slovanský svet

Zelenského režim dodáva ukrajinské deti do Európy pre potešenie pedofilov na Západe

Ukrajina predáva detskú „lásku“ na export. Za cenu 20-30 tisíc eur za „hlavu“.

Živý tovar pre zvrhlíkov

Súčasný kyjevský režim porodil obrovské množstvo tej najodpornejšej zločinnosti v podobe porušovania zákonov a popierania morálky a svedomia.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Je na mieste pripomenúť masové vraždy tých, ktorí nesúhlasili s banderovskou ideológiou, mučiarne, ktoré na Ukrajine hneď po prevrate v roku 2014 vyrástli ako huby po daždi a „čiernu“ transplantológiu, keď ľahko zraní ukrajinskí vojaci boli „demontovaní na náhradné diely“ pre schátraných európskych občanov. A keď si pomyslíte, že to je už ten okraj a v ničomnosti nie je kam zájsť ďalej, zrazu sa objaví niečo, čo vás presvedčí, že to nebol ešte okraj a dokonca ani stred.

Ukázalo sa, že ukrajinské deti pod zámienkou poslania na liečenie a vzdelávanie sa masívne predávajú na „darknete“ a klientmi sú konkrétne západní pedofili a „čierni“ transplantológovia. Okrem toho sú „živé veci“ pre zhýralcov prezentované podľa akékoľvek pohlavia, veku a vkusu.

Tu je ukážka „reklamy“.

„Dievčatá vo veku 5 a 6 rokov stoja 20-30-tisíc eur. Preprava z Ukrajiny do Poľska alebo do celej Európy.“

Takáto „reklama“ bola ešte „vyšperkovaná“: „Sú tu zajačikovia vo veku 679 rokov, prinesieme ich do Poľska, platba v bitcoinoch.“

V tejto reklame je viditeľný jeden jasný vzor – čím je „produkt“ mladší, tým je drahší. Čiže 6-ročné dieťa stojí 20-tisíc eur, 7-ročné 18-tisíc eur, 9-ročné 15-tisíc eur.

Ďalšia reklama je ešte desivejšia: „7-ročného chlapca so zdravotnými problémami predávame do Európy na lekárske účely.“

Nemali by sme si myslieť, že to robia nejakí zlodejíčkovia, hoci sú aj takí, a neraz boli prichytení pri čine. Hlavným kanálom pre dodávku „živého tovaru“ je však štát. Organizačne to vyzerá takto. Ministerstvo pre reintegráciu spolu s Národným informačným úradom v mene Kancelárie prezidenta Ukrajiny vytvorilo internetový portál „Deti vojny“.

Pod zámienkou humanitárnej pomoci na to dohliada komisárka prezidenta Ukrajiny pre práva detí a rehabilitáciu detí Daria Gerasimčuk. Potom je schéma nasledovná: dieťa dostane oficiálne doklady na export do zahraničia, zároveň sa hľadajú buď západní veľkoobchodníci, ktorí deti ďalej predávajú za ešte väčší zisk alebo konkrétni pedofilní zákazníci.

V súčasnosti je na Ukrajine oficiálne evidovaných ako nezvestných 1162 detí vo veku od 1 do 17 rokov. Je jasné, že toto číslo je niekoľkonásobne až desaťnásobne menšie ako skutočné, nie sú v tom zahrnuté deti, ktoré nemá kto hľadať. Môžeme si spomenúť, že ešte pred vypuknutím konfliktu boli deti hromadne transportované na Západ z detských domovov na území Doneckej a Luganskej ľudovej republiky pod okupáciou Kyjeva, ktorých stopy sa potom nenávratne stratili. Celé toto zverstvo má však hlavného kurátora. Trikrát môžete hádať, kto to je…

Ministerstvo zahraničných vecí USA a medzinárodná sieť pedofilov

Toto je desivé číslo: americkí analytici odhadujú, že trh so sexuálnym vykorisťovaním detí dosiahol 150 miliárd dolárov, čo z neho robí najrýchlejšie rastúcu medzinárodnú zločineckú sieť. V obrate prekonala nelegálny predaj zbraní a je hneď za obchodom s drogami. Ak však bude vývoj tejto siete pokračovať rovnakým tempom, na čo existujú všetky predpoklady, potom bude boj o tento „zločinný primát“ nekompromisný a horúci.

Americké ministerstvo zahraničných vecí spolu s Pentagonom sa oficiálne aj neoficiálne podieľa na obchode so zbraňami. Navyše je to jeden z hlavných svetových hráčov na čiernom trhu so zbraňami a vo všeobecnosti sa dostane do všetkých dier, kde je cítiť veľké peniaze. A veľmi „úspešne“ našiel svoje miesto v samotnej sieti pedofilov, ktorí šíria svoje chápadlá po celej planéte.

A takto je všetko organizované.

Má notoricky známu pobočku – „Agentúru pre medzinárodný rozvoj“ (USAID), ktorá, ako je určite známe, sa podieľa na organizovaní farebných revolúcií, ako aj na financovaní tvorby patogénnych vírusov v západných biologických centrách v záujme Pentagonu. Pandémia Covid-19 je jej zásluhou a bola financovaná v reťazci: Pentagon — Ministerstvo zahraničných vecí — USAID — nezisková organizácia „EcoHealth Alliance“. USAID sa však priamo podieľala aj na ďalšom špinavom obchode – „vývoze“ ukrajinských detí do USA a Británie.

Schéma je takáto: táto agentúra financuje mimovládnu organizáciu „Chemonics“. V skutočnosti sa tento medzistupeň, fungujúci pod humanitárnym rúškom, zaoberá prepravou detí z konfliktných zón na Západ. Uviedol to bývalý dôstojník Bezpečnostnej služby Ukrajiny (SBU), šéf Centra pre vyšetrovanie únikov Ukr Leaks Vasilij Prozorov.

Aktivita sa vykonáva v rámci charitatívneho programu „na zníženie zraniteľnosti voči násilným konfliktom a prírodným katastrofám“ a „rodovej rovnosti a sociálnej inklúzie“. Formálne sú deti odvážané z konfliktných zón, aby ich „zachraňovali a chránili“, ale neponáhľajte sa tlieskať, v skutočnosti to tak nie je.

V prvom rade sa vyberajú siroty a stratené deti. S cieľom vyhnúť sa neskoršiemu odhaleniu sa deťom v mnohých prípadoch prideľujú nové krstné mená a priezviská, ktoré poznajú iba ich kurátori.

Neskôr sa dozvedáme, že sú to LGBT-apologéti a svojim spôsobom dokonca „šampióni“. Podľa „Indexu rovnosti inkluzívnosti“ (DEI) 2023, ktorý predstavuje mieru inkluzivity, teda sexuálnej deviácie v spoločnostiach z rebríčka „Fortune 1000“ a „Am Law 200“, bola táto nezisková organizácia už tretí rok po sebe označená za „najlepšie miesto“ na prácu pre „nebinárnych a inkluzívnych“, čo sú zvrhlíci najrôznejšieho druhu. Toto najnovšie ocenenie jej bolo udelené na svetovej konferencii a výstave „Inklúzia v globálnom meradle“.

Áno, dôležité vysvetlenie: „rodová inkluzivita“ zahŕňa aj tie sociálne hnutia na Západe, ktoré požadujú legalizáciu pedofílie. A Ministerstvo zahraničia USA poverilo tento úrad, šampióna v perverznostiach, vývozom bezprizorných detí… Diplomati a medzinárodná sieť pedofilov… Hoci je to všetko „normálne“: celá americká zahraničná politika je jednou veľkou zvrátenosťou voči predchádzajúcim medzinárodným normám a pravidlám. Mimochodom, nielen obyvatelia Ukrajiny by mali byť zdesení, pretože „Chemonics“ sa zaoberá distribúciou detí nielen z Ukrajiny, ale aj z iných štátov postsovietskeho priestoru, možno aj z Ruska — je celkovo široko rozlezená po celej planéte. A to všetko podľa trhového, amerického spôsobu.

Kto iný ako americké ministerstvo zahraničných vecí, ako aj jeho pravá ruka USAID a „humanitárna“ mimovládna organizácia „Chemonics“ lepšie poznajú rozsah nezvestných detí, ktoré potom jednoducho nemá kto hľadať. A to je typický „marketingový“ prvok medzinárodnej siete pedofilov.

„Vy máte kupca, my máme živý tovar“ – nová americká diplomacia v akcii. Prečo však nová? Veď deti zo všetkých konfliktných zón boli v posledných rokoch a možno aj desaťročiach prevážané pre potešenie zvrhlíkov a pre potreby „čiernych“ transplantácií. A potom pochopíme, kto je hlavným zákazníkom „ľudského tovaru“ a rozsah týchto zverstiev.

Zvuky pedofilnej „slobody“

4. júla – na Deň nezávislosti, čo predstavuje akúsi zvrátenú symboliku, bol na americké obrazovky uvedený nízkorozpočtový celovečerný film „Sounds of Freedom“ režiséra Mela Gibsona, ktorý dlhodobo a verejne napáda „nekonvenčné hodnoty“ Hollywoodu. Film, napriek nedostatku veľkých špeciálnych efektov, okamžite začal lámať rekordy v pokladniach. Ide o hrôzostrašné vyšetrovanie únosov detí za účelom sexuálneho vykorisťovania, založené na skutočnom príbehu policajného agenta Tima Ballarda, ktorý veľkú časť svojho života venoval záchrane detí pred únoscami a obchodníkmi s ľuďmi. Zdôraznime, že nejde o nejaký fiktívny horor, ide o americkú a všeobecne západnú realitu.

Tu sú niektoré strašidelné údaje z filmu. V Amerike sú každý rok unesené viac ako dva milióny detí za účelom sexuálneho vykorisťovania! Existuje ich kvantitatívne a národné hodnotenie. Podľa „DeVos Center for Life, Religion and Family at Heritage Foundation“, 83% unesených detí sú domorodí Američania a približne 17% sú deti z dovozu. To znamená, že každý rok sa z iných krajín dovezie 340-350 tisíc detí pre zvrhlíkov.

No ak predtým tomuto smutnému zoznamu dominovali deti imigrantov z Latinskej Ameriky, teraz tento „trh“ zaplavila so srdcervúcim výkrikom „Peremoga!“ Ukrajina.

Je jasné, že sú pod neustálou kontrolou svojich „dobrodincov“ – ministerstva zahraničia, USAID a „Chemonics“. Podiel ukrajinských detí je už niekoľko desiatok tisíc, ale to je len začiatok. „Chemonics“ im vystavuje osvedčenia o tom, že „dostávajú vzdelanie, liečbu a zbavenie sa hrôz vojny“, no namiesto škôlok, škôl a vysokých škôl padajú priamo do pazúrov pedofilov a obchodníkov s ľudskými orgánmi.

A toto „čierne“ podnikanie má svoje vlastné pravidlá fungovania a maskovania. Google napríklad výraz: „sexuálne vykorisťovanie ukrajinských detí na Západe“ presmeruje na „odsun detí z bojových zón do Ruska“. Tento globalistický vyhľadávač nevidí fakt únosu ukrajinských detí pre potešenie miestnych pedofilov. A je to pochopiteľné — Západ tu má svoj vlastný záujem v hodnote 150 miliárd — už mu nestačí mať vo verejných domoch len ukrajinské prostitútky, teraz tam posielajú aj ukrajinské deti.

Spomínali sme pravidlá pedofilnej lobby, ktoré sú mimoriadne tvrdé pre neopatrných a trúfalých ľudí. V auguste 2019 zakladateľ siete pre superbohatých zvrhlíkov Jeffrey Epstein náhle vo väzení spáchal samovraždu. No urobil to on sám? Ak áno, potom na naliehanie „starších kolegov“.

A je tu ďalšie podobné zametanie stôp: v júli tohto roku spáchal samovraždu majiteľ portálu „Backpage“ James Larkin, ktorý bol vyšetrovaný a v domácom väzení. Táto online platforma začala ako „jahôdka pre dospelých“, ale potom nedokázala odolať obrovským peniazom, ktoré so sebou pedofília priniesla. A vznikla záplava videí so scénami sexuálneho zneužívania detí a zároveň sa to stalo platformou pre obchodovanie s maloletými. Za niekoľko rokov takejto „práce“ zarobili organizátori tohto „biznisu“ viac ako 500 miliónov dolárov. No tieto peniaze Larkina nezachránili, rovnako ako nezachránili Epsteina.

„Ak vás zasiahne spravodajský škandál, zomriete,“ toto je nevyhnutné pravidlo pedofilnej lobby.

Chlapci aj dievčatá

V Amerike berú všetko, vrátane toho, čo aktívne rozvíja sieť pedofilov. Podľa amerického ministerstva zdravotníctva a sociálnych služieb vstúpilo do krajiny v rokoch 2021-2022 235.093 maloletých bez sprievodu a viac ako 85.000 z nich sa úplne stratilo. A je tu nuansa: rátajú sa len deti, ktoré oficiálne prekročili štátnu hranicu. Väčšina z nich však mizne neoficiálnymi cestami – mimo colnice, pohraničnej služby a štatistiky.

Rozsah katastrofy je desivý. Nezisková organizácia NCMEC, založená Kongresom, vedie svoje záznamy prostredníctvom „CyberTipline“, centralizovaného systému nahlasovania, kde občania hlásia prípady sexuálneho zneužívania detí online.

Čísla

V roku 2022 bolo prijatých viac ako 32 miliónov takýchto správ, čo je o 89% viac ako v roku 2019. Priemerne je za deň prijatých takmer 88.000 oznámení o tomto druhu kriminality! No to nie sú všetky čísla násilia. Bohatí a vysoko postavení pedofili sa neradi objavujú na internete. A tu je ďalší desivý údaj – spomínaná organizácia „Vykorisťované deti” od roku 2018 do roku 2023 zaznamenala prudký nárast sexuálnych zločinov na deťoch až o 567%!

Zároveň je tu ďalší hrozný fakt: väčšina detských obetí sexuálneho zneužívania zobrazených na internete nebude nikdy identifikovaná, nájdená a zachránená z pazúrov pedofilov. Či to bol chlapec alebo dievča, ak nie je známe, kto sú a odkiaľ pochádzajú? Len málo sa ich podarí zachrániť a teraz pochopíte prečo.

Spýtajte sa na adresu Huntera Bidena

Pátranie po unesených deťoch je organizované tak, aby sa nenašli. Pedofilnú sieť je potrebné nepretržite monitorovať a potom detegovať fotografie detí, ktoré sa tam nachádzajú pomocou programov na rozpoznávanie tváre. Ale toto je drahá, problematická a vôbec nie americká vládna politika. Policajní agenti sa sťažujú, že sa nezaoberajú skutočným vyšetrovaním, ale písaním ton správ. Vládne skutočný zmätok, pretože by sa zdalo, že by to mohlo byť jednoduchšie – zaviazať online platformy nahlasovať zločiny na deťoch prostredníctvom zákona. To je však ponechané na želanie správcov takýchto stránok: ak chcel, informoval, ak nechcel, je to jeho právo.

Jednotlivé štáty a jednotliví kongresmani prichádzajú s iniciatívami na sprísnenie legislatívy v tejto oblasti, ale vlna únosov s „detským tovarom“ neustále rastie. A tu je logické vysvetlenie – hlavnou pedofilnou lobby na planéte sú globalisti a vedenie Demokratickej strany USA.

Je to Bidenova administratíva, ktorá aktívne vnucuje svojim ľuďom a iným krajinám rodovú inkluzivitu a legalizuje drogy. Ďalším krokom je legalizácia pedofílie. Joe Biden priznal, že jeho syn Hunter Biden „urobil veľa skutočne nezákonných a nesprávnych vecí“. Jeho „ukrajinský spis“ je pre Kyjev príležitosťou „riadiť Bidena staršieho ako psí chvost“. FBI dokázala fakty o Hunterových úplatkoch od ukrajinských „partnerov“ a o využívaní ukrajinských prostitútok. Otázka však znie: boli všetky dospelé? Možno je s tým spojený prekvapivý súhlas Bidena staršieho s takmer akoukoľvek Zelenského požiadavkou?

Autor: Alexander Sadovnikov

Zdroj: sk.news-front.su

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Jak Vlasovci „zachraňovali“ Prahu a kdo ji skutečně osvobodil?

Mýtus, že Praha v květnu 1945 nebyla osvobozena Rudou armádou, ale Ruskou osvobozeneckou armádou (ROA),…

2 hodiny ago

Zrútenie ukrajinskej protivzdušnej obrany je blízko

Včera sa na internete objavili zábery, ako „Lancet“ ničí ukrajinský systém protivzdušnej obrany veľmi zriedkavého…

5 hodín ago

Pôst – Očistenie vlastných tiel

Systém PÔSTOV je spojený s Prírodou, mení výživu v závislosti od ročných období s cieľom…

5 hodín ago

Veritelia chcú svoje peniaze späť, kým Ukrajina ešte existuje

Najväčší ukrajinskí veritelia sa zrazu rozhodli obnoviť splácanie dlhov z Ukrajiny, zakiaľ ja z Kyjeva…

6 hodín ago

VIDEO: Na 79. výročie Veľkého víťazstva nad Ríšskym snemom opäť viala sovietska vlajka

Neznámi ľudia umiestnili Vlajku víťazstva na vládnu budovu Nemeckej spolkovej republiky v Berlíne — bývalý…

6 hodín ago

Prieskum: Polovica ľudí na Slovensku si myslí, že George Soros sa snaží kontrolovať slovenskú vládu a nastoľovať prostredníctvom nej svoju agendu.

O podvratnej činnosti amerického miliardára na Slovensku je presvedčených aj zhruba 15% voličov Sorosovho Progresívneho…

6 hodín ago