zamyslenie

Predaj zbraní vrahom modernej vojny v „Démonickom svete hore nohami“. Kriminalizácia spravodlivosti

Zatiaľ čo najdespotickejší zločinci na svete sa voľne pohybujú vo svojich vežiach zo slonoviny, drobní zločinci a spravodliví sú pevne uväznení za mrežami.

Toto je spôsob, akým funguje „právo“ vo svete, kde nespravodlivosť prevzala úlohu spravodlivosti.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Dohody uzatvárané medzi tými, ktorí zastávajú najvyššie miesta moci, sa čoraz viac uzatvárajú bez akéhokoľvek odvolávania sa na verejný záujem, demokratické postupy, medzinárodné protokoly alebo právo krajiny, v ktorej sú prijaté.

Zatiaľ čo na úrovni ulíc, cvičenia pre styk s verejnosťou vyvolávajú dojem, že sa bráni nejaký „národný záujem“. Zastáva sa nejaká nedotknuteľná pravda, ktorá sa nesmie spochybňovať.

Británia, USA a ich najbližší spojenci teda „odsudzujú“ – v starostlivo kódovanom cvičení pre styk s verejnosťou – izraelské nemilosrdné vraždenie desiatok tisíc Palestínčanov v Gaze, no naďalej týmto vrahom dodávajú najnovšie zbrane moderného vedenia vojny.

Potom, keď Netanjahu nariadil zničenie iránskeho konzulátu v Damasku, pričom zabil 11 ľudí vrátane najmenej dvoch vysokých veliteľov jednotiek al-Quds iránskych revolučných gárd, vedenie Iránu rýchlo dostalo varovanie, že sa im pomstí.

V tomto bode západní vodcovia, ktorí odsúdili bezohľadné zabíjanie izraelskej armády v Gaze, vyskočili na nohy a bezostyšne oznámili „železnú“ garanciu, že „nebudú váhať brániť Izrael pred jeho nepriateľmi“.

A tak aj urobili – keď to Irán považoval za pravdivé – a v starostlivo vypočítanej reakcii, ktorá používala relatívne pomaly sa pohybujúce projektily a (chápeme) predbežné varovanie vydané v dostatočnom predstihu pred jeho zámerom – spustili flotilu bezpilotných lietadiel a rakiet, aby narušili hlavné izraelské vojenské letisko.

Vláda Spojeného kráľovstva, ktorá nerešpektovala – ako sa stalo normou – medzinárodné právo a protokoly o vojenskej angažovanosti, nariadila svojim bojovým lietadlám zasiahnuť nad izraelským územím, aby zostrelili prichádzajúce iránske hlavice na úkor britských daňových poplatníkov bez konzultácie. USA sa zapojili rovnakým spôsobom.

Takáto (pretrvávajúca) dravá bravúra sa prejavuje v kauze obhajoby neobhájiteľného. Irán je krajina, ktorá odolala tlaku, aby sa stala ďalšou stálou americkou vojenskou základňou. Zostáva teda verejným nepriateľom Blízkeho východu č. 1 podľa definície západného vojnového štváča.

Napokon, ako by mohlo byť arabskej krajine stále dovolené, aby fungovala podľa svojich vlastných kultúrnych praktík a tradícií a nepokľakla pred mocou veľkého brata, aby sa prispôsobila západným zvyklostiam a energetickým požiadavkám?

Takže ak sa objaví dlho očakávaná výhovorka na vyfúknutie Iránu z vody, bude to znamenať zavŕšenie čistého vyčistenia hegemonických ambícií USA (a spojencov) na Blízkom východe a skvelú šancu dostať svoje krvou nasiaknuté ruky na oveľa cennejšie. nerastné aktíva. Aspoň taký bol názor Neoconov predtým, ako Irán začal budovať jadrové kapacity.Nepremýšľajte však príliš o tom, ako by na takýto výsledok mohli reagovať Rusko, Čína a ďalší spojenci Iránu.

„Nie,“ hovorí lord Cameron, minister zahraničných vecí britskej vlády. „Musíme pokračovať v predaji zbraní Izraelu. Musíme pevne držať.”

A to aj napriek celosvetovému protestu proti takémuto konaniu veľkého počtu vnímajúcich ľudských bytostí, ktoré si stále zachovávajú skutočné hodnoty, vrátane rýchlo slabnúcej schopnosti myslieť.

„Preboha,“ hovorí britský minister financií Jeremy Hunt „predaj zbraní do Izraela prináša miliardy, nemôžeme ich len tak vyškrtnúť, však. Národné hospodárstvo si nemôže dovoliť ísť ďalej zadlžovať.“

“Ale čo blížiace sa všeobecné voľby?” hovorí konzervatívna hierarchia. “Čo ak sa voliči priklonia na stranu Palestínčanov a odmietnu našu líniu?”

Minister financií nemusí dlho rozmýšľať „V tom prípade pôjdeme s voličmi a zakážeme predaj zbraní. To by mohlo zvýšiť naše šance na jeseň. Finančnú stratu nahradíme zvýšením daní na potraviny a palivo.

Musíme dodržať náš záväzok Great Reset a Green New Deal vyhladovať farmárov, zasiahnuť pracovníkov v priemysle a zbaviť svet fosílnych palív, však?

Morálku tohto príbehu nie je ťažké pochopiť: Boh je len jeden – boh sily a kontroly. Boh „celospektrálnej dominancie“.

Okrem toho sa hra na klamanie pohybuje tak a tak, aby to vyzeralo, že ide o nejaký pokus „udržať spravodlivosť“ a brnkať na struny demokracie.

Architekti kontroly si teda hovoria: „Nepúšťajte do obrazu žiadne humanitárne inštinkty. Nie, to znamená začiatok konca sveta, ako ho poznáme. Koniec koncov, náš centralizovaný systém satanskej kontroly je nový normál, je v našom záujme, aby väčšina nechcela byť narušená zmenami súčasného stavu.“

Niektorí čitatelia sa možno pýtajú: čo je za rohom, ak týchto diablov, ktorých poznáme, nahradia diabli, ktorých nepoznáme?

No, v skutočnosti súčasní diabli miešajú ten istý zlý hrniec ako ich predchodcovia, takže ďalší budú nepochybne pokračovať v práci: nechajte všetkých zvyšných odporcov úplne vymazať mozog, umelú inteligenciu, mikrovlnnú rúru a zbaviť ich majetku. Dostaňte národné štáty z cesty. Vytvorte nadnárodný centralizovaný Nový svetový poriadok, ktorý urobí akýkoľvek prejav lásky trestným činom. Vyčistite umenie, spiritualitu a približne 90 % ľudskej populácie.

Videli ste rovnaký nápis na stene?

Možno áno, keďže je stále ťažšie to neurobiť. Zostáva však tendencia vydrhnúť to z tehál – ako Banksyho prekvapivé pravdy – namiesto toho, aby sme sa postavili realite.

Obrana neobhájiteľného stiahne človeka do tej istej hadej jamy, v ktorej žijú genocídni vrahovia. Je to samovražedná misia a na konci tohto konkrétneho tunela nie je žiadne svetlo.

Vieme, čo musíme my, cieľavedomí ľudia, robiť. Opakuje sa to vo všetkých mojich spisoch. Už teraz by sme mali výrazne pokročiť v našom záväzku brániť Život. Každý deň by sme mali plánovať kroky, ktoré musíme podniknúť, aby sme získali späť kontrolu nad našimi osudmi a spojili sa s inými nezomby cieľavedomými ľuďmi za rovnakým cieľom.

Revolúcia zdola nahor, ktorá vyženie démonov v ľudskej podobe, ktorí tak vytrvalo upierajú naše slobody, jedinečné sily myslenia a dokonca aj naše duše, je tak blízko, ako si ju spoločne dokážeme vyrobiť.

Najvyšší zdroj nám dal všetku silu, ktorú potrebujeme, aby sme konali. Tým, že túto silu nepoužívame, necháme ju uschnúť na viniči. Toto je trestný čin. Zločin, ktorý robí človeka spoluvinníkom pri pozývaní na vnútornú a vonkajšiu kolonizáciu démonmi.

Bojujeme za budúcnosť toho, čo vyhlasujeme za „lásku k životu“. V našom odhodlaní zvíťaziť ako víťazi v tom, čo sa stalo doslovným stretom medzi silami života a silami smrti, nemôže byť žiadny kompromis.

Ale pamätajte, ‘najtmavšia hodina je tesne pred úsvitom’.

Každý z nás má zohrávať kľúčovú úlohu pri inšpirovaní zajtrajšieho úsvitu, aby prelomil horizont ako horiaci hlásateľ nášho energetického odhodlania zbaviť túto krásnu planétu mocou posadnutých politických parazitov.

Tí, ktorých krvou zafarbené ruky majú vojnové zisky za cennejšie ako obrana nesmierneho daru života. Dar, ktorý je nenahraditeľným základným právom všetkých národov. Z celého ľudstva. Poznámka: politický dialóg zobrazený v tomto článku sú slová autora, nie citácie citovaných.

Julian Rose

O autorovi: Julian Rose je ekologický farmár, spisovateľ, vysielateľ a medzinárodný aktivista. Je autorom štyroch kníh, z ktorých posledná „Overcoming the Robotic Mind“ je jasnou výzvou, aby sme odolali despotickému ovládnutiu našich životov Novým svetovým poriadkom. Navštívte jeho webovú stránku pre ďalšie informácie www.julianrose.info 

skspravy.sk

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

redakcia SN 2

Recent Posts

Čo naši predkovia nazývali Nocou Svaroga a za akým účelom umiestnili Zdroj života do útrob Midgard-Zeme?

„Po úplnom zničení katastrofou infraštruktúry civilizácie Midgard-Zeme, sa len malej časti ľudí podarilo udržať si svoju…

9 hodín ago

Zádielska tiesňava

Zádielska dolina, známa aj ako Zádielska tiesňava, je pozoruhodná lokalita ukrytá v Slovenskom krase. Tento…

9 hodín ago

Americké velvyslanectví v Kišiněvě přišlo s novým způsobem, jak uvrhnout Moldavsko do války

Moldavský ministr zahraničí Mihail Popşoi prohlásil, že země díky evropské pomoci snižuje svou energetickou závislost…

9 hodín ago

Američania uvalili sankcie na slovenskú spoločnosť! Firma predáva počítačové vybavenie a softvér Rusom

Spojené štáty v stredu uvalili nové sankcie na stovky osôb a právnických subjektov, ktoré súvisia…

9 hodín ago

Rada Európy zapaľuje rozbušku s názvom Kosovo

" Ako sa v „demokratických“ mozgoch západných lídrov zrodila myšlienka, že by sa formálne neexistujúci…

9 hodín ago

GLOBSEC si zas otiera nohy o „spurných“ Slovákov

Výsledky prieskumu, ktoré GLOBSEC každoročne vydáva v reporte GLOBSEC Trends, tvrdia, že aj napriek minuloročnému prepadu…

9 hodín ago