domovina

Milan Uhrík: TÁTO VLÁDA ZOBRALA ĽUĎOM UŽ TAKMER ROK ŽIVOTA. NEPRINIESLA ŽIADNE RIEŠENIA! LEN ZÁKAZY A KŠEFTY

Na jar sme mali zamknutí doma čakať na to, kým z Číny prídu rúška.

Na jeseň sme mali zamknutí doma čakať, kým sa pripraví zdravotníctvo.

 Pred Vianocami sme mali zamknutí doma čakať, kým príde vakcína.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Po Vianociach musíme zase zamknutí doma čakať, lebo je tu nejaká britská mutácia vírusu.

Na jar budeme zamknutí doma čakať, lebo príde nejaká japonská (alebo nejaká iná) mutácia, na ktorú zase nebude fungovať vakcína.

V lete budeme zamknutí doma čakať, lebo … lebo tak to mocní tohto sveta jednoducho chcú! Urobiť z ľudí zombíkov, čo len sedia doma, pozerajú do televízora, občas vybehnú nakúpiť do nadnárodného supermarketu, a v lepšom prípade si vybehnú zamakať aj do nejakej fabriky alebo korporácie.

Pripomína mi to celé jednu bájku, ktorá opisuje rozhovor vlka s baránkom. Baránok sa v ňom neustále vyviňuje z nových a nových obvinení, ktorými na neho útočí vlk. Napokon unavený vlk povie „Vieš čo, baránok – si vinný už len preto, že ja som hladný!“ 

Všimnite si, že historicky je v podstate úplne jedno, či je 1 pozitívny za deň, 500 alebo 2000. Zákazy platia stále, tak či tak. Vždy sa nájde nejaká príčina, prečo zákaz byť musí (viď zdôvodnenia vyššie). Možno práve o to tu ide – natrvalo zmeniť tvár spoločnosti…

Teraz nás vraj čaká ďalší lockdown (tentokrát aj s testovaním). Pravdou je, že lockdown je v takej či onakej miere už od marca – t.j. 9 mesiacov (s letom 11 mesiacov)! Zobrali ľuďom už rok života!

 Výsledkom antigénových testov, ktoré majú validitu rádovo v hodinách, sa budú ľudia preukazovať aj 16 dní. O spoľahlivosti týchto testov ani nehovorím, spýtajte sa ľudí v Harmanci…

 Že to testovanie nedáva logiku? To je jedno, lebo testovanie je v prvom rade o jednom obrovskom kšefte! Trnavská firmička Eurolab Lambda, ktorá mala ešte nedávno nedoplatky na poisťovniach má teraz zmluvy za 73 miliónov eur (https://www.topky.sk/…/Trnavskej-firme-sa-dari–Najprv…). Samozrejme, že kšefty idú bez verejných obstarávaní, napriamo do peňaženky…lebo veď na to si predsa schválili „núdzový stav“.

 Egomaniacky premiér pretláča svoje nelogické riešenia napriek nesúhlasu ostatných (odborníkov, lekárov, politikov, atď.). Čisto z pozície moci. Kvôli jeho chorobnému egomaniactvu trpí celý národ. Poučenie? Už nikdy nevoľme šoumenov a egomaniakov, lebo zničia všetko!

 Za najnovšiu šikanu ľudí sa nezabudnime „poďakovať“ aj pokrytcovi Sulíkovi. Na verejnosti má veľké reči o tom, ako je proti celoplošnému testovaniu, ale na rokovaní vlády nakoniec poslušne odhlasuje Matovičovi akúkoľvek hlúposť, s ktorou príde. Chrbtica ako hadica.

 Vláda robí všetko iné, ale doteraz neurobila to, čo je najdôležitejšie – rázne podporiť prirodzenú imunitu ľudí (vitamínmi, športom, zdravým životným štýlom), pretože tá jediná nám pomôže – nie doživotné napichávanie sa vakcínami. Taktiež doposiaľ neprišla podpora zdravotníctva, posilnenie kapacít a pomoc unaveným zdravotníkom, ktorí naozaj makajú. 

 Nijako inak ako postupným (kontrolovaným) premorením obyvateľstva tento vírus neprekonáme – len tak sa dokážeme postupne vrátiť do normálneho života. Všetko iné sú nesystematické riešenia. Teda, ak vláde ide vôbec o to, vrátiť ľudí k normálnemu spoločenskému životu…

 Táto vláda musí skončiť! Podporujem referendum o predčasných voľbách (spoločná opozičná iniciatíva by mala byť predstavená čoskoro).

zdroj: fb Milan Uhrík

PODPORTE nezávislé médium.

Všetok obsah na tejto stránke je bezplatný. Vaša podpora bude použitá na rozvoj a propagáciu stránky, aby sa o nej dozvedelo čo najviac ľudí. 

Aj malá čiastka dostatočne pomôže.

https://slovanskenoviny.sk/chcete-podporit-tvorbu-slovanskych-novin/

ďakujeme

Vyhlásenie: 

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedné za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu zna redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Maďarsko zablokovalo rezolúciu Rady Európy o Zelenského „mierovom pláne“

Maďarsko vetovalo ( a tým aj zablokovalo) rezolúciu Rady Európy o Ukrajine, pretože návrh dokumentu…

4 hodiny ago

Atentátnik ide do väzby

Stav premiéra Roberta Fica je stabilizovaný a ostáva vážny, no je pri vedomí. O návrhu…

4 hodiny ago

„Slušnoľudia“ pokračujú! NAKA obvinila osobu, ktorá sa vyhrážala ministrovi Eštokovi.

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) obvinil z nebezpečného vyhrážania jednu osobu, ktorá mala poslať výhražnú…

4 hodiny ago

VIDEO: „Zranenenie premiéra Fica je extrémne bolestivé. Pri atentáte ho zasiahli štyri strely a spôsobili mu rozsiahle zranenia.

Dve z nich boli ľahkého charakteru, jedno stredné a jedno veľmi ťažké,“ informoval vicepremiér Kaliňák o aktuálnom…

4 hodiny ago

Borrell priznal, že Západ má dvojaký meter, pokiaľ ide o Rusko a Izrael

Vysoký predstaviteľ EÚ Josep Borrell urobil v rozhovore pre „Foreign Policy“ niekoľko zaujímavých vyhlásení. Potvrdil nedostatok jednoty…

5 hodín ago

VIDEO: Atentát na Roberta Fica – Kam kráčaš Slovensko? Debata v rádiu InfoVojna s Andrejom Dankom, Ľubošom Blahom & Erikom Kaliňákom o rozdelenej spoločnosti.

O rozdelenej spoločnosti, ktorej sfanatizovaná časť, hecovaná progresívno-liberálnou opozíciou, ideologickými úderkami v systémových médiách, mimovládkami,…

5 hodín ago