slovanstvo

Slovanská múdrosť : Aké veci v našej domácnosti dávajú a aké berú energiu?

V priebehu rokov sú naše príbytky naplnené širokou škálou predmetov a vecí – od nevyhnutných, používaných v každodennom živote, až po zdobenie interiérov izieb. V minulých storočiach ľudia vždy vedeli, ktoré veci sú “dobré“ a ktoré “zlé“, vedeli, z akého materiálu by mali byť vyrobené. Dnes bioenergia postupne obnovuje tieto stratené poznatky.

Neštastie prinášajú :

  • Figúrky holubov, vrán, strák, močiarnych vtákov, orlov, bocianov
  • Figúrka slona s chobotom hore (trúbenie) – prináša šťastie do domu a pomáha poraziť nepriaznivcov a slona so spusteným chobotom (spí) – prináša skľúčenosť, melanchóliu, depresiu, časté ťažké myšlienky, stres do domu.
  • Socha psa alebo leva sediaceho na zadných nohách s otvorenými ústami prináša nešťastie, keďže priťahuje zlých duchov, pričom človeka zbavuje intuície.
  • Darčeky, ktoré nie sú podľa vášho gusta , prinesú nešťastie.
  • Obrázky, výtlačky zobrazujúce niečo nepríjemné pre oko narúšajú pokoj mysle, narúšajú duchovné zlepšenie, oslabujú pamäť.
  • Akýkoľvek obrázok rýb vás robí zraniteľnými voči poškodeniu a zlému oku a tiež priťahuje zlodejov do domu.
  • Mušle, ktoré si mnohí ľudia radi prinášajú ako suveníry prinášajú nešťastie, pretože vedú k zhoršeniu činnosti ciev a srdca.
  • Zvieracie rohy môžu spôsobiť stratu milovaného človeka alebo odlúčenie od neho , vyvolať chorobu a psychickú traumu.
  • Sadrové figúrky a figúrky sú zlé, pretože vám bránia sústrediť sa na to najdôležitejšie, odvádzajú vašu pozornosť od naliehavých záležitostí, oslabujú vašu vôľu a vedú človeka do sveta ilúzií.
  • Jedlá s trieskami a prasklinami strácajú svoju energetickú integritu, a preto narúšajú energiu jedla, buď znižujú jeho energetickú hodnotu, alebo ho robia úplne negatívnym. Jedenie alebo pitie takýchto jedál si len ublíži.
  • Nože ponechané na noc na stole akumulujú negatívnu energiu a priťahujú všetky druhy zlých duchov, ktorí po prijatí energie z tohto noža zostávajú dlho v dome a narúšajú spánok, pokoj a pohodlie domácnosti.
  • Staré opotrebované papuče alebo iné ošúchané topánky by sa mali vyhodiť a nedávať ich do skriniek a skriniek, pretože priťahujú poškodenie, zlé oko a ohováranie svojho majiteľa.
  • Nežiaducou vecou v dome sú aj malé soľničky, z ktorých sa soľ často vysype a okrem toho sa neustále hromadí po stranách. Majú tendenciu vyvolávať hádky, intrigy, hádky a dokonca bojovať proti škandálom, priťahovať zlé klebety.
  • Čínske lampáše nie sú v žiadnom prípade najlepším prvkom výzdoby miestnosti, pretože spôsobujú náhle bezdôvodné obavy a túžbu.
  • Metla v dome vždy symbolizuje peniaze. Použiť starú, opotrebovanú metlu znamená privolať skazu alebo dlhý nedostatok peňazí. Udržiavanie starej metly v dome znamená stratu spôsobenú chorobou.
  • Večerné zametanie podlahy podľa znamenia znamená vymetanie peňazí z domu – blahobyt nebude. Podlahy sa preto od nepamäti zametali v prvej polovici dňa.
  • Živé rastliny, ktorých stonky splietajú steny (okrem hrozna), majú tú vlastnosť, že priťahujú majiteľov domu rôzne choroby.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Šťastie prinášajú :

  • Domáce potreby s ľudovou maľbou majú pozitívny vplyv na nervový systém, rozveselujú. Vysvetľuje to skutočnosť, že každá kresba na nich je magickým symbolom alebo znakom, ktorý pochádza z hlbín storočí a slúži ako talizman zdravia, talizman múdrosti, intuície a pohody.
  • Matrioška s párnym počtom čísel je talizmanom pre peniaze, bohatstvo, pomáha vyhnúť sa bankrotu a tiež zachováva existujúcu pohodu a zdravie. S nepárnym počtom figúrok – chráni pred zlým nepozvaným hosťom, zlým okom, chorobou a rodinnými hádkami.
  • Sedacie vankúše vyšívané kvetmi teplých tónov sú talizmanom manželskej lásky, studené tóny – rozvíjajú dar predtuchy zlyhania, výšivka s obrázkom kvetov – chráni pred odlúčením od milovanej osoby, vyšívaná ozdoba – chráni pred náhlym nebezpečenstvom , výšivky zobrazujúce ľudí, krajinu, budovy – pomáha udržiavať úspech v rôznych obchodných snahách.
  • Kožušina podľa dlhoročného znaku podporuje úspešný obchod, navýšenie kapitálu a tiež chráni získané skôr.
  • Fikus okolo seba vytvára pozitívnu auru, pomáha sústrediť sa, upokojiť sa po strese, uhasiť nervozitu, normalizuje energiu v dome. Ak chcete obnoviť fyzické a duševné zdravie, sadnite si večer na pol hodiny k fikusu, držte jeho list medzi dlaňami a zatvorte oči, mentálne mu povedzte o svojich zlyhaniach a on vám pomôže zbaviť sa negatívnych myšlienok a emócií.
  • Figúrka medveďa, umiestnená na viditeľnom mieste, chráni dom pred zlými duchmi a zlými kúzlami, je talizmanom rodinného krbu a tiež uchováva peniaze v dome. Mal by byť striedavo v izbe, potom v kuchyni.
  • Klasy pšenice, raže, ovos, prispievajú vždy len k pohode, bohatstvu, zdraviu, pohodliu a pokoju v dome. Dokonale neutralizujú prúdy negatívnej energie.

Preto sa v období od 25. decembra do 6. januára odporúča neustále držať na stole vázu so sušienkami, chlebom…

  • Silným amuletom proti zlému oku a poškodeniu sú RODové znaky. Mali by sa nachádzať oproti predným dverám a nielenže vás ochránia pred zlým okom a hosťami so zlými úmyslami, ale tiež im zabráni priblížiť sa k vašim dverám.

Vďaka RODovým znakom v dome je menej škandálov a konfliktov, ohovárania a hnevu, ktoré môžu vzniknúť kvôli maličkostiam.

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

Chmelár: „Slovensko prežilo najdramatickejší deň svojej modernej histórie – 1. atentát na slovenského politika. Teraz sme v ohrození všetci. Robo, drž sa, potrebujeme ťa!“

Publicista, politický analytik a vysokoškolský pedagóg Eduard Chmelár vo svojom príspevku reagoval na atentát, ktorý…

3 hodiny ago

VIDEO: „Prekvapuje ma, že okrem premiéra Fica nie je zranený žiadny ochrankár. Oni majú nastaviť svoje hrude a svoje telo.

Musia počítať, že prídu o život,“ reaguje na pokus zavraždiť šéfa slovenskej vlády a neprofesionálnu…

3 hodiny ago

Premiéra Roberta Fica stále operujú, jeho zdravotný stav je mimoriadne vážny

Zdravotný stav premiéra Roberta Fica (Smer-SD) je po útoku v Handlovej mimoriadne vážny. Stále ho…

6 hodín ago