svet

Miliardári sa snažia zmenšiť svetovú populáciu: Tajné zhromaždenie sponzorované Billom Gatesom – stretnutie „The Good Club“

Celosvetová depopulácia je súčasťou „veľkého resetu“ miliardárov

Stručný prehľad článku:

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <
  • Už viac ako desať rokov organizujú stretnutia miliardárov opísaných ako filantropi s cieľom znížiť veľkosť svetovej populácie, ktorá vyvrcholila krízou Covid v rokoch 2020-2023.
  • Nedávny vývoj naznačuje, že „vyľudňovanie“ je integrálnou súčasťou takzvaných mandátov Covid vrátane zásad blokovania a „vakcíny mRNA“.
  • Vráťte sa späť do roku 2009. Podľa Wall Street Journal: „Miliardári sa snažia zmenšiť svetovú populáciu“.
  • V máji 2009 sa miliardárski filantropi stretli za zatvorenými dverami v dome prezidenta Rockefellerovej univerzity na Manhattane.
  • Toto tajné stretnutie sponzoroval Bill Gates. Hovorili si „The Good Club“.
  • Medzi účastníkmi boli zosnulý David Rockefeller, Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg Ted Turner, Oprah Winfrey a mnohí ďalší.

V máji 2009 WSJ a Sunday Times informovali: ( John Harlow, Los Angeles), že “Niektorí z popredných amerických miliardárov sa tajne stretli, aby zvážili, ako by sa ich bohatstvo dalo využiť na spomalenie rastu svetovej populácie a urýchlenie zlepšenia v zdravotníctve a vzdelávaní.”

Dôraz sa nekládol na rast populácie (tj plánované rodičovstvo), ale na „vyľudňovanie“, tj. zníženie absolútnej veľkosti svetovej populácie.

Podľa správy Sunday Times:

“Filantropi”, ktorí sa zúčastnili summitu zvolaného z iniciatívy Billa Gatesa, spoluzakladateľa Microsoftu, diskutovali o spojení síl s cieľom prekonať politické a náboženské prekážky zmeny.

Stacy Palmer, redaktorka Chronicle of Philanthropy, povedala, že summit bol bezprecedentný. „Dozvedeli sme sa o tom až potom, náhodou. Normálne títo ľudia radi hovoria o dobrých veciach, ale toto je iné – možno preto, že nechcú byť vnímaní ako globálna kabala ,“ povedala.

Ďalší hosť povedal, že „neexistuje nič také hrubé ako hlasovanie“, ale objavil sa konsenzus, že podporia stratégiu, v ktorej by sa populačný rast riešil ako potenciálne katastrofálna environmentálna, sociálna a priemyselná hrozba.

„Toto je niečo také hrozné, že všetci v tejto skupine súhlasili s tým, že to potrebuje odpovede s veľkým mozgom,“ povedal hosť. …

Prečo všetko tajomstvo? “Chceli hovoriť medzi bohatými a bohatými bez toho , aby sa obávali, že čokoľvek, čo povedali, skončí v novinách a vykreslia ich ako alternatívnu svetovú vládu,” povedal .

Zmenšovanie svetovej populácie

Médiá informujú o tajnom zhromaždení 5. mája 2009 zameranom na záväzok „The Good Club“ „spomaliť“ rast svetovej populácie .

„Shrink the World Population“ (titul WSJ) presahuje plánované rodičovstvo, ktoré spočíva v „Znižovaní rastu svetovej populácie“. Spočíva v „depopulácii“, teda znižovaní absolútnej veľkosti svetovej populácie, čo si v konečnom dôsledku vyžaduje zníženie pôrodnosti (čo by zahŕňalo aj zníženú plodnosť) spojené s výrazným zvýšením úmrtnosti.

Tajné stretnutie: Na vrchole pandémie H1N1

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) na čele s Margaret Chan vyhlásila 25. apríla 2009 stav verejného zdravia medzinárodného záujmu (PHEIC). A o pár týždňov neskôr sa „Good Club“ stretol v NYC na vrchole pandémie prasacej chrípky H1N1 , ktorá sa ukázala ako podvod.

Za zmienku tiež stojí, že na samom začiatku krízy H1N1 v apríli 2009 profesor Neil Ferguson z Imperial College v Londýne radil Billovi Gatesovi a WHO: „40 percent ľudí v Spojenom kráľovstve by sa mohlo nakaziť [H1N1] v nasledujúcich šesť mesiacov, ak krajinu zasiahne pandémia.

Znie to povedome? Bol to ten istý Neil Ferguson (štedro podporovaný Gates Foundation), ktorý navrhol model blokovania koronavírusov (spustený 11. marca 2020). Ako si pamätáme, tento matematický model z marca 2020 bol založený na „predpovediach“ 600 000 úmrtí v Spojenom kráľovstve.

A na prelome leta-jeseň 2021 sformulovali tretí autoritatívny „matematický model“ od toho istého „vedca“ (Ferguson), aby odôvodnil „uzamknutie štvrtej vlny“.

Záchrana životov na dosiahnutie „vyľudňovania“

Uvažovalo sa na tajnom stretnutí v máji 2009 o absolútnom „znížení“ svetovej populácie ?

O niekoľko mesiacov neskôr Bill Gates vo svojej prezentácii na TED (február 2010) o očkovaní potvrdil nasledovné;

„A ak odvedieme naozaj skvelú prácu v oblasti nových vakcín, zdravotnej starostlivosti a služieb v oblasti reprodukčného zdravia, mohli by sme túto [svetovú populáciu] znížiť o 10 alebo 15 percent.

Podľa Gatesovho vyjadrenia by to predstavovalo absolútne zníženie svetovej populácie (2010) rádovo o 680 miliónov na 1,02 miliardy.

(Pozrite si citáciu na videu od 21.4.. Pozri tiež snímku obrazovky prepisu citácie)

TED Talk o 04:21:

Preklad: Najprv sme dostali populáciu. Svet má dnes 6,8 miliardy ľudí. To smeruje k deviatim miliardám. Ak teraz odvedieme naozaj skvelú prácu v oblasti nových vakcín, zdravotnej starostlivosti a služieb v oblasti reprodukčného zdravia, mohli by sme to znížiť možno o 10 alebo 15 percent. Tam sme však zaznamenali nárast približne o 1,3

„Dobrý klub“ kedysi a dnes

Rovnaká skupina miliardárov, ktorá sa v máji 2009 stretla na tajnom mieste na Rockefellerovej univerzite na Manhattane, bola od začiatku krízy Covid aktívne zapojená do navrhovania politík blokovania uplatňovaných na celom svete vrátane vakcíny mRNA a „Veľkého resetu“ WEF.

Vakcína mRNA nie je projektom medzivládneho orgánu OSN (WHO) v mene členských štátov OSN: Je to súkromná iniciatíva.

Miliardárske elity, ktoré financujú a presadzujú celosvetový projekt vakcíny proti Covid, sú eugenisti oddaní depopulácii.

Michel Chossudovsky

O autorovi: Michel Chossudovsky je ocenený autor, profesor ekonómie (emeritný) na Ottawskej univerzite, zakladateľ a riaditeľ Centra pre výskum globalizácie (CRG), Montreal, redaktor Global Research. Ako hosťujúci profesor vyučoval v západnej Európe, juhovýchodnej Ázii, Tichomorí a Latinskej Amerike. Pôsobil ako ekonomický poradca vlád rozvojových krajín a pôsobil ako konzultant pre viaceré medzinárodné organizácie. Je autorom 13 kníh. Je prispievateľom do Encyclopaedia Britannica. Jeho spisy vyšli vo viac ako dvadsiatich jazykoch. V roku 2014 mu bola udelená Zlatá medaila za zásluhy Republiky Srbsko za spisy o útočnej vojne NATO proti Juhoslávii.

skspravy.sk

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

redakcia SN 2

Recent Posts

„Ministerstvo pravdy“  zasiahlo. YouTube zrušil Bukovského kanál. Doživotne.

Čo je dôvodom zrušenia kanálu známeho lekára? Údajne porušil pravidlá prevádzkovateľa. Počas doby covidu mu…

15 minút ago

Kolíková prichytená pri klamstve! Gašpar s Glückom vysvetľujú, čo sa stalo. A jej obhajoba?

Lož má krátke nohy! Mária Kolíková vo štvrtok klamala pred kamerami. Opakovane a bez mihnutia…

18 minút ago

Korčok zrejme porušil pravidlá kampane a prekročil jej limit o desiatky tisíc eur, tvrdí TIS

V Korčokovej prezidentskej kampani je podľa Transparency International Slovensko mnoho nezrovnalostí, ktoré neboli doposiaľ vysvetlené…

21 minút ago

Ďuriš Nicholsonová šíri poplašné správy, lebo sa iba…? Toto je už naozaj priveľa

Súčasná slovenská opozícia už dlhé mesiace kritizuje všetkých a všetko, čo je aspoň trochu spojené s koalíciou,…

24 minút ago

Slováci nikdy nepôjdu bojovať proti Rusku! Posiela Blaha jasný odkaz do celého sveta

Ukrajina nedokáže sama poraziť Rusko, a tak jej pomáha množstvo krajín nielen vojensky, ale aj finančne.…

28 minút ago

Draxler to, čo sa deje okolo nás vidí takto: Nejde len o Ukrajinu, hrá sa na ploche celého sveta

Situácia vo svete je dramatickejšia ako na prvý pohľad vyzerá. Miestami pripomína situáciu z rozprávky…

30 minút ago