domovina

VIDEO: Psychopat Matovič chytil opäť v parlamente rapel. Pred živým vstupom hrubo nadával poslancovi Smeru Mažgútovi.

„Divadlo si budete môcť robiť na ulici, ale nie v rokovacej sále a budove Národnej rady Slovenskej republiky. To vám garantujem,“ upratal Pellegrini pacienta z Trnavy.

Ikona deštrukcie právneho štátu, likvidovania slobody a demokracie na Slovensku, pacient psychiatrickej liečebne a paródia na politika, ktorý tu počas covidizmu terorizoval celé Slovensko, spôsobil smrť tisíckam ľudí svojimi šialenými korona-opatreniami, zničil biznis podnikateľom a živnostníkom, umlčiaval iné názory, prenasledoval opozíciu, používal NAKA a kajúcnikov v politickom boji a rozoštval celú spoločnosť, naďalej suverénne behá po Slovensku, v parlamente neustále vyvoláva konflikty a pokračuje v traumatizovaní spoločnosti svojimi nekontrolovateľnými a zúrivými sociopatickými záchvatmi. Igor Matovič v stredu 15. novembra 2023 vo vestibule parlamentu grobianskym a vulgárnym spôsobom zaútočil na poslanca Smeru-SSD Jána Mažgúta, ktorý sa chystal vystúpiť v živom vysielaní RTVS.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Predseda hnutia Slovensko Igor Matovič a poslanec za Smer-SSD Ján Mažgút sa dostali do konfliktu, ktorý bol pokračovaním ich stretu na brífingu pred Úradom vlády SR, keď v polovici septembra prišiel na aute s megafónom pred Úrad vlády provokovať na tlačovku strany Smer.

Teraz padali slová o chrapúňoch a zdalo sa, že sa by mohol padnúť aj nejaký ten úder. Obaja mali mať spoločný živý vstup do RTVS. Matovič Mažgúta nazval chrapúňom, sedliakom a čuráčikom.

Na videu vidno, ako Matovič hovorí Mažgútovi: „Ty chrapúň. Tebe? A za čo?“ Mažgút mu odpovedal, že „za nahrávku, vulgarizmy a či mu treba niečo pripomínať“. Nakoniec ho počastuje označením „tupec“.

Keď chce dať Mažgút vyjadrenie do televízie a hovorí redaktorke, že je zvyknutý na trošku iné jednanie, opäť zasiahne Matovič. „Ty si zvyknutý skákať po druhých v autách a vytrhávať im mikrofóny, že?“

Mažgút sa nakoniec s Matovičom pred kamery nepostavil. Redaktorke RTVS povedal, že s takým človekom viesť rozhovor nebude.

Viac vo videu:

Igor Matovič si chybu za provokáciu pre Noviny PLUS nepriznal, reagoval tým, že mu Mažgút poškodil káble na Raptore. Zároveň tvrdí, že má pokračovanie ku konfliktu pred Úradom vlády SR a prisľúbil nové informácie na tlačovej konferencii. Kedy, či kde bude, však nešpecifikoval. 

Matovič tvrdil, že do Mažgúta skočil pretože je zlodej. „Je to obyčajný chrapúň. Kradol, rozkrádal nám auto, náš súkromný majetok,“ povedal Matovič.

Konflikt po zasadnutí grémia riešil aj predseda parlamentu Peter Pellegrini.

„Dnes sa v parlamente stal zbytočný politicko-mediálny incident, ktorý ako predseda Národnej rady nebudem v budúcnosti tolerovať. Poslanci sú volenými zástupcami občanov a majú sa správať tak, aby sa za nich ľudia nemuseli hanbiť. Od poslaneckého klubu OĽaNO očakávam sľub, že sa incidenty ako ten dnešný v hlavnej úlohe s poslancom Matovičom nebudú opakovať,“ uviedol predseda NR SR Peter Pellegrini.

„Pokiaľ má poslanecký klub Slovensko a jeho predseda pán Šipoš neuistí, že sa podobné správanie nebude opakovať, tak zakážem vysielať živé vstupy z foyer budovy NR SR,“ povedal s tým, že žiaden politik si nebude môcť byť istý, či mu Igor Matovič nebude niečo stvárať za chrbtom.

„Divadlo si budete robiť na ulici, ale nie v týchto priestoroch,“ povedal Pellegrini.

Viac vo videu:


Matovič pred rokmi vyhlásil, že nikdy nepoužil najvulgárnejšie slová, ktoré sa používajú na označenie pohlavných údov. Ponúkol milión eur tomu, kto príde so zvukovou nahrávkou, kde také označenie vysloví.

Mažgút na Matoviča reagoval tým, že mu dlží milión eur za to, že našiel video, v ktorom Matovič povedal slovo čurák. Predseda strany Slovensko totiž ešte v roku 2021 vyhlásil, že dá milión tomu, kto nájde dôkaz, že použil vulgárne označenie pohlavného orgánu.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube / plus.noviny.sk / refresher.sk / tvnoviny.sk / InfoVojna

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Americké spravodajské služby: Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného zabili

Americké spravodajské služby skonštatovali, že šéf Kremľa Vladimir Putin pravdepodobne nenariadil, aby opozičného lídra Alexeja…

17 hodín ago

Kyjev už používa americké rakety proti Rusku. Dostali ich potajomky!

Kyjev začal používať rakety ATACMS proti Ruskej federácii.  Ukrajina použila proti Rusku rakety dlhého doletu.  Dar... Americký…

17 hodín ago

Poliaci sú zhrození, keď vidia mladých Ukrajincov v kaviarňach! Niektorých chcú vrátiť

Česká republika stojí pred otázkou, či nasledovať niektoré európske krajiny a venovať pozornosť výzve Kyjeva…

17 hodín ago

VIDEO: NATO sa urazilo na Putina

Stoltenberg: Putin previezol naše Leopardy Poklonnú horu. Toto nie je podľa pravidiel, nech zruší príkaz. Výstava ukoristenej…

17 hodín ago

Taraba: PS nám nemohli poskytnúť lepší dôkaz, že zrušenie RTVS bol správny krok

Pri zrušení RTVS a vzniku STVR sme svedkami už mnohokrát použitého scenára pod režijnou taktovkou Progresívcov.…

17 hodín ago

Progresívna RTVS ideologicky kope z posledných síl

"RTVS ako slúžka Progresívcov" poznamenáva na okraj televízneho večera udeľovania cien Slnko v sieti bývalý…

17 hodín ago