svet

Osoby, ktoré sa nemôžu očkovať, časť.4 Špeciálne skupiny

Rizikové skupiny.

Pri klinických skúškach covid vakcín boli testy zamerané na zdravých ľudí / v prípade Moderny až 1/4-nu tvoril zdravotnícky personál. Na úrovni 20% boli zaradení aj ľudia s ťažkými chronickými ochoreniami. U týchto ľudí boli zistené úplne iné účinnosti vakcín a títo ľudia zároveň tvorili takmer všetky úmrtia počas klinických skúšok , čo sa nazýva komorbidity/. Tabuľka č.1 ukazuje zloženie jednotlivých skupín klinickej štúdie vakcíny Moderna. Treba si všimnúť, že štúdia neobsahovala ľudí s oslabenou imunitou.

Tab.1 Ukazuje rozdelenie participantov klinickej štúdie vakcíny moderna.

Keďže štúdie zamerané len na tieto rizikové skupiny neboli nikdy zrealizované, nie je známy vplyv vakcín na tieto ochorenia. Naviac práve tieto osoby tvorili skoro všetky úmrtia klinických skúšok. Preto je nutné ich zaradiť ku osobám, ktoré by sa nemali očkovať, resp. osobám, kde lekár zvažuje či prínos vakcíny neprevýši riziko:

Usmernenie ministerstva zdravotníctva ku kontraindikáciam voči očkovaniu voči covid-19.

Môžeme konštatovať, že tieto skupiny boli úmyselne nezaradené do štúdie. Samotný výrobcovia vakcín udávajú, že ich bolo málo, aby mohli vyvodiť nejaké závery.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Deti, tehotné a dojčiace ženy.

Ďalšími skupinami sú všeobecné rizikové skupiny známe u každého lieku ako deti a ženy tehotné, dojčiace alebo ktoré sa chystajú otehotnieť. Prvú skupinu už testovali a testujú naďalej s tým, že idú s vekom stále dole. Výsledky resp. následky vo forme zhoršenej imunity sú alarmujúce /o tom bude separátny príspevok/. Ale u tých ostatných skupinách ako sú tehotné , dojčiace alebo tie čo sa chystajú otehotnieť, však nikdy klinické štúdie neprebehli. Existujú len dve follow up štúdie t.j. kde sa zavolalo ženám, ako sa cítia a ako ide tehotenstvo. Ale nešlo o vedecké štúdie , kde sa presne sledovali zdravotné stavy pacientov a hlavne prečo od štúdie odstúpili.

Jednu z nich som v svojich článkoch už uviedol. Záverom ktorej bol fakt, že z potratených detí bolo 82% tých čo boli prvé týždne očkované a podľa vyjadrení autora štúdiu polovica z úmrtí bolo na základe chýbajúceho alebo prevyšujúceho chromozómu:

Už v samotnom Rakúsku, kde sa snažia nastoliť povinné očkovanie sú deti ako i tehotné vo výnimke s povinného očkovania. Alebo vo Švédsku neodporúčajú očkovať deti do 12rokov kvôli nedostatku benefitov vzhľadom na riziká, ako uvádza nasledovný článok:

https://www.zerohedge.com/political/sweden-wont-recommend-vaccinating-children-under-12-due-lack-clear-benefit

Na základe týchto faktov, sa jedná o osoby ktoré sa buď vyvíjajú alebo menia a teda nie sú v stabilnom zdravotnom stave. Preto akýkoľvek zásah / a to i podanie lieku/ môže nielen poškodiť ich zdravotný stav, ale aj zmeniť priebeh vývoja. A tak môže inak zdravý jedinec skončiť s celoživotnými zdravotnými komplikáciami.

Treba v tomto kontexte podotknúť, že na covid nezomrelo v Nemecku žiadne dieťa. Na Slovensku nám štatistický úrad ešte dáta nezverejnil. Preto je na mieste položiť si otázku v rámci definície kontraindikácie:

Keďže prínosy sú nulové /nezomrelo žiadne dieťa v Nemecku/, aj keby boli nežiadúce účinky nulové, aký význam má očkovanie?

Ibaže nežiadúce účinky budú známe až po skončení štúdie. A keďže pri žiadnom lieku ani vakcíne nikdy nebola situácia, že by sa žiadne nežiadúce účinky nevyskytli, je vysoko pravdepodobné, že to tak bude aj v tomto prípade. Potom v rámci definície kontraindikácie na očkovanie, prevýšia vždy nežiadúce účinky osoh očkovania /nulové úmrtia detí v Nemecku a nulové hospitalizácie v porovnaní s inými ochoreniami/ a deti tým podľa definície usmernenia ministerstva spadajú do kontraindikácií voči očkovaniu.

A to nie sú moje výmysly, ale aj údaje príbalových letákov výrobcov:

Príbalový leták vakcíny od firmy Novavax.

Ako vidno na príklade z príbalového letáku vakcíny od firmy Novavax, samotný výrobca priznáva, že nikdy neboli testované nežiadúce účinky /ani účinnosti samozrejme/ vakcíny u ľudí, čo užívajú lieky.

Koľko ľudí užíva lieky a boli zaočkované?

Ďalej očkovanie tehotných žien odporúča samotný výrobca len pokiaľ úžitok preváži nežiadúce účinky. Čiže tu nejde o moje výmysly! A to je jediná vakcína okrem Pfizer vakcíny schválená v Nemecku pre tieto rizikové skupiny. Čo potom ostatné vakcíny, ktorými u nás veselo deti a tehotné očkujú?

A úplne bingo v letáku je údaj, že benefity ako dobu ochrany, ani sám výrobca nevie.

Ako sa má potom všeobecný lekár, alebo pediater rozhodnúť, ako mu odporúča výrobca v príbalovom letáku, keď nemá podklady k benefitom?

Preto je veľmi dôležité v prípade, že sa pediater vyjadrí za ohrozenie zdravia a zdravého vývoja dieťatka podaním vakcíny, ho vyzvať na argumenty na ktorých základe sa tak rozhodol a vyhľadal názor iného pediatra. Ja by som však išiel ešte ďalej, pretože dieťa je Vaše a Vy ste tí , ktorí vedia najlepšie čo dieťatku prospeje a čo nie /inštiknt mami/. A tak by som vyhľadal lekára, ktorému záleží na zdraví človeka /hlavne u niekoho, kto už ochorenie prekonal – ako väčšina detí a tak nie je žiaden dôvod predpokladať vznik závažných komplikácií pri re-infekcii/, ctí Ústavu SR a Hippokratovu prísahu, ktorý nikdy nebude súhlasiť s riskovaním zdravia dieťatka, kde nie sú žiadne benefity a len riziká. Takéhoto lekár spoznáte tým, že minimálne na obdobie do skončenia štúdie covid vakcín a konečnému schváleniu, ochráni zdravie vystavením potvrdenie o nemožnosti očkovania sa na covid-19 .

Psychologické ochorenia.

V bode (4) usmernenia ministerstva zdravotníctva, ktoré som uviedol v hornom citáte sa však nachádzajú aj iné ako zdravotne založené kontraindikácie. Poďme sa pozrieť , čo sa stalo počas testovania vakcíny od firmy M-ode-RNA:

Lekár rozhodol o ukončení participácie 17 ľudí vo vakcínovej skupine voči placebo. Treba podotknúť , že to boli ľudia zdraví bez komplikácií a sami nechceli odstúpiť. Čiže za tým nestáli zdravotné komplikácie. Keď sa však pozrieme na všetky úmrtia počas klinických skúšok Moderny 1 z 13 t.j. úroven 5-10% ma zaujal:

Spáchal samovraždu bezprostredne po očkovaní!! Naši páni na ministerstve na týchto ľudí vôbec, ale vôbec nemysleli. A napr v krajinách ako USA tvoria drvivú väčšinu kontraindikácií.

Ľudia ktorý majú panický strach z injekcie, z očkovania, odpadajú, majú strach byť pokusní králici, a teda tí ktorý sa nikdy nebudú vedieť zmieriť s faktom , že budú očkovaní experimentálnou vakcínou. Je známe nespočetné množstvo štúdií vrámci placebo výskumu – v Nemecku je obrovský inštitút. Len pre tých, čo nevedia o čom to je. Predstavte si , že osobách, ktorým podáte placebo ibuprofenu, zaúčinkuje tento ´´cukrík´´ presne ako ibuprofen. Pri MRT snímaní sa zistilo, že sa im presne ako osobám, ktorým bol podaný skutočný ibuprofen, prekrvili rovnaké dráhy v mozgu, spustili rovnaké chemické procesy.

Naši politici na nich nemysleli, ale samotný výrobcovia sa zbavujú zodpovednosti a tí na nich bezprostredne mysleli. Tieto skupiny ľudí sa môžu očkovať na základe príbalových letákov výrobcov vakcín len po odporúčaní patričného odborníka.

https://www.sukl.sk/hlavna-stranka/slovenska-verzia/pomocne-stranky/detail-lieku?page_id=386&lie_id=6261D

SPC +PIL Databázy európskej liekovej agentúry. Písomná informácia pre používateľa.

A týchto ľudí prakticky náš minister takto poslal doslova pod gilotínu. Sú odsúdení možno na celý život na lieky , alebo liečbu. Podľa definície kontraindikácií pre nich, hlavne v prípade prekonania ochorenia, nežiadúce účinky prevýšia benefit a tak spadajú pod výnimky z očkovania.

Dr.QUANTUM

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Dr Quantum

Recent Posts

Chmelár: „Slovensko prežilo najdramatickejší deň svojej modernej histórie – 1. atentát na slovenského politika. Teraz sme v ohrození všetci. Robo, drž sa, potrebujeme ťa!“

Publicista, politický analytik a vysokoškolský pedagóg Eduard Chmelár vo svojom príspevku reagoval na atentát, ktorý…

2 hodiny ago

VIDEO: „Prekvapuje ma, že okrem premiéra Fica nie je zranený žiadny ochrankár. Oni majú nastaviť svoje hrude a svoje telo.

Musia počítať, že prídu o život,“ reaguje na pokus zavraždiť šéfa slovenskej vlády a neprofesionálnu…

2 hodiny ago

Premiéra Roberta Fica stále operujú, jeho zdravotný stav je mimoriadne vážny

Zdravotný stav premiéra Roberta Fica (Smer-SD) je po útoku v Handlovej mimoriadne vážny. Stále ho…

5 hodín ago