slovanstvo

Staroslovanská ZDRAVA

Naším spôsobom, moderným spôsobom, by sa dala staroslovanská Zdrava nazvať umením zdravého života. Pri vytváraní Zdravu bolo cieľom Slovanov nepokračovať v živote hustého“ (tj. „Fyzického“) tela a zbaviť sa rôznych chorôb, ale udržiavať Ducha, dušu a telo v prirodzenom vzájomnom súlade, ako aj v súlade s vedomím s Bohmi, svetom a prírodou. …

V slovanskej filozofii zdravia závisí osobná sila človeka, ktorá určuje pevnosť tela, od zdravia Ducha. Liečba každého telesného ochorenia preto musí začínať prácou na harmonizácii vedomia.

Vo všetkých staroslovanských praktikách možno túto myšlienku vysledovať: poznať Bohov a poznať samého seba je liek univerzálny na všetky choroby.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Pre slovanskú Zdravu nie je husté („fyzické“) telo iba súčtom buniek a orgánov, ale aj prejavom Ducha, ktorý je dláždený jednotlivým prúdom vedomia. To znamená, že telo je možné zmeniť podľa vôle človeka: máme právo a sme schopní meniť obsah osobného prúdu vedomia, podriadenia sa jeho duchovnému princípu.

Slovanská Zdrava učí, že nie vždy je potrebné liečiť konkrétne ochorenie, ale samotnú osobu. Preto sa pri všetkých liečebných postupoch Slovanov odporúčalo ošetrenie uskutočňovať nasledujúcimi metódami:

– Pravidlo (Ducha), to znamená pracovať s príčinou choroby na úrovni vedomia;

– Nav (duša), to znamená pracovať, harmonizovať energetické toky v tele;

– Realita (telo), to znamená pracovať s telom.

Osoba, ktorá chcela začať študovať slovanské liečebné postupy, musí dodržiavať nasledujúce neotrasiteľné pravidlá:

– V žiadnom prípade by ste sa nemali venovať liečiteľským praktikám len pre zábavu. Obsahujú strašnú moc, ktorú by nebolo treba prebudiť bez zvláštnej potreby, aby nevznikali problémy.

Pamätajte, že všetky staroslovanské liečebné postupy určite zahŕňajú konšpiračné slovo, s ktorým je potrebné zaobchádzať veľmi opatrne.

– Najefektívnejšie liečebné postupy, ktoré sa praktizujú skoro ráno smerom na východ. Ak ich robíte počas dňa, mali by ste smerovať na západ, smerom k zapadajúcemu slnku.

– Keď začínate študovať liečiteľské praktiky, odnaučte sa klamať ani v mene dobra, ani v mene zla, ani len kvôli slovám! Potom nabijete svoje rituálne akcie dodatočným programom: všetko, čo poviete počas liečebného rituálu, všetko, čo urobíte, sa „zvykne“ vykonať po výslovnosti, zvykne sa na pravdu.

– Pestujte vôľu v sebe. Ak to chcete urobiť, vyberte činnosť, ktorú je najťažšie dokončiť, a problém riešte každý deň aj napriek prekážkam. Starí Slovania učili: na to, aby ste dobyli svet, musíte v prvom rade zvíťaziť nad svojou slabosťou a lenivosťou.

– Verte v seba a že môžete dosiahnuť svoj cieľ, získať zdravie! Neistý liečebný rituál človek vopred predurčuje jeho nemožnosť.

– Cvičte nielen vôľu, ale aj predstavivosť. To je jediný spôsob, ako sa naučiť informačne a energicky cítiť udalosti, objekty a ľudí.

– Buďte vytrvalí! Aby ste si upevnili vieru v seba, zostaňte skromným človekom a nestrácajte hlavu už pri prvých pozitívnych výsledkoch, ktoré dosiahnete pomocou slovanských liečebných postupov. Starí Slovania hovorili: vždy je čo pochopiť a na čom pracovať.

– Akumulovať energiu.

Opis metód Pravi, Navi, Yavi

Metódy Pravi predstavujú hlboké pochopenie vnútorných príčin choroby človeka. Čo je to? Odchýlka od cesty k dosiahnutiu seba a Boha, odchýlka od naplnenia svojho účelu vo svete, pošliapavanie zákonov Rule, to znamená strata duchovného vedenia a úplné zabudnutie na svoju vlastnú podstatu.

Metódy Navi v slovanskej Zdravej znamenajú vedomé obmedzenie vášní duše a obnovenie harmonického rozloženia energetických tokov v tele. Čo sa rozumie v Zdrav pod harmonickým rozdelením tokov? Všeobecne je všetko jednoduché: toto je príspevok. Zdržte sa jedla a niekedy vody („rýchlo vysušte“) – a telo sa bude cítiť lepšie. Temperujte sa chladom: telo rozveselí, duša sa bude radovať.

Metódy Zjavenia – práca s telom – sú metódy vedomého vývoja tela a zvyšovania jeho energetického potenciálu. Moderní ľudia sú najčastejšie letargickí a unavení, energia v nich prestane iskriť veľmi rýchlo – rovnaká energia, ktorá tlačí do práce, ku kreativite a tvorbe.

Ako získať energiu? Jedzte správne, temperujte sa teplom (od ruského kúpeľa po chodenie po uhlíkoch – ten však nie je pre slabé povahy), nebuďte leniví na ranné cvičenie alebo akýkoľvek druh zápasu.

Metódy Praviho, Naviho a Yaviho majú nielen liečivý účinok na človeka, ale sú tiež čisto preventívne, a preto by sa pre maximálnu účinnosť mali praktizovať bez výraznejších prerušení.

Slovanská Zdrava učí, že činiteľmi, ktoré priamo narúšajú prirodzenú harmóniu duše a tela, je sedem lodí, ktoré sú trestné, aby vydržali, ako aj sedem skutočností, ktoré si môžu dopriať a ktoré sú tiež trestné, ak človek nechce riskovať zdravie duše i tela.

Starí Slovania sa zaradili do siedmich lodí, čo, bohužiaľ, každý človek pozná, a teraz to nie je známe iba z počutia: bolesť, hlad, smäd, chlad, nedostatok spánku, prirodzená potreba a zášť.

Existuje sedem realít, od ktorých by ste sa mali raz a navždy vzdať, inak na nich upadnete do úplnej závislosti. sú tiež známe každému z nás: rozkoš, prejedanie sa, závislosť od pitia, závislosť od tepla, ospalosť, nekontrolované prírodné nutkanie a prejavy, lichôtky.

Reveal a Navi (telo i duša) si navzájom neodporujú a nehádajú sa medzi sebou. Iba človek je vinný zo svojho vlastného sváru: neposlúcha Ducha.

Ak telo a duša, ako sa tvrdilo v slovanskej Zdrave, nie sú ovládané Duchom, samotná osoba sa stáva ako jazdec na vozíku, ktorého koleso je zaseknuté na hrboch (telo náchylné na choroby), a kone (duša), ktoré ho nesú, neposlúchajú kontroly, čo sa považovalo za urážku bohov.

Hromadiť energiu – „Yarilinová lekcia“

Áno, akumulovať energiu. Inak je to katastrofa.

Dokážeme sa toľko vyžmýkať, sme takí neschopní odpočinku a zotavenia, že väčšina našich chorôb vzniká chronickou únavou.

Takže nie je čas sa zľutovať? Naši starí predkovia boli schopní nielen prepracovať sa k „siedmemu potu“, ale aj obnoviť stratenú energiu, „napraviť“ svoju auru.

Hromadenie energie v tele

Sadnite si alebo ľahnite si, aby ste sa cítili pohodlne a nič vás neodvádzalo od činnosti – hromadenia energie v tele. Iba v žiadnom prípade si neprekrížte ruky a nohy, ak ste si vybrali polohu v sede. Ruky si položte na kolená, dlane nadol a zatvorte oči.

Teraz si predstavte zlatú guľu naplnenú krásnym, teplým svetlom. Nesie so sebou pokoj a mier. Keď sa lopta objaví, napätie zmizne, v nohách sa objaví pocit tepla, zlaté horúčavy a nastúpi úplná relaxácia.

Nechajte svetelnú guľu vyliezť na nohy a trup, potom skočte na ruky po prsty na nohách, hore po krku a do hlavy. Okamžite to oznámi vašej tvári a budete sa cítiť pokojne. Uvoľnite sa, otvorte sa smerom k zlatej lopte, Yarila.

Keď ste pripravení na rozlúčku so zlatou loptou, len sa trikrát zhlboka nadýchnite. Neľakajte sa, keď vám do tela prúdi spolu s prúdom vzduchu prúd energie – studený, povzbudzujúci a svieži.

Ochrana pred zlými vplyvmi

„Lekcie Yarilina“ sú lekcie skladovania energie a ochrany pred zlými vplyvmi. Spravidla žijeme medzi ľuďmi a ľudia sú rôzni a môžu sa s nami radovať a urputne závidieť.

V tomto prípade zlá energia „visí“ na ľudských energetických centrách umiestnených v perineu, na ohanbí, 10 cm nad pupkom, v solar plexus, v medziklavikulárnej dutine, na mostíku nosa a na temene hlavy. Jednou z „lekcií Yarilin“ je liečebná prax ochrany pred zlými vplyvmi.

Táto „lekcia“ by sa mala robiť pred zrkadlom so všetkými vyššie uvedenými energetickými bodmi, počnúc zhora – korunou.

Voskovú sviečku držte nad hlavou po dobu 5 – 10 sekúnd, potom s ňou urobte tri krúživé pohyby v smere hodinových ručičiek oproti energetickému bodu, v tomto bode sviečku podržte a potiahnite ju k sebe. Ak za sviečkou zostane stopa sadzí, musí sa čistenie – „Yarilinova lekcia“ – opakovať. Potom vykonajte malý „test“: opäť prineste sviečku postupne do všetkých energetických bodov: ak sa rozplynuli, potom by sa plameň sviečky nemal meniť. Ak sviečka fajčí“, „strieľa“ alebo náhle zmení svoj tvar, potom sa musí čistenie opäť opakovať.

Nič nezmizne úplne. To, toto veľmi nič, má tendenciu skrývať sa v nepochopiteľných hĺbkach. Keď príde jeho čas, prebudí sa zo „hibernácie“ a znovu sa objaví. Tak je to aj s múdrosťou slovanskej Zdravy.

Kresťanstvo z „ideologických dôvodov“ požadovalo zabudnúť na to, opustiť ho. Ale nemohli zabudnúť, liečivé praktiky Slovanov si razili cestu aj cez hrúbku apoštolských zákazov.

„Ospravedlňovači“ týchto praktík v Rusku nevymreli a s prijatím kresťanstva pretrvávali aj za čias Petra Veľkého. Jeden z nich, „čarodejník Dorofeyka“, bol nevinne mučený v roku 1689 v Poriadku pre vyšetrovanie za to, že pravdepodobne ľuďom dával bylinu Matky Božej piť zo srdcových chorôb, liečil bolesti zubov a „presviedčal“ štipku a boľavé …

Zdalo by sa, že jeho meno malo zmiznúť zo stránok sklerotickej histórie, ale nie: zachovalo sa to spolu so staroslovanskými liečebnými postupmi „pri sviečke“.

Liečivé praktiky pomocou sviečky

Záhadne horiace sviečky … Áno, toto sa už uzdravuje! Sviečky sú samy o sebe úžasné: ich tenký, mierne praskajúci knôt nám poskytuje ohnivo intenzívny kontakt s nebom.

Odpradávna ľudia verili, že sviečky nie sú iba primitívnym zdrojom svetla v tme …

Naši predkovia boli pevne presvedčení, že sviečky zapálené počas liečebného rituálu (potom boli nainštalované nasledovne: jedna sviečka je v najvzdialenejšom ľavom rohu načrtnutého ochranného kruhu a druhá v najvzdialenejšom pravom rohu), poskytujú človeku jasný , flexibilná a vynaliezavá myseľ, očistite vzduch od prítomnosti zlých duchov a dezinfikujte priestor od dieťaťa od neláskavých myšlienok.

Aj „farba“ sviečok z pohanských slovanských čias bola hlboko symbolická:

– zelená sviečka znamenala lásku;

– modrá – bohatstvo, úspech;

– biela – bezpečnosť, pokoj, zdravie a harmónia;

– čierna (bohužiaľ) – dopad čiernych síl zla, poškodenia;

– červená – symbol výrazného sexuálneho, orgiastického začiatku.

Staroslovanské ženy horeli každú nedeľu bielou sviečkou, čím sa snažili ochrániť svoj domov a svoju rodinu pred zlým okom a silami zla. Zároveň ponúkli modlitbu k sviečke – rituálne kúzlo: prosili o udelenie tohto pokoja domu, požiadali o pokoj v rodine.

V kresťanských dobách prežili rituály pri sviečkach. Takže na Zelený štvrtok po „posvätnom státí“ Rusi priniesli z kostola horiace voskové sviečky a na dverách a stropoch ich domov spálili kríže. Kresťanské celonočné sviečky tak odháňali zlých pohanských duchov. A ak sa počas búrky zapálila „vášnivá“ sviečka, potom spoľahlivo chránila dom pred strašným hromovým úderom. Ak dajú takúto sviečku do včelieho domu, určite jej dá dostatok medu.

Horiaca vášnivá sviečka sa dostala do rúk ťažko chorým pacientom, ako aj pri bolestivých záchvatoch. A presne ten istý rituál so sviečkou existoval aj pri pomoci pôrodným ženám v kŕčoch úľavy. Tí, ktorí sa na Zelený štvrtok vracali z kostola, priniesli domov sviečky a schovali ich „za rímsu“ – opäť preto, aby chránili budovy pred búrkami a hospodárske zvieratá pred poškodením. „

Tu je niekoľko liečebných postupov pri sviečkach.

„Sviečky na zdravie“

Starí Slovania mali skrútené (zo siedmich zákrutov) voskové sviečky, hovorilo sa im „zdravotné sviečky“. Túžba zbaviť sa tejto alebo tej choroby mala byť napísaná na kúsok brezovej kôry a vložená pod sviečku. Potom už bola „sviečka“ samozrejme zapálená. Muž počkal, kým posledná z točivých sviečok dohorí až do konca, a opatrne vytiahol spod popolku brezovú kôru. Potom tento kúsok brezovej kôry s váženou túžbou po zdraví zapálil plameň sviečky, siedmy (vždy šťastný), skrútený.

Počas vykonávania tohto rituálu by ste si mali určite pamätať, že sám človek nemôže sfúknuť sviečku (inak vyfúknete svoj život vopred).

Sprisahanie o nespavosti

Každý z nás má občas nespavosť. Z nedostatku spánku sa niekedy vyvinie skutočná choroba.

Navyše nepomáhajú žiadne prášky na spanie: spite „na jedno oko“, srdce bije ako besné a ráno vstanete úplne zlomený. V takom prípade môže pomôcť iba staroslovanská liečebná prax.

Pred spaním zapáľte voskovú sviečku.

Zatvorte ním posteľ v ochrannom kruhu a povedzte nasledujúce sprisahanie:

„Drž sa, Bože, a ešte viac, Veles, môj spánok. S Lodiinou rýchlou a ľahkou myšlienkou, v pokoji od úsilia spravodlivých, ma prenes do inej trans-rieky. V harmónii, v rozkoši so mnou zotrvať, prebudiť sa v zdraví, vrátiť sa do reality! Goy! Spi v mojich očiach, ale v túto noc a počas dní skutkov skláň svoje obočie pred drahými bohmi mnohých, ktorých cesty – Cesty so mnou, ale znášajte so mnou inak. Tu je prosperita na spanie, klas do nového dňa v harmónii so mnou! Goy! Spi v mojich očiach, ale v túto noc zostaň do rána. Amulet je predovšetkým dobrý! Goy! “

Sviečka a jej horiaci knôt zjavne v sebe skrývali hlboký, posvätný význam.

Malý, skromný plameň splýval s kozmickou mágiou Ohňa, mágiou bohov. A nie nadarmo bol v poli múdrosti slovanských liečebných postupov uvedený úžasný rituál:

Pohodlne sa usaďte pred sviečkou horiacou v tme. Pomaly sa nadýchnite a vydýchnite z pľúc.

Sústreďte všetku svoju pozornosť na svetlo sviečok. Predstavte si, že celý váš život je priamo závislý od tejto slabej iskry. Jeho lúče podporujú všetky pozemské bytosti.

Rastliny toto svetlo absorbujú, divé zvieratá sa ním živia. Svetlo sviečky sa transformuje do iných telies. Aj ľudská smrť je ohnivá cesta, veľká energia večného života.

Tento oheň je schopný zmeniť naše telá na dym a popol a rozdeliť naše mäso na miliardy atómov.

Pozerajte sa na plameň sviečky, absorbujte silu a dynamiku tohto živého ohňa. Pociťujte život ako živý plameň: niekedy sa trasie sotva, niekedy stúpa smerom hore, prívetivo horí a svojou hrejivosťou ohrieva okolie. Oheň sviečok je večne živá sila!

Odstránenie negatívnych programov

Sviečky sa liečia. Roztavený vosk zo sviečok pripomína slzy. Tieto slzy pomáhajú uzdraviť človeka, zmierniť bolesť, strach, zlé oko a poškodenie.

Vosk absorbuje všetko negatívne, cudzie, zamerané na človeka, aj jeho vlastné, prichádzajúce zvnútra.

Voskovaný odliatok slúži ako štít, odráža podľa starodávnych liečebných postupov Slovanov všetky neduhy.

Pomocou voskových odliatkov môžete odstrániť kazenie, zlé oko, bolesti hlavy, nervozitu.

Voskové odliatky

Staroslovanská metóda je, mimochodom, ako každá starodávna múdrosť, celkom jednoduchá. Potrebujeme 150 g vosku, studenej vody, v ktorej bol predtým strieborný predmet. Vodu treba brať pred východom slnka a povedať:

„Predkovia-starí otcovia! Dovoľte mi vziať vodu zo všetkých zlých duchov, zo všetkých zlých čarodejníc, zo všetkých tvorov, zo všetkých bolestí, pre dobré zdravie toho i toho (meno). Gój! Sláva!“

Pri zbere vody v čistom potoku alebo rieke je potrebné naberať proti prúdu, zatiaľ čo v studni – od západu na východ, proti západu slnka. A keď sa vrátite domov s vodou, nikdy sa nemôžete obzrieť späť.

Vosk sa roztaví a potom sa naleje do studenej vody. Pred uskutočnením castingu si musíte premyslieť, čo konkrétne chcete vidieť: vplyv niekoho iného alebo niekto, kto ublížil, s akou škodou alebo napríklad chorobou. A potom sa pozrite, aký casting dostanete. Príznaky choroby, znehodnotenia a iné negatívne účinky vosku sú však dosť podobné.

zdroj: z útrob internetu a múdrosť našich predkov

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Ruská federácia a Čína vyzvali na zabránenie eskalácii krízy na Ukrajine

Rusko a Čína vyzvali, aby sa konflikt na Ukrajine nedostal do nekontrolovateľnej fázy, pričom zdôraznili…

7 hodín ago

Európa je už ako Ukrajina

Netreba mať bujnú fantáziu, aby sme si predstavili, čo by sa teraz dialo v Európe,…

7 hodín ago

„Globálny mierový summit o Ukrajine“ vo Švajčiarsku sa zúžil na konferenciu

Zatiaľ čo Kyjev pokračuje v prípravách na summit vo Švajčiarsku, podujatie sa zmenilo na konferenciu.…

8 hodín ago

VIDEO: „Cesta k zmieru nevedie cez falošnú politickú korektnosť.

Najprv sa treba vysporiadať s rétorikou politikov, vybraných médií a novinárov, ktorí dennodenne označovali Roberta…

8 hodín ago

Šimečka po úspešnom vyhecovaní spoločnosti do atentátu na Fica vyhlásil, že kvôli vyhrážkam smrťou podal trestné oznámenie.

Vodca progresívnych radikálov z PS priznal, že Slovensko sa ocitlo v špirále násilia kvôli iným…

8 hodín ago