zamyslenie

VETERANS TODAY: Plány Izraela s novou „izraelskou“ Ukrajinou

Keď sa ukrajinský prezident Viktor Janukovyč v novembri 2013 rozhodol odložiť rozhodnutie o dohode o spolupráci s EÚ, po tomto rozhodnutí nasledovalo okamžité obsadenie námestia Majdan v Kyjeve protestujúcimi. Títo viac či menej ozbrojení demonštranti potom začiatkom roka 2014 dokázali urobiť štátny prevrat.

Pri spätnom pohľade sa vynára otázka, či títo „demonštranti“ predstavovali veľký dav, alebo ho možno do veľkej miery považovať za plod nacistickej propagandy, ktorou sa od roku 1954 živila CIA. Nuž, v roku 2004 CIA získala na svoju stranu EÚ a táto európska organizácia pod vedením USA potom mohla vynaložiť 496 miliónov eur na podporu „nastrčených skupín“, ako je napríklad Pravý sektor,

CIA, ktorá sa od roku 1954 zamerala na Ukrajinu, určite nepracovala naslepo, ale jej cieľom bola silná neonacistická jednotka, ktorá by mohla podkopať ruský vplyv s cieľom, mocenskej zmeny. Najmä Krym bol pre Židov veľmi žiaduci už od roku 1945, keď sa zúbožený Stalin priblížil k predaju celého polostrova židovským bankárom (Sudoplatov, 1994). To naznačuje, že CIA bola pod sionistickou nadvládou a mohla sa oprieť o slová židovského ideológa Brzezinského: „Nezáleží na tom, či ste nacista alebo džihádista, ak bojujete proti Rusku“.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Časť židovského centra v Dnepropetrovsku

Brzezinského slová ukazujú rasizmus, pred ktorým nemožno zatvárať oči, ak chcete pochopiť ukrajinskú krízu. Tak by mohol hovoriť napr. politik B. Filatov: „Ruských idiotoch, ktorí naozaj nechápu, prečo sme pripravení ich zabiť“(K. F. Ipatjev 2014).

Alebo keď pri návšteve aktivistov Majdanu v Odese dokázali proruských demonštrantov zavrieť do domu odborov, viac ako sto z nich v ňom upáliť a kričať; „nech sa páli diabol“. Možno sa mal náš vlastný premiér zamyslieť nad tým rasizmom skôr, ako prijal rasistického prezidenta Porošenka, kým sa úplne dištancuje od Putina.

Na štátny prevrat však pracovali aj iné sily. Svetová židovská organizácia Chabad-Lubawitch mala veľmi silné centrum v Dnepropetrovsku na Ukrajine. V spise uverejnenom 28. mája 2014 s názvom ,,Znovu vybudovať Chazarsko na Ukrajine“ od K. F. Ipatieva možno jasne vidieť, že zmysel prevratu na Majdane nebol len politický – náboženský prevrat sa mal uskutočniť tajne. Politik v spomínanom meste B. Filatov oznámil projekt „Židovský Kyjev“ a vplyvný oligarcha I. Kolomojský, ktorý je zároveň izraelským občanom, potvrdil konečný cieľ Chabadu: „Vybudovať na Ukrajine nový štát.“

Zasľúbená krajina, nový Sion“, (K.F. Ipatye

Dostali sa ďaleko, pretože viacerí vodcovia v prevrate boli sionisti a čoskoro sa v týchto kruhoch začalo otvorene hovoriť, že na Izrael môžu zabudnúť a namiesto toho môžu čakať Mesiáša na ukrajinskej pôde. Áno, dokonca začali meniť názov Ukrajiny na Chazáriu. Tu vám teda musím v krátkosti povedať o krajine Chazária, pretože naši vzdelaní historici a učitelia poverení výučbou predmetu história sa nikdy neodvážili toto slovo vložiť do úst.

Chazária bol stredoveký obchodný štát, ktorý existoval asi 300 rokov, ale v 11. storočí bol zničený. Nachádzala sa v južnom Rusku a patril k nej aj Krymský polostrov. Zvláštnosťou tohto štátneho útvaru, ktorého obyvateľstvo tvorili Tatári, Turci a tiež indoeurópania, bolo, že niekedy v priebehu 8. storočia prešiel takou silnou náboženskou zmenou na judaizmus, že sa potom celá krajina označovala ako židovská. Obyvatelia sa potom začali nazývať aškenázski Židia a v priebehu dejín osídlili veľkú časť východnej Európy. Odhaduje sa, že 80 – 90 % svetových Židov sú Aškenázi. Moderní Židia sa však od tohto presného opisu histórie úplne dištancovali a namiesto toho tvrdili, že majú korene v Palestíne, aby tak legitimizovali svoj nárok na túto krajinu.

Chazária na svojom vrchole v deviatom storočí

To sa náhle zmenilo v období pred rokom 2014, keď sa zdalo, že Ukrajina bude „uvoľnená“. Izraelská komisia zložená z historikov z poverenia vlády skúmala otázku židovského dlhu z Chazárie. Výsledky boli prezentované v tajnej správe, ktorá však nejakým spôsobom unikla k izraelským korešpondentom Hiršovi Ostropolerovi a I. Z. Grosser-Spassovi sa podarilo o výsledkoch informovať v The Times of Israel 16. 3. 2014. Historici dokázali, že väčšina Židov má korene v Chazárii, a teda nie v Palestíne.

„Dôkazy o tom, že východoeurópski a stredoeurópski Židia nemajú historický nárok na Palestínu, vyústili do prudkej aktivity v Izraeli a v zahraničí. Niektorí Izraelčania a Židia v zahraničí však nenechávajú nič na náhodu. Jedným z hlavných dôvodov, prečo miliardársky magnát Ihor Kolomojskij, gubernátor Dnepropetrovskej oblasti, vynakladá desiatky miliónov dolárov na nábor pravicových ukrajinských nacionalistov a neonacistov z inej časti Európy, aby bojovali proti ruskojazyčnej väčšine v regióne Donbas na východe Ukrajiny, je obava, že plány na premenu Ukrajiny na „druhý Izrael“ budú zmarené.“ (Wayne Madsen, 2014).

Kŕdeľ vtákov z peria Spolu s dávkou peňažných úplatkov a mocenskými hrozbami

Späť na The Times of Israel:

„Novinári z The Times of Israel citujú aj anonymného Netanjahuovho poradcu, ktorý prezradil, prečo izraelská vláda hrá o veľké izraelské osídlenie na Ukrajine: “ Ako povedal premiér, nikto nebude Židom hovoriť, kde môžu alebo nemôžu žiť na historickom území svojej existencie ako suverénneho národa. Je ochotný priniesť bolestivé obete
za mier, aj keď to znamená vzdať sa časti našej biblickej vlasti v Judei a Samárii.

Ale potom treba očakávať, že budeme uplatňovať svoje historické práva niekde inde. Rozhodli sme sa, že to bude na brehu Čierneho mora, kde sme boli viac ako 2000 rokov autochtónnym národom. Dokonca aj veľký nesionistický historik Simon Dubnow povedal, že máme právo kolonizovať Krym. Všetko je to v historických knihách. Môžete si to vyhľadať“ (Wayne Madsen, 2014).

Oneskorený vianočný pozdrav z parlamentu Ukrajiny, Radan (foto Sputnik)

Pre Netanjahua a jeho stúpencov je smutné, že Putinovi sa podarilo získať Krym späť skôr, ako ostrov obsadil Izrael. Alebo ako to povedal Ipatjev: „Putin bol rýchlejší a nenechal žiadnu šancu kolomojskej junte ani ich chabadským šéfom“. (K. F. Ipatyev, 2014) Nie, nešlo to veľmi dobre, jediné, čo sa CIA a jej klientom mimoriadne podarilo, bola schopnosť presvedčiť západných politikov a mainstream, že skutočnou príčinou tejto ukrajinskej katastrofy je Rusko.

Realita dnes vyzerá takto: Štyridsať miliónov Ukrajincov priviedla na pokraj pekla junta zložená z USA, Izraela, NATO a EÚ. Tam sú ponechaní bez pomoci.

AUTOR: Jan Westh

ZDROJ

Překlad: Boris Mesár, pro cz24.news

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Rusko vyslalo Japonsku kvôli podpore Ukrajiny „tvrdý signál“

Rusko vybudovaním siete spravodajských staníc na Kurilských ostrovoch „nenápadne naznačuje“ Japonsku, že protiruská politika a…

6 hodín ago

Totalitnú globálnu pandemickú dohodu WHO sa štátom sveta nepodarilo uzavrieť v určenom termíne

Zástupcovia 194 členských krajín WHO od 29. apríla rokujú v Ženeve s cieľom nájsť konsenzus…

6 hodín ago

VIDEO: Opozícia a jej prerazené dno. Pročko je tomu „vedúci“

Klondike v neziskovkách! Samá dúha, ale ide vám o kšefty. Slovenský parlament zažil v piatok počas…

6 hodín ago

Nápor na slovenskou hranici sílí. Ukrajinci prchají před odvodem, za útěk platí horentní sumy

Ukrajinští muži utíkají ze své vlasti před mobilizací. Nový zákon ohledně branné povinnosti podepsal prezident…

6 hodín ago

Valné shromáždění schválilo návrh na členství Palestiny v OSN, ČR byla proti!

Valné shromáždění OSN přijalo rezoluci, podle níž by se Palestina měla stát plnohodnotným členem organizace.…

6 hodín ago

VIDEO: Zhrození nad Pavlem- Kdo mu psal projev? Přednesl argumenty proti angažmá ČR v aliancích

Při pietním aktu na Vítkově podle publicisty a novináře Petra Žantovského prezident Petr Pavel zapomenul…

6 hodín ago