domovina

VIDEO: Pán Lipšic, budete musieť hovoriť kto ste, a aká chobotnica tu fungovala, vyzýva Heredoš

Šéf špeciálnych prokurátorov Daniel Lipšic vyvesil bielu zástavu a zároveň sa chce ukázať ako morálny víťaz. Po tom, ako avizovali koaliční politici, že chcú nielen jeho „hlavu“, ale aj zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry, ba robia všetko pre to, aby to aj spravili, rozhodol sa, že ustúpi. Ak vraj vláda ponechá špeciálnu prokuratúru tak ako je, on sám sa dobrovoľne vzdá funkcie.

Zistíme pravdu o Hamranovi a Zsuzsovej?

Daniel Lipšic bol tŕňom v oku mnohým súčasným politikom hneď po nástupu do funkcie, pretože kvôli nemu vtedajšia koalícia zmenia zákon a šéfom Úradu špeciálnej prokuratúry sa stal nielenže neprokurátor, ale navyše právoplatne odsúdený človek v podmienke. Proti tomu dokonca protestoval aj exminister spravodlivosti a bývalý predseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Nič plané, Lipšica do funkcie dosadili Matovič a pol. a začal sa hon na – politikov a nominantov Smeru-SSD a Hlasu-SD. Teraz, keď tí, na ktorých bola doslova vypísaná odmena za ich zatvorenie do basy idú po ňom, je zle nedobre.

Vy, pán Lipšic, budete musieť hovoriť, a verejnosť sa bude musieť v rámci očisty dozvedieť, kto ste a aká chobotnica tu fungovala.Miro Heredoš, občiansky aktivista

Otázkou odchodu Daniela Lipšica z funkcie sa v statuse aj krátkom videu zaoberá aj občiansky aktivista a predseda združenia Voľná Zóna Miro Heredoš. „Tak ako pán Lipšic, došiel na psa mráz? Budeme už vedieť pravdu o smrti Kuciaka a jeho snúbenice a zistíme už pravdu o Hamranovi a jeho susedke, pani Zsuzsovej?“ pýta sa hneď na začiatku Heredoš.

„Milí občania, pamätáte si na to, ako dostal Lipšic previerku na stupeň „prísne tajné“ o ktorú požiadal Krajniak, ktorý mal Lipšica ako „poradcu“? Pamätáte! Bola z toho kauza. Totiž práve s touto previerkou mohol kandidovať na Špeciálneho prokurátora!“ pripomína Heredoš Slovákom isté súvislosti okolo Lipšica.

Lipšic, Krajniak a Ažaltovič – susedia z paneláku

„A viete inak ako si tieto postavy žijú? Na rovnakej adrese v centre Bratislavy – v rovnakom dome majú prerobené na 5. poschodí tri byty spoločne s bývalým hovorcom Krajniaka, Ažaltovičom! To 5. poschodie majú tak spravené, že sa k nim dostanete „na návštevu“ len keď máte kľúč k výťahu. Lipšic a Krajniak sú tiež bývalí kolegovia zo strany NOVA a Ažaltovič je bývalý štátny tajomník Krajniaka…,“ prezrádza občiansky aktivista akože len na margo prepojení politickej mafie.

Záver je podľa neho teda jasný: „ÚŠP sa zruší a vy, pán Lipšic, budete musieť vysvetľovať všetko, aby sme v záujme očisty spoločnosti poznali celú pravdu o všetkom z roku 2018,“ dodáva Heredoš.

„A len tak mimochodom, všetci traja sú bývalí členovia KDH – a Ažaltovič je navyše aj bývalý hovorca ministra Palka z KDH na MV SR,“ pridal ešte na samý záver občiansky aktivista. „Bude už hovoriť aj pán Hamran, kto je naozaj pani Zsuzsová, jeho suseda z rovnakej ulice v Komárne?“ pýta sa vo videu Miro Heredoš na adresu policajného exprezidenta.

„Vy, pán Lipšic, budete musieť hovoriť a verejnosť sa bude musieť, v rámci očisty dozvedieť, kto ste a aká chobotnica tu fungovala,“ vraví smerom k Lišicovi Miro Heredoš.

Zdroj: FB / Miro Heredoš/ereport.sk

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Medvedev sa vyjadril k atentátu na R. Fica! Takto nazval útočníka

Medvedev vysvetlil, prečo na atentáte na Fica nie je nič prekvapujúce. Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruskej federácie Dmitrij…

15 hodín ago

Po objavení zaujímavého artefaktu indickí úradníci odvolali archeológov z vykopávok

V roku 2019 pri vykopávkach ruín chrámu Višnu v Indii vedci narazili na mimoriadne nezvyčajný…

15 hodín ago

Budaj má problém! Polícia začala trestné stíhanie

Polícia začala v súvislosti s oneskoreným uhrádzaním faktúr envirorezortu trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného…

16 hodín ago

V Turecku hrozil prevrat. Erdogan v pohotovosti!

Erdogan zvolal mimoriadne zasadanie po varovaní pred prevratom. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan sa mimoriadne…

17 hodín ago