domovina

VIDEO Slovenský parlament ako cirkusová manéž: „Metelesku blesku, Pročko!“ vyhnal Blaha s úsmevom poslanca sadnúť si na svoje miesto

Slovenský parlament je doslova studnicou všetkého možného. A to od trápnych vyjadrení či vzájomného osočovania, až po humorné situácie.

O tie sa stará najmä bývalý komik a zabávač Jožo Pročko, ktorý háji farby hnutia Slovensko. Úspešne mu však sekunduje súper pre neho z tých najnenávidenejších, podpredseda Národnej rady SR a zároveň podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha. Je až záhadou, že si tí dvaja ešte neskočili do vlasov.  

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Mozgový titán slovenského parlamentu

Ak smerák Blaha niečo miluje, tak to je dráždiť opozíciu svojimi bonmotmi a poznámkami. Tými je známy nielen na sociálnej sieti, ale nie raz i v reálnom živote pri tom, ako komentuje politickú situáciu na Slovensku, ktorú vytvára opozícia. Tentokrát sa v parlamente zabavil práve na úkor Joža Pročka, ktorého dokonale zmiatol. To, čo sa udialo v našom zákonodarnom orgáne okomentoval Ľuboš Blaha nielen v statuse na sociálnej sieti Telegram, ale „zvečnil“ aj v zostrihu videa. A na Jožovi Pročkovi sa Slováci môžu opäť dosýta zabávať. Blaha dal svojmu statusu výstižný titulok: „Metelesku blesku, Pročko“.

Mozgový titán slovenského parlamentu Jožo Pročko, ktorému prischla najironickejšia prezývka v dejinách „profesor Pročko“, zase už raz dostal záchvat…  A tak som ho ako podpredseda NR SR musel vyzvať, aby odišiel. Po slovensky nerozumel, a tak som skúsil šteklivú rumunčinu zo slávnej česko-slovenskej komédie. A takto to dopadlo… Pročko utiekol,“ okomentoval inkriminovanú situáciu Blaha, ktorý ešte dodal: „Ja len, že s takýmto primitívmi sa potýkame v parlamente.“ Pročko sa v parlamente prihlásil s faktickou poznámkou, lenže tá nebola vôbec k tomu čo hovoril jeho predrečník.

Pán Pročko, odíďte odtiaľto!

Blaha, ktorý schôdzu v Národnej rade SR viedol, teda Pročka slušne upozornil aby sa vyjadril k veci, teda k tomu, čo hovoril jeho predrečník. Nezabralo, pretože Pročko v tom momente obrblvel a usiloval sa presvedčiť, že on predsa hovorí k veci, a pán predsedajúci má radšej pozorne počúvať. „Pán poslanec, reagujte na predrečníka,“ vyzval ho opäť Blaha. „Ani toto upozornenie ale komika Pročka nezastavilo a po krátkej „humornej“ vsuvke si znovu šiel to svoje. Prirodzene, opäť bol Blahom upozornený aby hovoril k veci.

„Hovoril pán predrečník o mne? Nehovoril. Pán kolega, spamätajte sa. Nech sa páči, pokračujete,“ skonštatoval podpredseda parlamentu na adresu zabávača, ktorý po jeho slovách zrejme „dostal záchvat“, a tak Blaha požiadal ďalšieho prihláseného aby predniesol svoju faktickú poznámku. Nato Blaha píše, že „parlamentný Schwarzenegger Galko huckal Pročka: Daj mu po nose!“. V ďalšej časti videa je vidieť ako neoblomný Pročko bojuje pri Blahovi za svoju pravdu. Od predsedajúceho Ľuboša Blahu teda dostáva prvú výzvu aby dodržiaval pokoj v parlamente.

Ani to ale nepomohlo ale Pročko si šiel tvrdo za svojím. Pán Pročko, odíďte odtiaľto!“ Nezaberá, a tak „nespratník“ Pročko dostáva aj druhú výzvu. „Pokiaľ dostane aj tretiu, prídete o príjem. Takže, poprosím vás, Metelesku blesku, Pročko!“ dodal posmešne Blaha smerom k odchádzajúcemu členovi hnutia Slovensko. A aby toho nebolo málo, Ľuboš Blaha k videu pripojil aj dva zaujímavé príspevky týkajúce sa nielen samotného Pročka, ale aj slávneho výroku Metelesku blesku.

ereport.sk

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

redakcia SN 2

Recent Posts

Uhrík radí Ficovi: Dúfam, že nadutým „umelcom“ z PS sa nemienite ospravedlňovať

Pán premiér, dúfam, že sa tým nadutým “umelcom” z Progresívneho Slovenska nemienite ospravedlňovať, reaguje na…

1 minúta ago

Reuters zverejnil správy s Cameronovými slovami o práve Kyjeva zaútočiť na Rusko

Agentúra Reuters opäť zverejnila predtým stiahnuté správy o návšteve britského ministra zahraničných vecí Davida Camerona…

3 minúty ago

Prečo imigranti volia antiimigrantské strany?

Ráno som zazrel v britskom Guardiane prekvapený článok o tom, že nemeckú AfD nielenže zvažuje…

6 minút ago

Čo to znamená byť človekom? Humanizmus, transhumanizmus, posthumanizmus

Čo v podstate znamená byť človekom? Pri čítaní Homéra by človek pochopil, že byť človekom…

12 minút ago

Stew Peters Show: Kalifornské súdy sa pripravujú na kastráciu 11-ročného chlapca. Proti vôli jeho otca!

Transgender detskí mrzačitelia z Kalifornie sa pripravujú na súdne nariadenú kastráciu 11-ročného chlapca proti vôli…

20 minút ago

Snaží sa Amerika nalákať Irán do „obmedzenej“ jadrovej vojny?

Obviňovanie krajín z údajných zámerov alebo prebiehajúcich programov na získanie zbraní hromadného ničenia (ZHN) bolo…

22 minút ago