slovanský svet

VIDEO: Zelenskyj pochybuje, že Putin ešte žije. Ukrajinský producent potvrdil, že vodca kyjevského režimu je na drogách

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vo štvrtok v rozhovore s účastníkmi ekonomického fóra v Davose povedal, že nerozumie tomu, kto teraz v Kremli rozhoduje, a uvažoval, či prezident Vladimir Putin ešte vôbec žije.

Zelenského príhovor k účastníkom tzv. ukrajinských raňajok konaných v rámci Svetového ekonomického fóra v Davose monitorovala britská stanica BBC.

Šéf kyjevskej chunty Vladimir Zelenskij pochybuje, či ruský prezident Vladimir Putin ešte žije, a preto nevie, s kým má rokovať.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Prezident-narkoman to vyhlásil počas „ukrajinských raňajok“ v Davose.

„Nie som si istý, či je to prezident Ruska, ktorý sa niekedy objavuje na ChromaKey. Nerozumiem, či je nažive,“ povedal Zelenskij.

Dodal, že nevie, kto na ruskej strane rozhoduje a nerozumie, s kým je treba rokovať.

V tejto súvislosti vyvstáva otázka, akú drogu užil šéf „ukrajinskej demokracie“ pred svojím prejavom.

Ukrajinský líder komentoval Putinove nedávne televízne vystúpenia, na ktorých bolo podľa odborníkov umelo pridané pozadie. Taký bol podľa Zelenského napríklad aj Putinov príhovor s novoročným vinšom, keď za ním stála skupina vojakov ruskej armády.

Na základe analýzy týchto záberov sa špecialisti, na ktorých sa Zelenskyj odvoláva, domnievajú, že boli vyrobené technikou farebného kľúčovania (greenscreen/bluescreen, chroma key či color keying), keď sa fotografický alebo filmový obraz skladá z dvoch obrazových vrstiev.

Zelenskyj na margo týchto televíznych prejavov konštatoval, že si nie je celkom istý, či vôbec ide o Putina.

„Nie je mi jasné, či žije. Neviem, kto (v Rusku) rozhoduje, aký okruh ľudí. Keď sa povie mierové rozhovory, tak nie celkom rozumiem s kým. Rusko musí niekoho (na rokovania) nájsť a potom niečo ponúknuť,“ vyhlásil ukrajinský prezident.

Zelenskyj vo videu s účastníkmi ukrajinských raňajok v Davose tiež povedal, že Putin sa zapíše do dejín „ako muž, ktorý vykopal obrovskú priepasť medzi národmi Ruska a Ukrajiny“.

Medzičasom na Zelenského slová o Putinovi reagoval aj Kremeľ, uviedla BBC.

Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov v rámci svojej reakcie vyhlásil: „Je jasné, že Rusko aj Putin sú veľkým problémom pre dnešnú Ukrajinu a pre Zelenského… a že čisto psychologicky by bol Zelenskyj najradšej, keby neexistovalo ani Rusko, ani Putin.“

Peskov však následne k téme rokovaní zdôraznil, že čím skôr „ukrajinský režim prejaví pripravenosť brať do úvahy požiadavky Ruska – ktoré budú tak či tak dosiahnuté –, tým skôr sa všetko skončí. A tým skôr ľudia na Ukrajine začnú s obnovou po tragédii, ktorú vyvolal kyjevský režim.“

Ukrajinský producent hovorí o dôkazoch, že Zelenskyj je narkoman

Ukrajinský producent a zakladateľ skupín „Quest Pistols“ a „Griby“ Jurij Bardaš povedal v rozhovore pre blogerku v projekte „Otkrovenno s Tatarkoj“ Lily Abramovou (Tatarka FM), že existujú dôkazy o užívaní drog prezidentom Vladimirom Zelenským.

„Sú dôkazy, sú ľudia prítomní na stretnutiach a večierkoch, a to aj „95. kvartál“ (televízny komediálny seriál, kde vystupoval Zelenskij – pozn. prekl.). No, žiadny dôkaz ani netreba. Som človek, ktorý toho veľa prežil a veľa videl. Človek, ktorý sa nikdy nestretol s drogami, nikdy vôbec nič nepochopí. Každý, kto sa stretol s drogami, vidí človeka, vidí výrazy tváre a už chápe, že tu niečo nie je v poriadku,“ povedal Bardaš.

Zelenskij podľa neho vždy vyzerá ako narkoman, ktorý už „ide“ niekoľko dní nonstop.

„Zdá sa mi, že ho držia, aby nezomrel. A udržujú ho veľmi seriózni lekári. Vyzerá to, ako keby šnupal štyri alebo päť dní bez prestávky. A takto vyzerá každý deň. Možno ho „liečia“ elektrickým prúdom. Neviem, čo robia. Všetko vidno na tvári. Všetci hovoria: „To je z vojny.“ No iste, prd baraní „z vojny“! Záleží mu na svojich ľuďoch? Ale, prosím vás pekne! Umelec sa vždy stará len o svoj zadok. A Zelenskij je umelec čistej vody. Ak by sa bál o svojich ľudí, teraz by nebolo 400.000 ľudí zabitých,“ poveadl producent.

Viac vo videu:

Zdroj: pravda.sk / sk.news-front.info (1), (2) / InfoVojna


.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

V noci ruské sily udreli na ciele v Charkove, Poltave, Vinnici a Odese. Kyjev útočil na Krym

V noci 17. mája začali ruské jednotky sériu útokov na zariadenia kyjevského režimu. V Charkove…

59 minút ago

CNN: Brazília sa na „mierovom samite“ o Ukrajine nezúčastní

Brazílsky prezident sa rozhodol nezúčastniť sa na mierovom samite o Ukrajine. Informuje CNN. Vyhlásil, že nemá zmysel…

2 hodiny ago

Le Figaro: Rusko testuje silu obrany Ukrajiny smerom na Charkov

Bez zníženia intenzity svojich operácií na východe, kde sú stále sústredené hlavné ruské sily, sa…

2 hodiny ago

„Je odvážna, krásna a múdra. Zuzana Čaputová nám ponúka nový druh politiky. Je to politika pre všetkých,“ napísal atentátnik na Fica o prezidentke

Predseda slovenskej vlády SR Robert Fico bol v stredu 15. mája 2024 počas výjazdového rokovania…

2 hodiny ago

VIDEO: „Fico je priateľ Ruska, ktorý sa v tejto historickej a prelomovej dobe v dejinách ľudstva nebojí povedať svoj názor nezhodujúci sa s hlavným prúdom,“

Vyhlásila hovorkyňa ruského rezortu diplomacie a v súvislosti s pokusom zavraždiť slovenského premiéra, v dôsledku…

2 hodiny ago

Atentát na Roberta Fica – dôsledok dlhodobej mediálnej hystérie za účasti Agresívneho Slovenska, SaS-ky, Demokratov & spol.

V spolupráci so sfanatizovanými progresívno-liberálnymi úderkami z Denníka N, SME, Aktuality, RTVS, TV Markíza, .týždeň…

2 hodiny ago