svet

P.C.Roberts: Jsou bílí Američané privilegovaní nebo pronásledovaní?

Dva profesoři práva na Georgetownské univerzitě v soukromém rozhovoru mezi sebou vyjádřili znepokojení nad tím, že nejhorší studenti ve třídě byli černí, píše v komentáři Paul Craig Roberts.

Paul Craig Roberts, americký publicista

Věřím, že profesoři měli zájem o černošské studenty, ale jsem si jist, že jejich hlavním zájmem bylo „co budeme dělat?“
Na amerických univerzitách a veřejných školách je dnes nedostatek výkonu u černých studentů s kvótovým příjmem vážným a velkým problémem pro bílé profesory a učitele. Pokud jsou nejhorší školní známky černé populace ve třídě u bílého profesora, tak vše vyšetřuje mocná policie univerzity. Navíc policie bude muset najít nějaké chyby, nebo alespoň necitlivost a nedostatek zájmu, pokud ne přímo rasismus. Policie to najde, protože musí ospravedlnit svou existenci a rozpočet a protože ráda předvádí svou moc. Navíc, pokud nenajdou problém podle výše uvedeného popisu, černá studentská unie způsobí rozruch a sama policie se stane součástí vyšetřování.

Mám podezření, že ti dva profesoři odhadli situaci. Otázka pro ně zněla: „Jak v naší třídě přežijeme nedostatečný výkon černých studentů?“ Prohodíme jednoho nebo dva nejhorší a zbytek bude pracovat s klasifikací B, oni v C, a tak podobně dokola, neexistuje žádné nařízení, které by nám to mohl připsat jako rasismus? Pokud to uděláme, jednoduše předáme problém dalšímu profesorovi a může tak pokračovat, až se stane problémem advokátní komory, když absolventi Georgetownských práva budou sedět na advokátní zkoušce.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Nebo můžeme riskovat, že propadne nějaký černošský student nebo mu dokonce dáme D?   Jinými slovy, výsledek jednání profesorů zní:   Musíme zrušit standardy, abychom se vyhnuli pronásledování za rasismus.Profesoři byli nejprve s takovým problémem konfrontováni v případě feminismu. Vzpomínám si, jak mi akademik řekl, že nikdy ženu nevyhodí protože mohla tvrdit, že jíi dělal návrhy a vyhodil ji, protože to odmítla. Řekl, že C je nejnižší známka, kterou by riskoval dát studentce, která prošla kurzem. Řekl, že studentky, které nebyly na úrovni, se postupem času naučily, jak mu sdělit, že by mohl mít potíže, pokud by jejich známky nebyly uspokojivé.

Univerzita v Georgetownu propustila bílou profesorku práva za to, že ve skutečnosti říkala, že černoši byli ve třídě nejhorší. Bílý muž byl nucen rezignovat, protože nesplnil svou povinnost hlásit profesorku za její „rasistické“ prohlášení. A lidé si myslí, že Amerika je svobodná země. Akademické svobody spolu s prvním dodatkem už dávno pokryl prach.

Georgetown University, stejně jako většina amerických univerzit, je velmi nepřátelská vůči bělochům, jak fakultním, tak studentským, pokud bílá fakulta nebo student se neohradí.  To dokazuje reakce Georgetownské univerzity na soukromý rozhovor mezi dvěma bílými profesory. Správa univerzity samozřejmě udělala výbušnou chybu.  V důsledku toho může na univerzitě v Georgetownu kdokoli jiný než bílý student tvrdit, že je „uražen“, a tím získat moc nad fakultou a správou. Být „uražen“ je přesilová hra . Georgetown University, stejně jako většina ostatních univerzit a společností, prokázala, že není schopna obstát v takové mocenské hře.  Každá osoba, která selhává ve výkonu, má větší moc než prezident a správci univerzity. Na Georgetownské univerzitě byla samotným děkanům pozastavena činnost za „urážení“ zvláštních privilegovaných. Přesto stále slyšíme o „bílých privilegiích“.

Kde je tato „bílá výsada“. Je zřejmé, že to není ve vzdělávacím systému.  Je to v kapitalistických korporacích, kde musí bílí zaměstnanci absolvovat „trénink snášenlivosti“ jako podmínku zaměstnání a naučit se, že jsou „systémoví rasisté“ a nemohou trestat špatně pracující lidi?
 Je to ve vládních funkcích, kde Biden znovu zavedl „výcvik rasové snášenlivosti“ pro bílé státní zaměstnance a zaručil, že nemohou trestat barevné lidi?  

Nacházejí se v americké armádě, kde se dokonce speciální jednotky musí podrobit výcviku rasové csnášenlivosti, přestože mají rozkaz zabíjet barevné lidi v Afghánistánu, Sýrii a Iráku a jsou připravováni na válku proti „nebezpečí žlutých“?
Probuzení profesoři, kteří vedou obvinění proti svým bílým kolegům, nejsou svým chováním v bezpečí.   Tito opovrženíhodní probuzení lidé by měli najít kopii románu Jeana Raspaila Tábor svatých a seznámit se s jejich osudem. Určitě nemohou najít kopii v knihovně v Georgetownu, kde byla pravděpodobně odstraněna jako „urážlivá“ nebo „rasistická“. Ať už je práce jakákoli, zbavuje se pravdy.

Dnes univerzity nejsou nic jiného než organizace zabíjející pravdu. Na americké univerzitě může vystudovat kdokoli, kdo nenávidí „bílou rasistickou Ameriku“.

Netrvalo dlouho a v každé poslední třídě bude promována jedna černá žena. Bílí nežidovští studenti budou ve spodní části maturitních tříd.  Tím se prokáže, že rasismus byl překonán.

Zdroj: rp,prvnizpravy.cz,paulcraigroberts,foto:arch.

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

Orbán sa modlí za Fica. Odstránili ho z práce v najdôležitejšej dobe: buď bude vojna alebo mier

Z mierovej Európy začala stávať provojnová: A.Soros je v Kyjeve s Blinkenom Predseda strany a…

55 sekúnd ago

Ruská federácia a Čína vyzvali na zabránenie eskalácii krízy na Ukrajine

Rusko a Čína vyzvali, aby sa konflikt na Ukrajine nedostal do nekontrolovateľnej fázy, pričom zdôraznili…

8 hodín ago

Európa je už ako Ukrajina

Netreba mať bujnú fantáziu, aby sme si predstavili, čo by sa teraz dialo v Európe,…

8 hodín ago

„Globálny mierový summit o Ukrajine“ vo Švajčiarsku sa zúžil na konferenciu

Zatiaľ čo Kyjev pokračuje v prípravách na summit vo Švajčiarsku, podujatie sa zmenilo na konferenciu.…

8 hodín ago

VIDEO: „Cesta k zmieru nevedie cez falošnú politickú korektnosť.

Najprv sa treba vysporiadať s rétorikou politikov, vybraných médií a novinárov, ktorí dennodenne označovali Roberta…

8 hodín ago

Šimečka po úspešnom vyhecovaní spoločnosti do atentátu na Fica vyhlásil, že kvôli vyhrážkam smrťou podal trestné oznámenie.

Vodca progresívnych radikálov z PS priznal, že Slovensko sa ocitlo v špirále násilia kvôli iným…

8 hodín ago