duchovno

V. Bucharin o parazitických astrálnych entitách

V knihe Valerija Bucharina „Ako odolať parazitickým astrálnym entitám“, už samotný názov napovedá, že im je možné odolať aj napriek tomu, že na našej planéte existuje celá hierarchia parazitických entít a tvorov tvoriacich globálny parazitný systém. Práve tento systém „vládne“ správaniu a dokonca aj myšlienkovému procesu veľkej väčšiny ľudí.

Práve s týmto systémom (alebo skôr jeho spodným článkom) je spojený onen vnútorný „hovorca“, ktorý je podľa K. Castanedu zodpovedný za „mentálny dialóg“, ktorý počujeme v našom mozgu. A mnohé naše malicherné a zbabelé myšlienky z tohto „dialógu“ nie sú v žiadnom prípade derivátom nášho vlastného vedomia, ale výsledkom vplyvu naň astrálnou parazitickou entitou, ktorá „pripojenie“ uskutočnila. Práve týmto spôsobom je 99 % svetovej populácie využívaných systémom ako „dojné kravy“, často bez toho, aby o tom vôbec vedeli, teda pomocou skrytej kontroly.

Tu je napríklad to, čo o tom píše Valerij vo svojej knihe: „Naša schopnosť myslieť v rámci spoločnosti je takmer úplne ovládaná hierarchiou astrálnych entít a v ich myslení je poznanie seba samého starostlivo prečiarknuté z našej mysle. Nečudujte sa, že pri čítaní o energetických parazitoch vás môžu napadnúť napríklad myšlienky „to je úplný nezmysel“, alebo zrazu všetko začne byť akosi nezaujímavé, zrazu sa nahromadí nejaká letargia, alebo napr. veľmi chceš čaj, no ako nikdy predtým, a keď ho vypiješ, z hlavy ti úplne vyletí spomienka, že si sa tam ešte chcel o niečom dočítať … ale o čom vlastne? ..

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Takto nás oni, mentálne astrálne parazity, „ovládajú“. Profesionálne, bezohľadne potláčajúc vnútorné poznanie. Majú skúsenosti miliónov rokov, podporu astrálu, pričom naša pamäť je uzavretá a vedomosti o svete sú prevrátené. Bezohľadnosti astrálnej larvy k nám teda v podstate nemôžeme postaviť nič rovnocenné, okrem našej bezohľadnosti k sebe a jej prejavom, teda k pýche. Ak sme sa už rozhodli nejako čeliť astrálnemu parazitovi, potom by naša „zbraň“ mala mať tiež rovnakú hodnotu. Presnejšie povedané, bezohľadnosť by mala byť zameraná na pýchu vo všetkých jej prejavoch, na potláčanie sebaľútosti a nerestí každého druhu.

V rôznych sci-fi filmoch a podobnej fikcii sa obraz tejto larvy neustále mihá – bez ohľadu na film sa v tele množí nejaký tvor v podobe zlého mimozemského červa. V Aktoch X je to vo všeobecnosti takmer v každej epizóde, ako keby sa všetko neznáme sústredilo na tohto mimozemského červa.

Myslím, že človek je latentne v úžase nad touto myšlienkou, takže dookola túto tému preháňa. Ale parazitom to všetko ide na ruku. Metóda je jednoduchá a dômyselná: ukázať všetko tak, ako to je, pridať tam nejakú drogu a nazvať to fantázia. Nikto s triezvou mysľou nebude neskôr vážne diskutovať o tejto téme …

Na otázku: „Ako sú parazity vo všeobecnosti také chytré, že dokážu manipulovať s činnosťou telesných funkcií? – odpoveď je jednoduchá. Akýkoľvek svrab, keďže je to najjednoduchší organizmus, to dokáže, my sme preto, na rozdiel od seba, otvorenou a celkom čitateľnou knihou. Svrab najprv núti človeka škrabať miesto svojho nasadenia, kŕmi ho rovnako zvrátenou rozkošou, a potom vyšle signál do inej, zdravej časti tela, takže človek, ktorý chradne od neustáleho svrbenia, sa poškriabe aj tam, tým istým prstom natrhne kožu až do krvi a zaseje nové stanovište.

Hlísty nútia človeka jesť iba tie potraviny, ktoré vytvárajú hnilobný charakter trávenia v črevách, čo je potrebné na to, aby prežili, a človek sa sám stáva namosúreným, agresívnym, zlomyseľným. Boli také štúdie: skúmali ľudí, ktorí si neustále niečo nahnevane mrmlali popod nos, a našli v nich celé populácie červov. Je zrejmé, že zlomyseľnosť je odrazom hnilobného duševného prostredia a rýchlo sa zaľudňuje energetickými parazitmi, ktorí žijú v spojení s hmotnými. Alebo tak červy chránia svojho nositeľa pred vonkajšími zmenami, ktoré môžu ovplyvniť stravu. Skúste takémuto človeku poradiť, aby nepil, nefajčil atď..

Inak naše vnútorné procesy vo všeobecnosti môže riadiť každý sám, len človek na to nemá v súčasnej biblickej spoločnosti čas.

Štúdiom prejavov astrálnej larvy sa dá manipulovať so skutočnými pákami, a to sa veľmi rýchlo stáva potvrdenou realitou, znovu overiteľnou, s jasnou štruktúrou a zákonitosťami. Spočiatku sú pravidlá jednoduché: neprepadajte panike a nevzdávajte sa pod jej tlakom. Rýchlo sa „vyfúkne“, ak vo vzťahu k nej narazí na cieľavedomosť alebo prefíkanosť. Hlavná vec je zachovať pokojnú myseľ a nepustiť sa do priamej konfrontácie: je veľmi dobrá vo víťazstve, ak sa udalosti vyvíjajú v súlade s jej scenárom … “

Tu je odhalené jedno z hlavných pravidiel boja proti astrálnym parazitom: udržiavanie vnútornej rovnováhy. Sociálni paraziti aj astrálne parazity ovládajúce ich vedomie vždy konajú tak, aby vás vyviedli z vnútornej rovnováhy, pripravili o stav pokoja a harmónie. A začína to od chvíle, keď sa narodí nový človek. Práve kvôli tomu bol zavedený univerzálny a povinný pôrod v pôrodniciach. Potom spoločnosť ovládaná astrálnymi parazitmi vnucuje človeku „pravidlá hry“ parazitického systému pomocou systému vzdelávania a výchovy nových „dojných kráv“ systému.

Takto sa ľuďom dávajú falošné vedomosti a paraziticko-konzumné „hodnoty“, ktoré udržujú ich vedomie na polozvieracej úrovni. Len tak dokáže systém udržať ľudí v „koterci“ svojej „farmy“. A čím viac sa vedomie človeka vyvíja, tým ťažšie je pre parazitické entity využiť človeka ako „dojnú kravu“. To je dôvod, prečo služobníci parazitov vykonávajú skutočne titánsku prácu, aby vnútili ľudstvu ponižujúce „hodnoty“, ako aj falšovali a diskreditovali skutočné vedomosti…

Zdroj

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

Americká velvyslankyně Greenfieldová v OSN pokrytecky obvinila Rusko z podněcování jaderné války. Nebezja ji to hne patřičně vysvětlil

Americká velvyslankyně při OSN Linda Thomas-Greenfieldová obvinila Rusko, že se údajně vzdalo odpovědnosti za odvrácení…

3 hodiny ago

Forbes: Po ruskom prielome v Očeretine je ukrajinská armáda v bezvýchodiskovej situácii

Vyčerpané ukrajinské brigády pri obci Očeretino sa v dôsledku postupu ruskej armády ocitli v bezvýchodiskovej…

3 hodiny ago

VIDEO: Rusi opäť útočili! Sklady, elektrárne a ďalšie…

Útok na sklad na vojenskom letisku Martynovka. Ruské ozbrojené sily zasiahli sklad na letisku v…

9 hodín ago

FT: Kyjev potrebuje dosiahnuť vážne vojenské úspechy, aby mu USA mohli naďalej pomáhať

Zatiaľ čo Ukrajina sa naďalej raduje z nového amerického balíka pomoci, západné médiá sú čoraz…

9 hodín ago

The Hill: Ďalšia pomoc nebude

Konzervatívci v americkom Senáte hovoria, že nedávno pridelený balík pomoci pre Ukrajinu bol posledný. Informuje…

9 hodín ago