zaujímavosti

Realita verzus ilúzia. Ľuďom ukradli ich schopnosť „dešifrovať medzi skutočnosťou a fikciou“

Hovorí sa , že riaditeľ CIA William Casey povedal Ronaldovi Reaganovi: „Budeme vedieť, že naše dezinformácie sú úplné, keď všetko, čomu americká verejnosť verí, je nepravdivé.“

Rýchlo vpred tridsať rokov a neexistuje žiadna fikcia, ktorú by masy nezhltli.

Od Woke cez COVID až po vojnu na Ukrajine, ľudia už nekonajú svoje vlastné ideologické púte k pravde – pravde sa pripravujú ich politickí priaznivci.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

V súčasnosti je malý rozdiel medzi dvoma hemisférami: realitou a ilúziou. Nejde ani tak o to, že ľudia boli okradnutí o schopnosť dešifrovať medzi týmito dvoma, ide o to, že fakty sa preorientovali na fikciu a fikcia na fakty. Je to degradácia epistemológie taká významná, že ľudia ani nevedia, že nevedia, že nevedia, čo sa deje, citujem jedného bývalého anarchistu.

Vo veľkej schéme vecí ľudstvo krivo prisahalo a život, ako ho poznáme, sa premenil na akýsi druh sci-fi, telenovely s niekoľkými spoločnými predkami reality . Dokonca aj správne zmýšľajúci ľudia potrebujú ekvivalent mozgovej motorovej píly, aby vyhĺbili množstvo nepravdepodobných príbehov do niečoho, čo sa len vzdialene podobá realite. Ide nad rámec beletrie k prediktívnemu programovaniu. Nielenže vás klamú; ukazujú vám, že vás klamú .

Čo nie je pre oklamaných ani tu, ani tam, je záznam ich podvodníkov. Predtým, ako atrament na novinovom papieri zaschol, falšovanie COVID-u boli pochované falošnými klamstvami vojny, Zelenského standing ovation vo Westminsteri zrazilo zverejnenie údajov spoločnosti Pfizer z tribúny a tí, ktorí sa predtým pripojili k COVID, boli pripútaní. ich ukrajinské nevesty.

Celé toto fiasko zadržiava vodu, pretože to, čo si ľudia myslia, že vedia s istotou, že to tak nie je , je konsenzus. Duchovnému prostrediu vládne prevaha výmyslov, klamstiev a falošných prorokov. Ľudia uctievajú prozaiku a oslavujú umelosť. Naše morálne rozhodnutia sa riadia frázami a nie cnosťou, anekdotou a nie dôkazmi.

Aby sme to skomplikovali, to, čo bolo predtým považované za posvätné, sa stalo svetským a to, čo bolo predtým profánne, sa stalo posvätným, citujem Roberta Sepehra.

Zúri tu vojna, dobre, ale jej dejisko operácií nájdete vo vnútri ľudskej psychiky. Je to vojna proti vedomiu, atrofia kultúry a jej kruté dôsledky sú duchovným neduhom ľudstva.

Slobodomurári napríklad pochopili, že informácie sú sila. Pred zvedavými očami nižších rádov sa ukrývajú ezoterické tajomstvá vesmíru.

Vtedy, ako aj dnes, nestačí, aby títo ľudia mali monopol na vedomosti, musia všetkých ostatných pripraviť o ich osvietenie, alebo ísť ešte ďalej a šíriť nevedomosť. Ide nad rámec cenzúry protiargumentov k podnecovaniu klamstiev, nejde ani tak o rozpad spoločnosti, ale o sebaupálenie.

Ľudia sú dezinformovaní a ohromení a vysielaní ako agenti dezinformácií, aby ďalej dekonštruovali to, čo zostalo z už dekonštruovanej reality.

Aby toho nebolo málo, za posledné dva roky sme sa nepoučili. Ľudia sa zmietajú od jednej krízy k druhej. Kráčajte bezcieľne z karanténneho tábora do protileteckého úkrytu, ktorým smerom ich nasmerujú ich politickí nadriadení, aby ste sa de jour vysmievali tomu, kto je nominovaný ako metla spoločnosti. Veľkou národnou zábavou je stretávať sa pri pranieroch a hádzať kapustu na antivaxxerov , Rusov (sem vložte svojho antihrdinu).

Infovojna

Ak to všetko znie nápadne ako informačná vojna, pravdepodobne to tak je.

Bitka o srdcia a mysle sa presunula online. Naša božská iskra života je prepracovaná na dáta. Niečo božských rozmerov nás núti k internetu, k dátam – náš každodenný chlieb (a cirkusy), naši digitálni avatari žijú bohatšie a zmysluplnejšie životy ako ich záškoláci.

To, čo prestáva stáť za sviečku, je epistemológia našich údajov.

Nezáleží na tom, na ktorej strane plota stojíte – ako karta s členom veľkého prebudenia alebo užitočným idiotom na ľavom uzamknutom mieste, stále ste súčasťou toho istého problému. Boli ste rukojemníkmi série príbehov, ktoré trieda predátorov položila na lopatu a ktoré boli navrhnuté s jediným cieľom, aby ste zostali zaujatí a nie informovaní, sedaví a bez nálady. Vo svete algoritmov sú si všetci rovní a dáta sú len dáta, nie je v nich žiadna morálka.

Tieto udalosti sa odohrávajú ako drásajúce nechty, ale realita je taká, že by sa nemali riešiť. Neexistujú žiadne odpovede ani náhrada, je to vaša pozornosť a nie vaše systémy viery, čo sa zbiera.

Títo pekelní psi chcú, aby ste si vybrali svoju stranu, vybrali si svoj boj, ale uistite sa, že vaše bojové línie sú sociálne médiá a že nehádžete Molotovove kokteily na Babylonskú vežu.

Každý má v boji psa. Najmä tí, ktorí bažia po krvi neočkovaných alebo volajú po násilie voči Rusom , ktorí tak podľa Voltaira robia preto, lebo tí, ktorí vás dokážu prinútiť veriť v absurdity, vás môžu prinútiť páchať zverstvá .

Ak je psychika človeka v obkľúčení a neurčí nepriateľa za obetného baránka, možno bude múdrejší, kto naňho skutočne útočí, a to by jednoducho nešlo.

V tomto divadle absurdných ľudí sa aklimatizujte na fikciu, pretože je to jednoduchšie ako konfrontovať nepríjemné pravdy. Ale v týchto úrodných podmienkach sa premyje každá verzia reality, bez ohľadu na to, aká je neistá. To je miesto, kde do boja vstupuje Veľký reset.

Akonáhle človek znesvätí moralistické a kultúrne mapy sveta, jeho miesto v ňom bude čoraz neudržateľnejšie. Ľudia strácajú kontakt s realitou a tým, čo znamená byť človekom.

Následná kríza identity ich necháva náchylné na nepriateľské prevzatie moci. Okrem iných vecí, ktoré by sa mohli pokaziť, je prípadné mikročipovanie populácie a rozhrania mozgových strojov .

Prediktívne programovanie

Ale chystajú sa ešte zvláštnejšie veci. Prediktívne programovanie je teória skrytej ruky ovládajúcej páky reality. Akási kancelária na úpravu reality, ktorá zahmlieva udalosti skutočného sveta prostredníctvom filmovej, literatúry a mediálnej manipulácie.

Základným princípom je tu psychologické podmieňovanie, ktoré znižuje odpor ľudí voči akceptovaniu plánovaných budúcich udalostí a povzbudzuje ich, aby vymenili konkrétne štruktúry reality za statické konštrukcie, až kým nakoniec náš zdedený svetonázor nenahradia mýty a archetypy.

To, že prežívame objektivizáciu triedy predátorov, nie je diskutabilné. To je ich mesiášsky komplex vtlačený do kolektívneho vedomia a premietnutý späť do skutočného sveta. Masy z vlastnej vôle vdychujú život týmto groteskám a zatierajú spoločenskú štruktúru.

Odhalenie metódy

Ide však ešte hlbšie ako prediktívne programovanie. Niektorí tomu hovoria Zjavenie metódy.

Podľa Michaela Hoffmana : najprv potlačia protiargument, a keď nastane najvhodnejší čas, odhalia aspekty toho, čo sa skutočne stalo, ale v obmedzenom rozsahu.

Bolo nám povedané, že vakcíny sú neškodné, kým spoločnosť Pfizer nespochybnila svoje vlastné bezpečnostné tvrdenia, ale až potom, keď bol zaočkovaný celý svet. 

Obhajcovia zablokovania v korporátnych médiách sú teraz takmer jednomyseľní v tom, že zablokovanie spôsobuje viac škody ako úžitku. Toto nie je svojvoľná tvár, ale skôr starostlivo naplánovaný sled odhalení, keď na to dozrie čas.

Michael Hoffman naznačuje, že vládnuca elita dáva najavo svoju nadradenosť. Vyhlasujúc sa za virtuóznych zločincov, ktorí sú nad zákonom a bez výčitiek. Ale predovšetkým vám jasne hovoria, že ste bez možnosti nápravy, tieto udalosti sú mimo vašej kontroly, rovnako ako váš vlastný osud. Nakoniec ľudstvo pohltí pocit apatie a abúlie, ktorý nás demoralizuje až do bodu, keď pripustíme porážku systému, ktorý nedokážeme zmeniť.

Nie, že by ste niekedy dostali náhradu. Dom nie je dimenzovaný na vlastné upratovanie . Hlboko v ich právnom štáte je pochovaná skrytá ústava, ktorá hovorí: nič sa nedeje bez vášho súhlasu. V tejto verzii zmluvného práva, keď je pravda skrytá na očiach, súhlasíte s ňou. Niekde existuje nepodpísaná zmluva s vašou prísahou.

Nakoniec sme všetci obeťami toho istého majstrovského ťahu, či už klávesový evanjelista alebo štátny ospravedlnenec, všetci sú kráľovsky posratí a nejde ani tak o to, že sa smejú vám, ale o to, že sa smejete sami sebe.

Dustin Broadbery

O autorovi: Dustin je spisovateľ a výskumník pôsobiaci v Londýne, ktorý za posledné dva roky písal o New Normal, najmä o etických a právnych otázkach týkajúcich sa blokovania a mandátov, o histórii a pláne k dnešnému stavu biologickej bezpečnosti a kľúčových hráčoch a inštitúciách zapojených do globalizované prevzatie nášho spoločného majetku.

Okrem COVID-19 Dustin píše o spravodajskom štáte, veľkom technickom dohľade, veľkej filantropii, koopcii aktivizmu a ľudských právach.

sk správy

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Slovensko je rajom pre milovníkov hôr.

Máme niekoľko úchvatných hôr, ktoré sa oplatí navštíviť. Tu sú niektoré z najkrajších hôr na…

8 hodín ago

VIDEO: Beňová o opozičnej tlupe- „Potrebujeme ochranu pred nimi“

Lži progresívnych propagandistov v médiách hlavného prúdu a nedôstojnosť prezidentky, jej protokolu a jej progresívnych…

8 hodín ago

The Independent: Prevaha Ruska v živej sile a zbraniach približuje nevyhnutný pád mesta Časov Jar

Ukrajinské ozbrojené sily vedú zúfalý boj o udržanie mesta Časov Jar. Upozorňuje a to „The Independent“. Ruské…

8 hodín ago

FT: Francúzi sa od Macrona odvracajú pre ekonomické problémy

Francúzi začínajú byť z Emmanuela Macrona rozčarovaní a v dôsledku rastúcej nedôvery čaká prezidenta a…

8 hodín ago

Rusko sa postavilo proti gigabanke JPMorgan, ktorá je chrbtovou kosťou západného finančného systému.

Ak sa Putin rozhodne znárodniť ruskú centrálnu banku, vyhlási vojnu najvplyvnejším rodinným klanom na svete,…

8 hodín ago

Rusko zaradilo Zelenského na zoznam hľadaných zločincov

Rusko zaradilo na svoj zoznam hľadaných osôb, ktorý obsahuje desiatky tisíc položiek, niekoľko zahraničných politikov…

8 hodín ago