slovanstvo

Prečo Hitler zaútočil 22. júna a Stalin usporiadal “Pochod” víťazstva 24. júna?

Prečo sa všetky kontrolné body slnečných javov vyskytujú o 2-3 dni skôr ako je sviatok Najjasnejšieho Boha, ktorý na túto udalosť dohliada.

Napríklad 22. decembra prichádza zimný slnovrat a to je deň temného boha Karachuna, no Vianoce boha svetla Koljada sa oslavujú 25. decembra. 21. – 22. jún je letný slnovrat, no sviatok boha svetla sa oslavuje 24. júna. Potom, z nejakého dôvodu, nikto nevedel dať na túto otázku zrozumiteľnú odpoveď a práve nedávno sa na internete objavilo zaujímavé vysvetlenie tohto javu od „hľadača šťastia“. Nižšie uvádzame jeho verziu takmer bez zmien:

„22. jún, dokonca aj v staroveku, bol považovaný za nevľúdny deň. V kalendári našich predkov bol tento dátum uvedený ako hadí deň .

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

22. júna 1812 Napoleon poslal vojskám výzvu, v ktorej obvinil Rusko z porušenia Tilsitskej dohody a vyhlásil jej vojnu.

22. jún 1941 – začiatok Veľkej vlasteneckej vojny, keď nacistické Nemecko a jeho spojenci zaútočili na ZSSR.

Ale Stalin usporiadal Prehliadku víťazstva v priaznivý deň 24. júna 1945.

Prečo však práve 24. júna a nie hneď po podpísaní kapitulácie Nemecka? A prečo práve tento deň a nie iný? A hlavne, prečo si Hitler vybral na útok 22. jún? Najprv pochopme, prečo Stalin usporiadal túto prehliadku 24. júna, aby sme pochopili, prečo Hitler zaútočil 22. júna.

A čo sa teda udialo u nás a vo svete 24. júna v minulosti:

1. 1314 Škóti porazili Angličanov a obnovili ich nezávislosť.

2. 1894, vznik Medzinárodného olympijského výboru (MOV).

3. 1941 začal sovietsky informačný úrad vydávať svoje správy.

Toto sú dôležité udalosti, ktoré sa stali v minulosti k dátumu 24. júna.

Dá sa, samozrejme, zahodiť všetky tieto udalosti z minulosti a povedať, že Stalin určil “prehliadku” na 24. júna, keďže bol zasväteným mystikom. A súčasne so začiatkom práce Sovietskeho informačného úradu v roku 1941.

Ale je to tak len na prvý pohľad. A aby sme plne pochopili, musíme pochopiť, prečo Hitler zaútočil 22. júna. Tu sú niektoré ďalšie zaujímavé a dôležité dátumy, ktoré v minulosti pripadali na 22. júna:

1. V roku 1633 sa Galileo Galilei na kolenách v dominikánskom kláštore zriekol heliocentrického modelu sveta (presne podľa toho, ktorý žijeme teraz). Bolo to presne na mieste, kde si Giordano Bruno vypočul svoj rozsudok smrti, neskôr upálený za to, že bol zástancom tohto konkrétneho modelu.

2. 1940 Francúzsko podpísalo kapituláciu na tom istom aute, kde v roku 1918 podpísalo kapituláciu aj samotné Nemecko.

Okrem týchto udalostí sa v minulosti udialo veľa, čo sa zhodovalo s dátumom 22. júna, ale nebudeme sa im venovať. A prejdeme rovno k hlavnému bodu. Na Zemi existuje taký astronomický jav, ktorý sa nazýva letný slnovrat. Kvôli nakloneniu zemskej osi k ekliptike Slnka sa počas tejto udalosti na severnej pologuli začína astronomické leto, najdlhší deň v roku a najkratšia noc. Dátumy tohto letného slnovratu sa z roka na rok líšia a spadajú medzi 20. až 22. júna.

Teraz si pamätáme, ako v nacistickom Nemecku zaobchádzali s dávnymi vedomosťami, dokonca aj samotná svastika nacistického Nemecka nie je nič iné ako slovanský slnovrat. Takýto symbol sa nachádza všade na svete, od Indie a Egypta až po Latinskú Ameriku. A znamená pohyb slnka.

Pamätáte si na jednu z posledných nemeckých útočných operácií s názvom Slnovrat? Názov nebol len vymyslený, účelom operácie bolo obrátiť boha Slnka tvárou v tvár Nemecku a zvrátiť priebeh vojny.

Naši predkovia, podobne ako predkovia Nemcov a Árijcov vôbec, uctievali slnko a nie modly, ako si niektorí myslia. Predkovia celého ľudstva na Zemi vedeli o Slnku a astronómii viac, ako si mnohí myslia. Vedeli, aké dôležité je slnko pre život na Zemi. A teraz o tom všetkom vedia svetovládcovia viac ako obyčajní ľudia, ktorí nemajú dostatočné vedomosti.

Spomeňte si na Grefov prejav, kde povedal: Ak ľudia zistia pravdu, bude ťažké s nimi manipulovať a ovládať ich.

Ale späť k tomu hlavnému, prečo Hitler zaútočil 22. júna?

Práve kvôli letnému slnovratu, keď Boh Slnka spal, sa Hitler rozhodol zaútočiť na ZSSR.

A Stalin usporiadal “Prehliadku” víťazstva 24. júna, keď sa Boh Slnka prebudil zo zimného spánku a opäť pokračoval vo svojom pohybe.

Poviete si, ale keďže Hitler zaviedol svastiku a jednu zo svojich operácií nazval „Slnovrat“, znamená to, že to bol spravodlivý človek a Stalin sa tomu naopak postavil? Tu leží hlavný podvod. Hitler a jeho priaznivci vzali všetky tieto staroveké symboly len preto, aby ich zvrhli, aby v budúcnosti odradili ľudí od uvažovania o solárnych symboloch a znakoch. Takže svastika je teraz u nás zakázaná ako nacistický symbol. A to vedie k odmietnutiu u ľudí pri pohľade na to.

„ Slnovrat “ hovorí sám za seba. Faktom je, že výška poludňajšieho slnka nad obzorom sa počas dní tohto javu nejaký čas nemení, akoby stála, akoby zamrzla a po skončení tohto javu sa naďalej mení, pohyb začína (to znamená, že dĺžka dňa zostáva nezmenená tri dni a potom sa začne skracovať).

A teraz sa zamyslite logicky, staroveký slnovrat a svastika privlastnená Hitlerom, ktoré ukazujú pohyb slnka, no Hitler si z nejakého dôvodu vyberie dátum, kedy tento pohyb nenastane? A naopak, Stalin si vybral dátum začiatku tohto hnutia. V dôsledku toho prichádzame k záveru, že v boji medzi dobrom a zlom, medzi rozvojom a degradáciou bol Stalin na strane dobra a rozvoja civilizácie a Hitler bol na strane zla a zastavil akýkoľvek rozvoj ľudstva.

V roku 2020 sa 24. júna v Rusku konala Prehliadka víťazstva. Sme si istý, že tento deň bol vybraný z nejakého dôvodu – je to dátum začiatku hnutia, rozvoja krajiny.

Slovanské Noviny

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

Co znamená ultimátum Ruské federace Západu? Plány Ruska na Donbasu

Ruská federace oznámila cvičení na použití taktických jaderných zbraní. Ruské úřady oficiálně spojily cvičení o…

46 minút ago

O toľkej empatii k národu ste už dlho nečítali. Škoda, že nepatrí tomu slovenskému

Prezidentka SR Zuzana Čaputová počas piatkovej rozlúčkovej návštevy v Kyjeve rokovala aj s predsedom ukrajinskej…

2 hodiny ago

Rusi ovládli okolie Charkova. Na čo sa pripravuje Ukrajina a USA?

Bojovníci skupiny ruských ozbrojených síl (AF) Sever ovládli päť osád v Charkovskej oblasti. Novinárom to oznámilo ruské ministerstvo…

2 hodiny ago

Zaujímavé – emigrácia zo slobodnej Ukrajiny do neslobodného Bieloruska

Zaujímavý paradox zverejnila agentúra RIA. Občania "slobodnej a demokratickej" krajiny, ktorá vstupuje do NATO a chce aj…

2 hodiny ago

Reuters: Rusko v máji vytvorí nový rekord vo vývoze ropných produktov do Singapuru

Obchodníci a analytici odhadujú, že vývoz ruskej nafty do Singapuru dosiahne najvyššiu úroveň v tomto…

2 hodiny ago