svet

Osoby, ktoré sa nemôžu očkovať, časť.1 Alergici a Anafylaktický šok

V posledných článkoch som viac spomenul momenty, keď niekedy v priamom prenose v TV, alebo prostredníctvom médií sme boli svedkami odpadnutia človeka bezprostredne po vakcinácií. Jednalo sa o rýchlu, masívnu alergickú reakciu na niektorú zložku vakcíny – Anafylaktický šok. Imunitný systém vyhodnotil niektorú látku vo vakcíne za extrémne nebezpečnú /oni sú skoro všetky telu cudzorodé t.j. na každú musí zareagovať, neutralizovať ju a z tela odstrániť/ a spustil nekompromisnú, rýchlu hypersenzitívnu reakciu.

Takýto ľudia možno ani nevedeli, že sú na tú látku alergickí, niektorí dokonca vedeli , ale nik sa ich na to nespýtal. Tento fakt samozrejme výrobcovia udávajú v letákoch ako osoby, ktoré sú alergické na niektorú zo zložiek vakcín, ktoré by sa nemali očkovať a tak sa zbavujú zodpovednosti. Pritom došlo k bezprostrednému ohrozeniu životov na niekoľko-krát vyššej úrovni ako pri samotnom ochorení covid19.

Čiže sa tu právne jednalo o poškodenie zdravia a teda protiústavné konanie!! Ùstava SR, Čl.40 jednoznačne garantuje ochranu zdravia pre každého občana.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Aj ministerstvo zdravotníctva definuje v usmernení ohľadom očkovania na covid-19 tieto osoby, ako osoby s trvalými kontraindikáciami, ktoré by sa nemali očkovať.

Treba podotknúť ale fakt, že pokiaľ sa nebudú tieto veľmi závažné, život-ohrozujúce nežiadúce účinky hlásiť, tak tým budú ďalší, možno aj vaše deti, ohrození na zdraví. Čim menej, aj menej závažných /tlak, bolesti hlavy, krvácanie a pod./ nežiadúcich účinkov budete hlásiť, tým menej ich pôjde do schvaľovacieho konania a v prípade schválenia vakcín do príbalových letákov. Tam sa nachádzajú zatiaľ len tie, ktoré boli získané na základe klinických štúdií výrobcov, čo malo presné kritéria /aj finančné ohodnotenia/, ale boli stále silne subjektívne, pod tlakom urýchleného dočasného schválenia. Tu mi nedá spomenúť fakt, že ani úmrtie počas klinickej štúdie nebol dôvod k jej zastaveniu. Preto prišla Jansen vakcína na trh tak neskoro, lebo oni mali kvôli 2 úmrtiam pozastavené klinické štúdie t.j. aj oni nešli od začiatku len sa to pozastavilo a plán šiel ďalej. Pokiaľ dôjde ku normálnemu schváleniu, potom už bude márne bedákať, že nechcete dať vaše deti očkovať, lebo vy máte také a také problémy. Potom im už nič nebude stáť v ceste na povinné a pravidelné očkovanie detí.

Samozrejme to najpodstatnejšie, je záznam vo vašej karte a u vášho lekára. Ešte raz, každý jeden nežiadúci účinok, hocijaké odchýlenie od normálneho stavu treba ako u lekára, tak aj vo všetkých databázach zaznamenať. Je to momentálne ten najlepší nástroj, čo máme na ochranu nášho zdravia a zdravia našich detí /lebo tie nie sú touto chorobou vôbec ohrozené a tak akákoľvek vakcína, čo i len s jedným nežiadúcim účinkom, ako napr, sčervenenie miesta v pichu, prináša viac rizík ako úžitku a je v rozpore s horeuvedeným článkom ústavy/. Pokiaľ budete mať sami záznam v karte, už ste o krok ďalej pod ústavnou ochranou voči ďalšej dávke!

Anafylaktický šok

Pokiaľ si niekto myslí, že je to určite komplikované, tak vás poopravím. Dokázanie alergickej reakcie na nejakú látku, sa dá robiť na základe bežných kožných testov na alergie. Stačí len nájsť kožného lekára alebo alergológia, ktorý tieto testy ponúka a máte doslova za pár eur /akú takú / istotu, že nie ste bezprostredne ohrozený na živote /pokiaľ sa vykoná aspirácia, ako som v mojich článkov odporúčal. Mimochodom Nemecko sa minulý týžden pripojilo ku Dánsku a odporúča aspiráciu pri očkovaní covid-19./. Minimálne každý alergik by si to mal dať skontrolovať, lebo u každého je vyššia pravdepodobnosť anafylaktického šoku.

Píšem akú také, pretože existuje aj hypersenzitívna reakcia na báze IgG /nielen IgE / v spojení s komplementom / to je druh imunity o ktorej som ešte nehovoril/. Tieto osoby sa dajú vylúčiť, len na základe krvného testu na protilátky IgG na danú látku vakcíny. Tieto krvné testy sú však menej dostupné, ale v princípe existujú aj na Slovensku. Stručne vysvetlené, pokiaľ máte v tele /zvýšené/ množstvo protilátok voči niektorých zložkám vakcín, tieto protilátky vstreknutím vakcíny bezprostredne na tú zložku zaútočia. A to ešte predtým akoby sa začala nejak uvoľňovať mRNA, alebo výroba samotných spike proteínov. Presne tak fungujú protilátky voči Covid-u.

Negatívnym testom na alergie jednotlivých látok vo vakcínach a hypersenzitívnej reakcie na základe horeuvedeného krvného testu je drvivá väčšina ľudí, ktorej hrozí bezprostredné ohrozenie života vrámci Ústavy SR ochránená a lekári ktorý túto činnosť vykonávajú si zaslúžia na rozdiel od našich politikov nobelové ceny, lebo robia čo majú , ochraňujú zdravie občanov.

Keďže sú vakcíny veľmi krátky čas /experimentálne/ používané, je pomerne málo štúdií publikovaných v tomto smere. Poďme sa pozrieť na jednotlivé zložky covid vakcín:

Obr. 1 Ukazuje zloženie jednotlivých covid vakcín. Červených sú doteraz najznámejšie alergény.

Červeným sú zobrazené tie, o ktorých sa už vie, že sú potenciálnymi alergénmi a samotný výrobca, ako som vyššie uviedol, takým osobám očkovanie ich látkou neodporúča.

Na záver uvádzam niektoré štúdie potvrdzujúce tieto fakty:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33991580/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8251011/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34547440/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8062405/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8441744/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35028130/

Dr.QUANTUM

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Dr Quantum

Recent Posts

Maďarsko zablokovalo rezolúciu Rady Európy o Zelenského „mierovom pláne“

Maďarsko vetovalo ( a tým aj zablokovalo) rezolúciu Rady Európy o Ukrajine, pretože návrh dokumentu…

7 hodín ago

Atentátnik ide do väzby

Stav premiéra Roberta Fica je stabilizovaný a ostáva vážny, no je pri vedomí. O návrhu…

7 hodín ago

„Slušnoľudia“ pokračujú! NAKA obvinila osobu, ktorá sa vyhrážala ministrovi Eštokovi.

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) obvinil z nebezpečného vyhrážania jednu osobu, ktorá mala poslať výhražnú…

7 hodín ago

VIDEO: „Zranenenie premiéra Fica je extrémne bolestivé. Pri atentáte ho zasiahli štyri strely a spôsobili mu rozsiahle zranenia.

Dve z nich boli ľahkého charakteru, jedno stredné a jedno veľmi ťažké,“ informoval vicepremiér Kaliňák o aktuálnom…

7 hodín ago

Borrell priznal, že Západ má dvojaký meter, pokiaľ ide o Rusko a Izrael

Vysoký predstaviteľ EÚ Josep Borrell urobil v rozhovore pre „Foreign Policy“ niekoľko zaujímavých vyhlásení. Potvrdil nedostatok jednoty…

8 hodín ago

VIDEO: Atentát na Roberta Fica – Kam kráčaš Slovensko? Debata v rádiu InfoVojna s Andrejom Dankom, Ľubošom Blahom & Erikom Kaliňákom o rozdelenej spoločnosti.

O rozdelenej spoločnosti, ktorej sfanatizovaná časť, hecovaná progresívno-liberálnou opozíciou, ideologickými úderkami v systémových médiách, mimovládkami,…

8 hodín ago