zamyslenie

VIDEO: Globálna konferencia o multipolarite.

Skeptický úsmev po tomto dni zmizne z tvárí globalistov… Globálna konferencia o multipolarite bude odpoveďou na mnohé otázky. Sledujte ju naživo na webovej stránke Tsargrad počas celého dnešného dňa.

29. apríl 2023 je ďalším historickým dátumom v kronike zásadných zmien, ktoré sa odohrávajú vo svete pred našimi očami a za našej účasti. V tento deň sa uskutoční online maratón s viac ako 100 účastníkmi, ktorí budú diskutovať o myšlienke a možnostiach multipolárneho sveta.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Maratón multipolarity uvidíme pod vedením známeho filozofa, doktora politických a sociologických vied, profesora a autora teórie multipolárneho sveta Alexandra Dugina.

Už teraz môžeme povedať, že toto podujatie bude vlastne pokračovaním a rozšírením aktivít, ktorých základy vyhlásili 14. marca v Moskve účastníci zakladajúceho kongresu Medzinárodného rusofilského hnutia na čele s lídrom bulharského národného hnutia „rusofilov“ Nikolajom Malinovom. Na kongrese sa zišlo viac ako 100 účastníkov z viac ako 60 krajín.

Online prenos s dobrým zvukom môžete sledovať aj tu.

Aká by mala byť naša budúcnosť?

Multipolarita – alternatíva k svetovému poriadku s jedným hegemónom alebo balansovanie medzi dvoma protichodnými centrami moci. Zmienka o možnosti pozitívnej interakcie viacerých alebo dokonca mnohých centier vyvoláva skeptické úškrny liberálnych globalistov. Hovoria, že je to všetko fantázia outsiderských krajín!

Multipolarita však nie je „novodobá fikcia“. Naopak – súbor nezávislých silných „hráčov“ na svetovej scéne je pre ľudstvo prirodzenou formou spolužitia. Multipolarita – prítomnosť systémov s jedinečnými vlastnosťami na jednom tradičnom základe, kde základom sú spoločné morálne koncepcie, náboženský svetonázor, rodina a vlastenectvo ako základné hodnoty, nepretržitá kontinuita generácií atď.

Všetko to, čomu moderný Západ na čele s USA vyhlásil nemilosrdnú vojnu. Liberálni globalisti sa snažia zničiť všetku rozmanitosť, všetku individualitu: namiesto náboženstva – triumf egoizmu a konzumu, namiesto morálky – perverzitu, namiesto rodinných hodnôt a vlastenectva – transhumanizmus.

Nie sme pripravení na takúto cestu ničenia. Ako väčšina krajín sveta. Čo sú tam! A národy krajín kolektívneho Západu sú proti vnútenému experimentu, a preto sa zúčastňujú nášho maratónu!

Účastníci maratónu a ciele podujatia
Cieľom fóra je vytvoriť multipolárnu sieť v celosvetovom meradle.

Výsledkom fóra bude vytvorenie všetkých jeho materiálov a začatie výskumu v tejto oblasti v rôznych krajinách. Koniec koncov, hnutie za multipolaritu by sa malo skutočne ukázať ako dôstojná a oveľa lepšia alternatíva k súčasnému svetovému poriadku v mysliach samotných ľudí, pretože „prebieha vojna ideí“ – to podrobne hovorí filozof Alexander Dugin v našej rozšírenej publikácii.

Medzi účastníkmi konferencie sú:

1. Nikolaj Malinov (Bulharsko) – predseda Medzinárodného rusofilského hnutia a predseda Národného rusofilského hnutia v Bulharsku.

2. Zhang Weiwei (Čína) – profesor medzinárodných vzťahov na Fudanskej univerzite v Šanghaji. Je jedným zo spoluautorov pojmu „civilizačný štát“

3. Cynthia McKinneyová (USA-Bangladéš) je americká politička a aktivistka, bývalá členka Snemovne reprezentantov USA a kandidátka Strany zelených na prezidentku v roku 2008.

4. Doğu Perincek (Turecko) je predsedom Vlasteneckej strany (Vatan).

5. Rishabh Sethi (India) je indický podnikateľ a investor, prezident a zakladateľ Indického centra pre podporu medzinárodných iniciatív.

6. Sergej Jurievič Glazjev (Rusko) – súčasný člen rady pre integráciu a makroekonomiku Eurázijskej hospodárskej komisie.

7. Konstantin Valerjevič Malofejev (Rusko) – podpredseda Svetovej ruskej ľudovej rady, zakladateľ Tsargrad TV, predseda Tsargrad Society.

8. Luvsanguin Erenechuluun (Mongolsko) – bývalý minister zahraničných vecí Mongolska.

9. Iurie Rosca (Moldavsko) – novinár, bývalý podpredseda vlády Moldavskej republiky.

10. Pepe Escobar (Brazília) – známy medzinárodný novinár.

11. Ján Čarnogurský (Slovensko) -bývalý predseda vlády Slovenskej republiky, ktorá bola v rokoch 1991 – 1992 súčasťou Československa.

12.Waldemar Gerdt (Nemecko) – podnikateľ a bývalý poslanec Bundestagu.

13. Mateusz Piskorski (Poľsko) – poľský politik, politický analytik, novinár a bývalý poslanec Sejmu.

14. Lanfranco Cirillo (Rusko – Taliansko) – architekt, podnikateľ.

15. Guy Mettan (Švajčiarsko) – politik, politológ a novinár, zakladateľ Švajčiarskeho tlačového klubu v Ženeve. Autor intelektuálnych bestsellerov o vzťahoch medzi Ruskom a Západom.

16. Dimitrios Konstantakopoulos (Grécko) – nezávislý výskumník, bývalý poradca gréckeho premiéra Andreasa Papandrea a bývalý člen sekretariátu
ústredného výboru strany SYRIZA.

17. Elie Hatem (Francúzsko-Libanon) je medzinárodný právnik.

18. Alistair Crook (Spojené kráľovstvo) je britský diplomat; zakladateľ a riaditeľ organizácie občianskej spoločnosti Conflicts Forum.

19. Vladimir Kršljanin (Srbsko) je viceprezidentom Medzinárodnej slovanskej akadémie vedy, vzdelávania, umenia a kultúry a starším poradcom srbského ministerstva zahraničných vecí.

20. Kemi Seba (Benin) je líderkou Medzinárodného panafrikanistickéhohnutia a vedúcou mimovládnej organizácie Urgences Panafricanistes.

21. Mario Padilla (Kuba) je členom protiteroristickej kubánskej päťky a bývalým politickým väzňom v USA.

22. Hugo Moldiz (Bolívia) je novinár a bývalý minister bolívijskej vlády za vlády prezidenta Evo Moralesa.

ZDROJ

Překlad: Boris Mesár pro CZ24.NEWS

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Vypukne jadrová vojna na Ukrajine?

Už dlhšiu dobu registrujem v mediálnom mainstreame, že sa Rusko chystá použiť taktické jadrové zbrane na…

2 hodiny ago

“Čo sme si, to sme si, pomerme sa?” –  Nie s aktérmi politického džihádu v Slovensku

V stredu 15. mája tohto roku sa stalo niečo, čo sa nám mnohým ani v…

2 hodiny ago

Hodili nás cez palubu? Prístup k bezpečnosti od našich partnerov je diskutabilný

Je zaujímavé, že prístup k otázke bezpečnosti od našich partnerov je veľmi diskutabilný. Mám na…

2 hodiny ago

Kedy sa situácia na Slovensku upokojí? Najprv prísnejšia politika voči silám, ktoré neprajú štátnosti

Bohužiaľ, nie hneď. Najprv musí dôjsť k prísnejšej politike voči silám, ktoré neprajú štátnosti. Až neskôr…

2 hodiny ago

Analytik varuje USA pred nebezpečným krokom Západu proti Rusku: „Vtiahne vás to do vojny“

RS: Vyslanie západných inštruktorov na Ukrajinu povedie k vojne medzi Ruskom a NATO Vystúpenie inštruktorov…

2 hodiny ago

Putinov strategický omyl

Chyba sa začala roky pred februárom 2022. Putin si neuvedomil, že USA pripravujú zvrhnutie ukrajinskej…

2 hodiny ago