ústavu, a teda ani štátnosť

Toto rozhodnutie ÚS vskutočnosti znamená, že nemáme viac ústavu, a teda ani štátnosť. Odteraz platí už len svojvôľa lokajskej „vlády“ poskokov – lepšie povedané, predsunutej administratívy americkej ambasády s požehnaním všetkých administratívnych štruktúr. Na referendum môžeme rovno zabudnúť pri súčasnom stave. Tiež ma zaráža, že keď cez 80% ľudí nesúhlasí so súčasnou vládou, prečo už nemáme aspoň milión podpisov za referendum? To by predsa bol iný tlak ako len niečo cez 350 tisíc! Ako možno predpokladať, že ak sa neprajavili teraz, prejavia sa v referende nadpolovičnou väčšinou? Títo ľudia zrejme kým nezačnú dochnúť na uliciach od hladu, tak nič nepochopia a niektorí snáď ani vtedy.

Mnohí sú možno nespokojní s návratom Fica a Pelegríniho. Ja osobne som Fica nikdy nevolil, raz som nad tým váhal, ale nedalo mi. Tiež som nikdy nevolil túto neoliberálnu zberbu, ale až na jednu či dve výnimky som sa vždy snažil voliť tak, ako mi pochopenie dovoľovalo a ako sa mi zdalo vhodné balancovať systém (netvrdím, že správne). Každopádne chcem na Ficovu obranu povedať, že aspoň pokiaľ to ja môžem chápať, tak Fico rozhodne nebol podvraťák typu týchto súčasných. Balansoval medzi rôznymi tlakmi, v niečom ustál svoje a v niečom ho obohrali. Tiež treba rátať s tým, že do Smeru-SD sa infiltrovalo veľa prezlečených podvraťákov, ktorí pracovali zvnútra a tomu je veľmi ťažké sa ubrániť. Myslím si, že na mnohé zlé faktory, ktoré majú korene ešte v časoch Ficových vlád treba pozerať aj touto optikou a nie len tupo, čiernobielo. Takže áno, v prípadných predčasných voľbách by som sa rozhodoval len medzi Ficom a prípadnou stranou pána Mečiara, nech už to znie komu chce ako chce. Strana Vlasť bohužial prepadla, Harabina by som radšej videl na prezidentskom poste, ale aj to sme prehrali. Máme tam kráľovnu zo skládky. Sereš ju pobozkal, a hviezdnej kariére sa už zabrániť nedalo.

Platí metafyzický zákon, že ten kto kradne bude raz sám okradnutý. Tu sa hovorilo, že kto neokráda štát, okráda svoju rodinu. Metafyzické zákony nikoho nezaujímali. Teraz čelíme ich nevyhnuteľnému mechanizmu a ľudia sa zaoberajú pomaly už len tým, kto kde koľko nakradol z vládnych činiteľov a im nedal. Nuž treba pochopiť, že kapitalizmus vždy bol, je a bude o kradnutí v rôznych podobách a korupcia je jeho systémovou neoddeliteľnou zložkou. Takže kto sa chytá na heslá o boji proti korupcii je prosto Don Quijote.

Tým pádom sme si ale vybrali cestu. Súčasná moc tu bude trvať tak dlho, ako bude trvať súčasná fašingtonská vládaMáme sa teda na čo tešiť. V ich očiach je naše územie vhodné len ako predpolie vojny, preto tu budujú minimálne na Sliači (tam to mám potvrdené) sklady jadrových zbraní, podľa všetkého taktických – iné asi nedáva zmysel. Je celkom možné, že sa Rusku a GP podarí ich obohrať relatívne rýchlo, ale to tiež nemusí znamenať za rok za dva.

Žijeme v dobe, kedy sa realizuje tzv. apokalyptický scenár konca biblickej koncepcie. V istom zmysle je to zákonitý prvok, pretože existuje iný metafyzický zákon, podľa ktorého všetko čo raz vzniklo (alebo bolo stvorené), musí raz aj zaniknúť. A sklamem veriacich kresťanov, toto sa vzťahuje aj na ich nebo a peklo, na to vám dám kľudne záruku (a nie takú farársku). Všetky tieto predstavy vychádzajú len s veľmi obmedzených a deformovaných poznatkov o živote a smrti, ktoré boli zámerne zmanipulované a natiahnuté za hranicu svojej platnosti. Preto keď pred 3000 rokmi GP vytvoril biblickú koncepciu, tým jej zároveň podpísal aj rozsudok konca. V skutočnosti je to len akýsi informačný algoritmus, ktorému podliehame len do tej miery, do akej sme sa nedokázali vymaniť z biblickej koncepcie. Preto keby ľudia vynaložili viac úsila na sebapoznanie, dalo by sa dopady tohto procesu na nás do značnej miery eliminovať.

Podľa mojich výpočtov (nie je šanca to tu vysvetľovať, hoci samotný výpočet je úplne jednoduchý, matematika základnej školy, cesta k poskladaniu východzích podmienok je dosť dlhá a kľukatá) – berme ich ako akýsi najlepší odhad, ku ktorému som sa dokázal dopracovať a nemusí byť úplne správny, ale moje maximum pre jeho správnosť bolo vynaložené – pax americana skončil v roku 2016 zvolením Trumpa. Od tej doby prebieha medziobdobie prípravy židov na príchod antikrista. Mne to vyšlo na rok 2032. K tomu treba pridať 33 rokov jeho pôsobenia, ktoré má nejakej časti židov zabezpečiť nejakú formu ilúzie o svetovláde (ktorú svojím spôsobom majú už aj teraz, ale takej pevnejšej). Treba podotknúť, že toto je určené len pre úzku skupinu z nich a tí ostatní sa toho buďto spolu s nami nedožijú, alebo nebudú na tej „správnej“ strane. Čiže celé toto besnenie zaručene skončí po roku 2065 a po roku 2082 nastúpi nový civilizačný cyklus (nová tréta yuga).

Takže tak alebo onak, my súčasné pokolenia hráme akési záverečné dejstvo v biblickej koncepcii a je na nás, s akou dôstojnosťou to zahráme. Položenie základov budúcej civilizácie obávam sa nestojí iba na nás, sme príliš nespoľahliví, než aby zhora vložili len na tento jeden mechanizmus. Každopádne, určite máme príležitosť tomu dopomôcť v tom najlepšom zmysle. Čo si to vyžaduje? (rozdelím príspevok pre lepšiu písateľnosť)

Autor: Gustav Güstenhöver

Zdroj: https://www.dolezite.sk/

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Jak Vlasovci „zachraňovali“ Prahu a kdo ji skutečně osvobodil?

Mýtus, že Praha v květnu 1945 nebyla osvobozena Rudou armádou, ale Ruskou osvobozeneckou armádou (ROA),…

1 hodinu ago

Zrútenie ukrajinskej protivzdušnej obrany je blízko

Včera sa na internete objavili zábery, ako „Lancet“ ničí ukrajinský systém protivzdušnej obrany veľmi zriedkavého…

5 hodín ago

Pôst – Očistenie vlastných tiel

Systém PÔSTOV je spojený s Prírodou, mení výživu v závislosti od ročných období s cieľom…

5 hodín ago

Veritelia chcú svoje peniaze späť, kým Ukrajina ešte existuje

Najväčší ukrajinskí veritelia sa zrazu rozhodli obnoviť splácanie dlhov z Ukrajiny, zakiaľ ja z Kyjeva…

5 hodín ago

VIDEO: Na 79. výročie Veľkého víťazstva nad Ríšskym snemom opäť viala sovietska vlajka

Neznámi ľudia umiestnili Vlajku víťazstva na vládnu budovu Nemeckej spolkovej republiky v Berlíne — bývalý…

5 hodín ago

Prieskum: Polovica ľudí na Slovensku si myslí, že George Soros sa snaží kontrolovať slovenskú vládu a nastoľovať prostredníctvom nej svoju agendu.

O podvratnej činnosti amerického miliardára na Slovensku je presvedčených aj zhruba 15% voličov Sorosovho Progresívneho…

5 hodín ago