zamyslenie

Oracle: Na Slovensku sa stali 3 závažné veci. Vládna Fašistická chunta prezradila čo chystá

SNP

Stali sa tri závažné veci na Slovensku. Nebudem to rozpitvávať, poviem to hlavné.

  1. Ústavný súd zamietol referendum. To znamená, že sudca Ústavného súdu oznámil občanom SR, že v prípade ako je dnes, ak vláda má v parlamente podporu ústavnej väčšiny poslancov, voličia, okrem nátlakových akcií, nemajú žiadnu inú možnosť okrem práva na štrajk a masové protesty ako zvrátiť situáciu, ak ho politici počas volieb oklamali svojou predvolebnou kampaňou a vláda koná proti ich záujmom – záujmom miminálne 565 000 oprávnených voličov. Koľko ich je skutočne nespokojných s touto vládou a parlamentom sa už skrze referendum nedozvieme, no je to isto viac, než tých 565 000 platných petičných podpisov. Ústavný súd voličovi v podstate povedal, že táto „demokracia“ ho potrebuje len ako prostriedok k voľbám, aby nová vláda a parlament, vzíduvšie z volieb mali zdanie demokratickej legitimity. Potrebný volebný výsledok si už oni zabezpečia počas volebných dní. Ako sa to robí, nám predviedli v posledných prezidentských voľbách v USA.
  2. Vyhláška 226/2021 Úradu verejného zdravotnícva. Preštudoval som si ju podrobne a pozorne dvakrát. Podstatou tejto vyhlášky je to, že občania Slovenska, vstupujúc na územie Slovenska sa musia pred príchodom zaregistrovať na stránke http://korona.gov.sk/ehranica, v prípade leteckej dopravy na https://www.mindop.sk/covid/ a po vstupe musia absolvovať povinnú karanténu buď v domácom prostredí alebo v štátnej karanténe. V prípade domácej karantény spolu s celou rodinou. Ak nechcete doma s celou rodinou v karanténe trčať celých 14 dní, môžete ju ukončiť negatívnym PCR testom, ale testovať sa môžete najskôr na 5. deň. Matovič síce sľubuje PCR testy za 2 €, otázkou je, koľko bude stáť to potvrdenie, že ste negatívni. A toto všetko v dobe, keď Slovensko a skoro všetky krajiny EÚ sú „zelené“. Výnimka z karantény je pre zaočkované osoby a ďalšie výnimky podľa paragrafov 5 až 7. Pritom výnimka podľa paragrafu 6, to jest pre osoby pracujúce v zahraničí – tzv. pendleri, trvá len do 31.8.2021. Podstatnou zmenou oproti predošlej vyhláške je to, že z výnimiek na karanténu úplne vypadli osoby, ktoré majú potvrdenú imunitu po prekonaní covidu. A teraz to najdôležitejšie: od 9.8. sa za plne očkovanú osobu považujete maximálne len 12 mesiacov po absolvovaní plnej očkovacej schémy. To znamená, že už podľa tejto vyhlášky, ak sa budete chcieť vyhnúť karanténe, sa musíte dávať očkovať min každých 12 mesiacov. Čo sa týka miesta absolvovania karantény: je tam zatiaľ možnosť domácej a štátnej karantény, avšak dám krk na to, že to časom bude už len o štátnej karanténe (viď minulý rok, ako sa to sprísňovalo) a bez očkovania sa z nej nedostanete. Nie tak dávno niekde verejne povedal, že „Musíme vytvoriť taký tlak na neočkovaných, aby kvičali ako svine!“ Za toto, budeš ty kvičať ako sviňa, fašista jeden!!!
  3. Začiatkom tohto týždňa boli za policajnej asistencie zablokované viaceré malé pohraničné prechody. Vlára, Čirč/Leľuchov a ďalšie. Zámerne boli vybrané také, kde to ľuďom ublížilo najviac. Videí o tom, čo sa tam dialo, je dostatok.

Takže v týchto dňoch nám fašistická chunta pri moci čierne na bielom dala, čo pre nás chystá.  Prečo fašistická chunta? Pretože nerešpektuje nič, ani zákony, ani Ústavu SR a ani medzinárodné zmluvy, ani zákony EÚ, ani Schengenské dohovory a porušila práva nielen občanov SR ale aj susedných krajín.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Proste dala najavo, že zákony rešpektovať nebudú, budú si robiť čo chcú. A čo chcú spraviť? To, čo teraz testujú na hraniciach sa chystajú zaviesť aj pre vnútroštátny pohyb. Ak sa nebudeš dávať pravidelne preočkovávať každých, zatiaľ, 12 mesiacov, ani si neškrtneš a budeš kvičať ako sviňa!. Už z tejto vyhlášky je jasné, že to plánujú min. od 12 rokov veku pre každého. Výnimkou bude len kontraindikácia pri očkovaní, zdravotne potvrdená nie všeobecným lekárom, ale len špecialistom. Že ich ordinácie proste po roku a pol pandemických opatrení a zanedbávana pacientov praskajú vo švíkoch je jasné. Nehovoriac o tom, aké interné smernice dostanú k tomu. Je zaujímavé, že prílohou tejto vyhlášky 226/2021 je práve takéto tlačivo, pritom priamo s paragrafmi tejto vyhlášky nijako nesúvisí. Proste režim prechodu cez hranice rozlišuje len, či si alebo nie si zaočkovaný. Nemôžeš byť očkovaný? Sedíš v karanténe. Zatiaľ v karanténe, a potom ťa nepustia ani do práce, ani k lekárovi, ani do banky, a možno ani do obchodu. Veď sme si to počas lockdownov užili do sýtosti.

Čo môže policajt na hraniciach od občana vyžadovať a kontrolovať? Jedinou povinnosťou pre vstup na Slovensko je zaregistrovať sa, viď link vyššie. Toto hraničná kontrola má a môže kontrolovať len toto a spýtať sa odkiaľ idem. Ak som sa zaregistroval, splnil som podmienku pre prekročenie hraníc. Zbytok sa však už týka karanténnych povinností. Takže ak si neuplatňujem žiadnu výnimku ohľadom karantény a povinnosti sa registrovať pred každým prekročením hraníc, musia ma pustiť, nemôžu podľa tejto vyhlášky nič viac odo mňa, ak neprekračujem hranice letecky (tam je povinnosť max 72 hodím starý PCR test), vyžadovať. Ak som si však pri registrácii uplatnil výnimku, tak na požiadanie hraničnej kontroly musím predložiť príslušné potvrdenia, prípadne testy (treba si to preštudovať). Ešte raz, ak sa na hranici preukážem, že som sa registroval, a poviem, že si neuplatňujem žiadnu výnimku z karantény, nesmú nič viac odo mňa pri prekročení hraníc vyžadovať!!!

Protesty.

Videá z Vláry sú dostatočne vypovedajúce a Ústavný súd, ak sa nechceme všetci stať očkovaní, aby sme mohli normálne žiť, nám jasne dal najavo, že zmenu bez protestov nedosiahneme. Proste niekto tlačí ľudí do ulice. Ísť, či neísť?

Situácia sa od 17.11. podstatne zmenila. No predtým, než protestovať pôjdem, si musím uvedomiť základnú  vec. Moc tejto vládnej mafie sa opiera len o moc donucovaciu – políciu. Bez jej sily sú to bezmocní zbabelci!

Zbavme ich tejto sily, zbavme ich policajnej ochrany!

Pomáhať a chrániť! skvie sa na každom policajnom aute. Presvedčme policajtov, aby chránili národ a nie mafiu. Presvedčme ich, aby mohli byť ich deti a ich rodiny na nich hrdí. Presvedčme ich, aby sa stali skutočnými ochrancami práva a spravodlivosti a nie prisluhovačmi zlovôle gaunerov, ktorí sa dostali k vládnej moci.

Protestujme, ale v žiadnom prípade neútočme na policajtov, nenadávajme im – rozprávajme sa s nimi o tom, že žijú medzi nami, ako to miestami pomedzi nadávky zaznelo aj vo Vláre.

Zásahová jednotka odišla, ale miestni policajti musia žiť medzi miestnymi a tam majú aj rodiny. To je jedno, že ich preveľujú na opačný koniec republiky na služby na hraniciach. Dnes sa na youtube objaví okamžite, čo robili inde. Netreba sa vyhrážať, treba len jasne povedať, že ak nebudú s národom, nebude ani národ s nimi a vylúči ich z pomedzi seba. A to je horšie, než smrť! Ak ťa okolie bude ignorovať, bude ignorovať aj tvoju rodinu, deti miestnych sa otočia tvojim deťom chrbtom – budeš prežívať svoju spoločenskú smrť – stále a stále. Ako dlho to vydrží tvoja manželka a tvoje deti? Je len otázkou času, že to psychicky nevydrží a policajt stratí aj rodinné zázemie. Zostane mu len hanba. A stojí vám to, páni policajti za to, chrániť vládnu zberbu? Veď pozrite sa, ako sa odvďačili Milanovi Lučanskému. A nech sú tam transparenty s jeho fotografiou.

A eliminovať vo svojich radoch provokatérov, opilcov a zurvalcov!!!

V čom a prečo sa situácia zmenila a prečo ísť protestovať? A prečo som to nazval SNP? O tom zajtra.

No najprv sa ráno pôjdem pozrieť na takýto protest, aby to tam niekto nevyprovokoval.

Zdroj: oracle911blog

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Ľ: Blaha: Opozícia nie je obeťou, ako sa to teraz snažia prezentovať! Obeťou je R. Fico

Cesta k zmieru vedie cez vyvodenie vlastnej zodpovednosti, hovorí Ľ. Blaha vo svojom najnovšom videu. To pridal…

3 hodiny ago

Václava Klausa pobúrilo, ako slovenské médiá pristupujú k atentátu na premiéra. Vraj postrelený?!

Je verejne známe, že bývalý český prezident má vrúcny vzťah k Robertovi Ficovi. Preto asi nikoho…

3 hodiny ago

VIDEO Danko: Jediný, kto môže zvolať okrúhly stôl je Fico a nikto iný. Čaputová na to morálne právo nemá

Podľa Andreja Danka, formálne vysedávanie pri okrúhlych stoloch teraz, je zbytočné. Musí sa zmeniť celospoločenská…

3 hodiny ago

Uhrík: EÚ už krízy ani nerieši, len preklápa jednu do druhej

Posledných 25 rokov vládnu v Európskej únii kresťanskí demokrati, socialisti a najnovšie aj liberáli a…

3 hodiny ago

Gašparovič: z NR SR sa stalo cirkusové šapitó a boxerský ring, kde sa na seba ľudia pozerajú s nenávisťou

Bývalý slovenský prezident Ivan Gašparovič sa pre českú ČT24 vyjadril k situácii na Slovensku po atentáte na…

3 hodiny ago

„Výzva na pokoj“? – Iba marketingová hra opozície na zneužitie situácie

Potrebujeme návrat skutočného poslania politiky Predpokladám, že v niektorých politických subjektoch si uvedomili, že politika…

3 hodiny ago