domovina

Ľuboš Blaha: Ten pocit, keď Čaputová na Markíze vysvetľuje svoju schízu

Ako by povedal klasik, Zuzane Čaputovej už ani divá sviňa nerozumie – nechcela podpísať trestný zákon, a tak ho podpísala… a teraz tam niečo motá a konšpiruje.

  1. Markíza jej vytvorila luxusný priestor, aby tú svoju schizofréniu vysvetlila – Kovačič za ňu ešte aj dopĺňal jej propagandu, keď niečo zabudla a nič. Nevydalo.
  2. Aby som použil jej vlastné slová – na tie jej motanice by človek potreboval „výkladový slovník“. Madam to akosi nemá „mentálne upratané“ – to je tak, keď radšej vlastným telom zametáš podlahu, ako by si si upratala vlastné myšlienky.
  3. Spolu s Kovačičom tam motali niečo o pretekoch s časom. V živote som nepočul toľko konšpiračných teórií – určite v tom majú prsty nejakí reptiliáni či iní jašteri. Volajte Foxa Muldera.
  4. V skutočnosti Čaputová iba chráni Lipšica a jeho mäsiarov Čurillovcov. My ich chceme zrušiť a ona chce kvôli nim ešte aj zastrašovať Ústavný súd – dnes odštartovala masívnu kampaň na ovplyvňovanie Ústavného súdu.
  5. Neexistuje jediný dôvod, prečo by mal Ústavný súd v najrýchlejšom konaní v dejinách zastaviť zákon, o ktorom nikto nepochybuje, že ho parlament legitímne môže prijať.
  6. A sama Čaputová navyše potvrdila, že skrátené legislatívne konanie je legitímny nástroj každej vlády. Tak čo jej vadí? Zjavne ďalší prejav schízy. Pokročilé štádium.
  7. Mimochodom, sama Čaputová skrátené konanie počas Matovičovej vlády x-krát odsúhlasila, aj keď išlo o úplne bizarné dôvody, pre ktoré bolo použité – ešte aj Remišovej ministerstvo bolo takto vytvorené a Čaputová ani nehlesla.
  8. Ale odrazu je najväčší zločin proti ľudskosti, keď vláda použije skrátené legislatívne konanie na zrušenie Lipšicovho gestapa, kvôli ktorému zomrel Milan Lučanský, advokát Krivočenko a mohli zomrieť aj ďalší, keby sme vyčkávali.
  9. Čaputovej to dnes fakt nevyšlo. Na konci už bola taká zbrklá, splašená a nervózna, že mlela ako Speedy Gonzales vo svojich najlepších vtipoch.
  10. Osobitne groteskné bolo, ako sa hrala na právničku a poučovala dokonca sudcu Petra Šamka – len pripomínam, že madam sa kedysi musela s hanbou vyškrtnúť zo zoznamu advokátov, lebo nemá ani len advokátsku prax.
  11. A táto zlomyselná pani dnes predstiera, že ona vie lepšie, čo bude robiť Ústavný súd. Trápne. Je len jediný dôvod, prečo si myslí, že Ústavný súd by mohol zákon zastaviť.
  12. A sama ho naznačila. ÚS bude čeliť obrovskému tlaku. Ona sama si špiniť ruky nebude. Špinavú robotu za ňu urobia progresívne mimovládky a médiá.
  13. Od pondelka začne tvrdá mediálna kampaň proti Ústavnému súdu. Médiá ústavným sudcom medzi riadkami naznačia, že ak nerozhodnú tak, ako chce Čaputová, zničia im životy a povesť.
  14. Robia to tak vždy. Svojim spôsobom je to vydieranie. Ak nerozhodneš tak, ako my, liberáli chceme, vylejeme na teba kýble špiny.
  15. Čaputová sa cez Markízu nepriamo vyhráža – preto túto jednostrannú frašku dnes odvysielali. Celá čaputovská chobotnica urobí všetko preto, aby Lipšica zachránila. Tie hyeny sa na to neštítia zneužívať ešte aj znásilnené ženy.
  16. Čaputová dnes zase len ukázala, že je len hovorkyňou PS-ka a Kovačič sa degradoval ešte nižšie – on bol hovorcom hovorkyne.

Dnešná propagandistická inscenácia na Markíze dokázala, že tá ich chobotnica sa brutálne bojí a urobia všetko preto, aby neprišli o moc – môžeme ich ubezpečiť, že my urobíme všetko preto, aby o ňu prišli.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

ZDROJ: Telegram Ľuboš Blaha

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Maďarsko zablokovalo rezolúciu Rady Európy o Zelenského „mierovom pláne“

Maďarsko vetovalo ( a tým aj zablokovalo) rezolúciu Rady Európy o Ukrajine, pretože návrh dokumentu…

1 hodinu ago

Atentátnik ide do väzby

Stav premiéra Roberta Fica je stabilizovaný a ostáva vážny, no je pri vedomí. O návrhu…

2 hodiny ago

„Slušnoľudia“ pokračujú! NAKA obvinila osobu, ktorá sa vyhrážala ministrovi Eštokovi.

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) obvinil z nebezpečného vyhrážania jednu osobu, ktorá mala poslať výhražnú…

2 hodiny ago

VIDEO: „Zranenenie premiéra Fica je extrémne bolestivé. Pri atentáte ho zasiahli štyri strely a spôsobili mu rozsiahle zranenia.

Dve z nich boli ľahkého charakteru, jedno stredné a jedno veľmi ťažké,“ informoval vicepremiér Kaliňák o aktuálnom…

2 hodiny ago

Borrell priznal, že Západ má dvojaký meter, pokiaľ ide o Rusko a Izrael

Vysoký predstaviteľ EÚ Josep Borrell urobil v rozhovore pre „Foreign Policy“ niekoľko zaujímavých vyhlásení. Potvrdil nedostatok jednoty…

3 hodiny ago

VIDEO: Atentát na Roberta Fica – Kam kráčaš Slovensko? Debata v rádiu InfoVojna s Andrejom Dankom, Ľubošom Blahom & Erikom Kaliňákom o rozdelenej spoločnosti.

O rozdelenej spoločnosti, ktorej sfanatizovaná časť, hecovaná progresívno-liberálnou opozíciou, ideologickými úderkami v systémových médiách, mimovládkami,…

3 hodiny ago