domovina

VIDEO: Žoldnier Hamran už ide na hulváta spravodlivosti po krku. Ide o úplný rozklad právneho štátu a snahu zlikvidovať všetky dôkazy o pôsobení vykonávateľov politickej objednávky v radoch polície, reagoval Fico na šokujúce vyhlásenia policajného prezidenta 

Bývalý ministerský predseda a šéf strany Smer-SD Robert Fico reagoval vo svojom videoblogu na pondelkovú tlačovú konferenciu prezidenta Policajného zboru Štefana Hamrana.

Policajný prezident Štefan Hamran podľa lídra opozičného Smeru-SD Roberta Fica v pondelok potvrdil slová jeho a predsedu parlamentu Borisa Kollára (Sme rodina) o príprave zásahu polície proti skupine vyšetrovateľov, prokurátorov a sudcov. Trvá na tom, že premiér Eduard Heger (OĽANO) musí zvolať bezpečnostnú radu.

„Potešil som sa, že konečne idú klepnúť poriadne po prstoch takým vyšetrovateľom, ako je Čurilla, takým prokurátorom, ako je Lipšic či Repa, a takým sudcom, ako je Kliment alebo Záleská. Toto je politicky angažovaná organizovaná skupina, ktorá plní vládny program – pozatvárať opozíciu a ľudí s ňou spolupracujúcich,“ komentoval Fico.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Ako však poznamenal, Hamran mal zjavne na mysli inú skupinu, keď o nej minulý týždeň hovoril na bezpečnostnej rade. „A to skupinu vyšetrovateľov, prokurátorov a sudcov, ktorí sa snažia odhaliť pravdu o manipuláciách s trestnými konaniami a hrubom porušovaní ľudských práv obvinených,“ dodal.

Fico vo víkendovej diskusnej relácii uviedol, že Hamran pred najvyššími ústavnými činiteľmi hovoril o príprave obrovskej bezpečnostnej akcie. Spoludiskutujúci v relácii, predseda Národnej rady SR a líder hnutia Sme rodina Boris Kollár, potvrdil, že aj on zachytil takéto informácie.

Policajný prezident kategoricky odmietol Ficove tvrdenia o avíze na policajnú akciu zameranú na ľudí z bývalého inšpekčného tímu Oblúk, sudcov a prokurátorov. Ako priblížil, na bezpečnostnej rade hovoril o prebiehajúcom trestnom konaní vo veci založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny. Hamran o zásahu polície na Okresnom súde Bratislava III a jeho nadväznosti na vyšetrovanie zločineckej skupiny informoval zo svojho uhlu pohľadu. Deklaroval, že nikdy bezpečnostnú radu neinformoval o príprave nejakej akcie. Policajtov, ktorí vyšetrujú zločiny podozrivých príslušníkov NAKA označil Hamran za zločineckú skupinu pôsobiacu v Policajnom zbore SR.

Viac v reakcii Roberta Fica:

Prepis videa:

Keby to nebola taká vážna téma, tak sa jej nevenujem.

Dnes žoldnier prezident PZ Hamran potvrdil to, čo som včera verejne oznámil a čo potvrdil aj predseda NR SR B. Kollár. Že NAKA pripravuje obrovský zásah proti skupine vyšetrovateľov, prokurátorov a sudcov. Potešil som sa, že konečne idú klepnúť poriadne po prstoch takým vyšetrovateľom ako je Čurilla, takým prokurátorom ako je Lipšic či Repa a takým sudcom ako je Kliment alebo Záleská.

Toto je politicky angažovaná organizovaná skupina, ktorá plní vládny program – pozatvárať opozíciu a ľudí s ňou spolupracujúcich.

Žoldnier Hamran mal však na mysli zjavne inú skupinu, keď o nej minulý týždeň hovoril na bezpečnostnej rade. A to skupinu vyšetrovateľov, prokurátorov a sudcov, ktorí sa snažia odhaliť pravdu o manipuláciách s trestnými konaniami a hrubom porušovaní ľudských práv obvinených. 17 nálezov Ústavného súdu SR o porušení práv obvinených hovorí za všetko. A ako obyčajne, úlohu korunného svedka má zohrať najväčší udavač v dejinách Slovenska Makó, ktorý za štátne zákazky pomáha vládnej mašinérii v 87 prípadoch. 

Ide o úplný rozklad právneho štátu. Už idú na hulváta. Chcú zlikvidovať všetky dôkazy potvrdzujúce, čo za strašnú politickú špinu to máme v orgánoch činných v trestnom konaní.

Žoldnier Hamran dnes na politickej tlačovej konferencii potvrdil, aký je nesvojprávny a doslova hlúpy. Ak SMER – SD bude v ďalšej vláde, budeme pre výkon funkcií ako je prezident PZ vyžadovať inteligenčné testy. Hamran sa správal v duchu starého vtipu, ako policajti v Topoľčanoch našli pred gymnáziom mŕtvolu a keďže nevedeli pri písaní zápisnice aké „i“ sa píše v slove gymnázium, tak mŕtvolu radšej pretiahli pred poštu.

Teraz vážnejšie:

1.    Žoldnier Hamran, prezident PZ, osobitne vybraný Matovičom na špinavú robotu, neprijateľne dnes politicky útočil na predsedu najsilnejšej opozičnej strany a ešte na jednu maličkosť – na druhého najvyššieho ústavného činiteľa SR – predsedu parlamentu. Dúfam, že Boris Kollár ho za to dobre prefacká.

2.    Pýtam sa, kde má prezident PZ uniformu? Hanbí sa za to, čo robí ako policajt alebo bez uniformy sa v útokoch proti ústavným činiteľom cíti bezpečnejšie?

3.    Žoldnier Hamran dnes priznal, že  v rozpore so zákonom vie o všetkých živých trestných veciach a že do nich zasahuje na pokyny svojich nadriadených, Mikulca a Matoviča.

4.    Žoldnier Hamran všade tam, kde ide o likvidáciu opozície, hovorí o perfektnej práci NAKA, keď je však vyšetrovaný a stíhaný jeho človiečik, škrieka ako vrana. Spochybňovanie trestného stíhania vedeného KP v Nitre proti jednému z jeho sluhov je úplne mimo čiaru. Keby mal Hamran nad sebou príčetného ministra, už by bol dávno odvolaný, napríklad po jeho vyjadreniach na adresu GP.

5.     Inteligenčnej úrovni Hamrana zodpovedá najmä jeho dnešné priznanie, keď povedal, že NAKA vedie trestné konanie vo veci založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, lebo je dôvodné podozrenie, že v rámci orgánov činných v TK pôsobí organizovaná skupina, ktorá nezákonným spôsobom vplýva na trestné konanie. A že o tomto hovoril na bezpečnostnej rade. Pán Hamran, Vy si sedíte na kábli? Veď priamo potvrdzujete to, čo  hovorím ja a predseda NR SR Kollár.

Predseda vlády, aj keď ho nemáme, musí zvolať bezpečnostnú radu. Žoldnier Hamran totiž dnes oficiálne potvrdil, že NAKA, teda Matovič, Mikulec a jeho sluhovia, idú po všetkých, ktorí by chceli preukázať, čo za zločiny páchajú.     

Zdroj: YouTube / InfoVojna / cas.sk


.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Generálové NATO, kteří založili ISIS, velí ukrajinské teroristické válce proti Rusku

Obránci lidských práv z Foundation to Battle Injustice odhalili identitu nejvyšších důstojníků Severoatlantické aliance, kteří…

2 minúty ago

“Pentagon není schopen zvítězit” tvrdí zakladatel americké soukromé armády Blackwater

Stažení amerických vojsk z Nigeru je v USA považováno za významnou diplomatickou a vojenskou porážku…

5 minút ago

Zákon o „zahraničních agentech“ – mistrovská lekce atlantistického pokrytectví

Po přijetí zákona o „zahraničních agentech“ gruzínským parlamentem (země na Kavkaze) 1. května se na…

8 minút ago

Podrobenie a medzinárodný teror sa stali účinnými nástrojmi Spojených štátov

Zbavovanie suverenity štátov je dlhodobá stratégia USA a skutočný teror a politický tlak sú účinnými…

11 minút ago

Reuters: Ruské drony ničia ukrajinské delostrelectvo

Ukrajinské delostrelecké posádky trpia útokmi dronov, ktoré sa stali „neoddeliteľnou súčasťou arzenálu“ ruských jednotiek. Informuje…

13 minút ago

Moslimská diaspora v Británii vydáva ultimátum

Hnutie „Muslim Vote“ zverejnilo zoznam požiadaviek na vedenie labouristov. Združuje 25 moslimských politických organizácií a…

15 minút ago