domovina

VIDEO Ľupták a Farkašovský riadne „vyškolili“ poslankyňu Mesterovú: Vy ani neviete, čo neviete!

Poslanci Národnej rady SR sú tí, ktorí si hovoria zákonodarný zbor, teda vytvárajú zákony, podľa ktorých sa naša spoločnosť riadi. Akí sú teda poslanci, také sú zákony, a taká je aj naša spoločnosť.

Pri pohľade na našu spoločnosť zrejme mnohí skonštatujú, že niektorí poslanci nemajú nielenže tvoriť zákony, ale ani sedieť v Národnej rade SR. Je preto na zamyslenie, či nespraviť a neschváliť zákon, že poslanec, ktorý sa po čase „vyfarbí“, by bol nahradený iným, ktorý by robil pre ľudí a nie pre seba či úzku skupinu oligarchov, alebo dokonca iných ambasád.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Lepšie je mlčať, lebo mlčať je zlato

Poslanci z Progresívneho Slovenska až na jedného sú v parlamente nováčikmi, a tak máme možnosť vidieť až teraz ako im to ide. A že im to veľmi nejde sa môžu Slováci presviedčať prakticky stále pri sledovaní prenosov z Národnej rady SR. Hoci chcela Zuzana Mesterová v PS vystúpiť s múdrymi slovami, veľmi jej to nevyšlo. A za to, čo povedala ju poriadne skritizovali jej poslaneckí oponenti Pavel Ľupták a Karol Farkašovský zo Slovenskej národnej strany. Ich vzájomnú „konverzáciu“ počas vystúpenia v parlamente je zachytené v zostrihu videa, ktoré zostrihala Sandra Mihalecová, no obaja národniari ho zverejnili na svojich facebookových profiloch.

Mesterová vo svojom vystúpení prezradila, že už tri mesiace čaká na tú odbornú vládu, ktorú sľuboval Peter Pellegrini keď do koalície so Smerom-SSD a SNS vstupoval či kde sú tí odborníci schopní riadiť tento štát. „A kde budú tie dôsledky? To budeme kedy oparovať? Ani na toto nedostaneme odpoveď?“ spýtala sa progresívna poslankyňa a dodala:

„Ja by som sa aj spýtala, či sa nehanbíte, ale ja poznám na to odpoveď. Tak vám len poviem – sa zamyslite. Zamyslite sa nad tým, milá koalícia, čo vy tu tri mesiace ukazujete obyvateľom tejto krajiny.“ A potom to prišlo. „Nárez“ v podobe vystúpenia národniarov Pavla Ľuptáka a Karola Farkašovského, na ktorý progresívna poslankyňa bude zrejme dlho spomínať.

„Vy skutočne tomu, čo hovoríte, aj veríte. Vaše vystúpenie bol plné ironických urážok nás, ktorí tu sedíme z koalície. Školili ste nás ako učiteľka deti v materskej škole. Tak počúvajte, moja. Som od vás o 34 rokov starší a ste vo veku mojej najmladšej dcéry. Kto vám dal právo urážať týchto ľudí? My sme zakladali tento štát, čosi sme preň urobili. Vaše humanitné vzdelanie vás, ale aj celej vašej kliky je tak na úrovni mojej strednej školy,“ nedával si servítku pred ústa rozohnený Ľupták, za čo zožal v pléne veľký potlesk.

„Vy ani neviete, čo neviete,“ dodal. „Nečudujem sa, že niektorí potrebujú aj umelú inteligenciu aby im pomáhala v ich príspevkoch, lebo konštruktívneho ste v rozprave nepovedali takmer nič! A naši rodičia vravievali: Lepšie je mlčať, lebo mlčať je zlato najmä vtedy, keď nemáte čo povedať,“ pridal sa Karol Farkašovský.

ereport.sk

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

redakcia SN 2

Recent Posts

Chmelár: „Slovensko prežilo najdramatickejší deň svojej modernej histórie – 1. atentát na slovenského politika. Teraz sme v ohrození všetci. Robo, drž sa, potrebujeme ťa!“

Publicista, politický analytik a vysokoškolský pedagóg Eduard Chmelár vo svojom príspevku reagoval na atentát, ktorý…

27 minút ago

VIDEO: „Prekvapuje ma, že okrem premiéra Fica nie je zranený žiadny ochrankár. Oni majú nastaviť svoje hrude a svoje telo.

Musia počítať, že prídu o život,“ reaguje na pokus zavraždiť šéfa slovenskej vlády a neprofesionálnu…

47 minút ago

VIDEO: Atentát na premiéra Fica bol jasne politicky motivovaný čin, oznámil šéf rezortu vnútra Šutaj Eštok a pripomenul médiám, že sú zodpovedné za rozsievanie nenávisti v spoločnosti.

Minister obrany Kaliňák by najradšej kúpil zrkadlo redaktorke, ktorá zjavne nepochopila, že korporátne médiá a…

50 minút ago

Premiéra Roberta Fica stále operujú, jeho zdravotný stav je mimoriadne vážny

Zdravotný stav premiéra Roberta Fica (Smer-SD) je po útoku v Handlovej mimoriadne vážny. Stále ho…

4 hodiny ago