domovina

Mediálni lúzri Západu sú platení liberálnymi sprisahancami sveta

Ich konanie, rétorika, vyjadrenia sú toho dôkazom. Podobne ako na Slovensku. Títo lúzri popierajú princípy demokracie. Tie spočívajú v slobodnej voľbe občanov a nesmú byť spochybniteľné. Akonáhle sa to začne diať, demokracia sa mení na totalitu. Západ odmieta uznať výsledky slobodných volieb pretože sme sa vymkli spod ich kontroly.

Slovenskí zapredanci so šimečkovským mafiánskym klanom vykonávajú nadprácu v neprospech Slovenska v snahe permanentného ohovárania, množstva lží a takých útokov proti Slovensku, že je načase, aby ich konanie preskúmali OČTK a zistili, či sa nedopúšťajú trestného činu vlastizrady.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Pozrime sa teraz na niektoré príklady atakov západného zahraničia:
Agentúra Reuters napísala:

„Slovenský nacionalisticko-ľavicový vládny kandidát Peter Pellegrini zvíťazil v sobotňajších prezidentských voľbách v krajine, čím upevnil svoju moc proruského premiéra Roberta Fica nad krajinou“. Článok pre Reuters napísal Radovan Stoklasa, Slovák kadiaci si do vlastného hniezda a pracujúci pre cudzie záujmy. Typický predstaviteľ liberálov žijúci z milosti Západu. Druhým autorom bol Jan Lopatka jeho český klon. Nebudem im siahať do svedomia pre ich články. Iba skonštatujem, že ich novinárske výkony sú jednostranné a písané na objednávku Západu. Chýba im objektivita, etika a novinárska česť.

The Guardian napísal: „V prezidentských voľbách na Slovensku zvíťazil nacionalisticko-ľavicový vládny kandidát Peter Pellegrini pred liberálnym, prozápadným opozičným kandidátom Ivanom Korčokom“. Redaktori v tom majú miš-maš. Nevedia posúdiť akým typom politika je Peter Pellegrini, pretože nepoznajú slovenskú politiku. Naopak, Korčoka odhadli dobre, lebo liberálny prozápadný politik je dnes na Západe number one a je všade vo svete násilne pretláčaný do vedenia štátov. The Guardian sa mi z duše hnusí, lebo každého sociálneho alebo ľavicového politika považuje za nebezpečenstvo pre prehnitý a skorumpovaný Západ.

Politickí pomätenci z The New York Times o Pellegrinim hovoria ako o populistovi, posilňujúcom ruské vzťahy. Je to bohapusté ohováranie amerických gangstrov, ktorí si myslia, že celý svet musí plniť ich želania.

Špionážna organizácia Globsec sa zamerala na výskum prezidentských volieb zameraných na dezinformácie na údajných dezinformačných kanáloch. Tento výskum v skutočnosti nie je výskum. Má nulovú výpovednú hodnotu. National Endowment for Democracy. (NED) ďalšia špionážna americká agentúra finančne podporuje Globsec z peňazí amerického Kongresu. Keby americkí kongresmani vedeli na aký účel a s akým úbohým výsledkom vyhadzujú peniaze daňových poplatníkov určite by takéto nezmyselné projekty stopli.

Ultrapravičiari z Le Monde okrem iného napísali tieto nenávistné perly:

„Pellegrini bol premiérom v rokoch 2018 až 2020 po tom, čo bol Fico zvrhnutý z predchádzajúceho postu premiéra po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice. Dvojnásobná vražda vyvolala veľké mítingy, ktoré prinútili Fica odstúpiť, keďže Kuciak pracoval na prepojení talianskej mafie so Smerom-SD.“

Chudáci z Le Monde „živia“ prípad Kuciaka, ktorý sa stále vo vyšetruje. Akosi pozabudli, že prepojenie talianskej mafie so Smerom-SD sa nepreukázalo. Do mozaiky prípadu chýba meno objednávateľa vraždy. Podľa doterajších indícií stopy vedú k západným špionážnym službám a k menu Tom Nicholson. Očakávam, že OČTK nadobudnú väčšiu profesionálnu a občiansku statočnosť a preveria čo mal Tom Nicholson a západné špionážne služby spoločné s touto hnusnou vraždou.

Topky okomentovali vyjadrenie nemeckého ultranacionalistu Norberta Röttgena, ktorý uviedol, že ak Slovensko pôjde v šľapajach maďarského premiéra Viktora Orbána, bude si musieť vybrať medzi nasledovaním Maďarska alebo zotrvaním v Európskej únii. Tento komentár Röttgena je špinavým zasahovaním do vnútorných záležitostí Slovenska a vyhrážaním sa. Škoda, že si Röttgen neuprace pred vlastným prahom a „nezviditeľní“ dokázateľne skorumpovanú nemeckú úradníčku EÚ Leyenovú, ktorá čelí v rámci škandálu „Pfizergate“ podozreniam z toho, že o zmluvách na nákup 1,8 miliardy kusov vakcín rokovala s výkonným riaditeľom Pfizeru bez súhlasu EÚ. Zaujímavé je, že vyšetrovanie prebieha za „zatvorenými dverami“. Tento prístup považujem za dôkaz, že k mamutej korupcii Leyenovej došlo. Vakcíny totiž nakúpila nielen bez súhlasu EÚ, ale aj zbytočne (po tzv. pandémii) a v rozsahu cca 10 kusov na občana EÚ, čo je absolútny nezmysel. Leyenová sa pritom neustále vezie na korupčnej vlne ešte od čias, keď bola ministerka obrany Nemecka. A navyše má tú drzosť opäť kandidovať na miesto predsedníčky Európskej komisie.

AUTOR: Ivan Štubňa

ZDROJ

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

VIDEO: „Európska únia má ďaleko od svojho pôvodného poslania ako mierového projektu.

EÚ je predovšetkým o jednote v rozmanitosti, ktorú musíme rešpektovať, v opačnom prípade ide Európa…

42 minút ago

Forbes: 47. brigáda ukrajinských ozbrojených síl stratila 40 BVP „Bradley“ a 5 tankov „Abrams“

Velenie ukrajinských ozbrojených síl sa pokúsilo využiť 47. brigádu na zastavenie prielomu pri Očeretine. Informoval…

56 minút ago

VIDEO: Nemecký diplomat- Ukrajina umiera za geopolitické záujmy Západu

Ukrajinci sú národ oklamaný Európou a Západom všeobecne a nútený prelievať krv za geopolitické záujmy…

1 hodinu ago

VIDEO: Holandská právnička na medzinárodnej konferencii CPAC v Budapešti povedala pravdu o riadenej výmene obyvateľov Európy.

„Pôvodné biele kresťanské obyvateľstvo Európy je zrýchleným tempom nahradzované. Ak to rýchlo nezmeníme, príde koniec…

1 hodinu ago

Vakcína mRNA proti covidu-19 se může „systémově šířit“ do placenty a k dětem žen očkovaných během těhotenství

V recenzované předběžné studii přijaté k publikaci v časopise American Journal of Obstetrics and Gynecology vědci představili…

1 hodinu ago

VIDEO: Sudca Šamko tvrdí, že konanie odvolaného šéfa Súdnej rady Mazáka je výsmechom.

„Harabina ako člena sudcovskej rady diskvalifikuje, že sa stal politikom. Ak do Súdnej rady začnú…

1 hodinu ago