Čo ak je to inak?

Organizácia rozsiahlej genocídy, 1.časť

Aby mohli realizovať svoje plány na zajatie našej civilizácie, paraziti potrebovali sťať Bielu Rasu – zbaviť sa vodcov slovansko-árijských národov. Vodcami Slovansko-Árijcov boli Rusi, ktorí disponovali vlastnosťami, schopnosťami a potenciálom potrebným na úspešné vedenie a ochranu svojho ľudu. Židia mali v prvom rade za cieľ ich zničenie…

Tak či onak bola Midgardská zem úspešne kolonizovaná, vytvorila sa na nej vysoko rozvinutá civilizácia so slovanským svetonázorom, ktorá sa úspešne rozvíjala viac ako 500 tisíc rokov a bola spoľahlivo chránená spolubojovníkmi pred útokmi temna. Ďalšia vec je, že čím je celá civilizácia rozvinutejšia, tým má vyššie „Evolučné číslo“, tým vyšší je stupeň rozvoja každého z jej obyvateľov. „Evolučné číslo“ sociálneho organizmu odráža nielen počet ľudí, ktorí dosiahli úroveň vývoja hierarchov (teraz na Zemi nazývame takýchto ľudí bohmi), ale aj všeobecné evolučné pozadie – morálku, normy správanie, tradície, zvyky – v ktorých všetko žije a rozvíja sa obyvateľstvo. Civilizácia našich predkov, vytvorená na Midgard-zemi, bola „výplodom“ veľmi starej a veľmi vysoko rozvinutej civilizácie.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

To bol veľmi vážny úspech a výhoda vysoko rozvinutých svetelných civilizácií. Vysoká úroveň rozvoja im dala príležitosť odolávať nepriateľovi na dlhú dobu a nedovolila temným silám rýchlo ich zajať alebo zničiť. Potom boli paraziti nútení použiť zložitejšie a prefíkanejšie schémy útokov, vyvinúť mnohostranné, viactisícročné kombinácie pomocou sociálnych zbraní, t.j. rozložiť vysoko rozvinuté civilizácie zvnútra, po znížení ich „evolučného čísla“ na požadovanú úroveň.

Priamo na Midgarde sa problémy začali pred niečo vyše 100 tisíc rokmi, po zničení mesiaca Lely a prvej planetárnej katastrofe. Potom boli kolonisti nútení opustiť kontinent Daaria a ponoriť sa do vôd oceánu, ktorý dnes nazývame Arktída. Zničenie jedného z troch mesiacov a planetárna katastrofa zohrali svoju negatívnu úlohu, ale nedokázali posunúť civilizáciu Midgard-zeme na úroveň, na ktorej by sa paraziti dokázali vyrovnať so Slovanmi-Árijcami.

Potom temní vyvinuli ešte prefíkanejšiu kombináciu. Asi pred 40 000 rokmi boli na našu planétu násilne a s najväčšou pravdepodobnosťou dočasne umiestnení utečenci zo spriatelených civilizácií žltej, červenej a čiernej rasy. Dočasný úkryt sa umelo naťahoval veľmi dlho, čo zohralo v živote pozemšťanov osudovú úlohu. Títo ľudia mali nižšie „evolučné číslo“ a slúžili ako dirigenti vôle Temných síl na našej planéte. Ďalej bola organizovaná zmena klímy – ochladzovanie. Začalo sa nútené sťahovanie do nových krajín, miešanie rás, zvyšoval sa počet ľudí s evolučnými deformáciami, zvyšoval sa počet vyvrheľov (zločincov vyhnaných z miest bydliska svojich národov). Paraziti tajne viedli cestu k Veľkej vojne…

Po skončení prvej svetovej vojny, jadrovej vojny asi pred 13 000 rokmi, zničení mesiaca Fatta a hroznej planetárnej katastrofe, ktorá nasledovala, bola pozemská civilizácia úplne zničená a tých pár, ktorí prežili, bolo hodených späť na úroveň „Doba kamenná“ – v podmienkach primitívneho boja o prežitie. Presne o to sa usilovali naši veční nepriatelia – Princovia z Pekelného sveta či Temné sily, ktoré si udržiavajú svoju existenciu parazitovaním na iných civilizáciách.

A čo v tom čase robili Sily Svetla?

A Sily Svetla v tom čase robili všetko, čo bolo v ich silách, aby zabránili plánom temných nielen na Midgarde, ale aj na mnohých iných planétach nášho Vesmíru, kde sa milióny rokov viedol nekompromisný boj o Svetlo, o Život, o vás. Keďže sme stále nažive, znamená to, že boj pokračuje.

Preto už mnoho rokov žijeme v úplnom podvode, starostlivo podporovaní výchovou, vzdelaním, náboženstvom, umením, médiami a našimi vládcami. Skutočný príbeh o živote a boji našej civilizácie je nám preto prakticky neznámy. A namiesto pravdy nám neustále podsúvajú „žuvačku“ vo forme ezoteriky, „orientálneho učenia“.

To všetko je však už agónia, do ktorej rýchlo prechádza okamih, ako sa parazitom zdalo, že dosiahnu dlho očakávanú svetovládu! Teraz bolo otvorene povedané, že horná úroveň parazitickej hierarchie nášho Vesmíru bola zničená! Svetelné sily vyhrali zaslúžené víťazstvo vo vojne, ktorá trvala mnoho miliónov rokov. Tisíce a tisíce Svetlých civilizácií sa dostali spod smrteľného útlaku temných. No v niektorých sektoroch frontu zostali zvyšky nepriateľa, ktorý zúfalo vzdoroval z posledných síl. Naša planéta sa ukázala byť jednou z týchto oblastí. A hoci k slávnostnému ohňostroju má ešte veľmi ďaleko, už teraz sa s istotou vie, že to bude povinnosť!

Pokračovanie nabudúce…

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

Dopis zodpovedným na tému COVID/Vakcíny

Ďalej nájdete text Upozornenia na zodpovednosť - Notice of Liability – doručeného tento týždeň týmto…

5 hodín ago

Uvolnění části začerněných dokumentů německé RKI ukazuje, že se chystala ještě horší diktatura

Možná si říkáte, že je celkem jedno, co chystalo Německo, nicméně zde je nutné opět…

5 hodín ago

Zázračný ostrov. Jak Velká Británie ukryla ukrajinské esesáky

Velká Británie – spojenec SSSR ve druhé světové válce – nevydala po skončení války příslušníky…

5 hodín ago

Desať rokov cesty domov

Veľký Donbas si 11. mája 2014 odhlasoval svoju slobodu a svoju budúcnosť – konali sa…

5 hodín ago

Výroba systémov protivzdušnej obrany „Patriot“ a rakiet pre ne je príliš slabá, aby zásobovala Ukrajinu

Švajčiarske noviny sa sťažujú na nedostatok odpaľovacích zariadení „Patriot“ a predovšetkým na akútny nedostatok samotných…

5 hodín ago

Aký úder zasadili Rusi pri Charkove

Akú ranu zasadili ruské jednotky ukrajinským ozbrojeným silám v Charkovskej oblasti. Sky News: Ofenzíva v…

5 hodín ago